2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909930 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 12:55:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Baya baya alıyorlar heralde diye izleyecektim maçını. Buldum skor yazmıyordu ben de tempoyu göreyim oyun kopmuşsa izlemeye pek gerek yok diye ileri sardım 60. dakikalarda etrafında hiç rakip yokken topu kucağından kaçırdı şansıma :) yani düşünsenize tehdit yokken basit bir topu sektirebiliyor tehdit varken nasıl güveneceğim bu adama?

Ayrıca hava toplarından çok az gol yiyoruz bize bu kaleci lazım değil. Bu da tolga gibi tereddüt yaşıyor ve çizgide sabit. Kaleci çizgide defansımız orta çizgide arada 50 metre var bunun örneklerini yaşadık cassio da da tatmak istemiyorum açıkçası.

Kardeşim kılçık ararsan somondan bile çıkar :D

Hak veriyorum ben de istemiyorum gelmesini ama bu kadar da değil gömdünüz iyice bu adam ligin en iyi 2. kalecisi olacak gelirse böyle de bir gerçeklik var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ya arkadaş bu algıyı hanginiz yarattı :D

Yazın dediğim şu. Eski Gomez'i beklerseniz hayalkırıklığına uğrarsınız çok ağırlaştı tabiri caizse tank gibi ama yine de bu lige uygun en az 20 tane atar dedim.

Nitekim geldiğinde fiziği gerçekten çok kötüydü ve kötü başladı lige eleştiri yağmuru vardı keşke Ba gitmseydi diyenler vardı.

Adamın bitiricliğine laf söyleyemez kimse ama Bayern zamanına göre hala çok ağır Gomez zaten bunda yanlış bir şey yok.

Karışmayayım gırgınıza diyorum ama her gün birisi daha ekleniyor :D

napalım bizimde işimiz gücümüz yok bütün gün birbirimize sarıyoruz:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

kötü diyenler tamamen bilinsizce niye internetten videolarina baktı diye , neymiş en az 10 mac izlemek gerekmiş , çok iyi kaleci diyenler neden bilinçli oluyor kaç tanesi maçını izledi acaba ?

benim yazılarımı okursanız iyi diyenlere de kötü diyenlere de bu yaklaşımda bulunuyorum. 3-4 dk.lık videolarla yorum yapıyor herkes diyorum. tolga zenginin ağırlığı inter-ts maçından oluşan özetini hazırlasak way be kaleciye bak diebiliriz diyorum. özetle iyi demek de kötü demek de bir kaleciyi sezonda uzun süreli maçların tümünü izleyerek değerlendirilebilecek bir mevzu. mesela volkan demirel bu sene gelen topların %43'ünü, tolgaz zengin %27'sini, muslera ise %23'ünü yemiş. bu istatistiğe göre volkan rezalet bir kaleci tolga iyi kaleci muslera süper kaleci oluyor. böyle 2-3 video ile 3-5 istatistikle yorum yapmak bilinçsizce.

diğer mevzuya gelince yaklaşık yarım yaşında bir çocuk olarak üslubunuza dikkat etmenizi rica edeceğim...

@Necmi abi genç arkadaşları bu üslup konusunda uyarsak mı acaba?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 12:57:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Steve Mandanda

1.5 milyon kulübüne 2 milyon oyuncuya

Citizen

3.5 kulübüne 1.8 kendisine

Şimdi hangisi mantıklı sorarım size ?

Kardeşim vermiyorlar sorun bu.

Gerçekten bu fiyatlar olsa yönetim hangisini alır sence? Vermiyor Marsilya konu fiyat değil. Yoksa Cassio'ya onu vereceğine 6 ay filan demez verir yazdığın fiyata Mandanda'yı almazlar mı sanıyorsun?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Gerçekten bu fiyatlar olsa yönetim hangisini alır sence? Vermiyor Marsilya konu fiyat değil. Yoksa Cassio'ya onu vereceğine 6 ay filan demez verir yazdığın fiyata Mandanda'yı almazlar mı sanıyorsun?

O zaman napıyoruz Ryan'ı kiralıyoruz Mandanda ile de şimdiden imzalıyoruz.  :boxin:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serdkar

Brasil Bir Oyuncu her Mevkiden alinir bir Mevki haric oda kaleci..Memleket olarak en iyi Kaleci yetisen Ülke Almanyadir..Bizim Takim ikinci Dil Almanca..Rene Adler icin neden Ospina kadar zorlamiyorlar bunu anlamiyorum... 31 yasindaki bir Kaleci icin degermi diyeceksiniz belki ama Rene Adler suan Bundesliga da en iyi Kalecilerden bir tanesi ...Milli Takimda zamaninda Neuer mi Adler mi diye tartisma vardi ..Sirf Sakatlandi diye kaybetti bu yarisi... 3-4 M€ Teklif yapilmali Hsv..

Çevrimdışı talha

Brasil Bir Oyuncu her Mevkiden alinir bir Mevki haric oda kaleci..Memleket olarak en iyi Kaleci yetisen Ülke Almanyadir..Bizim Takim ikinci Dil Almanca..Rene Adler icin neden Ospina kadar zorlamiyorlar bunu anlamiyorum... 31 yasindaki bir Kaleci icin degermi diyeceksiniz belki ama Rene Adler suan Bundesliga da en iyi Kalecilerden bir tanesi ...Milli Takimda zamaninda Neuer mi Adler mi diye tartisma vardi ..Sirf Sakatlandi diye kaybetti bu yarisi... 3-4 M€ Teklif yapilmali Hsv..

Vermezler ama uğrasılsa belki getirildi. Dediğim gibi bu konularda maalesef her ne kadar istemesekte menajerlerin parmağı çok büyük.

Çevrimdışı talha

Peki Çağrı 4M civarında Güney Amerika'dan getirebileceğimiz daha kaliteli ve potansiyelli oyuncular yok mu? Biz neden hep belli bir yaşın altını almaktan kaçınıyoruz. :D

Çevrimdışı Ensar

benim yazılarımı okursanız iyi diyenlere de kötü diyenlere de bu yaklaşımda bulunuyorum. 3-4 dk.lık videolarla yorum yapıyor herkes diyorum. tolga zenginin ağırlığı inter-ts maçından oluşan özetini hazırlasak way be kaleciye bak diebiliriz diyorum. özetle iyi demek de kötü demek de bir kaleciyi sezonda uzun süreli maçların tümünü izleyerek değerlendirilebilecek bir mevzu. mesela volkan demirel bu sene gelen topların %43'ünü, tolgaz zengin %27'sini, muslera ise %23'ünü yemiş. bu istatistiğe göre volkan rezalet bir kaleci tolga iyi kaleci muslera süper kaleci oluyor. böyle 2-3 video ile 3-5 istatistikle yorum yapmak bilinçsizce.

diğer mevzuya gelince yaklaşık yarım yaşında bir çocuk olarak üslubunuza dikkat etmenizi rica edeceğim...

üslubumda sorun olduğunu düşünmüyorum yazmadan önce yaşınıza özellikle baktım öyle yazdım , Necmi abiye şikayet edecek birşey de yok , neyse iyi günler size abi kusura bakma canını sıktıysam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

ne büyüttün brezilya ligini abi sanki ispanyadan bahsediyorsun
forvetleri iyi abicim brezilya liginde bir kaleci değerleri iyiyse o kaleci iyidir.
ispanya ne ki içinden iki üç takımı çıkart gerisi boş lig olarak EPL iyidir. Benim brezilya ligini
örneklemem sert defansın olmadı hücum oyuncularının kaliteli olduğu bir lig kaleciye çok iş düşer.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben de ekleme yapayım Kadir. Bu kalecinin pozisyon alırken sıkıntıları var. Kalede düzgün pozisyon alamıyor . Bunun sonuçlarından bir tanesi de kaleci pozisyonlar sonrasında yerde kalıyor ve bu büyük bir tehlike özellikle  rakip  takıma kendi ceza sahanda çok kişiyle yakalandığında . Kurtarışlarını uçarak , topu yumruklayarak gösterişli göstermeye çalışırken takımı yakma ihtimali yüksek. Topları yumruklarken bazen çok tehlikeli biçimde yumuşak, tehlikeli olabilecek şekilde ceza sahasına bırakabiliyor. Oynadığı takımda alan savunması yapan , defansta temkinli fazla pozisyon vermeyen bir takım ve böyle bir takımda çizgi kalecisi olarak kusurlarına rağmen fazla sırıtmıyor. Bizim takımda defoları daha net gözükür .

O konuda Ochoa gibi diyebiliriz. Bazı kaleciler tokatlayamaz bile dediğin topları eline yapıştırır yere öyle düşer, bazıları da zevk mi alıyor bilmiyorum böyle garip yerlere tokatlıyorlar sonra 2. 3. şans doğuyor rakibe.

Kaleciliğini de geçtim kesinlikle bizim aradığımız kaleci değil cassio. Takımında çok iyi oynuyor olsa bile şu an oynadığımız oyun çok farklı ve cassio aradığımız asıl özelliklere sahip değil.

Ospinayı bu konularda çok beğeniyorum. Videolarda vardır dünya kupasındaydı sanırım stoper topu ayağından kaçırdı rakip Ospinayla karşı karşıya kaldı derken çıkmış taca vurmuştu bile. Ya da cepheden gelen şutlar.. Atılacakları atar tutabileceği tüm topları havada kontrol eder. Ospinanın hatalı golü yok mu tabi var hatta 2-3 tane hiçbir şey yokken yedirdiği gol var.

Sonuç olarak Ospina olmuyorsa da ben avrupada oynamış kaleci alınmasını tercih ediyorum. Brezilyadan tek tük istisnalar hariç üst seviye kaleci çıkmıyor. Oynanan futbolun avrupa ile alakası yok.

Çevrimdışı tangaz

üslubumda sorun olduğunu düşünmüyorum yazmadan önce yaşınıza özellikle baktım öyle yazdım , Necmi abiye şikayet edecek birşey de yok , neyse iyi günler size abi kusura bakma canını sıktıysam

rica ederim güzel kardeşim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı talha

forvetleri iyi abicim brezilya liginde bir kaleci değerleri iyiyse o kaleci iyidir.
ispanya ne ki içinden iki üç takımı çıkart gerisi boş lig olarak EPL iyidir. Benim brezilya ligini
örneklemem sert defansın olmadı hücum oyuncularının kaliteli olduğu bir lig kaleciye çok iş düşer.

Yanlız İspanya'da 3 tane çok iyi takım var. Yani çok çoook iyi.

Ama diğerleri gölgesinde kalıyor diye kötü gözüküyor yoksa en az 10 tane iyi takımı vardır. İspanya'yı da yerden yere vurmayın şimdi. :evillol:

Çevrimdışı Ensar

anlıyorum abi ama oynadığı takım için defans yapıyor diye okuyorum her yerde şahsen ben izlemiyorum vakit ayırmıyorum brezilya ligine ama eğer ki öyle bir takımda oynuyorsa normaldir az yemesi yani
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

bu aralar karşılarındakinin yaşına bakmadan konuşuyorlar.tamam bu forumda yaşın bir önemi yok
ama bu saygısızlık yapmayı gerektirmez

Çevrimdışı ozan062

onur paylasmıstı resimleri videosuda gelmiş

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Gözünüz gönlünüz kaleci görsün.  :tabe:

Çevrimdışı Kadir G.

Kardeşim kılçık ararsan somondan bile çıkar :D

Hak veriyorum ben de istemiyorum gelmesini ama bu kadar da değil gömdünüz iyice bu adam ligin en iyi 2. kalecisi olacak gelirse böyle de bir gerçeklik var.

En iyi kalecisi olarak gelsin sorun o değil ki bu kaleci oyunumuza uyuyor mu? Uymuyor. Dünya üzerinde bir cassio mu kaldı onu anlamıyorum. Maçın çoğunda rhodolfo ersan orta yayın üzerinde arkalarında cassio olduğunu düşün 50 metre uzak kalacaklar.

Lafım sana değil zamanında bize çizgi kalecisi lazım değil derken cassioyu öve öve bitiremeyenleri anlayamıyorum.

Çevrimdışı safakseref

Steve Mandanda

1.5 milyon kulübüne 2 milyon oyuncuya

Citizen

3.5 kulübüne 1.8 kendisine

Şimdi hangisi mantıklı sorarım size ?

maliyetten bağımsız en çok istediğim isim mandanda. en azından bildiğimiz biri içimize sinerdi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En iyi kalecisi olarak gelsin sorun o değil ki bu kaleci oyunumuza uyuyor mu? Uymuyor. Dünya üzerinde bir cassio mu kaldı onu anlamıyorum. Maçın çoğunda rhodolfo ersan orta yayın üzerinde arkalarında cassio olduğunu düşün 50 metre uzak kalacaklar.

Lafım sana değil zamanında bize çizgi kalecisi lazım değil derken cassioyu öve öve bitiremeyenleri anlayamıyorum.

@Kadir G.  kaç gündür hemen tüm sayfaları okudum ama Cassio'yu öve öve bitiremeyeni göremedim. Yaklaşımlar iki şekilde ; birinci grupta kesinlikle alınmasın diyenler varken ikinci grupta " tamam çok üst düzey değil belki ama adamı o kadar da kötülemeyin, çöp haline getirmeyin "  diyen yaşlı başlı azınlık bir grup var  :) Öven, yeterli gören ya da Ospina alınmasın da Cassio alınsın diyen tek bir Alah'ın kulu yok  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

@Kadir G.  kaç gündür hemen tüm sayfaları okudum ama Cassio'yu öve öve bitiremeyeni göremedim. Yaklaşımlar iki şekilde ; birinci grupta kesinlikle alınmasın diyenler varken ikinci grupta " tamam çok üst düzey değil belki ama adamı o kadar da kötülemeyin, çöp haline getirmeyin "  diyen yaşlı başlı azınlık bir grup var  :) Öven, yeterli gören ya da Ospina alınmasın da Cassio alınsın diyen tek bir Alah'ın kulu yok  :tabe:

Övmekten kastım şu abi bazı mesajlarda öyle bahsediliyor ki hava toplarında şöyle karşı karşıya böyle konsantrasyonuna diyecek bir şey yok gibi vs. daha devamı da var. Kafada canlanan Neuer gerçekte olan Cassio. :)

Ospina olmuyorsa Cassio da olamaz demiyorum ben. Cassio ile sorunum bizim oyunun kalecisi olmaması.

Çevrimdışı AmaralGürses

@Çağrı Cassio'nun en büyük özelliği yan topları diyorsun ama bu sezon kalemiz boş olmasına rağmen göreceli olarak yan toplardan çok az sorun yaşadık. Yediğimiz goller daha ziyade karşı karşıyalar ve cepheden çekilen şutlar şeklinde oldu. Cassio'nun hatalarını içeren videolarda yediği goller de büyük oranda bu şekilde olduğu için belki de taraftar ister istemez bizim yediğimiz gollerle bağdaştırıyor ve olumlu katkı sağlayamayacağını düşünüyor.

Çevrimiçi Necmi

anlıyorum abi ama oynadığı takım için defans yapıyor diye okuyorum her yerde şahsen ben izlemiyorum vakit ayırmıyorum brezilya ligine ama eğer ki öyle bir takımda oynuyorsa normaldir az yemesi yani
bu takım 71 gol atmış 31 gol yemiş Brezilya liginin en çok gol atan en az gol yiyen takımı
bu takıma defans yapıyor denemez. @Ensar

Çevrimdışı tangaz

gerçekten de Ospina olmayacaksa en mantıklı şey valenciadan kaleci kiralamak gibi duruyor hem valencia kira bedeli falan da istemez gönlü toktur. bknz.fernandes transferi  :D

Çevrimdışı Koa_lAA

bizim taraftarın güvenmesi önemli değil kaleciye...

zaten bizim taraftar profilimiz genellikle isyan, başkaldırı üzerine kurulu olduğu için gerek yok taraftarın beğenmesine..

yeterki stoperler güvensin kaleciye.. uyumlu bi stoper- kaleci bağlantısı olsun.. benim için yeter..