2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930556 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Beni onların şampiyonlukları ilgilendirmiyor madem onlardan güçlüyüz şansa bala biz şampiyon olalım. sağ beke vermediğimiz 1 milyon 2 milyon eurolar için şampiyonlukları kaçırmayalım. Dünya üzerindeki tüm yorumlar özellikle futbolda realite üzerinden yapılır biz ise kendi realitemizi yaratıp onun üzerinden yorum yapıyoruz. Biz şimdiye kadar gs ın yerinde olsak 10 kere uefadan men edilirdik ki edildik adamlar edilmiyor. Bu kadar basit.
Bizim sampiyon olmamiz icin onlardan 2-3 kat iyi olmamiz gerekiyor. Uefada da turkiyede de hep oyun oynadiklarini cok iyi biliyoruz. En basit ornegi suanki fenerbahce. Aziz yildirim hergun o kadar para harcadik diye agliyor. Adamlar 1 puan arkamizda. Tolganin yerine adam ariyoruz cunku aramizdaki oyun farkini daha acmaliyiz. Senol hocanin dedigi gibi oyunu mukemmellestirmemiz gerekiyor. Sen hic besiktasin diger takimlardan kotu oynayip sampiyon oldugunu gordunmu yada duydunmu?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Umarım yine günü kurtarmak için saçma bir kaleci transferi yapmazlar, Tosiclerin, Oparelerin, Serdarların, Pedroların, Miloseviclerin bir benzerini yaşamayız. Geçen sene yazdım bu sene sezon başında yazdım bazen gerçekten pazarlığın bokunu çıkartıyoruz sonra olay çığrından çıkıyor. Doğru adam olduğuna inanıyorsan ver 1-2 milyon euro fazla al. 1-2 milyon euro yüzünden bu kulüp batmaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Beni onların şampiyonlukları ilgilendirmiyor madem onlardan güçlüyüz şansa bala biz şampiyon olalım. sağ beke vermediğimiz 1 milyon 2 milyon eurolar için şampiyonlukları kaçırmayalım. Dünya üzerindeki tüm yorumlar özellikle futbolda realite üzerinden yapılır biz ise kendi realitemizi yaratıp onun üzerinden yorum yapıyoruz. Biz şimdiye kadar gs ın yerinde olsak 10 kere uefadan men edilirdik ki edildik adamlar edilmiyor. Bu kadar basit.
sen on milyon verir kaleci alırsın onlar çıkar etek öper gene şampiyon olur.
ne zaman çizgimizin dışına çıkarız sistemin takımı oluruz o zaman arka arkaya şampiyonluklar gelir
ama tabi şampiyonluk almak için onurunu satman gerekiyor bunu yapabilirsen neden olmasın.
Yoksa kolay doldur oyuncuları götür el etek öptür emin ol biz yaparsak daha ikinci yarı başlamadan şampiyonluk kupasını
verirler. Siz daha hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorsunuz. ne çabuk unuttunuz senin en güçlü olduğun yerleri derbilerde çift
kırmızıyla bertaraf ettiklerini. Dünyanın en iyi kalecisini alsan ne olur derbi öncesi bir kırmızıya bakar.

Çevrimdışı kartalBaz

Üçüncü sınıf yedek beklettiğimiz oyunculara verdiğimiz paralarla her mevkiye dünya çapında yıldız alınır. 3 tane 1 milyon euro vereceğine 1 tane 3 milyon euro ver. Yedeğini geç takımdan 300 bin  euroya koy.
Pahalıdır vardır hikmeti ucuzdur vardır zilleti.
Renkliler 1-2 yıldız alıyorlar. işi bitiriyorlar.
En kötü maçında kaliteli bir şut. Maçın kaderini değiştiriyor.
Sen 38 defa hücum yap. % 70 üstü topla oyna . Sonuç yok
Niye bizde 2-3 yildiz aldik 5. Olduk. Turkiyedeki mantik bu sekilde ilerliyor. Besiktas bu dengeli takim mantigini oturtsun ondan sonra kimse karsimiza cikamiycak. Gidip opare filan diyorsunuz. Para vardida almadimi. Bence fikret orman yonetimini seneye elestirmeye baslayin. Stadimiz bi acilsin borclar asagi insin elimize para gecsin ondan sonra opare alirsa konusun.

Çevrimdışı ozan062

4gün once inler gelecek dedim dedik ahanda blick  Beşiktaşla görüşüyor haberini, yapmıslar :iblush:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

Daha ne diye adam arıyoruz o zaman Tolga ile devam edelim bu mantıkla.

bu mantık değil realite gs 3 defa kadrosu iyi olduğu içinmi şampiyon oldu
geçen sene son beş hafta kaybettiğimiz maçları iyi incele tekrar tekrar seyret

Çevrimdışı Sedat_BJK

Biran spor toto basligina mi girdim dedim.. banane linnesten minnesten.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl1903

Biran spor toto basligina mi girdim dedim.. banane linnesten minnesten.
+1903

Çevrimdışı canergiray77

millet aşk acısı çeker, biz transfer acısı çekiyoruz  :s20: :s20: :steamed: :steamed: :steamed:

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oyunumuzu daha iyiye götürebilmek için sistemimize uyacak fark yaratacak hangi niteliklere haiz bir kaleci ya da stoper lazımsa o tipte kaleci ve  stoper alınması gerekiyor . Kaleci Boyko , Cassio ya da  stoper Douglas değil bu isimler.Buna ilaveten yolunacak kaz muamelesi yapılarak bu tip isimler takıma yamanmaya çalışılıyor . Bu tip oyuncuları taraftar kabullenmez .

Çevrimdışı talha

Kusura bakma abi tamam geçen seneye lafım yok ama 2 kere evet adamlar daha iyi bir kadroya sahiptiler oldular.

O zaman bizim bu sene ki oyunumuz ve liderliğimizin sebepleri de başka?

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı EagleForce

Oyunumuzu daha iyiye götürebilmek için sistemimize uyacak fark yaratacak hangi niteliklere haiz bir kaleci ya da stoper lazımsa o tipte kaleci ve  stoper alınması gerekiyor . Kaleci Boyko , Cassio ya da  stoper Douglas değil bu isimler.Buna ilaveten yolunacak kaz muamelesi yapılarak bu tip isimler takıma yamanmaya çalışılıyor . Bu tip oyuncuları taraftar kabullenmez .

Bu taraftar kimleri kabullendi. Onlari da kabullenir. Sakat Enaramo transferini bile savunanlari gordum ben alindiginda. Hadi o eski. Sene basi Tosic alindiginda da ayni sey oldu. Gidip Hakan Arikan'i alsalar Tolga'dan iyi en azindan diye savunan olur. Yonetimin taraftardan cekindigini hic sanmiyorum transfer konusunda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne meraklısınıız rakibi övmeye kendi oyuncunu yermeye madem bu takım o kadar ezik nasıl lider saçma sapan konusup realist çok bilmiş havalariniz gerçekten çok güzel..

Bu başlık BJK başlığı sane diye bi oyuncu ile ciddi bi girişim var kimsenin umrunda değil varsa yoksa donk linnes yazın da .. Fb ile ilgili böyle konusanlar puan durumuna baksın..

Çevrimdışı Kadir G.

Niye bizde 2-3 yildiz aldik 5. Olduk. Turkiyedeki mantik bu sekilde ilerliyor. Besiktas bu dengeli takim mantigini oturtsun ondan sonra kimse karsimiza cikamiycak. Gidip opare filan diyorsunuz. Para vardida almadimi. Bence fikret orman yonetimini seneye elestirmeye baslayin. Stadimiz bi acilsin borclar asagi insin elimize para gecsin ondan sonra opare alirsa konusun.

Hangisi yıldızdı onların? Quaresmamı simao mu almeida mı guti mi? Para harcanacak oyuncu var harcanmayacak oyuncu var. Rakipleri burada konuşmak istemiyorum da biz o dönem quaresmaya 4 milyon verirken almeidaya 2.5 lar giderken gs drogbaya sneijdere musleraya veriyordu o paraları. Şampiyon oldukları zaman parayı saçmasalardı şu durumda da olmazlardı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herşeyi siz biliyorsunuz herşeye sağlıyorsunuz yazın yine konusanlar hep aynı kişiler en önemli olumsuzlukta hep aynı kisiler konuşuyor..

Çevrimdışı Tolga

Bu hafta umarım kaleci transferi sonuçlanır.

Belli ki kaleci transferi sonuçlamadan stoper de sonuçlanmayacak gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Onur Allah aşkına geçen sezon Ramao'yu kakalıyorlardı bize. Marsilya'nın Selçuk Şahin'i ni onu bile kabullendiler. Tosic geldi kabullendiler. Eneramo geldi Dany geldi kabullendiler. Yani kim gelse kabullenilecek. Bence farkında değilsin.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Necmi , bazı kardeşler haksızlığı penaltı, kırmızı kart vs sanıyor. Oysa maçın başında stopere verilen bir sarı kart dahi o kadar önemli ki. Son maçlardan birinde hem Sivok'a hem de Ersan'a maçın başında verilen sarı kartlar maçın sonucunu daha baştan belirlemişti. Geçen sene el etek öpenler için sadece bir maçta fb üzerine oynandı. Başakşehir maçında doğradılar adamları, tabii gs lehine. Son maça bile bırakmadılar. gs nin son Rize maçında uyduruk bir kırmızı kart verdiler ki adamlar kırmızısız şampiyon olmasın diye. Ben hep yazmıştım sahaya çıkan melo ile bizim Ersan'ın psikolojisi bir olmaz diye.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen on milyon verir kaleci alırsın onlar çıkar etek öper gene şampiyon olur.
ne zaman çizgimizin dışına çıkarız sistemin takımı oluruz o zaman arka arkaya şampiyonluklar gelir
ama tabi şampiyonluk almak için onurunu satman gerekiyor bunu yapabilirsen neden olmasın.
Yoksa kolay doldur oyuncuları götür el etek öptür emin ol biz yaparsak daha ikinci yarı başlamadan şampiyonluk kupasını
verirler. Siz daha hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorsunuz. ne çabuk unuttunuz senin en güçlü olduğun yerleri derbilerde çift
kırmızıyla bertaraf ettiklerini. Dünyanın en iyi kalecisini alsan ne olur derbi öncesi bir kırmızıya bakar.
O zaman Talha'nın dediği gibi niye vakit kaybediyoruz kaleci transferiyle abi?
Geyik bi yana bugün kalemizde kaleci olsaydı fenerle puan farkımız tahminen 5-6 filandı. Öyle hakemle filan da kapanmazdı bu fark.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 12:50:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

@Necmi Abi tam olarak böyle de bakamayız yalnız o zaman adam almayalım, iyi kadro kurmayalım, bizi şampiyon yapmak istediklerinde yapar zaten borç insin.

Şampiyonluk tabi ki doğru kadro kurmak ile doğrudan alakalı. Önce bunu yapmak zorundasın kalan ne varsa, algı yönetiminden lobiye kadar devamında yapman gereken şeyler.

Yarım yamalak kadro ile Balıkesir ile bile berabere kalırsan seni lobin de kurtaramaz. Önce kadro.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Onur Allah aşkına geçen sezon Ramao'yu kakalıyorlardı bize. Marsilya'nın Selçuk Şahin'i ni onu bile kabullendiler. Tosic geldi kabullendiler. Eneramo geldi Dany geldi kabullendiler. Yani kim gelse kabullenilecek. Bence farkında değilsin.  :evillol:
Talha, bu yazdıklarına kabul ama Tosic'i oraya dahil etme. Geçen sene Tosic'in çok maçını seyrettim. İnan bana GB de çok iyi oynuyordu. Bizde mayası neden tutmadı bilemiyorum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı AmaralGürses

Katılmadığım yönü var bunun @Necmi tamamen futbol dışı faktörlere bağlamak doğru değil. Evet son seneyi ben de karanlık olarak değerlendiriyorum ama ondan önceki üstüste iki şampiyonlukta adamların taş gibi kadrosu vardı bu da bir gerçek. Hadi ligde itelendiler diyelim ŞL'de çeyrek final ve Real Madrid-Juventus'un olduğu gruptan çıkma vs. gibi başarılar olmazdı o zaman. Yani şu bir gerçek ki beğensek de beğenmesek de gs aysal döneminde bizden fersah fersah üstün kadrolarla mücadele etti ve bir şekilde de karşılığını aldı.

Ha, kadro tabi ki herşey değil, Anelka-Appiah-Tuncay-Alex-Aurellio'lu kadronun nasıl madara olduğunu da gördük keza bizim Portekizliler'inde. Ama gerçek şu ki, son 2.5 sezon saçmalayana kadar gs'nin kadro kalitesi ŞL düzeyindeydi ve bir hayli yüksekti.

Çevrimdışı kartalBaz

Hangisi yıldızdı onların? Quaresmamı simao mu almeida mı guti mi? Para harcanacak oyuncu var harcanmayacak oyuncu var. Rakipleri burada konuşmak istemiyorum da biz o dönem quaresmaya 4 milyon verirken almeidaya 2.5 lar giderken gs drogbaya sneijdere musleraya veriyordu o paraları. Şampiyon oldukları zaman parayı saçmasalardı şu durumda da olmazlardı.
Galatasaraya gelmeden once muslerayi taniyormuydun? Simao icin atletico taraftari agladi sizladi. Guti turkiyeye gelmis en yetenekli oyuncularin basinda gelir. Ispanyada xavi ve iniestadan daha teknik daha iyi oyuncu yorumlari hep olmustur. Queresma zaten anlatilmaz yasanir. Nasilda sevinmistik hepimiz. Fernandes vardi bide. Valencianin 18 milyon euro verip aldigi adam. Almedia yi saymiyorum o yildiz tarzinda biri degildi. O yuzden italyada yilin balonu meloyuda almiyorum. Simdi soruyorum sana

Simao + guti+ q7 + fernandes != muslera + drogba + snieder.
Uc asagi bes yukari aynidirlar.
Not: ilk geldiginde eli kucuk diye musleranin kaleci olmadigini iddia edenler olmustu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2016, 12:53:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Talha, bu yazdıklarına kabul ama Tosic'i oraya dahil etme. Geçen sene Tosic'in çok maçını seyrettim. İnan bana GB de çok iyi oynuyordu. Bizde mayası neden tutmadı bilemiyorum.

Abi ligde kendi takımlarıda iyi oynayan çok oyuncu var şuanda örnek olarak Eren Albayrak. Al onu da onda da aynı şeyi yaşayacaksın.

Yönetenlerin bunu görmesi meziyettir zaten. Tosic'in geldiğinde bunların olacağını eleştirenler öngördüyse alanlar da öngörmeliydi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Her geleni desteklemekten bahsetmiyorum ben burda rakibi göklere cikarmaktan bahsediyorum burda cassio yu bende istemiyorum alacaklarını düşünmekde istemiyorum ama onun dışında görüşülen diger isimlerde hic bir yanlış durum söz konusu değil.