2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909531 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Uma uma ne hallere geldik. Opare geldi umduk, Motta geldik umduk, Tolga geldi umduk. Hep umuyoruz ama hiç bir zaman aha işte bu doğru transfer diyemiyoruz. Gomez'e bile diyemedik çünkü adamın son 2 seneki performansı ortadaydı iyi bir kimya yakaladı ve şimdilik harika gidiyor. Bize net transferler lazım ben Fikret Orman döneminde kafalarda soru işareti bırakmayan tek bir transfer hatırlamıyorum. Demirören döneminden bahsedecekler hiç gelmesin şu an yönetimde bunlar var ve bunları değerlendiriyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sarp

11 milyon tl harcadığımız adam yedek bekleyemez :)

Çevrimdışı Mehmet92

Öncelikle söylemek istiyorum ki benim kaleci tercihim boyko.

Abiler/Kardeşler bağımsız gözle bakıp konuşmaya çalışıyorum bizimle adı geçen bütün kalecilet arasında takımın birinci kalecisi olanlar sadece cassio ve boyko.kalecinin maç kondisyonu önemli bir kriterdir ayrıca cassio odaklı söylüyorum şampiyon takımdan kaleci almak da şampiyonluğa giden takım için artı bir  olay

Bakalım ben hala boyko-douglas paketinden umudumu kesmedim ama cassio gelirse de hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

iyide bizim ligle brezilya ligi birmi adam şampiyon takımın kalecisi
saçma sapan 3 video izleyip karar veriyorsunuz anlamıyorumki sanki sıradan bir takımın kalecisi
adam brezilya şampiyonunun kalecisi ve senin kalende fark yaratacağı kesin handanoviçi siriguyu alamıyorsan
boykoyu alacağına git onu al daha az parayla aynı performansı alırsın gerçi neyi konuşuyoruzki bence iki gün daha bekleyelim
sonra kaleci bakalım
ne büyüttün brezilya ligini abi sanki ispanyadan bahsediyorsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne büyüttün brezilya ligini abi sanki ispanyadan bahsediyorsun
Yani. Yürüyerek gol atılan lig sonuçta.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sarp

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, Bordeaux'da mutlu olmayan ve takımdan ayrılmak isteyen Lamine Sane'nin Beşiktaş'la görüştüğünü yazdı.

Çevrimdışı Ensar

futbol alimlerimiz resmen cassio için taraftarı ısındırma çalışmaları içerisinde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorun şu. kaleci Tolga'dan iyi olabilir ama 4 milyon euro ve o maaşlar verilir mi? Fayda maliyet olarak düşününce yine büyük hayal kırıklığı olacak gibi görünüyor ama umarım olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

futbol alimlerimiz resmen cassio için taraftarı ısındırma çalışmaları içerisinde.
Buradaki öncüsü de @Necmi abi  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zaferk

cassioyu övmek amaçlı söylemiyorum ama
https://www.youtube.com/watch?v=hAASkO1ab2Q&feature=youtu.be
şu videodan sonra muslera görüşlerinizi merak ediyorum :)

Çevrimdışı Ensar

Buradaki öncüsü de @Necmi abi  :evillol: :evillol:
cümleler de hep şey cassio çok iyi kaleci öyle uçuyor böyle tutuyor  tabi bence ospina gelsin :D

Çevrimdışı Kemal

aynen öyle, vallaha yazık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen öyle, vallaha yazık.
Gelsin öyle konuşalım yorumları başladı. Sonrasındaki şey şu olacak, performansını görmeden yargılamayın, performansı gördükten sonra da yorumlar şu olacak: Devre arasıydı alabileceğimiz en iyi tercihi aldık yapabilecek bişi yok, Brezilya liginin en az gol yiyen kalecisiydi. Bizi yine sabır dolu günler bekliyor. Tamamen bir menajer transferi olduğu belli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Gelsin öyle konuşalım yorumları başladı. Sonrasındaki şey şu olacak, performansını görmeden yargılamayın, performansı gördükten sonra da yorumlar şu olacak: Devre arasıydı alabileceğimiz en iyi tercihi aldık yapabilecek bişi yok, Brezilya liginin en az gol yiyen kalecisiydi. Bizi yine sabır dolu günler bekliyor. Tamamen bir menajer transferi olduğu belli.
Gelecege donus 3 filmi gibi olmus :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

5 veya 6 kisi dün sabahtan beri cassio ya gömüyor ve çoğunluk olduklarını düşünüyorlar izlemedikleri bi kaleci hakkinda söylenenler hoş değil bence türkiyede sadece muslera vardır bu adamdan belki iyi. Çağrı 'nin dedidigi kalecilik olarak geçer ama algıda kalır dedi..

5 6 maç oynamadan yorum yapmak istemiyorum ama öyle sizin gibi ön yargılı değilim ben dünden beri komple mac olmasada maçların 20 dk lık geniş ozetlerine baktim iyi bi kaleci olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı Deniz

Bugun kap gelir sanirim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

+1903 , yamalardan bıktık , bu umut vadeden gelişen büyüyen kadro bundan daha iyisini hakkediyor.

Çevrimdışı Deniz

Keşke kaleci kiralasaydik sene sonu cok iyi bir kaleciyi alabilirdik planlamada sikinti yasadik insallah maya tutar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

5 veya 6 kisi dün sabahtan beri cassio ya gömüyor ve çoğunluk olduklarını düşünüyorlar izlemedikleri bi kaleci hakkinda söylenenler hoş değil bence türkiyede sadece muslera vardır bu adamdan belki iyi. Çağrı 'nin dedidigi kalecilik olarak geçer ama algıda kalır dedi..

5 6 maç oynamadan yorum yapmak istemiyorum ama öyle sizin gibi ön yargılı değilim ben dünden beri komple mac olmasada maçların 20 dk lık geniş ozetlerine baktim iyi bi kaleci olduğunu düşünüyorum
Adam çizgi kalecisi, oynadığı takım da bizim oyun stilimizde oynamıyor daha temkinli bir oyun anlayışı var. Durum böyleyken insanlarda endişe yaratıyor bu tarz bir kalecinin alınması. Bize oyunu iyi okuyan, topu iyi oyuna sokabilen ve yan topları iyi bir kaleci lazım. 1,95 olmasına rağmen yan topları da yeterince iyi değil.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 09:12:37 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Almak için almayın Yönetim , almayın ben razıyım bak Leivada almadık 1.yarıyı lider bitirdik , almayın 3.5 sene bizi mahkum etmeyin yazın winner kaleci alın vodafone arenada arkamıza dayanıp maç seyredelim .

Çevrimdışı Ensar

sendin herhalde maç özetini koymuştun buraya , nasıl beğeniyorsunuz allah aşkına bu adamı sürekli yer tutma hatası yan topta boşa çıkmalar çıkıp kafa vurdurmalar rezalet bir maçıydı bence

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugun kap gelir sanirim
Belirsizlik ve gecikmeden iyidir kardeşim bence.

Çevrimdışı hanzadeoglu

hey duyumcular!!! yok mu neşelendirecek bir şeyleriniz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Uma uma ne hallere geldik. Opare geldi umduk, Motta geldik umduk, Tolga geldi umduk. Hep umuyoruz ama hiç bir zaman aha işte bu doğru transfer diyemiyoruz. Gomez'e bile diyemedik çünkü adamın son 2 seneki performansı ortadaydı iyi bir kimya yakaladı ve şimdilik harika gidiyor. Bize net transferler lazım ben Fikret Orman döneminde kafalarda soru işareti bırakmayan tek bir transfer hatırlamıyorum. Demirören döneminden bahsedecekler hiç gelmesin şu an yönetimde bunlar var ve bunları değerlendiriyoruz.

Şu gomez transferi tutmasa ne söverdin var ya :) ben demiştim 2 senedir oynamıyor sakat bir şey yapamaz görünen köy kılavuz istemez yönetim bile bile lades yaptı bu kadar rezil bir transfer olmaz sakat adamı aldılar bitmiş forveti getirdiler dembayı sattılar falan abovv Allah korudu bizi abi  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Kendi evinde oynadığı maçta bile çift önlibero ile oynayan defansif anlayışa sahip bir takımın kalecisi tabiiki az gol yer
bizde de fb en az gol yiyen takım neden çünkü defansif oynayıp 1-0 gibi skorlara kitliyorlar maçı
ama biz bu kadar defansif oynamıyoruz ki
geçen sene gelse fark yaratırdı belki ama bu sene ???
Hope for the Best, Plan for the Worst