2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929548 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

kesinlikle doğru söylüyorsun. bu skandalın sorumlusu da Şenol Hocadır. kaleciler şimdi yeterli devre arasına bakarız gerekirse takviye yaparız deyip başkanı da kandırdı. sanırım tolgayı bir cordobaya dönüştürme projesi vardı hocanın ama her zaman şapkadan tavşan çıkmıyooor...

doğru söze ne denir

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

Gökhan Töre'yi satan şampiyonluğu satar bu sene aldığın 2 derbiye doğrudan etki eden gomezle birlikte iki oyuncudan biri fener maçında 3. golde alda at dedi galatasaray maçında maçı kazandıran golü attı

bu sözde moda oldu bi gökhan töremi şampiyon yapıyor takımı sahıslar farketmez bi takımı 1 oyuncumu şampiyon yapıyor. Herşeyi geçtim töre 17 haftalık lig maçında sınırlı sayıda katkı yaptı ve çoğunda formsuzdu. Yedekten giren kerim frei daha çok katkı neredeyse. 15 16 gibi rakamlar süper rakamlar 1 dk bile düşünülmemesi lazım töre için. Töre el freni kimsede kusura bakmasın.

Çevrimdışı genki1914

Transfer olsa bile pazar maç oldugundan açıklamazlar Tolga Beyfendinin aman morali falan bozulur
Guti14

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol Hoca Hemsehrisini savunuyor onu kayırıyor dediğimizde , Hayir kayirmiyor Eldeki yek kaleciyide kaybetmemek icin oyle konuşuyor diyenlere sesleniyorum :

Hayir efendim Senol Hoca Hemsehrisini bal gibi Kayiriyor , Eger kayirmasaydi sene basinda Fellik fellik kaleci arayan yönetime Eldekilerin durumunu göreceğim diyip kaleci transferini Engellemezdi acik ve NET !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sürekli 2 kalecim var 3.sü gerekli her şeyi geçtim sayı olarak gerekli diyen hocanın kaleci almayın diyebileceğine nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor.

Quaresma olayındaki gibi bir şeyler kabul ettirildi hoca da kalkan oldu hepsi bu.
Quaresma her gecen gun sana nazire yaparcasina daha da fazla Takim oyuncusuna dönüşüyor :kop: :kop: @Çağrı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yetenekli ama futbol oyuncusu değil hala bence. Kalesiz oynasak açık ara yıldız olurdu ama hala ne yapacağını bilmiyor.

3 tane özelliği var. Dribbling, hız ve çeviklik hepsi o spontane yapıyor bir şeyler.
Daha çok Amerikan futbol oyuncusu gibi. Kale yerine çizgi  çizilse ve amaç dribling ile çizgiyi geçmek olsa böyle bir oyunda yıldız olurdu Kerim.
Futbol ise stratejiye , takım oyununa daha dayalı bir oyun. Yetenek tek başına yetmiyor . Bu durumda da Kerim gibi oyuncular yetersiz kalıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:28:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma her gecen gun sana nazire yaparcasina daha da fazla Takim oyuncusuna dönüşüyor :kop: :kop: @Çağrı

Oyundan alındığında eline geçirdiği her şeyi yere atan, yedek kulübesinde sırf çıkarıldığı için atılan gole sevinmeyen gerçek bir takım oyuncusu..

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

carillo yu ne gömmüş başkanıda hocasıda... bildiğin toprak atmışlar üstüne...

Çevrimdışı tangaz

Senol Hoca Hemsehrisini savunuyor onu kayırıyor dediğimizde , Hayir kayirmiyor Eldeki yek kaleciyide kaybetmemek icin oyle konuşuyor diyenlere sesleniyorum :

Hayir efendim Senol Hoca Hemsehrisini bal gibi Kayiriyor , Eger kayirmasaydi sene basinda Fellik fellik kaleci arayan yönetime Eldekilerin durumunu göreceğim diyip kaleci transferini Engellemezdi acik ve NET !

İMZA...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:32:21
  • Beşiktaş / Bodrum

Yönetim Şenol hoca istemeden fellik fellik kaleci arayacak ama hoca istediği için duracak öyle mi?

Aynısını Quaresma'da  yapmayan yönetim yapacak bunu hem de. Yazdığını göndere basmadan okusan, kendi içinde çelişmeyeceksin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Yönetim Şenol hoca istemeden fellik fellik kaleci arayacak ama hoca istediği için duracak öyle mi?

Aynısını Quaresma'da  yapmayan yönetim yapacak bunu hem de. Yazdığını göndere basmadan okusan, kendi içinde çelişmeyeceksin.

yönetim fellik fellik aramasa da kaleci konusu masadaydı ve Şenol hoca yönetimi gerek yok şeklinde ikna etti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sürekli 2 kalecim var 3.sü gerekli her şeyi geçtim sayı olarak gerekli diyen hocanın kaleci almayın diyebileceğine nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor.

Quaresma olayındaki gibi bir şeyler kabul ettirildi hoca da kalkan oldu hepsi bu.
Çağrı sene sonunda kaleci yüzünden başarısız olunursa Fikret Orman'ı değil Şenol Güneş'i suçlayacaklar bu yüzden. Profesyonel bir hoca hele Şenol hoca gibi lafını esirgemeyen bir adamın ben kaleci konusunda bunu yapacağına inanmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Oyundan alındığında eline geçirdiği her şeyi yere atan, yedek kulübesinde sırf çıkarıldığı için atılan gole sevinmeyen gerçek bir takım oyuncusu..

Ayni Quaresma Gs macinda atilan Golde 50 metre depar atip Arkadaslarinin sevincine ortak oldu hizini alamayip Tribune daldi :bandit: @Çağrı bey

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:36:02
  • Beşiktaş / Bodrum
yönetim fellik fellik aramasa da kaleci konusu masadaydı ve Şenol hoca yönetimi gerek yok şeklinde ikna etti.

Quaresma konusunda ikna gücü yetmeyen hoca taraftar kaleci kaleci diye yeri göğü yıkarken yönetimi ikna edecek.

Bende sadece basının önünüze koyduğunu yiyorsunuz diyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Ama oynuyor, dağlara taşlara sığdıraadığımız Gökhan'dan da sosyal medya'da mobese görse konuşan Olcay'dan da çok daha fazla yarar sağlıyor.
Dün yine takımın en iyisi hücum bölgesinde Quaresma'y dı.Dediğin hareketi her maçta mı yapıyor? bence böyle bir oyuncu kaprisli olsa en fazla derbide sıkıntı yaratır.

Golde herkesten önce sevincinden şuursuzca koşan Quaresma'y dı.Gomez'in Bursa maçında yaptığı hareket aynısı olmasına rağmen, ne kadar övülmüştü nedense bu adam yapınca her şeyde sıkıntı var.Quaresma disiplinsiz, Quaresma kaprisli bu adam sıırf bu yüzden gitti, mecbur bırakıldı, tesislerde ortalığa işiyor diyen bile vardı.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 15:40:21 RQ7_351903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:38:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Ayni Quaresma Gs macinda atilan Golde 50 metre depar atip Arkadaslarinin sevincine ortak oldu hizini alamayip Tribune daldi :bandit: @Çağrı bey

70 dakika oyunda kalıp oyundan alınan ortaya bir şey koyamayan Quaresma aynı tavrı o gün gösterse zaten bir daha forma yüzü göremezdi.

Demek ki senin takım oyuncusu 2 haftada tam olarak fabrika ayarlarına dönmüş @Yunus Emre Dökmeci yani artıya değil eksiye gidiş var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Quaresma konusunda ikna gücü yetmeyen hoca taraftar kaleci kaleci diye yeri göğü yıkarken yönetimi ikna edecek.

Bende sadece basının önünüze koyduğunu yiyorsunuz diyorum.
Senin karadeniz inadi denen seyden haberin yok bence..

Taraftar Tolga oynamayacak diye yeri gogu inletirken Tolgayi oyatanda Senol Hoca :bandit:

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çağrı sene sonunda kaleci yüzünden başarısız olunursa Fikret Orman'ı değil Şenol Güneş'i suçlayacaklar bu yüzden. Profesyonel bir hoca hele Şenol hoca gibi lafını esirgemeyen bir adamın ben kaleci konusunda bunu yapacağına inanmıyorum.
Bunu Samet Aybaba yapar başka bir hoca yapar ama Şenol Hoca'nın buna ihtiyacı yok. Her kaleci konusu açıldığında sayısal olarak eksiğiz diyor gelen kaleci rekabetçi olacak diyor aynı şey defans için sorulduğunda farklı cevaplar veriyor. Bu ikilem bile olaya bakış açısını gösteriyor hocanın. kendimizi kandırmayalım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:40:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama oynuyor, dağlara taşlara sığdıraadığımız Gökhan'dan da sosyal medya'da mobese görse konuşan Olcay'dan da çok daha fazla yarar sağlıyor.
Dün yine takımın en iyisi hücum bölgesinde Quaresma'y dı.Dediğin hareketi her maçta mı yapıyor? bence böyle bir oyuncu kaprisli olsa en fazla derbide sıkıntı yaratır.

Derbide 70 dakika Gökhan 20 dakika Quaresma oynasa olabilecekleri ben tahmin edemiyorum.

İlk kez gelen oyuncu olsa neyse artık içtiğine yediğine kadar bildiğimiz, karakterini bildiğimiz oyuncuyu savunmayın bana. Ben böyle kabul ettim onu ve büyük bir hata hala sene başı geri getirmek hep öyle kalacak.

Dünkü maçta rakibin kim olduğunu, takımın durumunu neden etkili olduğunu iyi irdeleyin. Yüzeysel bakarak olmaz sonra kendiniz en çok yereceksiniz yine çünkü Konya maçındaki ilk de değil son da olmayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

"Boyko zu Beşiktaş" diyebilir miyiz?
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 15:41:55
  • Beşiktaş / Bodrum

Öyle bir şey yapmaya kalkarlarsa zaten gerçekleri söyler. Önder Özen Dany ve Sezer konusunda hala susuyor ama Şenol Güneş susmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

aha https://twitter.com/Hakan_gundogar/status/687991974260019200

acaba tiwitte ne fotosu var.. transferle ilgili sanırım.. görememek ne kötü la... töbeler olsun.. (internet kısıtlaması..iş yeri bilgisayarı)

Çevrimdışı RQ7_351903

70 dakika oyunda kalıp oyundan alınan ortaya bir şey koyamayan Quaresma aynı tavrı o gün gösterse zaten bir daha forma yüzü göremezdi.

Demek ki senin takım oyuncusu 2 haftada tam olarak fabrika ayarlarına dönmüş @Yunus Emre Dökmeci yani artıya değil eksiye gidiş var.
Ya birşey sorucam neden Quaresma'ya karşı bu tavır, Olcay da hiçbirşey yapmıyor ama savaşıyor diyorsunuz bende tribündeydim o maç takım da galibiyeti en çok isteyen, en çok çabalayan bu adam dı, İsmail karşı karşıya atsaydı, forma giyemeyecek adam kral olurdu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öyle bir şey yapmaya kalkarlarsa zaten gerçekleri söyler. Önder Özen Dany ve Sezer konusunda hala susuyor ama Şenol Güneş susmaz.
O saatten sonra kimsenin sözlerinin bir anlamı kalmıyor. Konuşacak adam mert adam yeri geldiğinde konuşur.
Korku akıl katilidir.