2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913262 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Totem yapıyordum aslında :eyes

Baya oluyor kaldıralı neden şimdi sordun :D
Bilmem oyle aklima geldi

Cassio haberleri ciddi boyuta ulaşınca bence Boykoyu koydum avatara , Totem :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet K

...Caio Ulises kimdir?

Bu sefer ben sorayım.  :D

Almış mıyız?

Çevrimdışı Koa_lAA

malum site haber yapmış çalışanlar 3 aydır maaş alamıyo diye... ne kaa doğrudur bilmiyorum.. doğruysa zaten transfer istediğim için utandım..

yapmasınlar abi transfer.. gitsinler emekçilerin paralarını versinler.. çok çok 17-18 maç yapcak takım.. bi zahmet sakatlanmasınlar uzun süreli...

bu kadroda yeter evel allah...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

...Caio Ulises kimdir?

Kimse bişey bilmiyor internette bile bilgi yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

...Caio Ulises kimdir?

Socrates'in yeğeni  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 22:58:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
...Caio Ulises kimdir?

Hakikaten deminden beri bakıyorum kayıtlarda bile yok gibi bir şey adam :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Tanıdınız mı :) Pes 2013'ten
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

Caio Ulises, analizi yapan ilk kişiyi acımayın vurun.  :D

Çevrimdışı Tolga

Hakikaten deminden beri bakıyorum kayıtlarda bile yok gibi bir şey adam :D
Başka bir ismi mi var acaba :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Scout departmanımız nası bulmuş Ulises'i ya! Adam müthiş! Kimse bilmiyor daha sadece Beşiktaş JK Scout departmanı  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başka bir ismi mi var acaba :kop:
Bahia ,paranensede oynadı falan yaziyor o kadrolarda bu yaslarda o pozisyonda buna benzeyen birine rastlamadım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Bahia ,paranensede oynadı falan yaziyor o kadrolarda bu yaslarda o pozisyonda buna benzeyen birine rastlamadım.

Ben de biraz bakayım dedim birşey bulamadım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı trojan

sosa'nın satılmasını ben de istemiyorum ancak aklıma takılan birşey var.

bizim piyasası tavan yapan oyuncuları satmamız gerekmiyor mu? şimdiye kadar ederini bulan oyuncuları satmadık ve sonra para kazanamadan yolladık hepsini. sosa gitse de ersan gitse de şampiyon olmalıyız. yerlerine hazır alternatifler olmalı.

korkum bunun sürdürülebilir olmaması. feda dedik gençleri oynattık. bunlar pişti elimizde. ancak hemen bitimiz kanlanınca bunu terk etmemiz lazım. yeni kerimler, yeni gökhanlar bulup bunlara güvenmeli, şans vermeliyiz. biliyorum tecrübe ve kalite şampiyon yapar. ama benim için şampiyonluk bu dediklerim kadar önemli değil.

burada necmi abi belli değerleri korumaya çaba gösteriyor, haddime değil ama takdir ediyorum. bizim değerlerimizi geri kazanıp sürdürülebilir hale getirip sonra şampiyonluk kovalamamız gerekiyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

NOME
Caio Ulises Silva Aviles
DATA DE NASCIMENTO
1993-01-05(23 ANOS)
PAÍS DE NASCIMENTO
Brasil   Brasil
NACIONALIDADE
Brasil   Brasil
NATURALIDADE
Bahia
INTERNACIONALIZAÇÕES
PÉ PREFERENCIAL
Ambidestro
ALTURA
170 cm
PESO
69 kg
POSIÇÃO
Atacante
SITUAÇÃO
Em atividade
CLUBE ATUAL
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Scout

Fotoğraf Buldum
Pika Pika

Çevrimdışı F1903

Cassio geldiginde cok iyi performans gosterip herkesi mahcup da edebilir, vasat bir goruntu cizip cogu taraftara ''Biz almayin demistik'' de dedirtebilir.

Boyle riskli bir transfer hamlesi icin 3.5 milyon Euro gibi ciddi bir rakam gozden cikarilacagina,

Madem yonetimin oncelik verdigi Ospina, Boyko gibi isimler olmuyor, o zaman yaz donemine kadar kiralik formulu ile kaleci isini cozulsun.

Yazin da gonul rahatligiyla 3 ay boyunca kaleci avina cikarsiniz.

Yazar burada caktirmadan ''Mathew Ryan gelsin dertler bitsin'' demek istemektedir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Caio Ulises'in kim olduğunu öğrendim . İbrahim Tatlıses'in Brezilya'da yaşayan yeğeniymiş .
Şaka bir yana yerel bir oyuncu. Nette baktığımda Barcelona tarafından 2 kez istendiği fakat transferinin gerçekleşmediği hızlı,teknik olduğu yazıyor portekizce bir sitede .
Brezilya pazarı bana tehlikeli gelmeye başladı iyice.

Çevrimdışı Mehmet57

atiba ligde pozisyonunun en iyisi. 11'e yazacak kaleci, sol bek ve stoperin yok böyle bir adamın önüne transfer istiyorsun. orası ihtiyaç olan son bölge. veli dönüyor, necip var ve gerektiğinde tolgay da oynayabiliyor. bir pozisyona 4 alternatif lüks iken beşinciyi almanın oluru yok.

Daha iyi okumani tavsiye ederim.

Saydigim isimler kaleci+stopper+orta saha. Takimin omurgasini gobek olusturur. Kale-gobek defan-orta saha-santrofor. En onemli mevkiler bunlardir.

Atiba'nin yasinin 33'e girecegini goz onunde bulundurursak ve o mevkide, senin soylemininin aksine, fazla alternatifimizin olmamasi gercekten buyuk bir sorun.

Veli Kavlak hicbir zaman oyunun teknik yonunde iyi bir futbolcu degildi. Mucadele ve defansa kattigi katkidan dolayi yer buldu takimda. 1 sene sakatlanmis bir futbolcudan sampiyonluk yarisinda medet ummak buyuk bir hata. Asla eski oyununu oynayamaz yakin zamanda. Keza Tolgay'in sakatligi da cok agir ve forma almasiyla form tutmasi daha cok vakit alir. Sampiyonluk yarisinda on libero alterantifin Necip Uysal olamaz. Asil sampiyonluk yarisi su an basliyor.

Atiba bizim oynadigimiz oyunda cok yararli olabilir, ama kesinlikle ust duzey bir on libero degil. Kisa paslamalari, topu ayakta ve takimda tutarak rahatlik getirmesi bizim oyunumuza cok yatkin. Ama ama ne ara pasi verir, ne uzun topla oyunu acar, ne sut ceker nede hava toplarinda etkilidir.

Çevrimdışı Scout

Oyuncunun Barcelonalayla İlgili Bir Hikayesi Var Ama Tam Anlıyamadım Translate Sağolsun  :bawling:
Pika Pika

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Haberi okudum. Trabzonspor ve Alman kulüplerine önerilmiş. 2009'da Barcelona izlemiş ve istemiş.

Bonservis bedeli ödenmeyecekmiş. Sözleşmesine 30 milyon € bedelle serbest kalır maddesi eklenecekmiş.

Zahavi, her kulübe iyi/kötü oyuncu çakabilecek bir menajerdir. Bu işinde içinde.

Çevrimdışı Scout

Caio Ulises'in kim olduğunu öğrendim . İbrahim Tatlıses'in Brezilya'da yaşayan yeğeniymiş .
Şaka bir yana yerel bir oyuncu. Nette baktığımda Barcelona tarafından 2 kez istendiği fakat transferinin gerçekleşmediği hızlı,teknik olduğu yazıyor portekizce bir sitede .
Brezilya pazarı bana tehlikeli gelmeye başladı iyice.
Aynen Demek İstediğimi Sen Açıklamışsın  :tabe:
Pika Pika

Çevrimdışı fore_kazık

İzlediğim kaleciler için sıralamam 1- ospina 2-Ryan bu iki kaleci hariç kim gelirse önemi yok benim için....

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi