2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930719 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Pazartesi gelecek olan kaleci 6 gun sonraki Ts macina 11 cikamaz

Ne ara alisacak ne ara hazir olacak

Ts macinda her türlü kalede Tolga olacak :s20:
Oynamaz değil normalde oynar da Şenol Hoca büyük ihtimalle oynatmaz.

Zaten bu yüzden Mersin maçına yeni kaleciyle çıkmamız lazım diye yazmıştım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RQ7_351903

Ama düşünüyorum ki yeni gelen kaleci Ts deplasmanına çıktı bir penaltı iki yüzde yüzlük pozisyon çıkardı of o havaya girdikmi tutulmak'da zor oyuncular'da kaleye güvenmeye başlar :)

Çevrimdışı 38life

Bence kaleci bu akşam gelsin, Mersin maçına çıksın. O maçı zaten alırız takıma da adapte olmuş olur :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ama düşünüyorum ki yeni gelen kaleci Ts deplasmanına çıktı bir penaltı iki yüzde yüzlük pozisyon çıkardı of o havaya girdikmi tutulmak'da zor oyuncular'da kaleye güvenmeye başlar :)
Rayani bilemiyorum

Ama Ospinanin da Boykonun da Penaltilari iyidir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

:kop: :kop:

O konuda haklısın. Lakin adaptasyon sorunun 2-3 hatalı gol yerse yeni gelen kaleci 3 maçta şah mat olur ben orasını düşünüyorum daha çok  :biggrinking:
Gelecek kaleci Ospina'ysa şah mat olacağını sanmıyorum aksine adamın degajlarina bile vay be adam orta sahayı geçiyor, olum baksana topları taca atmiyor lan gibi şeyler deriz. Kesin yaşanır bu :D

Çevrimiçi Koa_lAA

valla kim ne derse desin.. ben bu yönetimin pazarlığın b.kunu çıkarmasını seviyorum..

ilk geldiklerindeki gibi çöp topcularada yönelmiyolar artık..

eski yönetimlerin yaptığı gibi neyse parası söyleyin alıyoruz mantığıda yok..

devamlı zarf atıyolar.. taktik falan yapıyolar kendilerince.. bu benim hoşuma gitmekte..

acil transfer lazım diyerekten kazık yemek istemiyolarsa demekki..

bu kadro ligin ilk 3 haftasını kaldırır zaten.. sorun olcaanı sanmıyorum..

yavaş vurun..

Çevrimdışı RQ7_351903

Rayani bilemiyorum

Ama Ospinanin da Boykonun da Penaltilari iyidir
Boyko'yu ben Kadıköy'de isterim Ospina Boyko'ya göre daha naif, Boyko iyi oynadığı bir maçın üstüne kadıköy'de stres manyağı yapar renklileri :D

Boyko'yu ben Kadıköy'de isterim Ospina Boyko'ya göre daha naif, Boyko iyi oynadığı bir maçın üstüne kadıköy'de stres manyağı yapar renklileri :D
:tabe: :tabe:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kaleci ve stoper gelir ama seviye olarak kale için cenk gönen-hakan arıkan, stoper için diatta-scildenfeld kalibresinde tutun beklentiyi, eğer ts maçına kadar almazlarsa puan kaybedince belki seviyeyi arttırabilirler fb maçından sonra yarıştan kopunca ospina-papy takılırız.

En kötümser tablo ve emin adımlarla gidiyorlar buna doğru...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı karakartalım

Bu transfer buraya bırakılmaz alsınlar artık su kaleciyi ve stoperi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ozan062

@Çağrı bizim pire kerim için ne diyorsun ben bi ara ahanda bizde bi topcu var aynı messi ,,dedirtti :))

bir duyumda var zaten burdada soylendi bir ingiliz takımı sene sonu teklif yapacagı konusunda,, belki bolge yanlıs olur cnk sanmam oraya gidecegini ama biraz daha derli toplu oynarsa bence onu acık ne diyorsun?

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

valla kim ne derse desin.. ben bu yönetimin pazarlığın b.kunu çıkarmasını seviyorum..

ilk geldiklerindeki gibi çöp topcularada yönelmiyolar artık..

eski yönetimlerin yaptığı gibi neyse parası söyleyin alıyoruz mantığıda yok..

devamlı zarf atıyolar.. taktik falan yapıyolar kendilerince.. bu benim hoşuma gitmekte..

acil transfer lazım diyerekten kazık yemek istemiyolarsa demekki..

bu kadro ligin ilk 3 haftasını kaldırır zaten.. sorun olcaanı sanmıyorum..

yavaş vurun..

Tamam dediğiniz yapılırda bu taraftarın artık bekleyecek gücü kalmadı , 6 yılda aldığımız tek kupa Antalyadaki Otel kupası .  Bu takım bu durumdayken yol almışken fedakarlık yapılır - iş çözülür . Ts- Fb maçında verilecek puan bunun yüzünden olursa altında kalırlar .

Çevrimdışı 38life

Ömer'in sözleşmesini feshetmişler.

Çevrimdışı ozan062

kalecininde bi kamp geçirmesi onu geçtim bi maç geçmişi olmalı maç temposu yani

ama ne kadarda tecrübeli olsada kısa aralıklarla onemli maçlarımız olacka doalyısıyla ospina bugun gelse inse ts macına zor oynar

@Çağrı bizim pire kerim için ne diyorsun ben bi ara ahanda bizde bi topcu var aynı messi ,,dedirtti :))

bir duyumda var zaten burdada soylendi bir ingiliz takımı sene sonu teklif yapacagı konusunda,, belki bolge yanlıs olur cnk sanmam oraya gidecegini ama biraz daha derli toplu oynarsa bence onu acık ne diyorsun?
Ben Kerimin 3-4 kisi arasina dalma huyunu seviyorum Tamam her zaman çıkamıyor o kalabaliktan ama bazen cabuklugunu kullanip bir anda çıkıveriyor o kalabaligin arasindan
Buda 11 kisi defans yapan takımlara karsi onemli bir silah bence , Cunku bir anda 3 kisiyi oyundan düşünebiliyor :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Ömer'in sözleşmesini feshetmişler.

bana göre shaktara attıgı gol sebebiyle kredisi boldur pektemegi salalyıp bu cocugun kenarda beklemesine razıyım

Çevrimdışı ozan062

Ben Kerimin 3-4 kisi arasina dalma huyunu seviyorum Tamam her zaman çıkamıyor o kalabaliktan ama bazen cabuklugunu kullanip bir anda çıkıveriyor o kalabaligin arasindan
Buda 11 kisi defans yapan takımlara karsi onemli bir silah bence , Cunku bir anda 3 kisiyi oyundan düşünebiliyor :bandit:

bana göre topu son anda ayagından cıkarma konusunda kendisini geliştirdi amaa

takımdakiler ona ayak uyduramıyor diye dusunuyorum hem dusuncede hemde harekette yavas kalıyorlar:) işte takım bu tempoyu değiştiremeyecegıne gore kerim kendisini tempoya ayak uydurması gerekecek

becerirse faydalı olacaktır aynı quaresma gibi bir anda maçı alabilir,, arada verebilirde aynı gokhanın gecen maç kaptırdıgı top gibi o riskte mevcut yani

Çevrimdışı Tolga

Bordeaux başkanı, Sane için Aston Villa'nın kiralama teklifine sıcak bakmadıklarını açıklamış.

Umarım alırız Sane'yi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

1 kaleciye daha ihtiyacimiz var , Gelen mi oynar onu bilemem..

Senol Güneş

Bir adam Bu kadar savunulmaz , Hoca israrla Hemsehrisini savunmaya devam ediyor , E yonetimde tutup Muammeri getirse kimse bisey diyemez yönetime..

Çevrimdışı 38life

bana göre shaktara attıgı gol sebebiyle kredisi boldur pektemegi salalyıp bu cocugun kenarda beklemesine razıyım

Konyada daha fazla şans bulsa kendini gösterirdi. Kumaşı olan bir futbolcu. İkinci Cenk Tosun olabilirdi.

Ben Senol hoacanin açıklamalarından korkmaya basladim iyice

Ospina gelirse kesin oynarda , Boyko gelirse hoca Yine Tolgayi tercih edebilir aciklamalarindan bunu hissediyorum :by2:

Çevrimiçi Koa_lAA

Tamam dediğiniz yapılırda bu taraftarın artık bekleyecek gücü kalmadı , 6 yılda aldığımız tek kupa Antalyadaki Otel kupası .  Bu takım bu durumdayken yol almışken fedakarlık yapılır - iş çözülür . Ts- Fb maçında verilecek puan bunun yüzünden olursa altında kalırlar .

sıkıntı fedakarlık yapılma konusunda zaten..

eğer tek kurşun atımlık fedakarlık varsa - ki bence o bile olmayabilir- transfer falan yapmasınlar... kulüp çalışanı ve topcuların düzenli maaşlarını ödesinler yeter..

geçen sene ödenmedi maaşlar topcular son 2 ay top oynamadı.. bu sene yeterki ödensin..

ben en başından beri aynı şeyi sölemekteyim.. düzenli olarak topcu ve kulüp çalışanlarına maaşları ödensin transfer yapmasalarda olur.. bu halde bile şampiyonluğa oynarız..

Çevrimdışı Kemal

1 kaleciye daha ihtiyacimiz var , Gelen mi oynar onu bilemem..

Senol Güneş

Bir adam Bu kadar savunulmaz , Hoca israrla Hemsehrisini savunmaya devam ediyor , E yonetimde tutup Muammeri getirse kimse bisey diyemez yönetime..

ne desin adam 5 para etmez mi desin , maçta dedi işte kalede kaleci yok ki dedi, daha ne desin , her gün yüz yüze bakıyor oyuncusuyla gururunu mu kırsın , çöp mü desin ?  Gerekeni Başkana sölemiştir zaten .

Çevrimdışı Kadir G.

Bu kadar bekletip boykoyu douglası getirrcekler o da ayrı sinir bozuyor.

Güya ikisine 6-7 milyon teklif yapılmış ospinaya 4 milyon önerilmiş. :) tam tersi olsa dahi o ikili 4 milyon etmez. Her kuruş çöp olacak.

Cassiodan hiçbir farkını görmüyorum benim için tek artısı avrupada futbol oynamış olması o da saman alevi.

Çevrimdışı ozan062

Konyada daha fazla şans bulsa kendini gösterirdi. Kumaşı olan bir futbolcu. İkinci Cenk Tosun olabilirdi.

mental olarak aynı gokhan gibi dibide görme potansiyeli cok ve cıkması uzun suruyor o psikolojiden

aynı sekilde gecen bi ligtvde yapılan program vardı simdi geldi aklıma quizdi orda cıktı dediki kayserideyken hayat tecrübesi olarak kendimi terbiye ettim dedi..

dogru kenarda beklemeyi vs o konuda cozdu ama oyun içi karakteri hala yetersiz @Necmi abi hatırladıgım kadarıyla maçlarda canlı olarak izlediğinde begenmiyordu oyundaki durusunu...

egerki bu sorun devam edicekse yine kiralık verilmeli ama satılmamalı kenarda dursun