2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12941231 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kaleci yok, stoper yok bi de sol bek bekliyoruz.

Zor. Çok zor.

Tamam Gomez, Demba transferleri geç oldu ama çok iyi oldu, pazarlık tabiki önemli. Başkanıda seviyoruz destekliyoruz ama bu transferlerin hep böyle geç olması can sıkıyo, sinir bozuyo. Lidersin, oyuncu eksiğin var, yerine daha iyisini alman gereken mevkiler var. Ama bi kerede hemen al ya yeter gerçekten sabrı zorlanıyor insanın geriliyor sürekli.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı F1903

Abi tamam pazarlik , Kulubu düşünüyorsun onda hem fikirim zaten

Ama tutup transferler hazir kampa katilacak dedigin zaman bunu yapman gerekiyor

beklenti oluşturuyorsun cunku..

Baskan boyle konusmasa kimse elestirmez

Ben de ayni seylerden bahsediyorum, hemfikiriz diyorum zaten :)

Çevrimdışı Tolga

Doğrudur Tolga olabilir,senaryo dedim ben de zaten doğruları açıklıyorum demdim :) Bu kadar çok isim çıkmasına başka mantıklı bir açıklama getiremedim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuyu ikna ediyoruz kulübüne teklif yapıyoruz anlaşamayınca bu sefer başka bir oyuncuyla ilgileniyoruz.

Onun da kulübünü ikna edemeyince başka bir oyuncuya geçiyoruz bu yüzden sürekli yeni isimler basına düşüyor bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben de ayni seylerden bahsediyorum, hemfikiriz diyorum zaten :)
Biliyorum abi genel olarak söyledim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ospona olmuyorsa eger O bütçe ile

Boyko + Sane + Papy + Armero bile yapabiliriz

Ospinaya ayrilan butcenin 6 milyon€ oldugunu varsayarsak

O paraya Bonservisli Boyko + Sane , Bedava Armero , Kiralik Papy ..

Arkana yaslan Sampiyonlugu kutla..

Çevrimdışı RQ7_351903

Galiba Boyko gelecek görüntü onu gösteriyor, lakin en az Cassio transferi kadar soğuğum bu transfere bir oyuncunun asi olması bir transfer nedeni değil, çizgi kalecisi, hemde net çizgi,refleks iyi ama atletik değil, ne diyelim hayırlısı olsun benim gönlümden Ospina olmuyorsa Neto ve Ryan'ın kiralık gelmesi var.

Çevrimdışı can1903

Ospona olmuyorsa eger O bütçe ile

Boyko + Sane + Papy + Armero bile yapabiliriz

Ospinaya ayrilan butcenin 6 milyon€ oldugunu varsayarsak

O paraya Bonservisli Boyko + Sane , Bedava Armero , Kiralik Papy ..

Arkana yaslan Sampiyonlugu kutla..
Bu oyuncuların maaş bütçesi 6 M € sadece. Maliyetleri de 10u bulur bu oyuncuların
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

euro'ya bakıyorsun 3.30 olmuş. :evillol:

Galiba Boyko gelecek görüntü onu gösteriyor, lakin en az Cassio transferi kadar soğuğum bu transfere bir oyuncunun asi olması bir transfer nedeni değil, çizgi kalecisi, hemde net çizgi,refleks iyi ama atletik değil, ne diyelim hayırlısı olsun benim gönlümden Ospina olmuyorsa Neto ve Ryan'ın kiralık gelmesi var.
Yan top iyi , Refleks iyi , Birebiri ve Penaltilari iyi

Kotu olan yani ayaklari , Atletik olmadığı konusuna katılmıyorum boyuna göre Atletikligi gayet iyi

Ara sira Ciddi hatalari oluyor Gunay Gibi bosa çıkıyor nasil cizgi kalecisi :alala:

Ben her izledigim Videoda savunma arkasına atilan toplara Boykonun libero gibi Cikislarini görüyorum

Cizgi kalecisi arıyorsan Tolga yi izle , Okadar çizgi kalecisiki Boyuna ragmen yan topa bile çıkamıyor :bandit:

Çevrimdışı Tolga

O değil de bu maçta niye Tosic oynamadı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu oyuncuların maaş bütçesi 6 M € sadece. Maliyetleri de 10u bulur bu oyuncuların
Sampiyonluk + S.Liginde basari istiyorsan bunlari yapman lazim

Sampiyon ol S.ligine katil zaten 2 mislini cikaracaksin , S.l de gruptan cik bi okadar daha kazan , Reklam geliri , Tribun gise geliri vs vs..

Çevrimdışı RQ7_351903

Yan top iyi , Refleks iyi , Birebiri ve Penaltilari iyi

Kotu olan yani ayaklari , Atletik olmadığı konusuna katılmıyorum boyuna göre Atletikligi gayet iyi

Ara sira Ciddi hatalari oluyor Gunay Gibi bosa çıkıyor nasil cizgi kalecisi :alala:

Ben her izledigim Videoda savunma arkasına atilan toplara Boykonun libero gibi Cikislarini görüyorum

Cizgi kalecisi arıyorsan Tolga yi izle , Okadar çizgi kalecisiki Boyuna ragmen yan topa bile çıkamıyor :bandit:
Bak hocam bence böyle, ne bileyim bende bayağı izledim süper maçları yokmu var, mesela bir Napoli maçı var ki Kadıköy'de öyle bir oyun oynasa tek başına şampiyon bile yapabilir ama şu ana kadar gördüklerimi söylüyorum, çizgi demekten kastım o zaten mesela bir ospina kadar hızlı değil, onun kadar ayaklarına hakim değil ve bence onun kadar atletik değil, alınmasına karşı değilim ama içime sinmiyor. :)

Bak hocam bence böyle, ne bileyim bende bayağı izledim süper maçları yokmu var, mesela bir Napoli maçı var ki Kadıköy'de öyle bir oyun oynasa tek başına şampiyon bile yapabilir ama şu ana kadar gördüklerimi söylüyorum, çizgi demekten kastım o zaten mesela bir ospina kadar hızlı değil, onun kadar ayaklarına hakim değil ve bence onun kadar atletik değil, alınmasına karşı değilim ama içime sinmiyor. :)
Simdi daha aciklayici oldu

Ospinaya kim hayir diyebilir ?

Ben Ospina olmazsa Boyko en iyi tercih olur diyorum

Valencianin 3.cu kalecisine kadar dusmeyelim kafi..

Çevrimdışı ozan062

Başkanın transferlerin 2 Ocağa yada 5 Ocağa yetişeceğini söylediği bi video var mı veyahut paylaşılan bi yer

yılbası gunu bjktvye cıktı ertesi günü trtspora çıkmıstı orda soyledi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı RQ7_351903

Simdi daha aciklayici oldu

Ospinaya kim hayir diyebilir ?

Ben Ospina olmazsa Boyko en iyi tercih olur diyorum

Valencianin 3.cu kalecisine kadar dusmeyelim kafi..
Ryan süper kaleci bence :)

Ryan süper kaleci bence :)
Madem süper kaleci neden 3.cu kaleci konumunda gorende onundeki 2 kalecinin Neuerle Courtua oldugunu zannneder :kop: :kop:

Mesela 3.cu kaleci olmasini su şekilde anlarim

Ilk 2 kaleci

Cech - Ospina
Neuer - De gea
Trapp - Sirigu
Buffon-Neto olur önündeki kaleciler anlarim ama adamin onundeki kalecilerde bence Cok ust duzey kaleciler degil hatta En iyi kaleciler listesinde ilk 20 ye bile giremez Valencia nin ilk 2 kalecisi..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değil de bu maçta niye Tosic oynamadı.

Diğer maçta Tosic oynamıştı İsmail bayadır maç yapmıyodu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı F1903

Madem süper kaleci neden 3.cu kaleci konumunda gorende onundeki 2 kalecinin Neuerle Courtua oldugunu zannneder :kop: :kop:

Mesela 3.cu kaleci olmasini su şekilde anlarim

Ilk 2 kaleci

Cech - Ospina
Neuer - De gea
Trapp - Sirigu
Buffon-Neto olur önündeki kaleciler anlarim ama adamin onundeki kalecilerde bence Cok ust duzey kaleciler degil hatta En iyi kaleciler listesinde ilk 20 ye bile giremez Valencia nin ilk 2 kalecisi..

@Yunus Emre Dökmeci

Ryan Valencia'nin 3. kalecisi dedin - yok oyle birsey
Ryan agir sakatlik gecirdi dedin - yok oyle birsey
Ryan 3-4 mac oynadi kovaya dondu dedin - yok oyle birsey

1. Bu adamla kan davali misin, aranizda husumet mi var, niye bile bile yanlis bilgi verip kotuluyorsun? :)
2. Forum ahalisinin yuzde 90'inin 'iyi kaleci' yorumuna ragmen neden bir tek sen siddetle yetersiz / basarisiz buluyorsun, hic sordun mu kendine? :)

@Yunus Emre Dökmeci

Ryan Valencia'nin 3. kalecisi dedin - yok oyle birsey
Ryan agir sakatlik gecirdi dedin - yok oyle birsey
Ryan 3-4 mac oynadi kovaya dondu dedin - yok oyle birsey

1. Bu adamla kan davali misin, aranizda husumet mi var, niye bile bile yanlis bilgi verip kotuluyorsun? :)
2. Forum ahalisinin yuzde 90'inin 'iyi kaleci' yorumuna ragmen neden bir tek sen siddetle yetersiz / basarisiz buluyorsun, hic sordun mu kendine? :)
Suan Valencianin kalesinde Diego alves ve Domeneck oynuyor

Ryan 5 mac oynamış hertürlü yedek kaleci iste abi
Tamam senimi kiracagim 2.ci kalecisi olsun :biggrinking:

Ya direk Ospinaya yuruyup alalım yada Boykoyu

Kiralik kaleciye gerek yok.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 23:52:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı F1903

Cok agir sakatlik gecirmis Valencia'nin 3. kalecisi olan nam-i diger kova Mathew Ryan bugun Valencia'nin Granada'yi 3-0 yendigi macta 90 dk. forma giydi  :lol: :lol: :lol:

Maci izleyen, Ryan'in performansini yorumlayabilecek var mi?

Çevrimdışı Kemal

İsmail her zamanki gibi su kaynatti , huyudur zaten ben kontrat imzalattirip yapar diyodum erken oldu . Contasi bozuk araba gibi yedeksiz cikamazsiniz ismail le  maalesef böyle .

Bu arada 3 gün sonra lig başlıyor , daha 1 kişiyle anlasilmadi ve bizden 2 kişi gitti , hala sıkıntı yok diyorsunuz. Çok rahatsiniz gerçekten .

Rayani isteyenler sirf Kiralik oldugu icin sene soni Ospinayi alalim diye istiyor

Cunku Biz Ospinayi alamayip Boykoyu alirsak Ospina isi hayal olacak..

Sirf Ospinayi almak icin 6 Ay Ryan alinirmi bence soru işareti

Sampiyonluga giden takim kiralik kaleciyle Yola cikmamali..

Çevrimdışı tangaz

Cok agir sakatlik gecirmis Valencia'nin 3. kalecisi olan nam-i diger kova Mathew Ryan bugun Valencia'nin Granada'yi 3-0 yendigi macta 90 dk. forma giydi  :lol: :lol: :lol:

Maci izleyen, Ryan'in performansini yorumlayabilecek var mi?

matthew Ryan olmayacaksa Ryan'ı yedek bırakan valencia birinci kalecisi Domenech'i alalım mı @Yunus Emre Dökmeci  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

İsmail her zamanki gibi su kaynatti , huyudur zaten ben kontrat imzalattirip yapar diyodum erken oldu . Contasi bozuk araba gibi yedeksiz cikamazsiniz ismail le  maalesef böyle .

Bu arada 3 gün sonra lig başlıyor , daha 1 kişiyle anlasilmadi ve bizden 2 kişi gitti , hala sıkıntı yok diyorsunuz. Çok rahatsiniz gerçekten .
Rahat degiliz abi özellikle ben kendi adima rahat degilim

Bir sol bek ve bir Stoper gönderdik yerlerine de adam almadik

Sampiyonluga giden takim bu gidenlerin yerine daha iyilerini getirmek zorunda yoksa sampiyonluk ucup gider gecen sezonki gibi

Bu takim gecen senede sampiyon olurdu ama Tarnsfer diye bagiran yerlere tarnsfer yapilmadigi icin gitti sampiyonluk !

Kimse bana birileri saraya cikti demesin birazda hatayi kendimizde arayalim :tabe: