2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930345 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:44:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Senin karadeniz inadi denen seyden haberin yok bence..

Taraftar Tolga oynamayacak diye yeri gogu inletirken Tolgayi oyatanda Senol Hoca :bandit:

Günay'ı oynatınca neler olduğunu sadece ben değil taraftar da görmediyse ben ne diyim.

Elimde Tolga ve Günay varsa ben de Tolga'yı oynatırım daha önce de söyledim. Günay Tolga kadar kötü kaleci en az. Keşke taraftarı hiçbir konuda dinlemese kimse o zaman hata payı çok aza iner kulüpte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen dunku maci izlememisin belliki @Çağrı

Oguzhan Dun 2 farkli poziyonda Bombos Quaresma yerine israrla MARKAJ altindaki Cenke pas verdi

Bu olay artik kabak tadi vermeye basladi dun stad basliginda bircok kisi tepki gosterdi bu duruma..

2-0 olacak Maci zora soktuk resmen ama Quaresma Oguzhanin yapmadığını yapip Asistin asitini yapti 90+1 de , İstese biraz daha sokulup kaleyede vururdu o pozisyonda hano BENCIL ya o bakimdan dedim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma Carillo takası yapalım.

Çevrimdışı canergiray77

acaba tiwitte ne fotosu var.. transferle ilgili sanırım.. görememek ne kötü la... töbeler olsun.. (internet kısıtlaması..iş yeri bilgisayarı)
boyko var abi formasını çıkarmış seviniyor @Koa_lAA
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

acaba tiwitte ne fotosu var.. transferle ilgili sanırım.. görememek ne kötü la... töbeler olsun.. (internet kısıtlaması..iş yeri bilgisayarı)
Boyko :D
Benim profil fotomda kullandigim resmini kullanmis ustelik :bandit:

Çevrimdışı RQ7_351903

Oguzhan Dun 2 farkli poziyonda Bombos Quaresma yerine israrla MARKAJ altindaki Cenke pas verdi

Bu olay artik kabak tadi vermeye basladi dun stad basliginda bircok kisi tepki gosterdi bu duruma..

2-0 olacak Maci zora soktuk resmen ama Quaresma Oguzhanin yapmadığını yapip Asistin asitini yapti 90+1 de , İstese biraz daha sokulup kaleyede vururdu o pozisyonda hano BENCIL ya o bakimdan dedim..
Cenk Trivela pozisyonunda elini kaldırıp bekliyeceğine pozisyonu takip etse on numara gol olacaktı belki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:46:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya birşey sorucam neden Quaresma'ya karşı bu tavır, Olcay da hiçbirşey yapmıyor ama savaşıyor diyorsunuz bende tribündeydim o maç takım da galibiyeti en çok isteyen, en çok çabalayan bu adam dı, İsmail karşı karşıya atsaydı, forma giyemeyecek adam kral olurdu.

Sene başı çok konuştuk bunları. Ben yaptıklarını unutmam. Nasıl taraftarı arkasına alıp kral olmaya çalıştığını da unutmam. Nasıl egoist olduğunu hiç unutmam diyeceğim ki sağolsun her maç hatırlatıyor.

8 yıllık Demirören döneminden sonra 1 tane bile egoist oyuncuya, kendini takımdan önce gören oyuncuya tahammülüm yok. Hoca çık derse çıkacaksın tepkin neyse oturur insan gibi konuşursun sonra.

Hocanın, takımın enerjisini ve motivasyonunu o hareketlerle mahvedemezsin. Kimse senin annen baban değil orada nazını çekmez susup oturacaksın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

ben şahsen bıktım sen ve senin gibi oğuzhanı suçlayanlardan , bunlar zarar verici söylemler ama umurunuzda değil , doldurun taraftarı aferin size
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

2 gecedir birini getiremiyoruz, bu gece bir performans bekliyorum yorumculardan .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:49:19
  • Beşiktaş / Bodrum

Artık yoruldum aynı şeyleri konuşmaktan. Bu konuyu tartışmak bile anlamsız.

Oğuzhan bu takımda kime nasıl pas atacağı sorgulanacak en son oyuncudur. Tercih hatası yapabilir o ayrı konu.

Ama tutup da bana abidik kubidik maçta olan biteni anlatmasın. 17 hafta izledik. 17 hafta boyunca neyi nasıl yaptığını analizlerle koyduk buraya hala bencil sadece daha az bencil hepsi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

yahu nedir bu quaresma düşmanlığı dün hep sol kanattan oynadık quaresma sağ kanatta diye oğuzhan adama 1 kere pas attı onuda adamın alması imkansızdı aşırı yavaş bir pastı ayrıca bence quaresma'yı olcay oğuzhan acayip kıskanıyor ( bende olsam bende kıskanırım ) fakat yiğidi öldürün hakkını yemeyelim tekrar bir pozisyonda olcaya pas atıldı orta sahada sacma sapan hareketler yapıp topu adama verdi ve kendine yediremedi arkadan hemen adamı indirip sarıyı gördü quaresma ile olcayın futbolunu kıyaslamayın olcay önüne pas atamıyor ha gökhan mı quaresmami onu tartışalım....
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

Quaresma konusunda ikna gücü yetmeyen hoca taraftar kaleci kaleci diye yeri göğü yıkarken yönetimi ikna edecek.

Bende sadece basının önünüze koyduğunu yiyorsunuz diyorum.

Quaresma transferi başka detaylar içeriyor ve hoca başkanı kıramadı bu noktada. tamemen politik yapılmış bir şeydi. taraftar kaleci kaleci die sezon başı bu denli tepkisel değildi lisbon maçı tüm kredileri bitirdi ve taraftar bir dahaki hatasında muhtemelen tesisleri basacak hale geldi. kaleci transferi hep söylediğimi yineleyeceğim devre arası bakarız mevkii değildir diğer mevkilere benzemez burada yönetimde Şenol hoca Tolgayı adam edecektir die kandı biraz hatta para çıkmasın kasadan die kanmak istedi.

basın konusuna gelince ben basının önüme koyduğunu yemeyi 20'li yaşlarımda bıraktım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RQ7_351903

Sene başı çok konuştuk bunları. Ben yaptıklarını unutmam. Nasıl taraftarı arkasına alıp kral olmaya çalıştığını da unutmam. Nasıl egoist olduğunu hiç unutmam diyeceğim ki sağolsun her maç hatırlatıyor.

8 yıllık Demirören döneminden sonra 1 tane bile egoist oyuncuya, kendini takımdan önce gören oyuncuya tahammülüm yok. Hoca çık derse çıkacaksın tepkin neyse oturur insan gibi konuşursun sonra.

Hocanın, takımın enerjisini ve motivasyonunu o hareketlerle mahvedemezsin. Kimse senin annen baban değil orada nazını çekmez susup oturacaksın.
Konya maçıında yaptığı bir hatayı neden bu kadar büyütüyoruz, aslında benim sorduğum soru 70 dakika hiçbirşey yapmayan Quaresma, beklenti neydi tek başına maçımı alası, bence 3-4 olduktan sonra gol atacağına böyle oynasın ben yeğlerim, eskiyi karıştırmak istemiyorum, benim de bildiğim çok şey var sizin kadar bilmesem de.Ama şuan takımdaki hiçbir kanat oyuncusu Quaresma'yı kesecek oyun oynamıyor.Şenol hoca o zaman almıyacaksın deseydi, takımda hoca 2-3 evlat seçmiş kendine gerisi çöp gibi bir hava yaratılıyor.Motta'nın gönderilmesi de içme vs değil bunu sende biliyorsun ağabey, Bursa'da yaşanan bir olay.Ben bunu sindiremiyorum, kendini Beşiktaş'ın menfaatlerinden önce görmeyeceksin, mevkisine değil forma yarışında olduğu oyuncular ile kıyasladığımız zaman ne İsmail nede Tosic'den geri kalacak bir adam değil.O zaman Şenol hoca'da egoist'dir benim gözümde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:54:35
  • Beşiktaş / Bodrum
yahu nedir bu quaresma düşmanlığı dün hep sol kanattan oynadık quaresma sağ kanatta diye oğuzhan adama 1 kere pas attı onuda adamın alması imkansızdı aşırı yavaş bir pastı ayrıca bence quaresma'yı olcay oğuzhan acayip kıskanıyor ( bende olsam bende kıskanırım ) fakat yiğidi öldürün hakkını yemeyelim tekrar bir pozisyonda olcaya pas atıldı orta sahada sacma sapan hareketler yapıp topu adama verdi ve kendine yediremedi arkadan hemen adamı indirip sarıyı gördü quaresma ile olcayın futbolunu kıyaslamayın olcay önüne pas atamıyor ha gökhan mı quaresmami onu tartışalım....

Olcay'ı ne Quaresma ne Töre ile kıyaslarım şuan.

Quaresma ve Töre Olcay'dan çok daha yetenekli, Olcay ise Quaresma ve Töre'den çok daha yararlı oyuncu.

Kıskanmak nedir? Çocuk mu bunlar? Kaldırın bakın tabelaya kim ne kadar skor yapmış Olcay hepsini 3 ile çarpar 3 senede bu adam mı kıskanacak?

Hep 11'de hep Töre veya Quaresma yedek bu adam mı kıskanacak? Futbolu artık sadece topla oynanan, çalım atınca puan kazanılan bir oyun olarak görmeyin. 60'larda kaldı o.

Olcay'ı oynatmadığın maçlarda girdiğin pozisyon sayısı ile diğerlerini kıyaslayın farkı görün. Olcay girince maçların nasıl 3 e 4 e gittiğini görün. Kaç tane asist öncesi pası olduğunu görün. Özetle sadece topun oynandığı bölgeyi izlerseniz sadece taraftar olursunuz.

Çok daha geniş izleyin maçı. Bir maç sadece Olcay'ı izleyin mesela toptan bağımsız yaptığı koşuları görün sonra tekrar konuşalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Siz konuşursanız basında yazar sorun felan yok adamlar sarılıyo konuşuyo niye pas atmasın.asıl sorun boyko Douglas kazığı bunu sorgulayın bir üç senede boykoya katlanın bu adam tolganın bir tık fazlası tolga oynasın daha iyi yazın adam gibi birini alalım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık yoruldum aynı şeyleri konuşmaktan. Bu konuyu tartışmak bile anlamsız.

Oğuzhan bu takımda kime nasıl pas atacağı sorgulanacak en son oyuncudur. Tercih hatası yapabilir o ayrı konu.

Ama tutup da bana abidik kubidik maçta olan biteni anlatmasın. 17 hafta izledik. 17 hafta boyunca neyi nasıl yaptığını analizlerle koyduk buraya hala bencil sadece daha az bencil hepsi bu.
Dun yaptigi Pas tercihi falan degildi 2 farkli poziyondan bahsediyorum @Çağrı

2 pozisyonda da Bombos Quaresma yerine MARKAJ altindaki CENKe atti topu , Ozinin Quaresmayi gormemis olmasi imkansiz

Ozi bu Quaresmaya pas vermeme olayini Gostere gostere yapmaya basladi Senol hoca bu duruma el koymali artik !!

Çevrimdışı karakartalım

Valla burda tık yok transfer dedikodusu bile yok kendimizi avutycamiz
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:56:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma transferi başka detaylar içeriyor ve hoca başkanı kıramadı bu noktada. tamemen politik yapılmış bir şeydi. taraftar kaleci kaleci die sezon başı bu denli tepkisel değildi lisbon maçı tüm kredileri bitirdi ve taraftar bir dahaki hatasında muhtemelen tesisleri basacak hale geldi. kaleci transferi hep söylediğimi yineleyeceğim devre arası bakarız mevkii değildir diğer mevkilere benzemez burada yönetimde Şenol hoca Tolgayı adam edecektir die kandı biraz hatta para çıkmasın kasadan die kanmak istedi.

basın konusuna gelince ben basının önüme koyduğunu yemeyi 20'li yaşlarımda bıraktım...

Böyle bir şey olabilir mi? Mandanda'yı son güne kadar kovalar mı böyle düşünen insanlar? Son gün bile Mandanda gelmek üzereydi takip etmediniz mi haberleri?

Orada kıramayan burada da kırılmaz kusura bakmasın kimse böyle olunca yanlı yorum oluyor. Şenol hoca fibroelastik mi Quaresma olunca eğilecek kaleci olunca eğilmeyecek?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı denilanz

Bunlara gülüyorduk bir de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:58:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Dun yaptigi Pas tercihi falan degildi 2 farkli poziyondan bahsediyorum @Çağrı

2 pozisyonda da Bombos Quaresma yerine MARKAJ altindaki CENKe atti topu , Ozinin Quaresmayi gormemis olmasi imkansiz

Ozi bu Quaresmaya pas vermeme olayini Gostere gostere yapmaya basladi Senol hoca bu duruma el koymali artik !!

El koyulacak bir durum yok. Oğuzhan sene başından beri mükemmele yakın top oynuyor.

Kimse ayağına top gelsin de 3 hareket yapsın diye beklediği bir oyuncu doğru yerde duramayıp pas alamıyor diye Oğuzhan'a yüklenemez.

Senin açından bakarsak da elini vicdanına koyacaksın 85 tane pozisyon koydurtma bana isterse Quaresma'nın bomboş poızisyonlarda Oğuzhan'a oynamadığı 17 hafta boyunca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Bunlara gülüyorduk bir de.
O atağı başlatan ne bendim ne de siz, hakkını vermek lazım, Gökhan'a o pas paraşütten atılmadı, normal bir pas golü başlatan pas, ne dememiz lazımdı ?

Çevrimdışı Çağatay

Peki şöyle düşünelim
Bu takımda kafa yapısı olarak 11 tane olcay, oğuzhan gibi adam mı daha başarılı olur
yoksa 11 adamın hepsinin kafa yapısı quaresma gibi mi olsa daha başarılı oluruz

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Böyle bir şey olabilir mi? Mandanda'yı son güne kadar kovalar mı böyle düşünen insanlar? Son gün bile Mandanda gelmek üzereydi takip etmediniz mi haberleri?

Orada kıramayan burada da kırılmaz kusura bakmasın kimse böyle olunca yanlı yorum oluyor. Şenol hoca fibroelastik mi Quaresma olunca eğilecek kaleci olunca eğilmeyecek?

sürekli atladığınız bir detay var hoca en başında kaleciye gerek yok devre arası bakarız dedi transferin bitmesine sınırlı süre kala cenk gönen gidince 3.kaleci isterim sayısal eksiklik var dedi ve yönetimin süresi çok dardı kaleci bakınıldı ve mandandayı son güne kadar kovalama süreci bu şekilde cereyan etti. lütfen bunu unutmayın artık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona