2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915599 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yak Gel bildigin ne Varsa :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Yemin ediyorum bütün sene yatıpta finallere 2 gün kala ders çalışmaya başlayan üniversite ögrencisi gibiyiz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Transfer dönemi futbolun en heyecanlı dönemlerindendir bizde son 2 güne endekslendi artık.

Bir klasik olma yolunda ilerliyoruz
Nasıl ki (izleyenler bilir) game of thrones'un her sezonunda
sondan bir önceki bölümde çok önemli bir şey olur

Bizde öyleyiz...

Çevrimdışı Kalyoncu

Yemin ediyorum bütün sene yatıpta finallere 2 gün kala ders çalışmaya başlayan üniversite ögrencisi gibiyiz
Böyle demeseydin iyiydi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RQ7_351903

Allahım Neto, amin.  :)

Çevrimdışı Kemal

Yak Gel bildigin ne Varsa :ishock: :ishock:

Gel be gönlümüzun kalecisi , gelde yakalım havaalanini

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fatih Doğan, Zapata diyor o da gelse çok iyi transfer olur.

Bu adamın söyledikleri çıkmaz ama inşallah doğrudur. Çok iyi olur Papy olmazsa hep onu istiyordum zaten. Douglas kazığından da kurtuluruz bizim oyun düzenimize uygun büyük takım görmüş oyuncumuz olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 15:19:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu kadar bekleniyorsa ospina olacaktır diye düşünüyorum adaylar arasında en iyisi o stoper sané'de bekletiliyormuş adamlar küsecekler en sonunda korktuğumuz başımıza gelipte kimseyi alamazsak düşünmesi bile kötü, gecikti , 4maçlık kaleci vb. diyen arkadaşlar şenol hoca bu işleri bilmiyor mu elbette teknik ekibinde bir bildiği vardır yönetiminde Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetiyor o konuda kuşku duymuyorum yönetimin yaptıklarından sonra bu sene ile birlikte hegemonyamız başlayacaktır umarım.

@Blacking Kardeşim forum kurallarını okuman gerek. Sürekli düzeltiyorum mesajlarını.

http://besiktasarena.com/forum-kurallari/forumda-uyulmasi-gereken-kurallar/

21- Yöneticiler ve moderatörler dışında koyu renk ya da büyük punto ile yazmak yasaktır. Yaptırım : ''Uyarı devamında moderasyon''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Konu Dışı: Beşiktaş E-Spor maçını seyretmek isteyenler: http://www.twitch.tv/riotgamesturkish/

Çevrimdışı 38life

Konu Dışı: Beşiktaş E-Spor maçını seyretmek isteyenler: http://www.twitch.tv/riotgamesturkish/

Çevrimdışı Blacking

@Blacking Kardeşim forum kurallarını okuman gerek. Sürekli düzeltiyorum mesajlarını.

http://besiktasarena.com/forum-kurallari/forumda-uyulmasi-gereken-kurallar/

21- Yöneticiler ve moderatörler dışında koyu renk ya da büyük punto ile yazmak yasaktır. Yaptırım : ''Uyarı devamında moderasyon''

Çok saçma bir şey ne alaka sanki devlet kurumu burası koyu renkle yazmak niye yasak suç mu işleniyor neyse öyle olsun yıllar sonra bir foruma aktif olarak katılıyorum pek forum kuralı bilmem altı üstü bir site amacımız gayemiz belli BEŞİKTAŞ selametle...[/b]
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Çağatay

Böyle demeseydin iyiydi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimden biliyorum :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Arkadaşlar bu yapılacak özellikle 2 transfer (kaleci ve stoper), bu seneki lig şampiyonluğu için anlamlı olsa da, gelecek en az 3 sezonu etkileyecek.

Demem o ki, 2 hafta 3 hafta gecikmesi hiç önemli değil. Şua an gelecek 3,5 sezonluk lig ve şampiyonlar ligine uygun ve kaldıracak kaleci ve ve stoper almamız daha önemli.

Neticede biz her ne kadar Tolga'ya sinir olsak da lig için yetiyor gerçeğini de unutmayalım ve kendi oyuncumuzu da bu kadar itibarsızlaştırmayalım.

Ya yarım sezonluk bir kiralama ile esas transfer yaz'a bırakılacak, ya da becerilinebilirse 3,5 sezonluk ve hatta 6/7 sezonluk bir kaleci alınacak. 2 hafta gecikme nedir ki?

Az sakin ve itidalli olalım. Enseyi karartmayalım.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yalçın

Çok saçma bir şey ne alaka sanki devlet kurumu burası koyu renkle yazmak niye yasak suç mu işleniyor neyse öyle olsun yıllar sonra bir foruma aktif olarak katılıyorum pek forum kuralı bilmem altı üstü bir site amacımız gayemiz belli BEŞİKTAŞ selametle...

Tabiki Devlet kurumu degil burasi. Fakat basiboslugun onune gecilmesi ve kurallarla sinirlari cizilmis bir platform olmasi acisindan konulur bu tip prosedurler. Uc bes kisinin girdigi bir blog olur, o zaman istedigin gibi yazarsin herkes de yazar. Fakat yuzlerce kisinin ayni anda online oldugu bir ortam icin kural koymamak hem goruntu acisindan kotu bir intiba yaratir hem de her onune gelen istedigi gibi yazip cizmeye baslar. Sadece sen degil hepimiz riayet ediyoruz bu kurallara. Olmasi gereken de bu.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çok saçma bir şey ne alaka sanki devlet kurumu burası koyu renkle yazmak niye yasak suç mu işleniyor neyse öyle olsun yıllar sonra bir foruma aktif olarak katılıyorum pek forum kuralı bilmem altı üstü bir site amacımız gayemiz belli BEŞİKTAŞ selametle...

Forum kuralları bilmiyorsan saçma diye nitelendiremezsin öyle değilmi
kurallar sırf keyif olsun diye boşuna konmuyor internet dilinde büyük harf yazmak bağırma anlamına gelir
ve okunmasıda çok zordur kalın puntoda dikkat çekmek istediğin yerleri işaretlemek için kullanırsın her kes kalın punto yazarsa
bu sadece göz yorar okunamaz sayfa haline dönüşür. Burası altı üstü bir site değil Türkiyenin en büyük taraftar forumu

Türkiyedeki siteler içindeki sıralama şu şekilde

Bordomavi.net  2222
a_ntu                 2450
gs_cimbom         1708
Forza               2782
Beşiktaşarena    914

gördüğün gibi pek altı üstü bir yer değil 82 ülkeden günlük ortalama 50000 kişi tarafından takip ediliyoruz
bunuda birbirimize gösterdiğimiz saygıdan sağlıyoruz. bunu korumakta forum üyelerinin davranışlarına bağlı. @Blacking
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 15:47:38 Necmi ]

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir öneride bulunmuştum ama gözden kaçtı sanırım.

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/forum-ile-ilgili-oneri-ve-sikayetler/msg452477/#new

Buradan bir hatırlatma yapmış olayım :)
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 15:48:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Herkes koyu punto ile ya da büyük yazarsa yöneticiler uyarı yaptığında uyarının hiçbir dikkat çekiciliği olmaz.

Bunlar zaten evrensel forum kuralları ilk kez biz uygulamıyoruz. Saçma demeden önce sorsaydın ya da araştırsaydın daha iyi iletişim kurabilirdik. Burayı rakip takım taraftarları tarafından bile saygın olarak nitelendiren bu seviye, üslub ve kuralların yürürlülüğü.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Blacking

kurallar sırf keyif olsun diye boşuna konmuyor internet dilinde büyük harf yazmak bağırma anlamına gelir
ve okunmasıda çok zordur kalın puntoda dikkat çekmek istediğin yerleri işaretlemek için kullanırsın her kes kalın punto yazarsa
bu sadece göz yorar okunamaz sayfa haline dönüşür. Burası altı üstü bir site değil Türkiyenin en büyük taraftar forumu

Bordomavi.net  2222
renkli linki yasak                 2450
renkli linki yasak         1708
Forza               2782
Beşiktaşarena    914

gördüğün gibi pek altı üstü bir yer değil 82 ülkeden günlük ortalama 50000 kişi tarafından takip ediliyoruz
bunuda birbirimize gösterdiğimiz saygıdan sağlıyoruz. bunu korumakta forum üyelerinin davranışlarına bağlı. @Blacking

Tabi ki her yerde kural var demek istediğim kalın yazmak neden suç bir şey ima etmiyorum ki küfür,terbiyesizlik vs. olduğunda bu konuda haklısınız ama bu sebep bana çok saçma geldi o yüzden bunu yazma niteliğini buldum sonuçta bir site burası derkende yaşamsal bir araç olmadığı için aşırı tepkileri yersiz buluyorum esenle kalın.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 15:49:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bir öneride bulunmuştum ama gözden kaçtı sanırım.

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/forum-ile-ilgili-oneri-ve-sikayetler/msg452477/#new

Buradan bir hatırlatma yapmış olayım :)
Merak etme hiç bir talep gözden kaçmaz @DaldanSarkanElma
bu forum hepimizin ve herkesin fikri çok önemli aslında böyle bir sayfamız var
http://besiktasarena.com/genel-sohbet/vodafone-arena'da-neredesiniz/
ama bunu daha anlaşılır ve takibi kolay nasıl yapabiliriz diye sen önerini getirdiğin andan beri tartışıyoruz.
binlerce kombine girişi olabilir bunu çok iyi planlayarak yapmalıyızki insanlar sayfalar arasında kaybolmasın.

Çevrimiçi Necmi

Tabi ki her yerde kural var demek istediğim kalın yazmak neden suç bir şey ima etmiyorum ki küfür,terbiyesizlik vs. olduğunda bu konuda haklısınız ama bu sebep bana çok saçma geldi o yüzden bunu yazma niteliğini buldum sonuçta bir site burası derkende yaşamsal bir araç olmadığı için aşırı tepkileri yersiz buluyorum esenle kalın.
yok kardeşim anlatmak istediğim kalın punto mesajın içinde dikkat çekmek istediğin bir
konuyu işaretlemek için kullanılır. Forum yönetimide forum üyelerine bir bilgi vermek için kullanır
herkes kalın punto yazarsa bu sefer asıl amacı uygulayamıyorsun. Arada kayboluyor ve kalın punto sürekli yazan olunca aşırı
kirliliğe neden oluyor ve göz yoruyor. O nedenle böyle bir karar aldık keyfi değil yani @Blacking

Çevrimdışı Scout

Bordomavi.net  2222
a_ntu                 2450
gs_cimbom         1708
Forza               2782
Beşiktaşarena    914

Aynen katılıyorum hatta bazı forumlarda Türkçe Kurallarına bile çok önem veriliyor direk 1 günlük ceza filan veriyorlar
Pika Pika

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Merak etme hiç bir talep gözden kaçmaz @DaldanSarkanElma
bu forum hepimizin ve herkesin fikri çok önemli aslında böyle bir sayfamız var
http://besiktasarena.com/genel-sohbet/vodafone-arena'da-neredesiniz/
ama bunu daha anlaşılır ve takibi kolay nasıl yapabiliriz diye sen önerini getirdiğin andan beri tartışıyoruz.
binlerce kombine girişi olabilir bunu çok iyi planlayarak yapmalıyızki insanlar sayfalar arasında kaybolmasın.

Gözümden kaçmış bu başlık, teşekkür ederim :serefe:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Blacking

yok kardeşim anlatmak istediğim kalın punto mesajın içinde dikkat çekmek istediğin bir
konuyu işaretlemek için kullanılır. Forum yönetimide forum üyelerine bir bilgi vermek için kullanır
herkes kalın punto yazarsa bu sefer asıl amacı uygulayamıyorsun. Arada kayboluyor ve kalın punto sürekli yazan olunca aşırı
kirliliğe neden oluyor ve göz yoruyor. O nedenle böyle bir karar aldık keyfi değil yani @Blacking

Tamam abi bundan sonra dikkat edeceğim anlayışınız için sağolun
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko ve Douglas neden birlikte satılıyor, bu Douglas eşantiyon mu sorularımın cevabı ikisinin de acentasının MVA Sports Management olmasında yatıyormuş.

Bir taşla iki kuş yani, ittir Beşiktaşa ne güzel.

Yani Boyko yu tek başına alabilirsek menajer kazığı yememiş olacağız diye düşünüyorum. Bu bilgiden sonra Douglas a çok para vermek istemeyen yönetimin tek sorununun karşı tarafın ikisini birden bize ittirme çabası olduğunu düşünüyorum.