2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911848 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Günaydın forum.

"İsmail Köybaşı için İstanbul'a gelen Liverpool yöneticileri sağlık kontrolünden geçirildi." :evillol:
Psikiyatra da göndermekte fayda var

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ensar

Günaydın forum.

"İsmail Köybaşı için İstanbul'a gelen Liverpool yöneticileri sağlık kontrolünden geçirildi." :evillol:
:kop: :kop: böylesini de ilk defa duydum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın Arena Kartalları.

Bu gün içimde bir his var bir şeyler olacak bugün hissediyorum :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu konu başlığında çok güzel yorumları, duyumları, futbolcu kritiklerini zevkle okuyoruz. Bununla birlikte sürekli vıdı vıdı yapanlar var onlar da kabak TADI vermeye başladı. Rakiplerin yarı bütçesi ile, borç içinde Türkiye'nin en iy stadı yapılırken, takım sezon başından beri lider...

Şimdi, eleştiri ile saçmalamayı karıştıranlar, birşeye katkı falan yapmazlar. Bir de, 8 yıllık kepazelikten sonra, bu yönetim bir şeyin dozunu doğru bir şekilde kaçırarak, kuruşun Hesabını yaparak transfer yapma usülünü getiriyor kulübe. Bunu desteklemek ve alkışlamak Lazım. Yok Şunun ismi geçmiş te! Kamp bitmişte! Yönetimin işi merak edenlerin merakını gidermek değil. Icraat ortada, bu yönetimin Tarzı da bu.
Bence de siz kabak tadı verdiniz artık. 1 milyon euronun hesabını yapanlar yüzünden ben şampiyonluk kaçırmak istemiyorum. Böyle bir tarz olamaz. Bazı noktalarda gerekirse şartlarını zorlayacaksın, sonra kaçan balık büyük oluyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz size ama maalesef anlamıyorsunuz. O yüzden sık sık tekrar etmek zorunda kalıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

Herkeşe günaydın  :uyucam: var mi bi gelisme..

Çevrimiçi Necmi

Bence de siz kabak tadı verdiniz artık. 1 milyon euronun hesabını yapanlar yüzünden ben şampiyonluk kaçırmak istemiyorum. Böyle bir tarz olamaz. Bazı noktalarda gerekirse şartlarını zorlayacaksın, sonra kaçan balık büyük oluyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz size ama maalesef anlamıyorsunuz. O yüzden sık sık tekrar etmek zorunda kalıyoruz.
bir milyon euroyla şampiyonluk gelecekse bir değil iki harcayalım garanti olsun :D
bir milyon defada tekrarlasan ben bunu anlayamam sen bir milyonla şampiyon olunacağına inanıyorsan
fener 70 milyon harcamış biz tası tarağı toplayalım adamlar kesin şampiyon o zaman
madem parayla oluyor bu işler konuşmaya ne gerek var o zaman :bandit:
sık sık tekrarlamana gerek yok çok tekrarlanınca anlaşılır olmuyorki. Ama bir gerçek var insanın
kendi kazanmadığı parayı harcaması her zaman çok kolay olur. GS de kolayca harcadı olmayan parasını
bakalım bunun bedeli ne olacak. Kendi düştüğün durumdan ders çıkartamamışsın bari rakibine bak
burda sık sık tekrarlamanın manası ne transferi biz yapmıyoruzki yapsak senimi kıracağım gider alırım
bir milyon euro dediğin neki elin kiri ver kurtul

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir milyon euroyla şampiyonluk gelecekse bir değil iki harcayalım garanti olsun :D
bir milyon defada tekrarlasan ben bunu anlayamam sen bir milyonla şampiyon olunacağına inanıyorsan
fener 70 milyon harcamış biz tası tarağı toplayalım adamlar kesin şampiyon o zaman
sık sık tekrarlamana gerek yok çok tekrarlanınca anlaşılır olmuyorki. Ama bir gerçek var insanın
kendi kazanmadığı parayı harcaması her zaman çok kolay olur. GS de kolayca harcadı olmayan parasını
bakalım bunun bedeli ne olacak. Kendi düştüğün durumdan ders çıkartamamışsın bari rakibine bak
burda sık sık tekrarlamanın manası ne transferi biz yapmıyoruzki yapsak senimi kıracağım gider alırım
Ben milyonlarca euro verelim yazmadım. O zaman 10 milyon euro derdim. Öyle bir para yok kulüpte ama bu sezon kalan gelirlerden dolayı bir boşluğumuz var ve bunu kullanabiliriz. Gerekirse 1-2 milyon euro fazla verelim ama büyük eksik olan kaleci bölgesini dolduralım diyorum. Almadığımız oyuncular yüzünden kaçırdığımız şampiyonlar liginden kaç milyon euro kaybettiğimizi konuşalım diyoruz onu konuşmuyorsunuz. Olumlu olan şey şu an iyi gittiğimiz ama bu her an tökezlemeyeceğimiz anlamına gelmesin geçen sene bunu yaşadık biz aynısı olmasın istiyoruz o yüzden eksik bölgeler bir an önce tamamlansın istiyoruz. Arkadaşlar madde madde yazıyor sıkıntıları siz hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

En basitinden eğer yazın kaleci almış olsaydık şuanda Avrupa Ligi'nde yolumuza devam ediyorduk. Eğer 1 oyuncu alıp almamanın farkı Uefada devam etmek veya elenmek oluyorsa bence şampiyonluk veya 2.liği de bu belirleyebilir. Fenerbahçe 70 milyon harcadı evet ama doğru harcamadı. Doğru harcasa zaten süpürürlerdi ligi kaldı ki şu anda sadece 1 puan arkamızdalar. Kalecide Tolgay, Oğuzhan veya Atiba gibi fırsat transferi gelmez, kaleci için ciddi para harcamak gerekir örnekleri mevcut. Şu anki kalecimiz 6 dakika oynanan maçta bile hata yapan bir kaleci o yüzden yönetim hem yazın kaleci almadığı için hem de şu ana kadar kaleci işini bitiremediği için eleştirilir, eleştirilmelidir @Necmi abi.

Çevrimdışı Kemal

@Necmi abi , tam okumamışssın yazdıklarımı , ben Tolga nın alınması hata demedim , Tolganın kalede bırakılması hata dedim .

Kiralık oyuncuyla belaltı vurulmaz demişsin , bonservis ödemedik demişssin , ne alakası var kiralık oyuncuyla yani almadığın oyuncuyla neler kaçırdığına bakman lazım .

Geçmiş transfer pilavlarını temcit pilavı gibi ısıtıyosunuz tekrar söylüyosunuz demişsin ; Sen ilk mesajında gelir olmadan gider nasıl yapacan bütçe diye bir şey var demişssin - bende buna karşılık bu transfer politikası yüzünden kaybettiğimiz gelirlerden bahsettim . Neyi anlatayim abi FED politikalarını mı ?

Bende kalkıp kaleci alınırsa şampiyon olunmaz sözüne ergen düşüncesi derim , hele musleralı GS örneği verilirse tam ergen düşüncesi derim . GS nin ileri hattıyla bizimkisi bir mi? Biz çarkın tabiiki bozuk dişlisini değiştirip tam randımanla şampiyon olmayı hedefliyecez. Senin düşüncene göre o zaman şuan %99 Beşiktaş taraftarı ergen çünkü evet kaleciyle ve stoperle Şampiyonluğa inanıyorlar.

Beşiktaş scoutingden bahsetmişsin arkasına Mbia yazmışsın abi, Mbia scouting falan değildir Mbia Mbia dır , tabiiki istemem öyle bir sözleşme zaten istediğimi beyan eder hiç bir sözde yazmadım . Yazdıysam alıntıla bir tanesini.

Ba- Gomez - Sosa - Rhodolfo - Tosic - Oğuzhan - Töre - Kerim - Tolgay - Beck  bunların hiç biri scouting değildir . İyi transferlerdir zaten + larını ( yaptıkları transferleri) her mesajımda yazdım yine yazıyorum , iyi transferlerdir ama scouting değildir .

Tekrarlayan eleştiriler ve havayı dövme demişsin abi, ben bunu yazmayacaktım bile konunun nerden geldiğine bakar mısın ? Ben sorduğun soruları tabii ki bir yerden cevaplayacam ve buda bir yere çıkıyor . Ben şuanda ki transfer yanlısından bahsetmiştim güncel durumdan ,  zaten şuandaki durumumuzun(kaleci stoper) transfer bazında açıklaması izah edilir yanı yok . Bunu evet doğru yapıyorlar diyen kişi gerçekten Polyannacıdır .

@Necmi

Çevrimdışı Çağatay

Kalinic'te bir sıkıntı dikkatimi çekti sadece. Uçmayı çok seviyor. Ayakta kalarak ya da deplase olarak çıkarabileceği toplarda uçmuş bazı toplarda.

+ Olarak ise o boya rağmen aşırı fit ve yerden toplarda çok seri.

Blokaj fundamentalini yanlara doğru almış öne sektirmiyor topu hiç.

Havatoplarında da iyi ise göz dolduruyor gibi hiç tam maçını izlemesem de.

Benimde dikkatimi çeken özellik
ya direğe doğru vurulan şutlara uçarken tek elle değil çift elle müdahale ediyor
boyundan sanırım :)
normalde o toplara genelde tek elle uçar kaleciler bu adam iki eliyle uçuyor
bunun olayı da şu; iki elle topa müdahale ettiğinde topun enerjisi daha da azaldığı için topu tutamasada
top öyle çok uzağa gitmiyor
solak bir kaleci olmasına rağmen maç sırasında geri pas sırasında sıkıştığında sağ ayağıyla da topa vurduğunda orta sahayı rahatlıkla geçiriyor
genelde topa hakim olduğu anda hemen oyun kurmaya çalışıyor kısa oynayarak

senin gibi fazla izlemesemde aklıma gelen şeyler bunlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı onurt

Son anda pürüz çıkmaz ise yeni kalecimiz.

kaynak nedir?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Kalinic'ye Cassioda olan bir handikap yok gördüğüm kadarıyla, topu ceza sahası içine tokatlamıyor tehlikesiz bölgeye indiriyor.

Çevrimdışı Ensar

Kalinic'ye Cassioda olan bir handikap yok gördüğüm kadarıyla, topu ceza sahası içine tokatlamıyor tehlikesiz bölgeye indiriyor.
kesinlikle öyle gördüğüm kadarıyla ve boyuna rağmen çok çevik
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

En basitinden eğer yazın kaleci almış olsaydık şuanda Avrupa Ligi'nde yolumuza devam ediyorduk. Eğer 1 oyuncu alıp almamanın farkı Uefada devam etmek veya elenmek oluyorsa bence şampiyonluk veya 2.liği de bu belirleyebilir. Fenerbahçe 70 milyon harcadı evet ama doğru harcamadı. Doğru harcasa zaten süpürürlerdi ligi kaldı ki şu anda sadece 1 puan arkamızdalar. Kalecide Tolgay, Oğuzhan veya Atiba gibi fırsat transferi gelmez, kaleci için ciddi para harcamak gerekir örnekleri mevcut. Şu anki kalecimiz 6 dakika oynanan maçta bile hata yapan bir kaleci o yüzden yönetim hem yazın kaleci almadığı için hem de şu ana kadar kaleci işini bitiremediği için eleştirilir, eleştirilmelidir @Necmi abi.
@Anıl aldığın kalecinin hatalı gol yemeyeceğini garanti edebilirmisin
edemezsin edemediğindede bu lafların hepsi boş olur. Elbette alacağın oyuncuya göre bir çok şey belirlenebilir
ama yaşanmamış şeyleri yaşanmışın üzerine koyamazsın nerden biliyorsun kaleci alındı tutki ilk maçta sakatlandı.
şimdi senin tur atları öngöründen farklı bir öngörü değil o olabiliyorsa buda olabilir o nedenle varsayımlarla gelecek
planlaması yapamazsın bu hayalcilik olur. Şimdi yazın mandandayı alacaktık almadık ne oldu mandanda kendi takımına uefa finalimi oynatıyor.
madem öyle bir yeteneği var. Ben kaleci lazım değil demiyorum ama gerçekci olun büyük beklentiler içine sokmayın kendinizi.
kaleci alınırsa şampiyonluk garanti diye bir şey yok. şampiyon olmak için maç kazanman gerekiyor hiç bir kaleci maç kazandırmaz
sadece kaybetmene engel olur. gol yemeyen kaleci hanene 3 puan yazdırmıyor. hiç gol yemeden ligi bitirsen forvetlerin atamazsa
34 puanla küme düşersin :D

Çevrimdışı onurt

şimdi baktım da transfermarkt'ta Beşiktaş'ın değeri gsyi geçmiş. ki buna gsnin yeni transferleri de dahil.
bundan birkaç yıl önce baktığımda 3/4ü kadar değildik. tabi ki bu değerlendirme için çok sağlıklı bir kriter değil ama ciddi bir veridir.

şimdi oturup Beşiktaş transferde başarısızdır demek komik oluyor.
transfer araba al sat gibi değil, mutlaka hatalı transferler de olacaktır ancak ben devre arasını iyi bir kaleci transferi ile tamamlayacağımıza ve beklediğimize değdi diyeceğimize eminim.

Bu yönetimle 3 yıl öncesine göre daha iyi bir yerdeyiz, 3 yıl sonra da bugünden daha iyi bir yerde olacağız.
yapamıyorsa bıraksınlar denmesi o yüzden tüylerimi diken diken ediyor. Beşiktaş bir YD benzeri macerayı daha kaldıramaz.
Beşiktaş'ın başında olması gereken adam parayı kendisi harcıyormuş gibi zorlanarak harcayan adamdır.

bundan 2-3 yıl önce ben finansın öneminden, geleceğe yatırımdan bahsederken GSli arkadaşlarım muhasebeci misin taraftar mı diyor Çileklerin keyfini çıkartıyordu.
sportif başarı tek kriterse, gs çok başarılı yıllar geçirdi, bu başarıları naısl bir finansal alt yapı ile elde ettiğin başarıdan daha önemlidir.

gs de bunun ayaklı kanıtı.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

edemezsin edemediğindede bu lafların hepsi boş olur. Elbette alacağın oyuncuya göre bir çok şey belirlenebilir
ama yaşanmamış şeyleri yaşanmışın üzerine koyamazsın nerden biliyorsun kaleci alındı tutki ilk maçta sakatlandı.
şimdi senin tur atları öngöründen farklı bir öngörü değil o olabiliyorsa buda olabilir o nedenle varsayımlarla gelecek
planlaması yapamazsın bu hayalcilik olur. Şimdi yazın mandandayı alacaktık almadık ne oldu mandanda kendi takımına uefa finalimi oynatıyor.
madem öyle bir yeteneği var. Ben kaleci lazım değil demiyorum ama gerçekci olun büyük beklentiler içine sokmayın kendinizi.
kaleci alınırsa şampiyonluk garanti diye bir şey yok. şampiyon olmak için maç kazanman gerekiyor hiç bir kaleci maç kazandırmaz
sadece kaybetmene engel olur. gol yemeyen kaleci hanene 3 puan yazdırmıyor. hiç gol yemeden ligi bitirsen forvetlerin atamazsa
İyi de @Necmi abi bizim takım gol atıyor, kaleci gelse de atıcaz gelmese de. Bizim takımın kaleciye ihtiyacı var. Sakatlanma ihtimaline göre transfer yapıcaksak hiç transfer yapmamamız lazım o zaman :D

Çevrimiçi Necmi

Ben milyonlarca euro verelim yazmadım. O zaman 10 milyon euro derdim. Öyle bir para yok kulüpte ama bu sezon kalan gelirlerden dolayı bir boşluğumuz var ve bunu kullanabiliriz. Gerekirse 1-2 milyon euro fazla verelim ama büyük eksik olan kaleci bölgesini dolduralım diyorum. Almadığımız oyuncular yüzünden kaçırdığımız şampiyonlar liginden kaç milyon euro kaybettiğimizi konuşalım diyoruz onu konuşmuyorsunuz. Olumlu olan şey şu an iyi gittiğimiz ama bu her an tökezlemeyeceğimiz anlamına gelmesin geçen sene bunu yaşadık biz aynısı olmasın istiyoruz o yüzden eksik bölgeler bir an önce tamamlansın istiyoruz. Arkadaşlar madde madde yazıyor sıkıntıları siz hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
Ben kaleci alınmasın demiyorumki bol keseden sallamayın gerçekci olun diyorum
sen gelirden dolayı boşluğumuz var diyorsun o para kasadamı duruyor ne yani şimdi uefa 100 M harcayabilirsiniz dese harcayacakmıyız.
yok para bunu anlamamakta neden ısrar ediliyor. oyuncu almak için sıcak para lazım varmı yok o zaman ne yapacaksın pazarlık yapacaksın
ödemeyi uzun vadeye yayacaksın buda zaman ister senin dediğin gibi ver bir milyon fazla al hemen olmuyor sen daha bir milyon eksiği bile veremiyorsun.
10 milyon verip kaleci alsan ne olur yarın parasını ödeyemediğinde Töre gene çıkmayacak maça şampiyonlukta gidecek kaleciye verdiğin 10 Milyonda gidecek
çöpe yani planlama al olarak yapılmaz önce alınmış olanı öde sonra kalanıyla al maaşını aldığında önce ne yaparsın faturalarını ödersin kiranı ödersin mutfak
giderini ayırırsın sonra sinemaya gidecek paran kalırsa gidersin @Serhat Akkaya

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyi de @Necmi abi bizim takım gol atıyor, kaleci gelse de atıcaz gelmese de. Bizim takımın kaleciye ihtiyacı var. Sakatlanma ihtimaline göre transfer yapıcaksak hiç transfer yapmamamız lazım o zaman :D
Bizim kaleye az pozisyonda gelmiyor @anıl yediği hatalı gollerin sayisida fazla degil ama sorun ne biliyormusun geçen sezonun ortasından itibaren çöken bi psikoloji ve güven vermeyen bir kaleci haline gelmesi. Ben begenirdim tolgayi ama bu kadar çöküş yaşaması beni gercekten şaşırttı..

7 sene sampiyon olamadık ve bu bizde artik başarısız ve yeteneksiz futbolculara tahammül edemez duruma getirdi bu iyi bişey sonuçta 1 milyon dan az para alan topçu yok ve bu adamların psikolojisini biz düşünmek zorunda değiliz Beşiktaş ta oynayan futbolcuların basit hatta yapmamasi gerekiyor yapiyorsada bunun sureklilik gostermemesi gerekir yillarca c klas seviyesinde bile olmayan topcularla oynadık. Artik bu sene şartlar ne olursa olsun şampiyon olup bazı şeyleri degistirmek gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi , tam okumamışssın yazdıklarımı , ben Tolga nın alınması hata demedim , Tolganın kalede bırakılması hata dedim .

Kiralık oyuncuyla belaltı vurulmaz demişsin , bonservis ödemedik demişssin , ne alakası var kiralık oyuncuyla yani almadığın oyuncuyla neler kaçırdığına bakman lazım .

Geçmiş transfer pilavlarını temcit pilavı gibi ısıtıyosunuz tekrar söylüyosunuz demişsin ; Sen ilk mesajında gelir olmadan gider nasıl yapacan bütçe diye bir şey var demişssin - bende buna karşılık bu transfer politikası yüzünden kaybettiğimiz gelirlerden bahsettim . Neyi anlatayim abi FED politikalarını mı ?

Bende kalkıp kaleci alınırsa şampiyon olunmaz sözüne ergen düşüncesi derim , hele musleralı GS örneği verilirse tam ergen düşüncesi derim . GS nin ileri hattıyla bizimkisi bir mi? Biz çarkın tabiiki bozuk dişlisini değiştirip tam randımanla şampiyon olmayı hedefliyecez. Senin düşüncene göre o zaman şuan %99 Beşiktaş taraftarı ergen çünkü evet kaleciyle ve stoperle Şampiyonluğa inanıyorlar.

Beşiktaş scoutingden bahsetmişsin arkasına Mbia yazmışsın abi, Mbia scouting falan değildir Mbia Mbia dır , tabiiki istemem öyle bir sözleşme zaten istediğimi beyan eder hiç bir sözde yazmadım . Yazdıysam alıntıla bir tanesini.

Ba- Gomez - Sosa - Rhodolfo - Tosic - Oğuzhan - Töre - Kerim - Tolgay - Beck  bunların hiç biri scouting değildir . İyi transferlerdir zaten + larını ( yaptıkları transferleri) her mesajımda yazdım yine yazıyorum , iyi transferlerdir ama scouting değildir .

Tekrarlayan eleştiriler ve havayı dövme demişsin abi, ben bunu yazmayacaktım bile konunun nerden geldiğine bakar mısın ? Ben sorduğun soruları tabii ki bir yerden cevaplayacam ve buda bir yere çıkıyor . Ben şuanda ki transfer yanlısından bahsetmiştim güncel durumdan ,  zaten şuandaki durumumuzun(kaleci stoper) transfer bazında açıklaması izah edilir yanı yok . Bunu evet doğru yapıyorlar diyen kişi gerçekten Polyannacıdır .

@Necmi
Tolganın alınması kocaman bir hataydı o zamanda demiştim bu kaleci değil diye
neymiş yabancı kontenjanı varmış sen bunu mottoyla harcayacağına kaleciyle harcayacaktın.
Bu büyük hataydı ama taraftar alınsın diye davul çalıyordu.o hatalı transferlerin hepsinde muhaliftim
dany alındığı gün önder özenin üzerini çizdim bu konuda kimsede benden daha fazla tepki göstermemiştir.
bu yönetimin bütün yaptığı hatalı transferleri toplasan bir kaleci parası etmez o nedenle dönüp dönüp vurmak doğru değil
tamam yanlıştı ama bitti bu uzatmanın anlamı yok tek yanlışları onlar olsun sizin yaptığınız tersinide söylüyor olsanız
bu bir kaç transferi kullanıp bütün yapılan iyi şeylerin üstünü örtmeye çalışmak oluyor tamam hatalı transfer yaptılar ama bir
dembaba satışıyla bütün zararıda telafi ettiler bu gün Töre oğuzhan tolgay gomez kerim cenk değerlerine bakınca en az %80
transfer başarısıdır. sizin yaptığınız gibi tek tek değerlendirilmez kârı koyarsın zararı koyasın aradaki farka bakarsın başarılımı çıkar
ortaya benim kızdığım nokta eleştirmeniz değil olayı bütünüyle ele almamanız eleştiriyi hep yanlış kaynakla yapıyosunuz
kaleci lazımmı bunun lafı bile konuşulmaz eksik falan değil kalemiz boş alınması gerekiyormu kesinlikle hemde çok iyi bir kaleci alınması
gerekiyor. paramı yok sat töreyi al kaleciyi bu kadar basit. Töresiz olur ama kalecisiz olmaz. ama onun kadar lazım olanda stoper ve
kesinlikle sol bektir. Eleştiri yaparken düne takılı kalmayın bitti iyiside bitti kötüsüde bitti bizim için önemli olan bu gündür.
çözümü bu gün üzerinden yapacaksınki gerçekci olsun. Geçmişte yanlış oyuncu alınmış boşa para harcanmış bunu söylemenin
bu güne bir faydası varmı bir çözüm oluyormu yok o zaman bu eleştiri değil suçlama oluyor. yeride burası değil bunun hesabını soracaksan yeri kongredir.
yoksa istediğin kadar dile getir sadece havayı döversin eleştirinizi çözüm üzerine kurun  @Kemal

Çevrimdışı ozan062

kırdemir demişki cinliler ersana fena takmıs ve alıp gideceklerini söylemişler...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kırdemir demişki cinliler ersana fena takmıs ve alıp gideceklerini söylemişler...
Ligleri yaza doğru başlıyor abi yazın alsınlar bizim içinde cok iyi olur yaz dönemi ersan ve sosadan 10 - 11 gelse yaz transfer ucretimiz çıkar ama şimdi olmaz bu ersan işi.

Çevrimdışı ozan062

Ligleri yaza doğru başlıyor abi yazın alsınlar bizim içinde cok iyi olur yaz dönemi ersan ve sosadan 10 - 11 gelse yaz transfer ucretimiz çıkar ama şimdi olmaz bu ersan işi.

aynn ama 6 gibi bir rakamada cıkarlarsa bence yazı beklersek ayvayı yiyebiliriz cnk pektemekte manuelde hep bekledik batırdık beklemicez fırsat geldiği gibi sallıcaz cnk bu yonetimin sagı solu belli olmuyor

bekleyince terslikler bizi buluyor sakatlık vs gibi
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 11:06:40 ozan062 ]

Çevrimdışı Kemal

Tolganın alınması kocaman bir hataydı o zamanda demiştim bu kaleci değil diye
neymiş yabancı kontenjanı varmış sen bunu mottoyla harcayacağına kaleciyle harcayacaktın.
Bu büyük hataydı ama taraftar alınsın diye davul çalıyordu.o hatalı transferlerin hepsinde muhaliftim
dany alındığı gün önder özenin üzerini çizdim bu konuda kimsede benden daha fazla tepki göstermemiştir.
bu yönetimin bütün yaptığı hatalı transferleri toplasan bir kaleci parası etmez o nedenle dönüp dönüp vurmak doğru değil
tamam yanlıştı ama bitti bu uzatmanın anlamı yok tek yanlışları onlar olsun sizin yaptığınız tersinide söylüyor olsanız
bu bir kaç transferi kullanıp bütün yapılan iyi şeylerin üstünü örtmeye çalışmak oluyor tamam hatalı transfer yaptılar ama bir
dembaba satışıyla bütün zararıda telafi ettiler bu gün Töre oğuzhan tolgay gomez kerim cenk değerlerine bakınca en az %80
transfer başarısıdır. sizin yaptığınız gibi tek tek değerlendirilmez kârı koyarsın zararı koyasın aradaki farka bakarsın başarılımı çıkar
ortaya benim kızdığım nokta eleştirmeniz değil olayı bütünüyle ele almamanız eleştiriyi hep yanlış kaynakla yapıyosunuz
kaleci lazımmı bunun lafı bile konuşulmaz eksik falan değil kalemiz boş alınması gerekiyormu kesinlikle hemde çok iyi bir kaleci alınması
gerekiyor. paramı yok sat töreyi al kaleciyi bu kadar basit. Töresiz olur ama kalecisiz olmaz. ama onun kadar lazım olanda stoper ve
kesinlikle sol bektir. Eleştiri yaparken düne takılı kalmayın bitti iyiside bitti kötüsüde bitti bizim için önemli olan bu gündür.
çözümü bu gün üzerinden yapacaksınki gerçekci olsun. Geçmişte yanlış oyuncu alınmış boşa para harcanmış bunu söylemenin
bu güne bir faydası varmı bir çözüm oluyormu yok o zaman bu eleştiri değil suçlama oluyor. yeride burası değil bunun hesabını soracaksan yeri kongredir.
yoksa istediğin kadar dile getir sadece havayı döversin eleştirinizi çözüm üzerine kurun  @Kemal

Tamam aynı şeyden bahsediyoruz , bugünkü transfer yanlışından , bu tarihe kadar boş kaleye yapılmayan transferden bahsediyoruz. Ama sesimizi çıkardığımız gibide '' bu yapamıyorlarsa bıraksınlar bu işleri (transfer) '' demek bile olsa ;  cevap olarak '' sen ne zırvalıyosun ''   -  '' bu yönetim geçmiş tarihte şunları şunları yaptı eskiden şöyleydik '' demek karşı tarafa eskilerle cevap hakkı doğurmaktır abi ,  evet ben burda eskileri yazdıysam CEVAP niteliğinde yazdım , çünkü geçmişle örnek verildi @Necmi abi, bu dediğinle hem azmettiriyosun hem neden yaptın diyosun . Geçmişte olan pozitif olaylarla örnek verilirse, ben gelecekten mi örnek verecem ?  @Necmi

Çevrimdışı ozan062

ömer antalyayla kiralık 1.5 yıllıgına anlasmıs iyide bu cocugun kac yıllık sozlesmesi ki :D

bu arada onun kapı gelecektir heyecanlanmayın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yapma @Necmi abi kaleci nasıl mac kazandirmaz

Kaleci Bal gibi mac kazandirir sana tabikide forvetlerinin Gol atmasi gerekiyor ama kalecininde Arkadaslarina Guven vermesi gerekiyor ozellikle stoperlerin kaleciye guvenmeleri gerekiyor

Mesela Ben stoper olsam Frikik ve Kornerlerde ileri cikmam , Cikamam ! Niye cunku kontra yersem topu aglardan alirim kaleci yok cunku kalede

Bazi maçlar vardir kotu oynarsın , Cok pozisyon verirsin ama kalecin oyle toplar cikarirki seni oyunda tutar ve arkadaslarina da ozguven verir , 1 Gol atarsin ve maci kazanirsin iste boyle mac kazandirir kaleci !

Gecen sene Gs Bu sekilde cok mac kazandi 1-0 , 1-0 , 1-0 ve bu maclarin hepsinde de Muslera 4-5 Net Gol cikardi hepsinde yenileceklerken Muslera sayesinde maca tutunup 1 Golle kazandılar.

Mesela biz bu sezon Osmanlı macinda kotu oynamamiza ragmen ve Tolgaya ragmen kazandık , Ilk Golde%100 hataliydi , mac 2-2 iken bosa cikti Ersan çizgiden cikardi topu yoksa 3-2 mağlup oluyorduk

Az oncede dedim ya Defansin kaleciye guvenmesi gerekiyor bizim defans Kaleciye güvenmiyor bunun kanitida , Ersan , Beck ve rhodolfo son 5-6 Mactir Savunma arkasına atilan her topu Tolga kalesinden cikmadigi icin veya Tolgaya vermemek icin ya Taca yada kornere atıyorlar , duran toplar her zaman tehlikelidir adamin biri cikar vurur kafayi atar Golu ondan sonra 11 kisi defans yaparlar ,  ondan sonra sen Tirmalarsin 90 dakika Gol atayim diye iste bizim defans bu tehlikeyi bile göze alarak topu Tolgaya vermemek icin topu kornere atiyor..
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 11:15:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık