2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920244 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canergiray77

Fernandao ve Donk'u devşireceklermiş milli takım için. Euro 2016'yı izlemem.
desenize beşiktaş düşmanlığı tam gaz devam türkiye'nin en iyi forveti bizde adamlar fernandao'yu türk yapıp cenk'i kesecekler burak,umut,fernandao olacak yazıklar olsun.... @Samet Ç
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yalçın

Şaklaban herif  :akuma:

YD'ye her zaman kizmisimdir. Parasiyla her kapiyi acacigini dundugunden oturu har vurup harman savurmustur. Bu konularin hepsine katilirim. Imzami da atarim. Fakat burada Besiktas'in Baskanligini yapmis birisine saklaban yakistirmasini yapmayin beyler. Bizler Besiktas derken "b" harfini bile buyuk yazmaya dikkat ediyorken, bu klube baskanlik yapmis kisileri topluma acik olan platformlarda daha ozenli zikretmemiz gerekir.

Sen-ben-biz, Besiktas'a sahip cikip saygi gostermezsen kimse gostermez. Biraz daha dikkat.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı talha

YD'ye her zaman kizmisimdir. Parasiyla her kapiyi acacigini dundugunden oturu har vurup harman savurmustur. Bu konularin hepsine katilirim. Imzami da atarim. Fakat burada Besiktas'in Baskanligini yapmis birisine saklaban yakistirmasini yapmayin beyler. Bizler Besiktas derken "b" harfini bile buyuk yazmaya dikkat ediyorken, bu klube baskanlik yapmis kisileri topluma acik olan platformlarda daha ozenli zikretmemiz gerekir.

Sen-ben-biz, Besiktas'a sahip cikip saygi gostermezsen kimse gostermez. Biraz daha dikkat.

Abi allah aşkına ben bu adamın Beşiktaş başkanlığı saymıyorum. Çünkü adam takımı yönetmedi bildiğin yedi içti s.... gitti. Herkese saygımız olsun ama bu adama olmasın. Bazı istisnalarda olsun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tangaz

15 Ocak'ı da bitirmemize dakikalar kaldı ve bugünde kimseyi alamadık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yalçın

Abi allah aşkına ben bu adamın Beşiktaş başkanlığı saymıyorum. Çünkü adam takımı yönetmedi bildiğin yedi içti s.... gitti. Herkese saygımız olsun ama bu adama olmasın. Bazı istisnalarda olsun.

YD'nin sabahlama donemlerinde sahsi arabasiyla sabahlamaya adam tasidigini kesinlikle yalan soylemeyecek adamlardan duymus birisiyim. Cogu farkli kisilerden. YD'nin Besiktasliligini bu yuzden tartismiyorum hic. Isi bilmiyordu, evet. Zengin cocuguydu, evet. Ne yaptiysa "paramla konusurum" mantigiyla yaptigi icin yapti. Ve en onemli seyi yani imajini, sayginligini kaybetti. Adama daha da vurmanin alemi yok. Tabi bunlar sahsi gorusum. Elestirinin onunu kesemeyiz. Demokratik oldugu surece. Fakat hakaret olmuyor. Ayip. Yakismiyor.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 00:06:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son olarak çarpıcı bir iddiada bulunan Vardar; “Bana futbolu bıraksınlar, ben 3 sene sonra bu takımı Arsenal, Porto yapmazsam etek giyer, gezerim. Ama yönetime girmem. O benim şeref sözüm. Mehmet Ali Aydınlar, beni Türk futbolunun başına getiriyordu. Arayın sorun. O gün devrildi, Yıldırım Demirören geldi. Beşiktaş’ta bıraktık, bu kez de orada karşımıza çıktı” ifadelerini kullandı.

:kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Roma stoper arıyor. Leandro Castan hiç şans bulamaz artık.

Hocanın istediği profilde, oyun yapısına net uygun isim. 6 Ay kiralık, temiz iş...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 00:08:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Hocanın istediği profilde, oyun yapısına net uygun isim. 6 Ay kiralık, temiz iş...

Son Milan maçını izledin mi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Son Milan maçını izledin mi :D

İzlemedim, ne oldu?

Çevrimdışı Yalçın

Babacım o zaman usame bin ladin Beşiktaş başkanlığı yapmış olsa ona da böyle konuşmayalım yani senin düşüncen ile. İkincisi ben burda Beşiktaş'ı değil şahsı eleştiriyorum. Üçüncüsü ben Beşiktaşa sahip çıktığım için zaten böyle konuşuyorum. Evet o makam o forma kutsaldır benim içim ama o makama oturan o formayı giyen her şahıs öyle değildir. Bu şuna benzer "islam" kusursuzdur sorun islam da değil müslümandadır. Yani emin ol abi ben birine hitap ederken dikkat ederim ama önce o kişi o saygıyı kazanacak.

"o zaman usame bin ladin Beşiktaş başkanlığı yapmış olsa ona da böyle konuşmayalım yani senin düşüncen ile" : Usame Bin Ladin bu klubun baskanligini yapamazdi. Ornek yanlis. Yorum yapamiyorum bu dusunceye.

"İkincisi ben burda Beşiktaş'ı değil şahsı eleştiriyorum": Sen her ne kadar sahsi elestiriyorum desen de bu sadece konuyu bilenler tarafindan kabul edilecek bir dogrundur. Ya bilmeyenler?? Burasi herkese acik bir yer. Ne dedim entry sonunda? Burasi herkese acik bir platform. Degil mi?

"Yani emin ol abi ben birine hitap ederken dikkat ederim ama önce o kişi o saygıyı kazanacak": YD'nin abartmiyorum yirmi tane yanlisini sayarim. Sirf Denizlispor macinda Kapali'da cikan olaylari konussak bile nefretimi artirmaya yeter. Fakat yer burasi degil. Anlatabildim mi?

"Bu şuna benzer "islam" kusursuzdur sorun islam da değil müslümandadır.": Islam, Kur-an i Kerim'de ayette soyle der: "Akli olan insanin cikaracagi cok sey vardir" der. Islam'da yorumlama cok onemlidir. Dogru yorumlarsan insanliga faydali bir birey olursun. Yanlis yorumlarsan dogruna riayet etmeyenleri harcamaktan zerre suphe duymazsin. Bunlar farkli konular. Bir klup yonetimini bir inanisla kiyaslamak hic mantikli ve dogru bir eslestirme degildir.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 00:12:01 Yalçın ]

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Bunu hocanın tespiti kulübün değerlendirmesi kontak kurması cevap alması ve pazarlık yapılması opsiyon vs.. en az 3 ay sürer , aman secenek cogaltmayin kulübe bizi yakarsiniz  :)

Çevrimdışı Karabay

bu gün aybaşı. bu günde alamazsak daha zor.

Çevrimdışı Kemal

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/688121635749011456

Doğruluk payı varsa çok su kaldırır :)

Töre 16 m euro.resmi teklif at .madrid dior
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 00:16:51 Kemal ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 00:16:36
  • Beşiktaş / Bodrum
İzlemedim, ne oldu?

O kadar kötü oynadı ki tahmin edemezsin  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

yıldırım demiröreni ve babası erdoğan demiröreni yakından tanımasam adam kesin beşiktaş içine sokulmuş fener ajanı diyeceğim walla...
acaba aziz yıldırım yıldırım demiröreni klonlatıp içimize mi saldı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kadir G.

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/688121635749011456

Doğruluk payı varsa çok su kaldırır :)

Töre 16 m euro.resmi teklif at .madrid dior

Doğru olsa bile yerine kimsenin alınacağını düşünmediğimden gitsin diyemem. Kerim oynayamaz. Bir olcay var bir quaresma. Hadi olcayı ilk 11 e yazıyorum ama diğerine güvenim yok. Rekabet olmazsa poposunu kaldırmaz.

Çevrimdışı Kemal

Doğru olsa bile yerine kimsenin alınacağını düşünmediğimden gitsin diyemem. Kerim oynayamaz. Bir olcay var bir quaresma. Hadi olcayı ilk 11 e yazıyorum ama diğerine güvenim yok. Rekabet olmazsa poposunu kaldırmaz.

Bende satılması taraftarı değilim de yönetim bu paraya kesin satar ole diyeyim

Çevrimdışı atalay

O kadar kötü oynadı ki tahmin edemezsin  :D

Tandemde Rudiger balonu ve Roma'nın takım savunmasını düşünürsek normal.

Bu yıl 2 maçına denk geldim. Kumaşı zaten iyi, Rhodolfo ile toparlar. Sane'nin son durumu daha kötü.

Çevrimdışı tangaz

benim sabah saatlerindeki formülümü devreye soksak töre satılsa ertesi gün bize kiralansa sezon sonuna kadar...

Çevrimdışı Kadir G.

Bende satılması taraftarı değilim de yönetim bu paraya kesin satar ole diyeyim

Satıp 10-11 milyona ospina+campbell yapacağız dense tamamım. :)

Gerçi wenger kapıdan içeri almaz bu kez :) sakatları varken campbell forma şansı buldu satmaz devre arası.

Çevrimdışı ozan062

boyko denince ben

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Bu arada ikinci yarı Olcay'ı bek opsiyonu olarak da oyunun ihtiyaç duyduğu bölümlerde görebiliriz.

O pozisyon için birkaç önemli meziyeti var.

Çevrimdışı Yalçın

Bu arada ikinci yarı Olcay'ı bek opsiyonu olarak da oyunun ihtiyaç duyduğu bölümlerde görebiliriz.

En faydali meziyeti inatcilik. Pes etmiyor. Sonuna kadar kovaliyor. Ataklarda da dikkat edin, korner cizgisine kadar iner. Paldir kuldur gozu kara bir sekilde girer. Severim Olcay'i  :ok:

Suleyman Seba

Çevrimdışı Barış1903

Kupa maçında sol bekte İsmail'den daha iyi oynadı o bölgede ayrıca Olcayın genel olarak futbol mantalitesine hayranım

Çevrimdışı Kemal

benim sabah saatlerindeki formülümü devreye soksak töre satılsa ertesi gün bize kiralansa sezon sonuna kadar...

O kadar para bağlayıp kiralamazlar abi , başina sportif bir bela gelirse altından kalkamazlar