2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913427 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

bu da tek maçlık performansı

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yuh lan böyle bişrey olamaz arkadaş.

Bizi mi beklemiş bu kaşmerler anlamıyorumki :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ekrembaser

Yuh lan böyle bişrey olamaz arkadaş.
niye olmasın kardeşim bizim birini aldık diye sevinme süremiz maksimum 1 saat sonra kalan 23 saati sıkıntı içerisinde geçiririz.😄

Çevrimdışı Sarp

Bu da mı gol değil beeee  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko yerine bu çocuk gelsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sarp

Abicim haberi geçen 314 takipçisi olan twitter hesabı mı ?
Bana mı öyle geldi
Bunun vereceği haberden ne olur  :D

@DalmatinskiP

TWEETS
1,267
FOLLOWING
143
FOLLOWERS
314

Çevrimdışı talha

Boyko yerine bu çocuk gelsin.

Bu da gelemiyor heralde .  :lol:

Çevrimdışı Sarp

Yusuf paşam nereden buldun bu adamı Allah rızası için  :)
Umut etmeye devammmm :icool:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 01:25:25 Sarp ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu da gelemiyor heralde . 
Kaleci gelmeyecek anlaşılan ben 5 gün takip etmesem iyi olacak ..

Çevrimdışı Scout

Abicim haberi geçen 314 takipçisi olan twitter hesabı mı ?
Bana mı öyle geldi
Bunun vereceği haberden ne olur  :D

@DalmatinskiP

TWEETS
1,267
FOLLOWING
143
FOLLOWERS
314
Sahte Haber Kesinlikle  :icool:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yusuf paşam nereden buldun bu adamı Allah rızası için  :)
Umut etmeye devammmm :icool:

Evren RT yapmış :)

Haberi veren adam değilki kaynağı paylaşmış orda ingilizce çeviri de var diye paylaştım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Ulan maşallah dediğimiz 1 gun yaşamıyo. Bunada mı talip olmuşlar.

Sinirim bozuldu :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Madem açtın konuşalım @Necmi abi ;

Şunu yazmışsın , paramı vardı yapmadılar - kulüp kayyumdan döndü ,  o zaman yaptıklarına ve bu sebeple kaybettiğimiz paraya bakalım ;

CL ye direk katılım ücreti ne kadar ? Orada puan aldığında gelen para ne kadar ayrıca yayın hakları maç bileti maç anında stat onu 3 tir ve tr de yaptığın kartal yuvası satışları ne kadar ?  İşte bunların hepsini DANNY transferiyle çöpe attı yönetim , gerçekten kramponlarini alıp geldi .

Aynı şekilde geçen yıl Bruge maçını kimin yüzünden verdik , 1 üst tura çıksaydik yine yukarıda yazdığım gelirler gelmeyecek miydi ? Bu yıl yine aynı şekilde bu gelirler gelmeyecek miydi ?

Suan hangi transfer bütçesini kullanarak kaleci arıyoruz , yazki , neden bu kaleci tüm herkesin israrina rağmen alınmadı ? Hemde yaz piyasası sıkışık olmadan .  Yukarda yazdığım uefa gelirlerinden olmazdık , akhisar maçında 1.250.000 tl den olmazdık. Bunların direk musebbibi Tolga ve alınmayan kalecidir .

Ayrıca veli ve Tolgay sakatken onlibero almayarak bu Yönetim sezona girdi , gerçekten Atiba insanustu bir performans göstermese ceremesini çekecektir .Atiba nin sözleşme uzatma mevzusunu da hatirlatirim .

Daha önceye gidelim alınmayan sağ bek ve üzeri opare kirası , kimbilir bize ne gelirler kaybettirdi. İlk aklıma gelen FB maçı , bilicin necipi sağ beke çekip olcayı yardıma göndermesi ve olcayin kırmızısı diye uzar gider cümle. ..

Bu arada sezerler eneramolar joneslar  bu takımda boncuguna oynamadilar abi. Pektemekin göz göre göre aldığı parayla öküz alınır öküz .

Ben bunları yazarken tabii ki dünya yıldızları fahiş fiyata alalım demedim . Bakın burda @atalay dir @Çağrı  dir ve başka arkadaşlarda 100 tane isim yazıyorlar . Osmanlı ne kadara almış o forveti atalay bunu ne zaman yazmıştı . Cucak yazılmıştı ve daha öncede kimler kimler .

Ama bizim kulübümüzde maalesef araştırma eksikliği var .

Yukarda sırf kale yüzünden kaybettiklerimizden bahsettim , şuanda login 2 . Yarının 2. Haftasına giriyoruz haftaya ligin uzaktan en çok sut çeken ve ilk maç bizi uzaktan sutla yenen takımın evine gidiyoruz . Kaleci ? Haftaya netlestiririz .  Allah aşkına siz bana neyin planlamasından hangi transfer başarısından Soz ediyorsunuz ?  Beşiktaş takımı geri 4 lusu kaleciye geri pas atamiyor bunun farkindasiniz değil mi ? 

Bunun yanında artıları olmadı mı oldu tabii ki ba gomez sosa töre tolgay tabii ki oldu . Ama elmanın yarısı gibi + lar ve - ler .

Peşkeş mi çektiler bu kulübün parasini ? Hayır
Ona buna mi yedirdiler ? Hayır

İşte bu devirde bunları yapmayan meziyetli oluyor bu duruma geldik . Zaten bunlari ahlaklı insan yapmaz bunları konuşmamak bile lazım .

Ben işin sportif yanını anlattım , bütçe demişsin onunla birlikte . Ha bide demişsin abi ergenlerden beklerdim senden beklemezdim , bende aynı şekilde ergenlerden böyle itham beklerdim senden böyle itham beklemezdim @Necmi abi.  Sonuçta eksik gördüğümü de söylerim . Ben Beşiktaş la yatarım Beşiktaş la kalkarım,  ligin 2. Haftası olmuş hiç bir yönetimin bana bu izdirabi çektirmeye hakkı yok .  Halk oluşturur kulübü onlarda kulübe yani oluşturan bireylere hizmet için varlar,  benden yada bu taraftardan büyük değiller , bir iradeyi mevkii temsil ettikleri için saygı duyarım ama saygı çerçevesinde de lafımı söylerim .

Şu andaki transfer durumumuz bana göre basarisizliktir,  bunuda niye söylüyorum , daha bir nebze kurtarma şansımız varken donsunler yanlislarindan . 1 şubattan itibaren tabiiki dillendirip durmam artık olan olmuş var olanla yururuz .

Sunuda belirteyim ilk mesajım da yazdığım gibi elestiririm ama mevcut durumda yine Fikret Orman seçilsin derim . Çünkü diğerleri daha kötü . Yani iktidar varda bu kulüpte muhalefette muhalefet değil is yapacak gidip oy atalım , buna varıyor sonuç .

@Necmi
Burda bir yanlış anlaşılma var ben eleştiriye karşı değilim ne dany i savunurum ne eneramoyu nede sezeri
bunların yanlış olmadığını söylemek için insanın art niyetli olması lazım. dibine kadar yanlıştı.
ve o zamanda tepkimi koymuştum halada affedemiyorum o transferleri ama hiç bir şey dört dörtlük değildir yanlışlar hatalar hep olur olacaktırda
ama sürekli temcit pilavı gibide aynı şeyler söylenmez son iki yıldır bu yönetimin ciddi bir transfer hatası yok
ilk geldiklerinde hata yaptılar bolcana ama bu gün yaptıkları artıyla o hataları telafi ettiler bir işde zarar ayrı kaar ayrı hesaplanmaz
üst üste konur artıysa kazanç olarak görünür senin saydığın bütün transfer hataları bir atınç satışıyla bertaraf edilmiştir. söylüyorsun ama
bonservis bir tek sezere verdik 1 M lira sanırım. kiralık oyuncuyla bel altı vurulmaz ospina dedin bir tek liverpool maçıyla transferini artıya çıkartmıştır
ondan faydalanılmaması yönetim hatası değil bilic egosudur. kulübede opare otururken sağ bekte olcay oynattı necip oynattı hem bunları yaktı
hemde takımı Tolga olayına gelince o zamanda pazarlık yapılıyordu TS 4 istiyordu sanırım bütün herkes verin alın diye baskı yaptı. Taraftarın istemediği
bir kaleci değildiki nasıl bu gün hata diyebilirsin hataysa o zaman taraftar neden istedi. Hatırlarsın araya Çebi girdi transferi yapmak için.
şu anda bu takım şampiyonluğa oynuyorsa bu takımı yönetim kurdu şampiyonluğa oynayan bir takım yaratmışlar eksik yokmu var ama buna yanlış işler yapıyorlar
diyemezsin dembaba yıda bunlar aldı oğuzhanıda Töreyide Tolgayıda bu saydığım oyuncuların en az 60 M değeri var harcanan para 10 M sen buna transfer başarısızlığı diyemezsin. GS nin 9 M veremediği Gomezi 1000 € ya alınmasınada transfer başarısızlığı diyemezsin yanlışları oldu ama iki yıldır ne yanlışlığı yaptılar
transferde bir tosiç oda bonservissiz hatalarını düzeltmeyi biliyorlar sizde bir yargı oluştu iyi bir kaleci gelirse şampiyon oluruz bunun garantisi varmı
gömdünüzde gömdünüz bu ligin en az gol yiyen 3. takımıyız gelen kalecinin hatalı gol yemeyeceği garantimi kafanızda bir hayal kuruyorsunuz
sonra bu hayal olmuyor diye ver yansın edin bir kaleciylemi şampiyon olunur. nasıl bir mantık bu kalkıpta kaleci alıp şampiyon olacağız denirse ben buna ergen düşüncesi derim tamam alınan her kaliteli oyuncu güç katar ama kesin konuşmak çok saçma gs nin elinde kaliteli kaleci var sizin mantıkla ondan daha iyisi olmazsa onlar şampiyon olur. Kardeşim varsayımlar üzerinden konuşulur sohbet edilir ama sonuç elde edilmez senin varsayımlarının karşısına tersini savunan yüzlerce varsayımda konur.
Ama öyle bir kesinlikle konuşuyorsunuzki sanki varsayım değilde gerçek. @Çağrı @atalay  bir sürü oyuncu ismi vermiş demekki kulüpte onlar kadar bilgili adam yok Beşiktaş kulübünden bahsediyorsunuz çemişkezek spordan değil bir site vardı Beşiktaş scoutlarının takip ettikleri oyuncu havuzunu gösteriyordu burda dile gelen gelmeyen bir çok oyuncunun orda yıllarca takip edildiğini görürsün ama transfer işi bir başka işdir mesela çağrı mbia da diyordu gör trabzonda işte iyi oyuncu olsa ne olur yaptığı anlaşmaya bak istermisin Beşiktaşın bir oyuncuyla öyle anlaşma yapmasını ben altı dolu olmayan eleştiriyi sevmiyorum yanlışı yok demiyorum yönetimin var bu kadar pazarlığında içine etmenin anlamı yok ya paran yetene gidersin yada almayacağız dersin kestirir atarsın imkanın dahilinde konuşmalısın sen gene gizliden devam et ama kimseyide beklentiye sokma  risk almak var risk almak var atiba sezon başında alınabilir bir riskdi elinde çok iyi bir oyuncu var sakatlandı yerine o kalitede birini alsan onu taça çıkartırsın daha düşük birini alsan iyileştiğinde elinde çöp olur almama yolunu seçmek riskdi ama alınabilir bir riskdi ama stoper alınmaması alınabilir bir risk değildi bedelinide kaybettiğimiz puanlarla ödedik ersanın sakatlığında kaleci onlara göre alınabilir bana göre alınamaz bir riskti kesinlikle kaleci almalıydık şu anda bile bir değil iki kaleci almak gerekiyor bana göre Tolga ile Günay şu anda kulübede bile oturacak psikolojide değiller. Kulübede bile güvenmem. Bu kadar net Günay gs maçında yaptığı hatanın arkasından verdiği röportajda gene yaparım dediği andan itibaren Beşiktaş geleceğini bitirmiştir artık benim gözümde saatli bomba göreceksiniz ya sezon sonunda yada bir sonraki sene bir tane yedek kalecide alacağız. Buda kaçınılmaz bir şey. işin özeti eleştirin ama altınıda doldurun bilgi dolu olsun bunu tartışmayalım ne yapılabiliri tartışalım yoksa sayfalarca yazı yaz altı boş olursa yada sürekli kendini tekrarlayan eleştiriler olursa bu havayı dövmek olur aradan kaç yıl geçmiş hala eneramo sezer diye başladığında insanlar ciddiye almaz çünkü bu eleştiri olmuyor bunun adına bel altı vurma deniyor. Ben bıktım okumaktan ama siz yazmaktan bıkmıyorsunuz bırakın geçmişi reeli eleştirin artı eksiler üzerine yürüyün @Kemal bizim içinde okumaya sorgulamaya deysin kardeşim

Çevrimdışı talha

İşin garip tarafı hiçbir hırvat sitesine giremediğimden olayın gerçekliği nedir nerecededir çğrenemiyorum adalrda internet çökmüş heralde. :alala:

Çevrimdışı Factatum

Başlıca transfer stratejileri vardır.

1- Kendini ıspatlamış kariyerinin zirvesinde uluslararası yıldız oyuncu almak: Riski düşük ancak yüksek transfer bonservisi ve maaş maliyeti olan transferdir. Türkiye'de bu tip transferleri yapan takım yok.

2- Kendini ıspatlamış ancak kariyeri düşüşte veya duraklama safhasında oyuncu almak: Kısmen riskli buna karşın bonservis bedeli nisbeten normal ancak maaş maliyeti yüksek transferdir. Türkiye'de alışık olduğumuz yıldız transfer modeli bu. Mario Gomez, Demba Ba, Hagi, Diego örnekleri gibi. Bir ara adı bizimle anılan Adler, Cech ve Handanoviç bu tip bir transfer adayıydı.

3- Kendi ulusal liginde kendini ıspatlamış uluslararası camiada yıldız oyuncu adayı olan futbolcu almak: İlk iki stratejiye oranla riski yüksek buna karşın uyum ve başarı gösterdiğinde yıldızlaşıp kulübüne büyük para ve başarı kazandırabilecek transferdir. Muslera bu tipte transfere bir örnektir. Şayet Avrupa'ya giderlerse gittikleri takımda Gökhan ve Oğuzhan da bu kategoride yer alacaktır. Halen adı bizimle adı anılan Bayko bu tip bir transfer adayıdır.

4- Henüz kendi ulusal liginde kendini ıspatlayamamış ancak potansiyeli olan ve ileride yıldızlaşabilecek bir oyuncu almak: Özellikle Anadolu takımlarının hedef transfer stratejisidir. Risk çok büyüktür ancak buna karşın bonservis bedeli ve maaş düşüktür. Bu tip oyuncuların fayda/maliyet oranları çok düşüktür. Pek azı parlar ve akabinde ertesi sene daha büyük takımlara daha büyük bonservis bedelleriyle satılırlar. Dört büyüğün bu stratejiyle yaptığı transferlerin çok büyük kısmı hayal kırıklığıyla sonuçlanmıştır. Franco, Motta bu tip bir transferlerdir. Yine adı bizimle anılan Kalinic bu tip bir transfer adayıdır.

5- Henüz kendi ulusal liginde kendisini ıspatlayamamış ancak potansiyeli konusunda net fikir vermeyen oyuncu almak: Yine Anadolu takımlarının tercih ettiği bir modeldir. En ekonomik seçenektir. Büyük bir kısmının ismi oynadıkları taraftarın hafızasından çabucak uçar gider. Bazen menajer oyunlarıyla yıldız adayı olarak dört büyüklere de bu tip oyuncular pazarlanır. Dört büyüklerde oynarken doğru dürüst ilk onbir de bile zor yer bulurlar. Maalesef Galasaray ve Fenerbahçe'ye nazaran Beşiktaş'ın ağızı bu transferlerden daha fazla yanmıştır. Anadolu takımlarında sürekli takım değiştiren oyuncu tipleridir bunlar.

Özetle; Risk azaldıkça, bonservis ve maaş yükselir.

Şayet sezon başında yola çıkarken koyduğun hedefte hala yürüyorsan ve hedefe ulaşma olasılığın önceki sezonlara oranla daha ümit veriyorsa; riski azaltmaya çalışmak en rasyonel yoldur.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 01:43:23 Factatum ]

Çevrimdışı onurturan

Kimse kusura bakmasın Kalinic2den şüpheliyim, bu adam o kadar iyiyse bastırır alır EPL takımları.

Piyasa değeri 2 Milyon bile değil,neden?

2.01 çok uzun.
Hayırlısı olsun dedik dedik dinlemedin gördün mü bak ne oldu şimdi :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlısı olsun dedik dedik dinlemedin gördün mü bak ne oldu şimdi :kop:

Kaleci çok uzun almayalım :kop:

Çevrimiçi Necmi

Son anda pürüz çıkmaz ise yeni kalecimiz.
  :nerd: bu çimin içine eder yok almayalım adam kale önünde apaçi dansımı yapmış :bandit:

Çevrimdışı atalay

TRANSFER | Beşiktaş, sezon başında istediği Gastón Guruceaga'yı yeniden gündemine aldı. (Tenfield)

*İşte benim çocuk.

Çevrimdışı onurturan

Kaleci çok uzun almayalım :kop:
Hayır adama ısınmaya basliyoruz tam ordan bi tane EPL takimi bastiriyo parayi aliyo arkadasin dedigi gibi.. :evillol:

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

Yanlız kalinic seri adamdır nadir sektirdiği toplarda bile yerden fırlıyor bianda alıyor topu. potansiyelli bi kaleci. inş olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayır adama ısınmaya basliyoruz tam ordan bi tane EPL takimi bastiriyo parayi aliyo arkadasin dedigi gibi.. :evillol:

Tevafuk :D :D

Çevrimdışı genki1914

Bu iş yarinda bitmez yine baska isimler cikmaya basladi son günü gorecek belliki

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 02:02:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geldi mi Kalinic?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli