2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936986 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

matthew Ryan olmayacaksa Ryan'ı yedek bırakan valencia birinci kalecisi Domenech'i alalım mı @Yunus Emre Dökmeci  :)
Verirlerse alirsin :bandit:

Iki secenek var Ya Ospina yada Boyko olacak yonetimin baska bir secenegi oldugunu düşünmüyorum

Bence tamamen bu 2 isme yogunlasildi

Wengerin inadi kirilamazsa Boyko aciklanacak gibi geliyor bana :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Suan Valencianin kalesinde Diego alves ve Domeneck oynuyor

Ryan 5 mac oynamış hertürlü yedek kaleci iste abi
Tamam senimi kiracagim 2.ci kalecisi olsun :biggrinking:

Ya direk Ospinaya yuruyup alalım yada Boykoyu

Kiralik kaleciye gerek yok.

Ryan Boykodan üstün kaleci yunus emre neyin mücadelesini veriyorsun 5 gündür Boyko boyko bıkkınlık verdi,,

Gelirse Hoş gelir sefa gelir burdan sen 1461 kez yazdın diye gelmez .
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 23:57:50 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tangaz

Verirlerse alirsin :bandit:

Iki secenek var Ya Ospina yada Boyko olacak yonetimin baska bir secenegi oldugunu düşünmüyorum

Bence tamamen bu 2 isme yogunlasildi

Wengerin inadi kirilamazsa Boyko aciklanacak gibi geliyor bana :tabe:

bende böyle düşünüyorum açıkcası ama boyko röportajında belki iki kişi geliriz deyince inşallah douglasın ön çapraz bağları kopar ilk antrenmanda die  geçirdim aklımdan  :evillol: :evillol: :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Rahat degiliz abi özellikle ben kendi adima rahat degilim

Bir sol bek ve bir Stoper gönderdik yerlerine de adam almadik

Sampiyonluga giden takim bu gidenlerin yerine daha iyilerini getirmek zorunda yoksa sampiyonluk ucup gider gecen sezonki gibi

Bu takim gecen senede sampiyon olurdu ama Tarnsfer diye bagiran yerlere tarnsfer yapilmadigi icin gitti sampiyonluk !

Kimse bana birileri saraya cikti demesin birazda hatayi kendimizde arayalim :tabe:

Katılıyorum sana , hep hatayi baskalarinda aramamak lazım kendi hatalarimizdan ders almak lazım .

Lig başladı resmen yav transfer bitmesi gerekirdi . Ospina yüzünden stoperde alamiyoruz . Aynı leiva durumuna dustuk yani hiç farkı kalmadı .

Çevrimdışı Kemal

benim anlamadığım nokta hiç bir sezonu sağ sağlim sakatlığı olmadan tamamlayamayan  kazma ismaile güvenip biz nasıl mottayı yolladık? adamın sözleşmesi bitiyordu bedava gideceğine para kazandık durumu da yok ortada...

Tosici yollasalardi sezon başı yanlış transfer yaptıklarını kabul etmek demekti bu büyük ihtimal erenle görüşüldü o gelecek biri gidecekti.

Çevrimdışı genki1914

normal şartlarda kaleci stoper orta saha solbek lazım ama biz severiz illa sıkıntı çekelim dar kadroyla şampiyonluk kovalayalım  :akuma: en azından kiralık ortasaha ve solbek bulmaları lazım bu kadro götürmez bir yerde patlak verecek muhakkak belkide verdi ismaille başladı
Guti14

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katılıyorum sana , hep hatayi baskalarinda aramamak lazım kendi hatalarimizdan ders almak lazım .

Lig başladı resmen yav transfer bitmesi gerekirdi . Ospina yüzünden stoperde alamiyoruz . Aynı leiva durumuna dustuk yani hiç farkı kalmadı .
Kaleciyle stoperi arka arkaya veya ayni anda acikalyacaklar galiba

Ama Stoper tamamsa eger neden kaleciyi beklediklerini bende anlamiyorum

Stoperi acikla katilsin takima sinra kaleciyi aciklarsin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada gol sevincinde Necip Cenk Tosun'a tam Gökhan'la karşılıklılarken enseye geçiriyor kafa atmış gibi oluyor Cenk Tosun :kop:

Zaten farkettiyseniz burnunu tutuyodu :kop:

https://www.facebook.com/cenktosun.com.tr/videos/988112357893832/?theater
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

normal şartlarda kaleci stoper orta saha solbek lazım ama biz severiz illa sıkıntı çekelim dar kadroyla şampiyonluk kovalayalım  :akuma: en azından kiralık ortasaha ve solbek bulmaları lazım bu kadro götürmez bir yerde patlak verecek muhakkak belkide verdi ismaille başladı

bir takım kadro planlaması yaparken her mevkiye 2 adam  3 tane de kaleci eder size 23  adam, bir kaç da genç oyuncu 26 adam gibi yola çıkılır bu bizde her mevkide 2 adam sol bek içinse ismail + 2sol bek şeklinde olmalı :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ulaş1903

İlk mesajım Ospina olsun.Gerçi Ryan da uyar bana.
Twitter duyumcularına göre Ospina'ya 3.5 milyon euro opsiyonla kiralama teklifi yapmışız bugün.

Çevrimdışı Mehmet K

Twitter duyumcularına göre Ospina'ya 3.5 milyon euro opsiyonla kiralama teklifi yapmışız bugün.

Hoşgeldin.

Çevrimdışı Kemal

Kiralama ücretini de 2 m verdilerse 1 ihtimal olabilir ben yine ihtimal vermiyorumda,  Pedro 2 m opsiyon veriyoruz 3.5 Ospina istiyoruz ? Adama birde duruvereyim mi birader ? Derler .

Çevrimdışı Ulaş1903

Hoşgeldin.

hoşgördük sağol.Ospina için uğur getiririm umarım.

Çevrimdışı Mehmet K

hoşgördük sağol.Ospina için uğur getiririm umarım.

Adı geçen kalecilerin hepsine tavım. Ancak hayalim Sirigu.

EDIT: Profiline yaşını girersen daha iyi olur. Forumda bu konuda biraz duyarlı davranıyoruz hitap şeklinin daha samimi olması açısından.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 00:24:05 Mehmet K ]

Çevrimdışı safakseref

Suan Valencianin kalesinde Diego alves ve Domeneck oynuyor

Ryan 5 mac oynamış hertürlü yedek kaleci iste abi
Tamam senimi kiracagim 2.ci kalecisi olsun :biggrinking:

Ya direk Ospinaya yuruyup alalım yada Boykoyu

Kiralik kaleciye gerek yok.

ya sen inadına mı yapıyorsun? oynuyor dediğin diego alves tek maça çıkmadı daha.

domenech 22
ryan 8
diego alves 0

bir tıkla ulaşılabilecek bilgiler hakkında bu kadar rahat yalan söyleyenini görmedim. yok üçüncü kaleciymiş, yok kova olmuş. ağzından çıkan tek doğru herifin ismi.

Çevrimdışı talha

ya sen inadına mı yapıyorsun? oynuyor dediğin diego alves tek maça çıkmadı daha.

domenech 22
ryan 8
diego alves 0

bir tıkla ulaşılabilecek bilgiler hakkında bu kadar rahat yalan söyleyenini görmedim. yok üçüncü kaleciymiş, yok kova olmuş. ağzından çıkan tek doğru herifin ismi.

Onun huyu bu. Genelde birine saplantı yaptığında diğerleri aşırı kötü ama o adam aşırı çok iyi. Takılma boşver alıştık biz. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet K

Onun huyu bu. Genelde birine saplantı yaptığında diğerleri aşırı kötü ama o adam aşırı çok iyi. Takılma boşver alıştık biz. :lol:

Onun zaafı var agresif futbolculara. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı safakseref

illaki iyi biridir de mesnetsiz bu kadar bilenilmez bi topçuya  :)

Çevrimdışı canergiray77

hoca böyle bir açıklama yapmış boyko'cular heyecan oldu mu  ( daha önce paylaşıldıysa özür dilerim )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı talha

illaki iyi biridir de mesnetsiz bu kadar bilenilmez bi topçuya  :)

30'Luk mandanda'yı 34 yaptı boyko gelsin diye.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

30'Luk mandanda'yı 34 yaptı boyko gelsin diye.  :lol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

saldırmayın @Yunus Emre Dökmeci 'ye, bir abisi olarak onu kanatlarımın altına alıyorum  :)

ama boyko yerine ryan gelsin :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 00:43:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener Pazartesi oynayacak olmasına rağmen Çarşamba günü oynadı. Biz ise Pazar oynayacak olmamıza rağmen Perşembe oynadık.

Sebebini bilen ya da anlayan var mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

saldırmayın @Yunus Emre Dökmeci 'ye, bir abisi olarak onu kanatlarımın altına alıyorum  :)

ama boyko yerine ryan gelsin :D

Canımız o bizim o olmadan bu başlığın tadı çıkmaz.

Çevrimdışı Tolga

Fener Pazartesi oynayacak olmasına rağmen Çarşamba günü oynadı. Biz ise Pazar oynayacak olmamıza rağmen Perşembe oynadık.

Sebebini bilen ya da anlayan var mı?
Hiçbir mantıklı sebebi yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...