2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940590 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Teşekkürler Ramon Motta arma için mücadelen ve akıttığın ter için yolun açık olsun.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozan062

http://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/685795251127058433

bu cocuk olmus gencler bu cocuk egerki olurda kalırsa bizde kaptan olmaya büyük aday...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Jukebox

Gol sevinci ile hatirlayacagim motta'yi.Yolu açık olsun.

Çevrimdışı kartalBaz

Teşekkürler Ramon Motta arma için mücadelen ve akıttığın ter için yolun açık olsun.
Ayni zamanda 750 (140 bin alacaklari + 600 bin yarim sezon maas) bin euro civari tasarrufumuz oldu. Oynamayan biri icin iyi oldu.

Çevrimdışı Tolga

Motta ilk Bursa maçında sahaya çıktığında ortaya koyduğu oyundan sonra çok iyi bir sol bek aldık demiştim ama zamanla performansı düştü.

Her neyse yolu açık olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Rajkovic genç ve yetenekli bir kaleci ama risk.
Tecrübe konusunda çok eksikleri var.İlk yediği hatalı golde camia onu asar kaleye tekrar tolga geçer.
Bize Ospina gibi asılamayacak bir kaleci lazım.

Ha olmuyorsa cassio tarzı boş bir transfer olacağına böyle bir potansiyel alınabilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Costil :)

Ulan ne güzel kalecisi var milletin be. Neydi bizim günahımız.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

felaket tellalı is coming %100
Transfer olmayacak gibi düşün, olursa sevinirsin sende  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Motta ilk Bursa maçında sahaya çıktığında ortaya koyduğu oyundan sonra çok iyi bir sol bek aldık demiştim ama zamanla performansı düştü.

Her neyse yolu açık olsun.
aynen adamın bjk kariyerindeki en iyi maçı ilk maçıydı

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer olmayacak gibi düşün, olursa sevinirsin sende  :evillol:

senin şu gs kazanıcak fener yenicek yenemicez kaleci alamıcaz sonra şaka yaptım.Totem yaptım demene hastayım  :ok:

Çevrimdışı can1903

senin şu gs kazanıcak fener yenicek yenemicez kaleci alamıcaz sonra şaka yaptım.Totem yaptım demene hastayım  :ok:
gs ve fener maclarında totem yaptığım doğrudur değişik şeyler  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Oğuzhan idolünü Fabregastan Z.Zidane ye çevirmiş :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

gs ve fener maclarında totem yaptığım doğrudur değişik şeyler  :kop:

fazla totem yapma başına birşey gelir sonra  :boxin:

Çevrimdışı atalay

Hocanın ve oyuncuların tavrı güzel. Geçen yıl sorduğum: Bu takımın gerçek hedefi nedir? sorusunun cevabını bu yıl alıyoruz.

Çevrimdışı can1903

fazla totem yapma başına birşey gelir sonra  :boxin:
Olacağın önüne geçilmez  :eyes

Çevrimdışı ozan062

hocanın dunku basın toplantısını kacıranlar için

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 14:42:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
süper peki birde bunlara menejerlere verilen paralarıda katalım artı yedikleri yemekler kajularıda katalım oyuncuyla gorusmelerde hanımlarına verilen hediyeleri katalım
cnk lescott ozellikle onu baz alıyorum acayip masraf cıktı orada... yine karda  olabiliriz ama bir oyuncuyu almadıgında bu yaptıkların bir anda cepten ucmus oluyor sayısız topcu gitti böyle

o masraflar kar olarak donmuyor her gorusmede katalım bunuda

Bunların kulübün kasasından çıktığına dair bir kanıt var mı bu arada?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Bunların kulübün kasasından çıktığına dair bir kanıt var mı bu arada?
Yapma Allah'ını seversen bunlar kendi cebinden çıkarıp mı yapıyor bu işleri, kulübe yazılıyor hepsi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 14:44:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocanın ve oyuncuların tavrı güzel. Geçen yıl sorduğum: Bu takımın gerçek hedefi nedir? sorusunun cevabını bu yıl alıyoruz.

How can i say :D  Balık baştan kokar. Lider titrek olursa oyuncular ne yapsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı DADAYKARTALI

ospinadan kolay kolay vazgeçemezler son güne kadar ismi geçer anlaşmıştık haber bekliyorduk bize geliyordu son anda hocası bırakmadı sorun çıkardı diyebilecekleri tek aday o çünkü :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 14:45:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Yapma Allah'ını seversen bunlar kendi cebinden çıkarıp mı yapıyor bu işleri, kulübe yazılıyor hepsi

Can bak Ozan böyle mi yazmış emin olmayarak ben de kanıt var mı dedim şimdi sen gayet emin olarak yazdın.

Bu durumda kanıtlama görevi sana düşüyor, en yakın zaman da uğra plazaya bir kongre üyesi ile talep et belgeleri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş gereksiz uçan kaleci sevmez. Onur'u çok uyarıyordu bu konuda iyi pozisyon al uçma seyirci yer ben yemem diye.

Costil'i istiyordur eminim.

o zaman Tolgada ne buldu adam ayağının dibinden geçen topa bile uçuyor
seyirci yermi bilmem ama taraftar yemiyor @Çağrı

Çevrimdışı can1903

Can bak Ozan böyle mi yazmış emin olmayarak ben de kanıt var mı dedim şimdi sen gayet emin olarak yazdın.

Bu durumda kanıtlama görevi sana düşüyor, en yakın zaman da uğra plazaya bir kongre üyesi ile talep et belgeleri.
Hemen gidiyorum  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 14:48:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Aksine Tolga uçabilen estetik bir kaleci değil @Necmi abi. Günay'dan daha iyi yer tuttuğu için o oynuyor hepsi bu.

Ama o kadar özgüveni gitti ki artık nerede durduğundan bile tedirgin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Bazen yalandan uçuyor ya, ona gülüyorum baya  :sevinc