2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913297 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Blacking

Bu adamın ağzı var dili yok arkadaş sessizce geldi sessizce gitti  :tabe: Birde boyko ve kulübü tamam ospina tamam arsenal ile anlaşma sağlanmak üzere daha niye gidip neto'ya kiralama teklifi yapıyorsunuz anlamış değilim  :alala:
SÜLEYMAN SEBA...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Atiba ve/veya Oğuzhan sakatlansaydı , cezalı ,formsuz olsaydı ne kadar kar edecektik?
Cassio'yu alsaydık müstakbel kalecimiz yerine  ne kadar kar edecektik ?
Sol stoper almadık sezon başında . Puan kaybettik ama olsun ne kadar kar ettik?
Boyko ve Douglas alınırsa X kaleci Y stoper yerine ne kadar kar etmiş olacağız ?

Tabiki hesap kitap düzgün yapılacak ama örneğin Ospina transferi için ayırdığından 500.000-1.000.000 avro fazla vermek durumundaysan çıkarıp o parayı vereceksin. Yazın gerekeni yapmamanın bedeli bu para .
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 13:00:27 Onur Küçük ]

Çevrimdışı ozan062

Transferlerin hepsi spontane geliştiği için ne dedikleri planlardan eser var ne oyuncu taramaktan. Ekranda toplanıp ayrı ayrı izliyoruz en son ben izliyorum vs şeklinde açıklamaları oluyor gündeme düşen isimler cassio ve türevleri. Sorarlar cassioyu kim gitti izledi diye belki gökhan keskin izlemiştir.

Dua etsinler atibaya bir şey olmadı yoksa 9.5 milyon kârı sahaya çıkartır forma giydirirler onu oynatırlardı.

evet birde yonetimi sucluyoruz ama kabul etmeyende Sayın Güneş:D

ya ustunden atmak icin yükü hafifletmek içinde soylemiş olabilir,  sonucta son gune niye bırakıyorsun diyede hoca savunur kendini,,

bari gerceği bize anlatma bizde burda sıyırmayalım kafayı:D acık sozlu olmamakta bazen fayda var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Bazen çok sıkılıyor içim kimse toz kondurmuyor eleştiri yapmak bile neredeyse günah diyecek bazıları

İki gün sonra maç var adamlar halen daha kaleci alamadı biz De Gea için mi uğraşıyoruz haberim yok uğraştığımız adam belli Boyko

Güya getirecekti kampa bir de bir öyle özgüven ile söylüyordu ne oldu?? 

O zaman söyleme böyle şeyler iki gün sonra çıkacak ben çok iyi biliyorum transfer yapmak çok kolay diyecek

Hep aynı tatava biz sokakta bulmadık onu yapmadık bunu yapmadık

İyi hoş ama bu adam eğer 4 maç oynamayacak ise ne diye daha zorluyoruz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yaz transferi sonrası bakmamıştım bu başlığa. Durum nedir merak ettim bi bakıyım dedim. Batı cephesinde değişen bişey yok.

Bir iki arkadaş dövünmekten vazgeçmemiş gene. Öngörülerine göre FB ilk yarı sonunda ligi bitirmek üzere olacaktı. Biz de
Fb den 10, gs den 5 puan falan fark yemiş olacaktık.  :bandit:
:D aynen,,

Çevrimdışı Blacking

Bazen çok sıkılıyor içim kimse toz kondurmuyor eleştiri yapmak bile neredeyse günah diyecek bazıları

İki gün sonra maç var adamlar halen daha kaleci alamadı biz De Gea için mi uğraşıyoruz haberim yok uğraştığımız adam belli Boyko

Güya getirecekti kampa bir de bir öyle özgüven ile söylüyordu ne oldu?? 

O zaman söyleme böyle şeyler iki gün sonra çıkacak ben çok iyi biliyorum transfer yapmak çok kolay diyecek

Hep aynı tatava biz sokakta bulmadık onu yapmadık bunu yapmadık

İyi hoş ama bu adam eğer 4 maç oynamayacak ise ne diye daha zorluyoruz

Boyko tamam ama imza için bekletiliyormuş çünkü arsenalden ospina için bir karar bekleniyor açıkcası biraz çingenlik yapıyoruz ama doğrusu bu bence verilen paralar hiçte az değil mersin maçından sonra kap gelir diye düşünüyorum son karar tabi şenol hocada olacak.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mersin maçında tolga zengin yüzünden puan kaybı olursa bunun gercekten savunmasi olmaz yönetim tarafından biraz fazla uzadı bu iş mersin trabzon belki bi sonraki hafta tolga oynayacak geriye 14 hafta kalıyor zaten bence bundan sonra gelecek kaleci 11 e gelmez yönetim çok yanlış yapıyor inşallah kisa zamanda bi kaleci gelir iş boyko ya kadar düştüyse harhangi bi kalecide olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Abi ne Ospina'ymış be, olmuyor işte getir birini gına geldi artık.

Sanırsın amazon ormanlarında yeni bi Neuer bulduk
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Herkese mavi boncuk dağıtıyoruz. Herkese teklifler falan.

Sonumuz hayrolsun.

Çevrimdışı Tolga

Hep kaleci transferi kesin olacak diye umudum vardı ama bu saatten sonra olmazsa da artık şaşırmam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı genki1914

Orta saha transferi gibi oldu 50 teklif elde var 0 ospinayi beklerler olmayinca transfer yapmazlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Kemal

Ospina mospina istemiyorum artık . Kiralık Ryan veya Boyko gelsin kapatalım şu kaleci işini fenalık geldi be.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hep kaleci transferi kesin olacak diye umudum vardı ama bu saatten sonra olmazsa da artık şaşırmam.
17 18 gün var daha alırlar birisini ospinayı alacaklarsa 15 gün dha beklemeye razıyım ben

Çevrimdışı Ensar

taraftarın geldiği son nokta içler acısı :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fatih e.

Mersin maçında tolga zengin yüzünden puan kaybı olursa bunun gercekten savunmasi olmaz yönetim tarafından biraz fazla uzadı bu iş mersin trabzon belki bi sonraki hafta tolga oynayacak geriye 14 hafta kalıyor zaten bence bundan sonra gelecek kaleci 11 e gelmez yönetim çok yanlış yapıyor inşallah kisa zamanda bi kaleci gelir iş boyko ya kadar düştüyse harhangi bi kalecide olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mersin maçında gol yesek de çıkarırız sorun değil de arkasından trabzon maçındaki olası puan kaybı hedefimizi fazlasıyla zorlaştırır.

Tolga dan dolayı puan kaybedersek yönetime açarım ağzımı, yumarım gözümü  :)

"Zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür."

Çevrimdışı kartal43

Şu saatten sonra gelecek kaleciyi Şenol hoca direk ilk 11 e yazmaz. Anca tolga absürd bir hata yaparsa alınacak kaleciye öyle şans doğar. Hep diyoruz plansızlık diye sonra suçlu oluyoruz. Bugün herkesin duacı olduğu Atiba sene başında yollanıyordu neredeyse. Almeida 2,5 milyonu kabul etse bugün forvetimizdi. Önce bir başarı kazansınlar şampiyon olsunlar sonra gönül rahatlığıyla yönetimin bir bildiği vardır der son güne kadar bekleriz

Çevrimdışı Blacking

SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Son günlere kadar kaleci transferi beklemiyorum , transfer olursa bu 2-3 gün içerisinde stoper olur bence

Çevrimdışı Blacking

Fikret Orman: "Kaleci ve stoper takviyesi yapacağız. İstersem, şu anda bitirebilirim."

Başkan diyorki, SABIRLI OLUN
Gomezi nasil beleşe aldiysam,
Bu transferleride uyguna alacağim,
Beşiktaşin Parasini sokağa atmiyacağim.

Alıntı
Beşiktaş Transfer Dedikoduları
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Tolga

17 18 gün var daha alırlar birisini ospinayı alacaklarsa 15 gün dha beklemeye razıyım ben

Ospina'yı ben de çok istiyorum ama olmuyorsa da daha fazla uğraşmaya gerek yok.

Lig başladı artık yeni transferlerin bir an önce gelmesi lazım.

Çevrimdışı fatih e.

tv de fatih doğan: Beşiktaş'tan bir oyuncu gidebilir, diyor.

kimi kastediyor acaba

Çevrimdışı Tolga

Fatih Doğan, Zapata diyor o da gelse çok iyi transfer olur.

Çevrimdışı Tolga

tv de fatih doğan: Beşiktaş'tan bir oyuncu gidebilir, diyor.

kimi kastediyor acaba
Alternatif bir oyuncu dediğine göre ya Pektemek ya da Milosevic'tir.

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

Mersin ve trabzon maçından sonra 15 maç var. Derbiler var ama 2 maçla şampiyonluk gider algısı var anlamış değilim ki mersini paf kalecinlede çıksan yeneceksin zaten. 3-5 milyon euro kar edip getireceğim diyor. Para saçıp da getirebilir. Mario gomez nöbetindede aynıydı oooo forvet gelmedi kesin almıcaklar cenkle göturcekler işi kesin yine 3.yüz. Şimdi herkes 1000 euroyu duyunca dalga geçiyor fio ile gs ile. Eğer 1 milyon bile kar ediceksek son gün gelsin kalecimiz. 2 maçla hiçbir şey belli olmaz ki benim gözumde mersin gidici ve rahat olarak kazanacağız maçı. Ayrıca derbileride tolga ve günay ile kazandık. Evet tolga çok kötü kaleci ama mersin ve trabzon maçını idare edebilir. vede sonuç olarak KALECİ ve STOPER gelecek. Karamsar olacak bişey yok.

Çevrimdışı ahmetserdar

Arkadaş ne kadar negatifsiniz, can sıkıyorsunuz, bir toplayın kendinizi, görende takım kümeye oynuyor zanneder,
Birde  Beşiktaşı bir düşünen sizsiniz de başka düşünen yok  değil mi,
Hatta düşünenlerde, yönetenlerde o kadar yetersiz ki diyorsunuzdur içinizden, itiraf etmesenizde ,yazdıklarınız bunu gösteriyor,  üst perdeden konuşmaları bırakın, futbol transfer dahil her yönü ile karma karışık, standardı olmayan  bir yapı ve bu konuda artık ciddi tecrübeye ulaşmış bir yönetimimiz var.
 Bu tip konuşmalarınız hoş değil, bırakın artık. Takım canavar gibi oynuyor, fener o kadar iyi transfer ettide ne oldu, transfer hatası yapmadılarmı?
Sırf Beşiktaş almasın diyerek, en iyi oldukları mevkilere aynı nitelikte adam almak mı iyi transfer..
Transfer politikalarımız para olduğu halde mi kötü,
Para yok arkadaş para yok,
Herşeyi anlıyorsunuz bunumu anlayamıyorsunuz,
Bazı arkadaşlar eleştirirken dozu ayarlayamıyor,
Eleştiri olacak ama herşeyi eleştirmekte artık eleştiri olmaktan çıkıp saldırı oluyor.