2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938715 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fener Pazartesi oynayacak olmasına rağmen Çarşamba günü oynadı. Biz ise Pazar oynayacak olmamıza rağmen Perşembe oynadık.

Sebebini bilen ya da anlayan var mı?

sebebi belli değil mi?  İlber Ortaylı'nın dediği gibi:

FUTBOL TÜRKİYE'DE BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet K

Fener Pazartesi oynayacak olmasına rağmen Çarşamba günü oynadı. Biz ise Pazar oynayacak olmamıza rağmen Perşembe oynadık.

Sezon başından beri kaç kez bu tip şeylere maruz kaldık. Art niyet arıyorum artık ben.

Bu arada senin yaş 27 miymiş yahu ben seni 24 falan sanıyordum. Abi desem olacakmış.

Çevrimdışı RQ7_351903

Ağabey sence kaleci konusunda şuan en ciddi aday kim bence ya Ospina ya da Neto gelecek. :)

Çevrimdışı murat_

Suan Valencianin kalesinde Diego alves ve Domeneck oynuyor

Ryan 5 mac oynamış hertürlü yedek kaleci iste abi
Tamam senimi kiracagim 2.ci kalecisi olsun :biggrinking:

Ya direk Ospinaya yuruyup alalım yada Boykoyu

Kiralik kaleciye gerek yok.
@Yunus Emre Dökmeci  kurban olayim birsey yazdiginda  bi arastir derin arqstirma bekleyen yok goz ucu bi bak ryan 3. kalecesi falan diyorsun daha 2 saat onceki valencia macinda 90 dakika macta oynadi ve takimi 3   0 kazandi acayip yanlis bilgiler veriyorsun ..

Çevrimdışı safakseref

30'Luk mandanda'yı 34 yaptı boyko gelsin diye.  :lol:

:kop:

Çevrimdışı safakseref

hiç bu numaralara gerek yok o öyleyse. bir şekilde boyko gelir zaten. ben ryan'ı isterim o başka :tabe:

Çevrimdışı safakseref

hiç bu numaralara gerek yok o öyleyse. bir şekilde boyko gelir zaten. ben ryan'ı isterim o başka :)

Çevrimdışı talha

Boyko gelecekse boyko gelsin. Ryan gelirse tabi daha iyi olur.

Ama Ryan işi baştan aşağı yalan. Çünkü Valencia'nın bu adamı göndermesi için herhangi bir sebep falan göremiyorum.

Boyko olacaktır bu işin sonunda. Ya da Ospina için baya ter döküyoruz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko gelecekse boyko gelsin. Ryan gelirse tabi daha iyi olur.

Ama Ryan işi baştan aşağı yalan. Çünkü Valencia'nın bu adamı göndermesi için herhangi bir sebep falan göremiyorum.

Boyko olacaktır bu işin sonunda. Ya da Ospina için baya ter döküyoruz.
ospina gelecek başkanın bize gelmek isteyen oyunculara karşı zaafı var bir de taraftarda çok istiyor bu iş pazartesi salı olumlu sonuçlanacak diye düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

gelişmeler sanki boyko antalyadan istanbula geçecek gibi duruyor umarım yanında douglası da getirmez :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 00:57:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ağabey sence kaleci konusunda şuan en ciddi aday kim bence ya Ospina ya da Neto gelecek. :)

Ospina, Noyko veya Ryan gibi duruyor bence Neto ihtimali yok Juventus bırakmaz onu asla.

Sonuna dek Ospina'yı bekleyecekler gibi. Net olarak vermiyoruz derse Arsenal bence önce Ryan'ı zorlarla kiralık son ihtimal Boyko.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ospina, Noyko veya Ryan gibi duruyor bence Neto ihtimali yok Juventus bırakmaz onu asla.

Sonuna dek Ospina'yı bekleyecekler gibi. Net olarak vermiyoruz derse Arsenal bence önce Ryan'ı zorlarla kiralık son ihtimal Boyko.

Valencia Ryan'ı neden bıraksın ki?  :alala:

Bence Olursa Ospina olmazsa Boyko. Daha başka seçenek yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tangaz

Ryan iyi kaleci ama ben tamamen medyanın uydurması oldugunu sanıyorum kulübün gündeminde yoktur.

Çevrimdışı Mehmet K

Ryan iyi kaleci ama ben tamamen medyanın uydurması oldugunu sanıyorum kulübün gündeminde yoktur.

Abi benim tahminim biz Ospina'yı bekliyoruz çünkü feda döneminden bi ukte kalmıştı yabancı kuralından dolayı içimizde. Fikret Başkan pazarlık ediyordur.

Çevrimdışı tangaz

Abi benim tahminim biz Ospina'yı bekliyoruz çünkü feda döneminden bi ukte kalmıştı yabancı kuralından dolayı içimizde. Fikret Başkan pazarlık ediyordur.

ospina'yı beklediğimiz kesin zaten ama wenger %99 bırakmayacak o bırakıyorum dese de bu sefer başkan 1 milyon daha indirseydiniz diecek sonra wenger "olum bak git" diyecek ve biz tolgayla dewam edeceğiz...

Çevrimdışı safakseref

burada birbirimizi yesek de ismi geçen kalecilerin hepsi bi standartın üstünde. çoğu benzer profilde kaliteli topçular. tarzları, fiyat aralıkları falan birbirine yakın. rastgele ortaya atılmış isimler olmadığı bariz. herkes gibi aklıma bir isim var ama o gelmezse de içim çok rahat. hangisi gelirse gelsin merhem olacak.

Çevrimdışı RQ7_351903

Beşiktaş Transfer Dedikoduları
2 dk. ·
Arsenal'le bugün yapılan görüşmede sezon sonu opsiyon için önerdiğimiz miktar 4 milyon euro idi Arsenal ise 7,5 milyon euro istiyor smile ifade simgesi
Maddi konuda işi sıkı tutucaz diye biraz abartıyoruz sanki bu işleri

Çevrimdışı Doğuhan

Bende farkettim de boş verin dinlenmesek de olur fenerden önce oynayalım yeter ki...

Geçen yıl fenerin kurşunlanmasından dolayı 1 haftada oynanan 3 maçta hep son maçları oynadık ve yarıştan koptuk

Bu seneki fikstür de son haftalarda hep fenerden önce oynayacağız

Stat motivasyonu, euro 2016, şampiyonlar ligi motivasyonları falan derken son 7-8 haftayı seri galibiyetlerle geçiceğimizi düşünüyorum ilk 10 haftayı en az kayıpla atlatırsak şampi...

Çevrimdışı worns

Ryan 3müydü 2miydi tartışması bir tarafa gerçekten 3. kaleciliğe düşmüş gibi görünen Diego Alves'e de ben tavım. Ryan hakikaten zor bir hedef ama Domenech'in formu nedeniyle Alves'i bırakabilirler. Topu oyuna iyi sokan, alanına hakim bir kalecidir Alves.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 01:38:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ryan 3müydü 2miydi tartışması bir tarafa gerçekten 3. kaleciliğe düşmüş gibi görünen Diego Alves'e de ben tavım. Ryan hakikaten zor bir hedef ama Domenech'in formu nedeniyle Alves'i bırakabilirler. Topu oyuna iyi sokan, alanına hakim bir kalecidir Alves.

Valencia'nın 2 kalecisinin 2'si de Beşiktaş'ın 1. kalecisi olur şuan hepsi iyi kaleciler. Domench'i saymıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valencia'nın 2 kalecisinin 2'si de Beşiktaş'ın 1. kalecisi olur şuan hepsi iyi kaleciler. Domench'i saymıyorum.

Adama top atmaktan korkuyolar artık maçta :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Diego Alves'i çok isterim keşke ona yönelseler.

Çevrimdışı Kalyoncu

Eskişehir deplasmanına gidecek ondan diye düşünüyorum yada pazartesilerini dolduralım şimdiden demişlerdir en sevmediğim maçlar pazartesi maçları

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

2 dk. ·
Arsenal'le bugün yapılan görüşmede sezon sonu opsiyon için önerdiğimiz miktar 4 milyon euro idi Arsenal ise 7,5 milyon euro istiyor smile ifade simgesi
7.5 ospiyonu kabul et sezon sonu pazarlık et törede olduğu gibi vakit yok trabzon maçı önemli

Çevrimdışı Tolga

2 dk. ·
Wenger, Ospina'nın gidişine izin verdikten sonra gerisi çok önemli değil.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...