2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919223 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Töre'  ye Atleti 20 m teklifi verse direkt satıp yerine arsenalden Joel Campbell Ospina paketi yapabiliriz veya Carillo yu devre arasında kulübüyle falan konuşup alabiliriz fikret başkan yapar bunu zaten kadro dışı kalmış adam erken alırsak az bir bonservis verebiliriz gerçi çok kısıtlı bir zaman ama Töre giderse yerini doldurabiliriz.

Çevrimdışı LuceGel

Töre'  ye Atleti 20 m teklifi verse direkt satıp yerine arsenalden Joel Campbell Ospina paketi yapabiliriz veya Carillo yu devre arasında kulübüyle falan konuşup alabiliriz fikret başkan yapar bunu zaten kadro dışı kalmış adam erken alırsak az bir bonservis verebiliriz gerçi çok kısıtlı bir zaman ama Töre giderse yerini doldurabiliriz.
Ffp imzaladığımız anlaşma var satış kadar alış yapabiliyoruz Töre bizim yaz dönemi bütün transferlerimizin finansörü olacak muhtemelen.1-Yaz finansörünü öldürmüş oluruz.2-Törenin yerini ara transferde dolduramayız bu işin uygun oyuncu ,pazarlık,uyum sorunu vs gibi dönemleri var zaman çok kısa.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı karakartalım

Günaydın arkadaşlar.Takımımızın inşallah dengesi bozulmaz su an üç transfer şart ve çok geç kalındı yönetimin beceriksizliği resmen. Kaleci stoper ve bir sol bek lazım bek yedek olabilir ismaili tetikleyecek ama yaz döneminde ismail den daha iyi oynayacak bi bek geçmeli inşallah biter artık su transferler yönetim çok geç kaldı başarısız bi transfer dönemi geçirdiler hayırlısı.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Kalyoncu

Günaydın arkadaşlar.Takımımızın inşallah dengesi bozulmaz su an üç transfer şart ve çok geç kalındı yönetimin beceriksizliği resmen. Kaleci stoper ve bir sol bek lazım bek yedek olabilir ismaili tetikleyecek ama yaz döneminde ismail den daha iyi oynayacak bi bek geçmeli inşallah biter artık su transferler yönetim çok geç kaldı başarısız bi transfer dönemi geçirdiler hayırlısı.
Yine başkan ve ölücülük yukarıda röportajı paylaşmışlar. 3.5 fark var dnipro ile biz arasında bu farkın oluşması demek iki oduna bir dünya para istemeleri demek ve taraftar bastırdıkça baskı altında kalıp bu transferleri yapacaklar ve siz boyko yüzünden kalenizi bir üç sene daha çöpe atmış olacaksınız

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Ffp imzaladığımız anlaşma var satış kadar alış yapabiliyoruz Töre bizim yaz dönemi bütün transferlerimizin finansörü olacak muhtemelen.1-Yaz finansörünü öldürmüş oluruz.2-Törenin yerini ara transferde dolduramayız bu işin uygun oyuncu ,pazarlık,uyum sorunu vs gibi dönemleri var zaman çok kısa.
Evet ama Atletico şuan alabilecek yaz döneminde alamayacak ve bu yüzden normalden daha yüksek fiyat çekebilir  yazın ise 20 m civarlar gelmeyeceğini düşünüyorum tabi bu biraz Töre' ye de bağlı ama Euro 2016' da 2 maçta oynayamayacak zaten buda bir handikap. Söylediğim gibi zaman çok dar eğer olmasaydı kapatabilirdik çok rahatlıkla. Bu sezon şampiyon olursak Oğuzhan' ın da gideceğini düşünüyorum. Çünkü 2016 var ve orada kendini gösterirse çok iyi paralara gidecektir. Yani yaza iki oyuncu var ikisini de elden çıkarırlar mı bilemem ama ikisinin de iyi paralara gitme ihtimali var. Zaten dönemin bitmesine de az bişey kaldı satılmayacaktır töre bu devre arasında

Çevrimdışı zekotha

20m luk teklif gelirse yönetim yaza bırakalım şimdi bulamayız birini uyum sorunu vs gibi düşünmez. direkt satar

Çevrimdışı karakartalım

Yine başkan ve ölücülük yukarıda röportajı paylaşmışlar. 3.5 fark var dnipro ile biz arasında bu farkın oluşması demek iki oduna bir dünya para istemeleri demek ve taraftar bastırdıkça baskı altında kalıp bu transferleri yapacaklar ve siz boyko yüzünden kalenizi bir üç sene daha çöpe atmış olacaksınız

madem transfer yapmicaklar elindeki le satmayacaklar en basindannyapmicaz desinler şimdi hem bi belirsizlik var hemde sayısal olarak azalma defans kale sol bek su an sayısal olarak yetmez şampiyonluk hedefliyen bi yönetim kusura bakmayın böyle bi belirsizlik yapma lüksüne sahip değildir ve yönetim bu transfer dönemi takımın belirsizliği kabul edilemez ve acayip basarisiz bi transfer dönemi şampiyonluk hedefliyen takım böyle bi belirsizlik de kalma luksunde degildir senin alican adam üç maç nasıl verim alican bu saatten sonra
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 10:42:03 karakartalım ]
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Kalyoncu

20m luk teklif gelirse yönetim yaza bırakalım şimdi bulamayız birini uyum sorunu vs gibi düşünmez. direkt satar
20 milyonluk teklif varsa hemen şimdi biran önce satalım zaten iyi para niye düşünüyosunuz

Çevrimdışı ozan062

koltuk takınca hemen rop verilmiş hiç sasırmadım daha transferi sonlandıramıyorsunuz hemen umut depolamaya baslamıslar boyle birsey yok arkadas resmen algı oyunlarıyla birseyler yapmaya calısıyorlar

yahu sen işini yapsana senin neyine bunlar.. sen böyle yaptıkca seni sevenle sevmeyenler iyice birbirinden uzaklasıyor kutuplasma yaratıyor bilincli olarak sıkılmaya basladım bu politikadan...

stad bitsin bakalım neyin arkasına saklanacaksınız bu seferde basket arena cıkarsa bilemiyorum
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 11:11:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

koltuk takınca hemen rop verilmiş hiç sasırmadım daha transferi sonlandıramıyorsunuz hemen umut depolamaya baslamıslar boyle birsey yok arkadas resmen algı oyunlarıyla birseyler yapmaya calısıyorlar

yahu sen işini yapsana senin neyine bunlar.. sen böyle yaptıkca seni sevenle sevmeyenler iyice birbirinden uzaklasıyor kutuplasma yaratıyor bilincli olarak sıkılmaya basladım bu politikadan...

stad bitsin bakalım neyin arkasına saklanacaksınız bu seferde basket arena cıkarsa bilemiyorum
Stada koltuk taktık size transfer yok demişler de biz mi anlamadık

Çevrimdışı ozan062

bugün boykonun menejeri hersey netlesecek demişti

nerden aldım bu bilgiyi dun "yasaklı" sitenin radyosundan,, orda bugun hersey ortaya cıkacak denmesiyle sevinmiştim fakat baska bi haber siteside salıya kadar surec uzucak diyor

ben cozemedim arkadas bu işi, beklemeye devam edersek hiç kaleci almayalım biz,, stoper ve ortasahaya odagımızı arttıralım simdi ne gerek var kaleciye dimi
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 11:17:51 ozan062 ]

Çevrimdışı Barış1903

İsmi geçen 3 stoper de Hocanın tarif ettiği profilde değil. Ayrı ayrı isimlerde hızlanma; çabukluk; reaksiyon hızı; hamle zamanlaması yada yakın ve önde oynayama problemi var. Hepsinin manevra özelliği kötü.

Yani bi ivan cordoba, puyol, cannavaro tarzı bir defans istiyor anladığım kadarıyla

Çevrimdışı Kemal

bugün boykonun menejeri hersey netlesecek demişti

nerden aldım bu bilgiyi dun "yasaklı" sitenin radyosundan,, orda bugun hersey ortaya cıkacak denmesiyle sevinmiştim fakat baska bi haber siteside salıya kadar surec uzucak diyor

ben cozemedim arkadas bu işi, beklemeye devam edersek hiç kaleci almayalım biz,, stoper ve ortasahaya odagımızı arttıralım simdi ne gerek var kaleciye dimi

Kendilerine bile cozemiyor ki yönetimin biz çözelim . Şimdi sorsan başkana ve Erdal beye bizim kadar biliyor ve cevap bekliyolardir .

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş’in gelmesiyle kendisini kulübede bile bulamayan Pedro Franco Arjantin kulüplerinden San Lorenzo’ya kiralanırken genç futbolcunun giderken tesis çalışanlarına sürpriz jestler yaptığı ortaya çıktı.

Mütevazı kişiliği ile hem takım içinde hem de çalışanlar tarafından çok sevilen Franco’nun İstanbul’dan ayrılmadan önce tesislerdeki yaklaşık 40 personele spor ayakkabıdan, eşofman ve diğer malzemelere kadar birçok hediye verdiği öğrenildi.

Franco’nun bu jestiyle oldukça mutlu olan Beşiktaş’ın emektarlarının, genç savunmacı vedaya geldiğinde ise duygusal anlar yaşadığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Habertürk

Çevrimdışı pascal26

Yaz transferi sonrası bakmamıştım bu başlığa. Durum nedir merak ettim bi bakıyım dedim. Batı cephesinde değişen bişey yok.

Bir iki arkadaş dövünmekten vazgeçmemiş gene. Öngörülerine göre FB ilk yarı sonunda ligi bitirmek üzere olacaktı. Biz de
Fb den 10, gs den 5 puan falan fark yemiş olacaktık.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Fikret Orman: İstersem, şu anda bitirebilirim ama 3-5 milyon Euro fazla harcamış olurum. Beşiktaş o işleri çoktan geride bıraktı.(Sabah)

anahtar kelime o işleri coktan geride bıraktık

bu yeni işlerde bize cok pahalıya patlıyor :) hatta bu daha maliyetli cnk ne uefada tur atlıyabiliyoruz ne cl gidip para alabiliyoruz ne birinci olup 20milyonu cebe atabiliyoruz ne turkiye kupası alabiliyoruz

topladıgında zaten verilen zarar cok daha fazla:)) bunu anladıkları zaman cozucekler ama bunu anlayacak ekip olmadıgı için cnk Sampiyonlugun ne oldugunu bilmiyorlar

rakipler bildiği için hurra diyor cnk onlar neler kazandırdıgını iyi biliyor... 20 sampiyonlukla adamlar benliğine basarıyı işletmişler... ne kadarda cirkef olsalarda.. bu onlar için bir kazanctır
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 12:15:38 ozan062 ]

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beyler siz kulup yonetmeyi cok iyi biliyorsunuz. Bundan dolayi hep burayi okuyorum. Bence baskani uye yapip burda ders vermeliyiz . Transfer nasil ve ne zaman yapilirda ilk dersimiz olur.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/TFFSuperLig/status/640519447720140800

bu nasıl birsey bunu bilmiyordum buda acayip bir facia dostlar

adamlara mikeli begendiremiyoruz,, Allahtan Atiba aldı goturdude bu konu uzerine yogunlasılmadı

yoksa acayip bir hata bu :)

Çevrimdışı Kadir G.

adamlara mikeli begendiremiyoruz,, Allahtan Atiba aldı goturdude bu konu uzerine yogunlasılmadı

Mikelden 5 leivadan 4.5 milyon kâr etmişiz demek ki :)

Çevrimdışı Ensar

hedefler daha yüksek demek ki
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı saricasi

Bir  mevkiye transfer 2 aydir konusuluyor ve ugrasiliyor hala su zamana kadar yapilmadiysa ve hatta istedigin kaleciler bir neuer degilse bunca zamandir beceriksizlik ve pintiligi birakman gerekiyor demektir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

Mikelden 5 leivadan 4.5 milyon kâr etmişiz demek ki :)

hedefler daha yüksek demek ki

dimi mis gibi işte 5 milyondan kurtulmusuz demekki bu parları sezon bası harcıcakmısız

transfer gerceklesmediğine gore devre arasında rahatlıkla oyuncu alabiliriz ama alamıyoruz :s20:

demekki paketi zorluyorlar burdan ben bunu anlıyorum

Çevrimdışı Kadir G.

dimi mis gibi işte 5 milyondan kurtulmusuz demekki bu parları sezon bası harcıcakmısız

transfer gerceklesmediğine gore devre arasında rahatlıkla oyuncu alabiliriz ama alamıyoruz :s20:

demekki paketi zorluyorlar burdan ben bunu anlıyorum

Transferlerin hepsi spontane geliştiği için ne dedikleri planlardan eser var ne oyuncu taramaktan. Ekranda toplanıp ayrı ayrı izliyoruz en son ben izliyorum vs şeklinde açıklamaları oluyor gündeme düşen isimler cassio ve türevleri. Sorarlar cassioyu kim gitti izledi diye belki gökhan keskin izlemiştir.

Dua etsinler atibaya bir şey olmadı yoksa 9.5 milyon kârı sahaya çıkartır forma giydirirler onu oynatırlardı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Resmen karambole transfer yapıyoruz

Çevrimdışı Kemal

Beyler siz kulup yonetmeyi cok iyi biliyorsunuz. Bundan dolayi hep burayi okuyorum. Bence baskani uye yapip burda ders vermeliyiz . Transfer nasil ve ne zaman yapilirda ilk dersimiz olur.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence çok iyi olur , 1 yıl sonra aynı görevine döndüğünde yaptığı hataları görür ve cok daha iyi bir transfer dönemi gecirmemizi sağlar.