2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919064 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

boyundan dolayı yetenegine yatırım yapılmıstır diyorum cnk o boy buyuk sıkıntı,, kerimden bile kısa:D

bence yinede bir tık yukarıda olsaydı en azından kolay dusurulmezdi ikili mucadelelerde
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 23:21:23 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Brezilya piyasasına elini verirsin kolunu kaptırırsın ,parayı çok severler ,çakmaya doymazlar dikkatli olmak lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Brezilya piyasasına elini verirsin kolunu kaptırırsın ,parayı çok severler ,çakmaya doymazlar dikkatli olmak lazım.

yalnız beleş alıyoruz onu hesaba katmıyorsunuz :)

Çevrimdışı Savaş

Beleş geliyo adam. Gelsin. Pektemekten her türlü iyidir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

-Rhodolfo ile uyum sorunun kolay atlatılsın diye Stoper güney amerikalı olacak. Gökhan keskin raporları sundu, karar şenol hoca da.

-Cassio ve Lovre kaliniç için anlaşma sağlandı. biri tercih edilecek. Son karar Şenol hocaya bırakıldı.

Vidiç menajerler tarafından Beşiktaşa önerildi. yönetim istemedi.

alıntı

Çevrimdışı OrhanAker

yalnız beleş alıyoruz onu hesaba katmıyorsunuz :)
Beleşse tamam.. fitiz..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğuhan

Bence holoskodan farksiz bi adam pektemegin maasindan kurtulmak icin transfer yapiyoruz onada fitiz :D

Çevrimdışı atalay

Haberde en önemli detay Pepe Costa...

92-93 jenerasyonun en önemli oyuncularından diyor. Barcelona için istiyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

Baştan olumsuz algıyla gelen ve CV'si sönük bir kaleciyle büyük sıkıntı yaşarız taraftar profili ve beklentiler düşünüldüğünde.. üstelik adamda karizma da 0.

İlk hatasına homurtular başlayacaktır. En azından Boyko, Costil vs. gibi kaleciler gelirse krediyle gelcektir. Yaptıkları ilk hata moral motivasyon olarka taraftarı ve camiayı çökertmeyeceklerdir.

Fikret başkanıma ulaşabilseydim keşke.. başkanım, aradığımız kaleci Porto'nun ikinci kalecisi, yaş 37, maliyet 300,000 euro+akbil+bağ kur primi  :naughty:

Çevrimdışı Koa_lAA

bi ara higuain in biladerini almıştık. bunlar sülalece topcudur heralde diyerekten...

kardeşlerini araştırmakta fayda var ulises arkadaşın.. topcu vardır kesin avrupada oynayan onlardan ;)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

bi ara higuain in biladerini almıştık. bunlar sülalece topcudur heralde diyerekten...

kardeşlerini araştırmakta fayda var ulises arkadaşın.. topcu vardır kesin avrupada oynayan onlardan ;)

Kadıköyde sayılmayan son dakika golü hala aklımda babam yanımdayken çok güzel giydirmiştim hakeme :)

Çevrimiçi Mehmet57

Bir sitenin ozel haberine gore Mathew Ryan ile anlasmisiz.

Iyi kaleci. Isterim sahsen.

Çevrimdışı saricasi

Buyuk bir süpriz olmassa cumaya kadar kalecimiz belli olucak ya boyko yada cassio iki kalecinin birbirlerinden farkliliklari neler arti ve eksileri.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ryan işi oldu mu ne oldu. Twitter da öyle bi rüzgar var.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Bir sitenin ozel haberine gore Mathew Ryan ile anlasmisiz.

Iyi kaleci. Isterim sahsen.

Yalan haber adamlar kiralık olmaz bonservisiyle alın demiş onada tahmini rakam 8 9 m euro, yani kol saati

Çevrimdışı can1903

Yalan haber adamlar kiralık olmaz bonservisiyle alın demiş onada tahmini rakam 8 9 m euro, yani kol saati
:kop: :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Sırf Pektemek oynasın diye adam gelmesin istiyosun @Deniz abi az değilsin :evillol:

Çevrimdışı ozan062

ryanın 2.5 dakkalık videosu fenaa:) simdi gerci her gördüğümü begenmeye basladım cassio haric cnk  tolga referans oldugu için:)

bizim maçlarda bu adam kalede oynadımı? baktım oynamıs hiç gözümede carpmadı ilginc
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 23:55:55 ozan062 ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bizim Cassio muz var zaten , başka kol saatini ne yapalım  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

ryanın 2.5 dakkalık videosu fenaa:) simdi gerci her gördüğümü begenmeye basladım cassio haric cnk  tolga referans oldugu için:)
Ali Ece'ye güveniyorum kiralık vermiyolarmış üzüldüm
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

ahanda size yediği bir gol:)

Çevrimdışı onurturan

:kop: Bütün tuslarina ayni anda basinca kendi kendini sarj ediyomus :outtahere:

Çevrimdışı Kemal

:kop: Bütün tuslarina ayni anda basinca kendi kendini sarj ediyomus :outtahere:

Foça da askerken 5 liraya alırdık carsidan :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ahanda size yediği bir gol:)

Motta 'nin şutu çıkaracak kaleci yok:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Foça da askerken 5 liraya alırdık carsidan :)

Askerliği Foça'da mı yaptın! Geçmiş olsun.  :D