2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912412 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yalçın

Boyko ve Douglas neden birlikte satılıyor, bu Douglas eşantiyon mu sorularımın cevabı ikisinin de acentasının MVA Sports Management olmasında yatıyormuş.

Bir taşla iki kuş yani, ittir Beşiktaşa ne güzel.

Yani Boyko yu tek başına alabilirsek menajer kazığı yememiş olacağız diye düşünüyorum. Bu bilgiden sonra Douglas a çok para vermek istemeyen yönetimin tek sorununun karşı tarafın ikisini birden bize ittirme çabası olduğunu düşünüyorum.

Ben hala Juventus'un kalecisini bekliyorum. Gelebilse super olur. Italyanlar kaleye bos adami emanet etmezler cunku.

Edit: Kimse teslim etmez bos adama kaleyi  :icool:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko ve Douglas neden birlikte satılıyor, bu Douglas eşantiyon mu sorularımın cevabı ikisinin de acentasının MVA Sports Management olmasında yatıyormuş.

Bir taşla iki kuş yani, ittir Beşiktaşa ne güzel.

Yani Boyko yu tek başına alabilirsek menajer kazığı yememiş olacağız diye düşünüyorum. Bu bilgiden sonra Douglas a çok para vermek istemeyen yönetimin tek sorununun karşı tarafın ikisini birden bize ittirme çabası olduğunu düşünüyorum.
Abi yok oyle bisey Boyko yi tek alabiliyoruz t.d de soyledi Boyko Besiktasa gider ve başarılı olirsa mutlu olurum diye Douglastan bahsetmedi bile nedense 2 si bir arada gelecek diye bir algi olustu :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi napıyo bunlar ya :s20:

Dünyada futbolcumu kalmadı ne Douglas ne Boyko sevdasıymış bu!

Birine 3.5, diğerine 4,5 ha ! O parayla adam gibi bir kaleci alın da bari bizde ne güzel iş yaptınız diye alkışlayalım.

Ama bu saçmaların saçması :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Aynen katılıyorum hatta bazı forumlarda Türkçe Kurallarına bile çok önem veriliyor direk 1 günlük ceza filan veriyorlar
yok o kadarda abartmayalım burası özgür bir platform
küfür hakaret ve foruma saygısızlık olmadığı sürece mod onayı veya no post
vermiyoruz aslında bunlardada uyarmakla yetinmeye çalışıyoruz ve mesaj silerek çözmeye çalışıyoruz
ceza vermek gibi bir şey çok çirkin ancak birinin Beşiktaşlılığından şüphe ediyorsak
forumu trollemek amacıyla yazdığını düşündüğümüzde mod onayı veya no post gelir yada küfür hakaret devam ederse
sakinleşsin diye mot onayına alıyoruz. bu genelde maç günleri oluyor. Birde yaşını kimliğini ortaya koymuş
forumdan kendini gizlemeyen kişilere daha töleranslı oluyoruz. ismini yaşını gizleyen ve saçma sapan bir maille üye olanlara karşı
yanlış mesajlar attığında daha tahammülsüz oluyoruz. Zaten o nedenle isim ve yaşlarını yazmalarını istiyoruz ve
maille iletişime geçiyoruz dönüş olmayınca büyük ihtimal forumla ilişkisi kesiliyor o nedenle yaşınızı isminizi ve doğru mail adresinizi
yazmaya özen gösterin. Bu forumun gerçek Beşiktaşlılar tarafından takip edilmesi için gerekli bir şey olduğuna inanın @Scout
birde feyk üyelik almayın bunu görebiliyoruz feyk üyelik alıp ordan istediğimi söylerim mantığı gütmeyin ana üyeliğinizde silinir
yanlış bir mesajda.

Çevrimdışı Fatih_

Konu Dışı: Beşiktaş E-Spor maçını seyretmek isteyenler: http://www.twitch.tv/riotgamesturkish/

Yendik:) ilk defa izledim böyle bir şey ama BJK yazınca zevkli oluyormuş :)

Çevrimiçi Necmi

Ben hala Juventus'un kalecisini bekliyorum. Gelebilse super olur. Italyanlar kaleye bos adami emanet etmezler cunku.

Edit: Kimse teslim etmez bos adama kaleyi  :icool:
Biz hariç :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 16:14:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sunderland'in 21 yaşındaki kalecisi Pickford 3 gol yemesine rağmen yardırıyor şuan.

Hani inanın şu kaleci bile işimizi görür ki ilk kez maça çıkıyormuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Yendik:) ilk defa izledim böyle bir şey ama BJK yazınca zevkli oluyormuş :)

Efsane bi maç oldu seyretmeyenler çok şey kaçırdı :)

Çevrimdışı Tolga

Sunderland'in 21 yaşındaki kalecisi Pickford 3 gol yemesine rağmen yardırıyor şuan.

Hani inanın şu kaleci bile işimizi görür ki ilk kez maça çıkıyormuş.
Arsenal onu alsın işte biz de Ospina'yı alalım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Abi yok oyle bisey Boyko yi tek alabiliyoruz t.d de soyledi Boyko Besiktasa gider ve başarılı olirsa mutlu olurum diye Douglastan bahsetmedi bile nedense 2 si bir arada gelecek diye bir algi olustu :alala:

@Yunus Emre Dökmeci Ben Ospina sevdalısıyım bu açık ama Boyko ya hayır diyemem iyi işler yapacağını düşünüyorum. Tek başına alabilmemiz yönünde şartlar gelişirse hemen gelsin hatta  :tabe:

Bir kac sitede okudugum kadari ile Boykonun yaninda Douglasi biz istiyormusuz , yani dusundugumuz gibi Dnipro 2 sini birlikte alin diye baski yapmıyormus

Boyko ile anlasma zaten tamam , Dnipro Douglas icin baska taliplerde var teklifi biraz yukseltin dedigi icin Boyko bekletiliyormus :akuma:

Ne gerek var abi buna Al direk Boykoyu yaninada Papy ve Saneyi :busted_cop:

Çevrimdışı Yalçın

Biz hariç :busted_cop:

@Necmi Abi Erdal torunogullari'na Facebook'tan mesaj atiyorum. Cevap vermiyor adam. Ben bu yonetim kadar agzi ketum bir yonetim daha gormedim. En ufak bir ipucu bile yok. Nasil bir korku salmissa Baskan  :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

@Yunus Emre Dökmeci Ben Ospina sevdalısıyım bu açık ama Boyko ya hayır diyemem iyi işler yapacağını düşünüyorum. Tek başına alabilmemiz yönünde şartlar gelişirse hemen gelsin hatta  :tabe:
Valla abi Ospinayi bende Cok seviyorum ve begeniyorum kimsede hayir diyemez zaten Ospinaya ama Boykoya Acayip isindim ben..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 16:18:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Arsenal onu alsın işte biz de Ospina'yı alalım :icool:

Ben diyorum Tolga'yı verelim diye biraz da onlar çeksin :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Douglas bu yönetimin geriye baktığında utanç duyacağı bir transfer olur.

Ne var bu Douglas kalasinda anladim gitti

Sirf Douglas icin Boykoyu bekeltiyorlar ne gerek var :alala:

Çevrimdışı Tolga

:D

Çevrimdışı B.DNA

Efsane bi maç oldu seyretmeyenler çok şey kaçırdı :)

Efsane kadro ilk maçtan söndü

Çevrimdışı Blacking

Dnipro kulübü BEŞİKTAŞIMIZLA süren transfer görüşmeleri nedeniyle Denys Boyko'ya konuşma yasağı getirdi

Alıntı
Beşiktaş Transfer Dedikoduları
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Tolga

En başta beraber gelirler diye düşünüyordum ama büyük ihtimalle Boyko tek gelecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 16:25:08
  • Beşiktaş / Bodrum
En başta beraber gelirler diye düşünüyordum ama büyük ihtimalle Boyko tek gelecek.

Boyko'ya razıyız artık galiba :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Başkan Tolga'yı verir ama üstede para ister :busted_cop:
ben Gomez den sonra ospinaya 5000 € dan fazla teklif ettiklerini sanmıyorum :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Necmi

Douglas bu yönetimin geriye baktığında utanç duyacağı bir transfer olur.
Bilemeyiz bunu ilk alındığında Atiba içinde aynı şeyler söyleniyordu
bence peşin konuşmak yanlış kötü çıkması muhtemel ama iyi çıkması mümkün
o nedenle görmeden hüküm vermek çok yanlış.

Çevrimdışı Fatih_

Fatih Doğan baya gaz verdi bu gün, keyfim yerine geldi açıkçası doğru yada yanlış onu bilemem ama güzel konuştu. Zapata ismini ortaya attı Milandan cvp. bekleniyor dedi.