2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919000 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Son 19 gün, iyi geceler. ARV.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

pedro franco'nun transferi bizim açımızdan netleşmiş pedronun kararı bekleniyormş. kiralık olarak san lorenzo ya da estudiantes....
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı F1903

Yarin Cassio'nun degil Ryan'in geldigi/gelecegi haberini aldigimiz guzel bir gun olsun artik.

Çevrimdışı Kemal

Askerliği Foça'da mı yaptın! Geçmiş olsun.  :D

Yeni Foça , sorma kalıcı izler bıraktı hayatımda :)

Bu arada ismiyle falan daha bizim topcumuz olmadigindan makara falan yapiyoruzda ; benim tek takıldığım konu gerçekten çok top tokatlamasi yani alacağı topu bile tokatliyor ceza sahası içine 1 haftadır adamın maçlarını izliyorum ne derece anlarım buda tabi muamma fakat gördüğüm kadarıyla çok tehlikeli hareketler yapıyor bu bahsettigim konuda ve dediginiz gibi gerçekten çizgi kalecisi.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2016, 00:10:41 Kemal ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Arkadaşlar iş dolayısıyla uzun zamandır olayları takip edemedim, kısaca transferlerde son durumu kısaca özetleyebilir misiniz?
Kaleci ve stoper alınacaktı sanırım; Ramon da gitti bu durumda sol bek de gerekecek gibi...

Teşekkürler, saygılar.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onurturan

Askerliği Foça'da mı yaptın! Geçmiş olsun.  :D
Welcome to hell :saeek:

Çevrimdışı talha

Yarin Cassio'nun degil Ryan'in geldigi/gelecegi haberini aldigimiz guzel bir gun olsun artik.
Valencia satmak istiyorum demiş doğrudur haklıdırlar zor p iş bence

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

İnşallah taraftarın içine sinmeyen Cassio transferinden vazgecilir.  Biz sonuçta demokratik taraftarına kulak veren bir kulubuz.  Bunu sosyal medyada her mecrada goruyorlardir , zorlamayı da gerek yok istemiyorsa taraftar çoğunluğu istemiyordur,  uzatmamalari gerek diye düşünüyorum .

Çevrimiçi COB

Ospina gelsin, çitayi indirmeyelim.

Boyko ve Cassio'nun yerine Ryan daha iyi ama bir şekilde Ospina'yi söküp almak lazim.

Başariya giden yolda çekilen çile kutsaldir diyerekten Ospina'yi her türlü beklemek ve almak lazim.

Fikret Ormanin tabiriyle gerekirse Wenger'in bacağina sikalim.

Çevrimdışı F1903

Valencia satmak istiyorum demiş doğrudur haklıdırlar zor p iş bence

Ali Ece'yi severim, sayarim, super bir adamdir ama transfer duyumlari konusunda cok da basarili degildir.

Ben Valencia'nin ''kiralamam, ancak satarim'' diyecegini, dese bile kiralik + satis opsiyonu formulune ikna olmayacagini sanmiyorum.

Ryan suan sure alamiyor ve mutsuz. Adami 8-10 milyon Euro bonservis belirleyip zorla takimda tutacaklarini dusunmuyorum.

Bakalim, gorelim neler olacak.

Çevrimdışı tangaz

@atalay sen ne diyorsun ryan için görüşün nedir?

bu arada ısparta eğirdir dağ komando okulunu unutmayın @atalay @onurturan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

aynı yerden aynı şekilde muhtemelen aynı dönemde benimde böyle bir golüm var :D

Çevrimdışı atalay

Yoksa sende mi  :evillol:

Yok. Foçalıyım, oradan biliyorum.

Çevrimdışı onurturan

Yoksa sende mi  :evillol:
Atalay sen ...Yoksa ...
Kemal abi... Birazda hepimiz asker atkadasi cikaccaz :kop:

Çevrimdışı talha

Ali Ece'yi severim, sayarim, super bir adamdir ama transfer duyumlari konusunda cok da basarili degildir.

Ben Valencia'nin ''kiralamam, ancak satarim'' diyecegini, dese bile kiralik + satis opsiyonu formulune ikna olmayacagini sanmiyorum.

Ryan suan sure alamiyor ve mutsuz. Adami 8-10 milyon Euro bonservis belirleyip zorla takimda tutacaklarini dusunmuyorum.

Bakalim, gorelim neler olacak.
Açıkcası çok içime sinmiyor

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Güzel olur, işimizi görür. Fakat Cassio yarın geliyor.  :D

Çevrimdışı mehmetthedum

sosa'nın satılmasını ben de istemiyorum ancak aklıma takılan birşey var.

bizim piyasası tavan yapan oyuncuları satmamız gerekmiyor mu? şimdiye kadar ederini bulan oyuncuları satmadık ve sonra para kazanamadan yolladık hepsini. sosa gitse de ersan gitse de şampiyon olmalıyız. yerlerine hazır alternatifler olmalı.

korkum bunun sürdürülebilir olmaması. feda dedik gençleri oynattık. bunlar pişti elimizde. ancak hemen bitimiz kanlanınca bunu terk etmemiz lazım. yeni kerimler, yeni gökhanlar bulup bunlara güvenmeli, şans vermeliyiz. biliyorum tecrübe ve kalite şampiyon yapar. ama benim için şampiyonluk bu dediklerim kadar önemli değil.

burada necmi abi belli değerleri korumaya çaba gösteriyor, haddime değil ama takdir ediyorum. bizim değerlerimizi geri kazanıp sürdürülebilir hale getirip sonra şampiyonluk kovalamamız gerekiyor.

İşte o yüzden beşiktaş ile aynı oyun şablonunu oynayan bir belçika veya alt lig takımı istedilerdi. Beşiktaşta yarışmacı ve vitrinde olanlar, diğer takımda gelişmesi için alınanlar..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Nur topu gibi saatimiz oldu hala ospina gelir mi :)

Çevrimdışı Kemal

Yok. Foçalıyım, oradan biliyorum.

Hee o zaman sole diyeyim sen anla , arkadaşlarla celep rest. Rakı içip balık yerken hep derdim ki ulan biz burda sefa yapıyoruz adamların ilerde anasini aglatiyorlar , sonra zaman geçti askerlik vakti interneti bir açtım ; Yeni Foça 7.Jandarma Komando Eğitim Alayı , uzerinede eğitim cavusu oldum , kısaca zamanında yediğin hurmalar tirmalar oldu , :)  @atalay

Şimdide diyorum ki bu hurmayı yemeyin gelin almayın Cassio yu deyip olayı konu disiligindan çıkarayim  :halay:

Çevrimdışı onurturan

orayi bilmiyom abi..  ama Ryan cok iyi..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ryan en az ospina kadar iyi kaleci. Gelir mi? buyuk ihtimal kiralik gelmez. Bonservisi pahali gelir. Bi gomez bali lazim gelebilmesi icin..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ryan gerçekten çok iyi bir kaleciye benziyor.
"Satmayı düşünüyorlar" ifadesi bana çok mantıklı gelmedi .daha yeni 7 milyon para gömmüşler adama.hemen ne diye satsinlar?
Bu adam kiralanabilir ama ilgimiz var mi acaba ?

Çevrimdışı tangaz

orayi bilmiyom abi..  ama Ryan cok iyi..

orayı Allah hiçbir Türk gencine tattırmasın :D

Ryan iyiydi hoştu ama sakatlık sonrası ne durumda acaba bu sene menüsküs ameliyatı oldu bu çocuk...