2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913291 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

valla onu bunu bilmem..... :money: bildiğim şu kiiiiiii....son 3 senede'kiiiiiiiii üçüncülükler devre arası yapilan ve yapilmayan transferlerin etkisinin büyüklüğü ile hem 2 şampiyonluk hemde bir ikincilik (şampiyonlar ligine direk girmemizi ) neden olmuştur....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı can1903

Haftaiçi kaleci transferi açıklanıcak galiba
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Haftaiçi kaleci transferi açıklanıcak galiba

Bence önce stoper işini halletçekler gibi

Çevrimdışı Fatih_

Alternatif bir oyuncu dediğine göre ya Pektemek ya da Milosevic'tir.
Pekdemek, Sosa, Oguzhan degil dedi. Boyko da Antalyaya gelmis bu arada Atiba formasi hazirlamistim resim cektirmek icin, o bana benim Besiktas formamla cektiririz dedi diyor. 4 futbolcu gelebilir diyor birde.

Çevrimdışı Tolga

Pekdemek, Sosa, Oguzhan degil dedi. Boyko da Antalyaya gelmis bu arada Atiba formasi hazirlamistim resim cektirmek icin, o bana benim Besiktas formamla cektiririz dedi diyor. 4 futbolcu gelebilir diyor birde.
Pektemek değil dediyse onu kaçırmışım o zaman.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Samet_

4 futbolcu :) Şuan 1 kaleciye bile takla atacak durumdayım :D

Çevrimdışı Kadir G.

Biri ömer şişmanoğlu o gelecek. :)

Çevrimdışı LuceGel

4 futbolcu :) Şuan 1 kaleciye bile takla atacak durumdayım :D
Neyin doğru olduğunu kimse bilmiyor 4 futbolcu yada 6-7 m kar ederiz bakarsın.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pektemek değil dediyse onu kaçırmışım o zaman.
pektemek gitse çok iyi olur aslında

Çevrimdışı Samet_

Neyin doğru olduğunu kimse bilmiyor 4 futbolcu yada 6-7 m kar ederiz bakarsın.
Umarım başkanın oyuncu almayarak ettiği karlardan olmaz bu  :)

Çevrimdışı LuceGel

Fatih Doğan :Gs %100 transfer yasağı alacak şubat ayında açıklanacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biri ömer şişmanoğlu o gelecek. :)
pektemekten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum madem geliyor pektemeği postalasak çok iyi olur

Çevrimdışı Fatih_

pektemek gitse çok iyi olur aslında

Pekdemege talip var ama hoca istemiyor dedi  :)
Alternatif topculardan gidebilecek bir tek Kerim aklima geliyor.

[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 14:02:31 Fatih_ ]

Çevrimdışı can1903

Ahanda, gelişmelerrr gelişmelerrr tiviti atılmışi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fatih e.

Fatih Doğan :Gs %100 transfer yasağı alacak şubat ayında açıklanacak.

demirören de konuya üstü kapalı değinmiş. uefaya gidemeyecekler gibi. hatta küme düşme ve şampiyonluk erken belli olursa ligi erken bitirebiliriz demesinin altında da bu var bence.

Çevrimdışı LuceGel

demirören de konuya üstü kapalı değinmiş. uefaya gidemeyecekler gibi. hatta küme düşme ve şampiyonluk erken belli olursa ligi erken bitirebiliriz demesinin altında da bu var bence.
Olabilir adamlar bildiğin transfer taarruzuna girdiler UEFA yine kıyağını çekip bilgisini vermiş.

Çevrimdışı RQ7_351903

Gs en az 2 yıllık transfer yasağı yiyecek bana göre, akıllık hamleler ile 3-4 yıl stadımızda şampiyonluk kutlarız. :)

Birde şuna katılmıyorum kim gelecekse gelsin geç olsun en iyisi olsun, olacaksa.

Çevrimdışı can1903

Douglas'a 4.5 M € Boyko'ya 3.5 M € verilirse, bu işin altında başka işler ararım.

Hele ki Douglasa.

Çevrimdışı Türkay

Douglas'a 4.5 M € Boyko'ya 3.5 M € verilirse, bu işin altında başka işler ararım.

Hele ki Douglasa.

Adamlar bizi sömürüyo
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Blacking

Bu kadar bekleniyorsa ospina olacaktır diye düşünüyorum adaylar arasında en iyisi o stoper sané'de bekletiliyormuş adamlar küsecekler en sonunda korktuğumuz başımıza gelipte kimseyi alamazsak düşünmesi bile kötü, gecikti , 4maçlık kaleci vb. diyen arkadaşlar şenol hoca bu işleri bilmiyor mu elbette teknik ekibinde bir bildiği vardır yönetiminde Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetiyor o konuda kuşku duymuyorum yönetimin yaptıklarından sonra bu sene ile birlikte hegemonyamız başlayacaktır umarım.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 15:18:23 Çağrı ]
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hele ki Douglasa.
ben inanmıyorum imkansız bu oyunculara bu bonservis ödememiz imkansız gibi bir şey

Çevrimdışı fatih e.

Hele ki Douglasa.

Fikret Orman'ın ruhuna aykırı  :D

Çevrimdışı ozan062

oha ya

hafta içi sonuclanacak diyor yuhhhhhh
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LuceGel

Transfer dönemi futbolun en heyecanlı dönemlerindendir bizde son 2 güne endekslendi artık.

Çevrimdışı Ulaş1903

Boyko gelsin de Douglas yerine Sane gelse ya.hem de 4.5 milyon Douglas'a çok fazla.Boyko'ya verilen paraya acımam.