2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12939232 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail'in durumuna bağlı eğer uzun süreliyse sakatlığı kesinlikle sol bek şart.

İşin kötüsü Ts maçına Tosic ile de çıkacağız.
ismailin sakatlığı belli oldu. Mu ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İsmail'in durumuna bağlı eğer uzun süreliyse sakatlığı kesinlikle sol bek şart.

İşin kötüsü Ts maçına Tosic ile de çıkacağız.
Fb deplasmaninda Hizli markovicin karsisinda Hantal Tosicle cikmak facia olur

Ismail hiziyla kapatıyor hic degilse..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

Kardeş sende ryanı istiyorsun galiba. Gelecek içimde öyle bir his var. Kalbim temizdir benim gelecek.
Yok ben Ospik çiyim abi.. Ryan keşke olsa.. Ama bu Ospina meselesini fena hırs yaptım.. Adak falan adadım o derece  :duman:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Baskan Devre arasi transferleri hazir
2 ocakta Belli.olur 5 Ocakta kampa katılır demisti

Lig başlıyor

Ah baskan ah hep boyle konuşuyorsun sonra elestirncede suclu oluyoruz :money:
başkanın tarihlerde sorun var ospina gelsin ben beklemeye razıyım

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FedericoGiunti

Yok ben Ospik çiyim abi.. Ryan keşke olsa.. Ama bu Ospina meselesini fena hırs yaptım.. Adak falan adadım o derece  :duman:
Gelirse ospina adağın bir budunuda bana gönder bari:)))
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilgim yok.
inşallah zorlanmadır  zorlanma ise 10 güne rahatlıkla düzelir

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

Şenol hoca kesin transfer var dedi. 2 transfer kesin geliyor

Çevrimdışı FedericoGiunti

Transferlerin olacağı kesin ama kimler olacak işte bütün mesele bu.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnşallah ! :pray:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İsmail'in arka adalesinde çekme varmış, durumu çekilecek MR sonrası netlik kazanacakmış.

Çevrimdışı Mehmet92

Beyler benim yeni bi senaryom var kafamda;

Şimdi şöyle ki başkanın elinde para var ama bonservise gömmek istemiyor,derdi stadı açmak.Hangi menajer kiralık oyuncu önerirse bi önceki anlaştığı bonservisli oyuncuyu iptal edip kiralık olanı almaya çalışıyor.Parayı stada yatırp hızlıca açmak niyetinde bence yaz gelince de kiralık aldığı oyuncuların bonservisini kovalayacak.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Sakatligi uzun surelikse ozaman solbek sart oldu.

Eren'i kapmaliyiz hemen

Çevrimdışı onurturan

Gelirse ospina adağın bir budunuda bana gönder bari:)))
Adağım butlu değil :upto:
Şaka bi yana Ospina gelsin de başka bişey istemiyorum..

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Daha transfer donemi kapanmamis adam cikip diyorki "kadro planlamasi cok kotu"(motta, pedro gittikten sonra ismail sakatlaninca yazmis bu yorumu)  iste bu mesajlar beni uzuyor , bunun yonetimi desteklemem ile alakasi yok , akil var mantik var yani. Transfer  donemi kapanmiş olsa giden oyuncu var gelen yok der ve ben dahil hep birlikte elestiririz. Yonetimde cezasini ceker . Ancak simdiden cephe almak bjk taraftarina yakismiyor , bide soyle bi durum var sezon basi transfer doneminde gorduk , fikret ormana burdan sallayip gomez aciklaninca buyuksun baskan diyenler... bjk taraftari boyle olmamali. Bizi diger taraftarlardan ayiran aile yapimizi bozmamaliyiz , renklilerden once biz cephe alirsak vay halimize. Umarim derdimi anlatabilmisimdir.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı F1903

Baskan Devre arasi transferleri hazir
2 ocakta Belli.olur 5 Ocakta kampa katılır demisti

Lig başlıyor

Ah baskan ah hep boyle konuşuyorsun sonra elestirncede suclu oluyoruz :money:

Malum bizim forumda Fikret Orman'in dokunulmazligi var, en ufak elestiride linc basliyor ama @RQ7_351903 ve senin de dedigin gibi her roportajinda transfer listemiz hazir, Beşiktaş'ta transfer bitmez diyen Fikret Bey'in ve ekibinin daha hazirlik kampinin baslangicina oyuncu yetistirdigini gormedim. (Tosic'i saymiyorum)

Evet pazarlik yapiliyor, transfer maliyetleri dusurulmeye calisiliyor ama bir oyuncuyu 500bin Euro ucuza alayim derken o oyuncunun adaptasyon sureci yuzunden verimli olamadigi en az 3-4 mac sebebiyle daha buyuk maddi/manevi kayiplar yasiyoruz.

Not: Bugun Super Lig'de 1 galibiyetin TFF primi 1.3 Milyon TL (yaklasik 400bin Euro)

Misal bugun Ospina da dahil hangi kaleci gelirse gelsin en azindan 5-6 hafta gecmeden tam performans ile oynayabilecegine inanan var mi?

Transferde dikkatli ve tutumlu davranmak ile cingene pazarligi yuzunden acil beklenen takviyeleri geciktirmek arasinda ciddi bir fark var.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 22:54:58 F1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Beyler benim yeni bi senaryom var kafamda;

Şimdi şöyle ki başkanın elinde para var ama bonservise gömmek istemiyor,derdi stadı açmak.Hangi menajer kiralık oyuncu önerirse bi önceki anlaştığı bonservisli oyuncuyu iptal edip kiralık olanı almaya çalışıyor.Parayı stada yatırp hızlıca açmak niyetinde bence yaz gelince de kiralık aldığı oyuncuların bonservisini kovalayacak.

İyi de benim bildiğim çatı firmasına para ödendi, koltuklar zaten takılıyor ve çim ekibi de hazır da bekliyor geriye bir tek içerideki işler kalıyor o da bir şekilde hallediliyor zaten stadın bu sezon açılması hala uzak bir ihtimal bence.

Çevrimdışı tedd

Şenol hoca Boyko ile görüşüldüğünü doğruladı

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı can1903

Başkanın transferlerin 2 Ocağa yada 5 Ocağa yetişeceğini söylediği bi video var mı veyahut paylaşılan bi yer
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet92

İyi de benim bildiğim çatı firmasına para ödendi, koltuklar zaten takılıyor ve çim ekibi de hazır da bekliyor geriye bir tek içerideki işler kalıyor o da bir şekilde hallediliyor zaten stadın bu sezon açılması hala uzak bir ihtimal bence.
Doğrudur Tolga olabilir,senaryo dedim ben de zaten doğruları açıklıyorum demdim :) Bu kadar çok isim çıkmasına başka mantıklı bir açıklama getiremedim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail'in arka adalesinde çekme varmış, durumu çekilecek MR sonrası netlik kazanacakmış.
inşallah bir şeyi yoktur ismaili bile arıyoruz kadromuz dar aslında

:sevinc :sevinc :sevinc

Malum bizim forumda Fikret Orman'in dokunulmazligi var, en ufak elestiride linc basliyor ama @RQ7_351903 ve senin de dedigin gibi her roportajinda transfer listemiz hazir, Beşiktaş'ta transfer bitmez diyen Fikret Bey'in ve ekibinin daha hazirlik kampinin baslangicina oyuncu yetistirdigini gormedim. (Tosic'i saymiyorum)

Evet pazarlik yapiliyor, transfer maliyetleri dusurulmeye calisiliyor ama bir oyuncuyu 500bin Euro ucuza alayim derken o oyuncunun adaptasyon sureci yuzunden verimli olamadigi en az 3-4 mac sebebiyle daha buyuk maddi/manevi kayiplar yasiyoruz.

Not: Bugun Super Lig'de 1 galibiyetin TFF primi 1.3 Milyon TL (yaklasik 400bin Euro)

Misal bugun Ospina da dahil hangi kaleci gelirse gelsin en azindan 5-6 hafta gecmeden tam performans ile oynayabilecegine inanan var mi?

Transferde dikkatli ve tutumlu davranmak ile cingene pazarligi yuzunden acil beklenen takviyeleri geciktirmek arasinda ciddi bir fark var.
Abi tamam pazarlik , Kulubu düşünüyorsun onda hem fikirim zaten

Ama tutup transferler hazir kampa katilacak dedigin zaman bunu yapman gerekiyor

beklenti oluşturuyorsun cunku..

Baskan boyle konusmasa kimse elestirmez

Çevrimdışı can1903

Nerde doğruladı  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..