2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12917252 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu iş nasıl buralara kadar geldi anlamak çok güç.

En azındna fiyatı arttırıp Costil'i alamayacak kadar da mı bütçe yok elimizde.
Ben elimizde 3 milyondan fazla bir bütçe olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaş zengin olsam var ya gider fransaya costilin bonservisini aldıktan sonra veririm başkana. Sen yorma kendini cassio ile filan derim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Barış1903

cassio yu pek bilmem ama videolarına baktığım kadarıyla(?) genelde uzaktan şutlardaki kurtarışları var. çizgi de performansı nasıl acaba @atalay bilgin var mı bu konuda ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Aslında Cassio bu ortalıkta dönen videosu yüzünden kaybediyor. Cok fazla negatif bir algı oluştu o video yüzünden. Yoksa taraftarın çoğu bu adamı tanımıyordu bile ben dahil.

Halbuki kariyerinde başarıları olan bi adam ve ülkesinde sevilen bi kaleci.

O video yaktı adamın başını :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bütün sorun o video kim yaptıysa ben musleranın bu sezon sivas Osmanlı ve mersin maçında yediği gollerden top 5 yapsam ve bize gelecek adamın videosu desem herkes söver cassio a kalite kaleci bu taraftar atiba geliyor diye psv den kovuldu diye günlerce sövdü nette.yine taraftar yüzünden yalçın kamptan gönderildi oysa yedek kulübesinde o adama çok ihtiyaç vardı hala var bu işler taraftara sorulursa her kafadan bir ses çıkar gomez  e bile sakat diye sallayanlar oldu eminim cassio gelecek ve atiba gibi herkesi utandıracak :D

Çevrimdışı RQ7_351903

Peki Cassio gelir de Beşiktaş efsanevi şekilde şampiyon olur ise ne olacak? Ya arkadaş, ne bu kötümserlik. Biraz olumlu düşünün, bırakın artık felaket tellallığını. Önce bir bakalım, görelim neler olacak.
Abi bence sende yönetimi her koşulda desteklemeyi bırak, eleştiri iyidir.

Ospina listemizde var diyosun Boyko işini bitiremiyosun, Ospina ile anlaşıp transferi bitiremiyosun Mandanda da 500 bin euro'nun meselesini yapıyorsun geliyorsun Cassio'ya 3.5 Milyon ve yıllık 2 Milyon veriyorsun, şu paranız neden Costil için çıkmıyo yıllık 2 milyonu gomez harici alan yok takımda.

Çevrimdışı Sedat_BJK

İsmi geçen kaleciler arasında 1.sınıf bir kaleci yok.
Maalesef bizim de 1. Sinif bir kaleci icin paramiz yok.. :(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

bütün sorun o video kim yaptıysa ben musleranın bu sezon sivas Osmanlı ve mersin maçında yediği gollerden top 5 yapsam ve bize gelecek adamın videosu desem herkes söver cassio a kalite kaleci bu taraftar atiba geliyor diye psv den kovuldu diye günlerce sövdü nette.yine taraftar yüzünden yalçın kamptan gönderildi oysa yedek kulübesinde o adama çok ihtiyaç vardı hala var bu işler taraftara sorulursa her kafadan bir ses çıkar gomez  e bile sakat diye sallayanlar oldu eminim cassio gelecek ve atiba gibi herkesi utandıracak :D
Cassio A kalite kaleci mi ? iyi geceler.  :bandit:

Çevrimdışı aek

Ben bu filmi Fikret Orman geldiği günden beri her sene izliyorum Aybaba senesi forvet bölgesi eksikti forvet alın dedik eksik bıraktı sonra gerçeği geç gördü ocakta gitti twitterdan niangla sinan kurumuşu aldı.Bilic zamanı sağ bek alın dedik stoper yok dedik son güne kadar gene sağ bek bekledik gene eksik başladı sezona, ocak ayında gene harıl harıl stoper sağ bek aradı sonra gitti miloseviçile opareyi aldı sonuç gene ortada.Bu senede kaleci stoper diye inim inim inledik gene almadan başladı ocakta gördü eksikliği şimdide cassio diye sürekli hatalı gol yiyen bir kaleciyi getirmeye çok yakınız nede olsa sorumlu hiçbi zaman kendisi değil hep hocalar sorumlu bu senede şenol güneşi kovar kendi gene devam eder nede olsa stad yapıyo Beşiktaş inşaat aş oluruz ismimizi de değiştiririz kupa almak kimsenin derdi değil zaten hep hocalar suçlu
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 23:29:05 aek ]

Çevrimdışı talha

Peki Cassio gelir de Beşiktaş efsanevi şekilde şampiyon olur ise ne olacak? Ya arkadaş, ne bu kötümserlik. Biraz olumlu düşünün, bırakın artık felaket tellallığını. Önce bir bakalım, görelim neler olacak.

Öyle 100 lira 200 lira seviyesinde paralar ile oynamıyoruz burada deneyelim görelim işi değil. İşin ucunda Milyonlar var 40M para var. Şampiyonluk var. Sen deneyelim ya bakarsın tutar diye kaleci alamazsın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Maalesef bizim de 1. Sinif bir kaleci icin paramiz yok.. :(

Aynen.| no money no honey.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gel be olm helak olduk beklemekten :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Cassio her topu tokatlıyor blokaj sorunu var.

Neyse hayırlısı ne ise o olsun
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Boyko'yu istemiyordum, şuan gelsin depar atıcam deparr
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı atalay

cassio yu pek bilmem ama videolarına baktığım kadarıyla(?) genelde uzaktan şutlardaki kurtarışları var. çizgi de performansı nasıl acaba @atalay bilgin var mı bu konuda ?

Çizgi kalecisi zaten.

Çevrimdışı atalay

Brezilya furyasını halen anlamadım...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Basaksehirli yalcin benim icimde yaradir. Adam antremana bile cikti. Ogun kadroya dahil olsaydi bugun stoper derdimiz olmayabilirdi.

Çevrimdışı aek

İyi kaleci almaya paramız yok anca bu cassio ya yetiyo diyenlere soruyorum bu soruyu lütfen cevap verin. Madem bizim paramız yoktu yaz ayı transferin bitmesine sayılı haftalar kala Ozan Tufan'ı Fener araya girmese kaç para verio Bursaspor'dan transfer edecektik ?

Çevrimdışı aek

İyi kaleci almaya paramız yok anca bu cassio ya yetiyo diyenlere soruyorum bu soruyu lütfen cevap verin. Madem bizim paramız yoktu yaz ayı transferin bitmesine sayılı haftalar kala Ozan Tufan'ı Fener araya girmese kaç para verio Bursaspor'dan transfer edecektik ? Şimdi ne oldu abi nereye gitti bu paralar ?

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kaleci alıyoruz arkadaşlar karpuz değil. Kelek çıkınca atamazsın. Hem telefuz edilen paraları ver üstüne bekle ki belki iyi çıkar.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu iş nasıl buralara kadar geldi anlamak çok güç.

En azındna fiyatı arttırıp Costil'i alamayacak kadar da mı bütçe yok elimizde.

Bıktım bu plansızlıktan. 3 senedir aynı şey.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

İyi kaleci almaya paramız yok anca bu cassio ya yetiyo diyenlere soruyorum bu soruyu lütfen cevap verin. Madem bizim paramız yoktu yaz ayı transferin bitmesine sayılı haftalar kala Ozan Tufan'ı Fener araya girmese kaç para verio Bursaspor'dan transfer edecektik ?
Ozan tufan gelecek yatirimiydi. Ahmet bulut 14-15 e avrupaya goturecegini garanti ediyordu. Ve su an kadromuzda olsaydi da bizde verilen paranin hakkini fazlasiyla verirdi diye dusunuyorum.

Çevrimdışı talha

Basaksehirli yalcin benim icimde yaradir. Adam antremana bile cikti. Ogun kadroya dahil olsaydi bugun stoper derdimiz olmayabilirdi.

Allah aşkına Yalçın'ın sana katabileceği ne olabilir ne yapabilir nasıl stoper derdin olmayacaktı adam Mertesacker falan da haberimiz mi yok klasik Türk kasapvari defans oyuncusu.

Tosic'ten farklı birşey olacağını mı zannediyordunuz.

En fazla Necip oynamazdı bu oynamazdı geçen sene en fazla ama en fazla o işe yarardı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Ozan tufan gelecek yatirimiydi. Ahmet bulut 14-15 e avrupaya goturecegini garanti ediyordu. Ve su an kadromuzda olsaydi da bizde verilen paranin hakkini fazlasiyla verirdi diye dusunuyorum.
Ta ogun soyledim Ozandan bir Cacik olmaz yuzyilin kazigi olur diye

Bugun hakli ciktigimi cok net bir sekilde görüyorum :bandit: