Babacım o zaman usame bin ladin Beşiktaş başkanlığı yapmış olsa ona da böyle konuşmayalım yani senin düşüncen ile. İkincisi ben burda Beşiktaş'ı değil şahsı eleştiriyorum. Üçüncüsü ben Beşiktaşa sahip çıktığım için zaten böyle konuşuyorum. Evet o makam o forma kutsaldır benim içim ama o makama oturan o formayı giyen her şahıs öyle değildir. Bu şuna benzer "islam" kusursuzdur sorun islam da değil müslümandadır. Yani emin ol abi ben birine hitap ederken dikkat ederim ama önce o kişi o saygıyı kazanacak.
"o zaman usame bin ladin Beşiktaş başkanlığı yapmış olsa ona da böyle konuşmayalım yani senin düşüncen ile" :
Usame Bin Ladin bu klubun baskanligini yapamazdi. Ornek yanlis. Yorum yapamiyorum bu dusunceye."İkincisi ben burda Beşiktaş'ı değil şahsı eleştiriyorum":
Sen her ne kadar sahsi elestiriyorum desen de bu sadece konuyu bilenler tarafindan kabul edilecek bir dogrundur. Ya bilmeyenler?? Burasi herkese acik bir yer. Ne dedim entry sonunda? Burasi herkese acik bir platform. Degil mi?
"Yani emin ol abi ben birine hitap ederken dikkat ederim ama önce o kişi o saygıyı kazanacak":
YD'nin abartmiyorum yirmi tane yanlisini sayarim. Sirf Denizlispor macinda Kapali'da cikan olaylari konussak bile nefretimi artirmaya yeter. Fakat yer burasi degil. Anlatabildim mi? "Bu şuna benzer "islam" kusursuzdur sorun islam da değil müslümandadır.":
Islam, Kur-an i Kerim'de ayette soyle der: "Akli olan insanin cikaracagi cok sey vardir" der. Islam'da yorumlama cok onemlidir. Dogru yorumlarsan insanliga faydali bir birey olursun. Yanlis yorumlarsan dogruna riayet etmeyenleri harcamaktan zerre suphe duymazsin. Bunlar farkli konular. Bir klup yonetimini bir inanisla kiyaslamak hic mantikli ve dogru bir eslestirme degildir.