2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937620 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Yalnız adımızın geçtiği kalecilerin hepsi kaliteli bu sevindirici bir olay.

Bu taraftar Runje'nin 32 metreden kafa ile gol yediğini, Hakan Arıkan'ın 8 yediğini, Cenk'in Falcao'dan yediği kafa golünü, Tolga'nın iki senedir elenmemize neden olan hatalarını gördü. Artık iyi bir kaleciyi hakediyor..

Çevrimdışı RQ7_351903

Beck ile nasıl kuruyorsa :D

Kesinlikle öyle olacaktır.
Sence Sirigu'nun gelme ihtimali varmı?

Çevrimdışı Tolga

İletişimi de iyi. Yalnız Djibolodji de gelsin ki Fransızca iletişim kursunlar  :evillol:
Papy de gelsin tamamdır :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

Yanılıyorsun @Kemal hiç öyle düşünme gs bizim şampiyonluğumuzdansa feneri on kere yeğler.
olmamamız için elinden geleni yapar. Sorun onlardan kimin şampiyon olduğu değil bunu önemsemiyorlar
alıştılar son zamanda pastanın ikiye bölünmesine ikiside üçe bölünmesini istemez biliyorlarki biz dirildiğimiz anda tutulmaz oluyoruz
o nedenle mümkün değil göreceksin it gibi oynayacaklar.

Abi oynasalar ne değişecek. Gs'nin başında Denizli olduğu sürece biz onları içerde dışarda yeneriz. Tabi çok büyük bir hata yapılmadıkça. Bkz. Günay'ın hatası.

Çevrimdışı Çağatay

Costil de en dikkatimi çeken şey topsuz oyundaki konsantrasyonu.

Dikkat edin rakip ceza sahasına hücum ederken sürekli arkadaşlarını uyarıyor, pozisyon takibi baya baya iyi gibi.
Orta okul, lise yillarimda teknigim olmadigi icin beni hep kaleci yaparlardi oyle oyle alistim hatta cok sevdim bende cok yapardim defansi uyarma işini :) o yuzden videolarini seyrettigimde kanim cok kaynadi kerataya :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı F1903

Yonetimi ozellikle kaleci transferinde gec kalmakla elestiriyoruz ama takdir edilmesi gereken nokta hedeflenen isimler 1-2 istisna haric hep dogru ve kaliteli isimler.

Gundemimize gelen isimlere bakiyorum; Ospina, Mandanda, Adler, Handanovic, Neto, Costil, Boyko vs. vs.

En azindan abuk subuk adamlarin pesinde degiller.

Çevrimdışı Çağatay

Ben 5.5 alıyo diye biliyom o orada aldığı para senden ne kadar ister orasıda var epl de kendini daha iyi göstermek varken buralara kalkıp gelmek var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiiki epl de kendini daha cok gosterir orasi victorias secret podyumu gibi
Ayrica 5.5 aliyorsa bile bunun yarisi vergiye gidiyor diye biliyorum hadi eline 3 gecse bunun yarisi işte ama biz burda afaki konusuyoeuz gercekler daha farkli da olabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

Para kimden çıkıyor bilmiyorum, ne kadar yolculuk yapıyor onu da bilmiyorum, sormakta da haklısın keza.

Lakin 4 yıl önce Mendes 20 milyon euro indirirken ki yaklaşık 100.000 uçak yolculuğa denk gelecektir aynı şekilde düşündün mü bunu da merak ediyorum :)

gecmisi ben napayım ogluum:D bizimkilerde o kadar cok topcuyla oynasıyorki almayınca kızıyoruz yani  o zamanda aklımaza gelmeyenler gelmeye baslar  :iblush:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:58:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sence Sirigu'nun gelme ihtimali varmı?

İmkansıza yakın bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Bence Parisi gidip hedef sasirtiyor Paristen trene binip direction Londra olacak 😂

Çok fazla aksiyon filmi seyretme :D

Çevrimdışı ozan062

Ben hala Rajkovic olsun istiyorum.

Çok genç Şenol Güneş ve Sambade'nin elinde çok güzel pişer. Şu hali de bize maç kazandırabilecek düzeyde.

4 milyon gibi bir bonservisle biter.

kariyerinde simdiedn 2 kupası olan bir kaleciye bende cok fena derece fitim isterim

Çevrimdışı Mehmet K

İmkansıza yakın bence.

Sirigu işinde Gomez transferine benzer bir hava seziyorum ama farklı olarak Sirigu'nun talibi epey fazla.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 14:01:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Rajkovic 13 maçın 8'ini gol yemeden geçmiş İsrail'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rajkovic daha yeni transfer oldu kulup sorun cikarmazmi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

rajkovic filan boşverelim costil iyidir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 14:04:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Rajkovic daha yeni transfer oldu kulup sorun cikarmazmi

3 milyona aldılar. 5 milyona bırakırlar bunlar büyük paralar o coğrafya takımları için.

Ama tabi ki gönüllü olmayacaklardır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Neresinden bakarsak bakalim yine cepte 500 bin tl para kulupte kalmis oluyor degil mi? Ki rakamlarin hepsini de fazla fazla verdim.

Umarim aciklayici olmustur..

*Fiyatlari revize ettim.

süper peki birde bunlara menejerlere verilen paralarıda katalım artı yedikleri yemekler kajularıda katalım oyuncuyla gorusmelerde hanımlarına verilen hediyeleri katalım
cnk lescott ozellikle onu baz alıyorum acayip masraf cıktı orada... yine karda  olabiliriz ama bir oyuncuyu almadıgında bu yaptıkların bir anda cepten ucmus oluyor sayısız topcu gitti böyle

o masraflar kar olarak donmuyor her gorusmede katalım bunuda

Çevrimdışı can1903

Sirigu imkansız, Ospina transferi yattı.

Tolga Zengin'e doğru Loading %50
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Sirigu neden Trapp'in arkasında bekliyor ki? Sirigu'nun Trapp'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum ben.

Çevrimdışı enemy1903

kiralık dışında kaleci olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sirigu imkansız, Ospina transferi yattı.

Tolga Zengin'e doğru Loading %50

felaket tellalı is coming %100

Çevrimdışı Yalçın

süper peki birde bunlara menejerlere verilen paralarıda katalım artı yedikleri yemekler kajularıda katalım oyuncuyla gorusmelerde hanımlarına verilen hediyeleri katalım
cnk lescott ozellikle onu baz alıyorum acayip masraf cıktı orada... yine karda  olabiliriz ama bir oyuncuyu almadıgında bu yaptıkların bir anda cepten ucmus oluyor sayısız topcu gitti böyle

o masraflar kar olarak donmuyor her gorusmede katalım bunuda

Gozlerim Tabata'lara verilen paralari, Del Bosque'ye heba edilen milyon eurolarla sayisiz transfer faciasini da gordugu icin batmiyor gozume.

Sonuc olarak bir bu paralari teklif edilen her miktari kabul etmisken harcamak var; bir de uygun bir maliyetle transferi bitirip harcamak var.

Bu adamlar ikincisini yaptiklari surece uygundur bana gore. Bir transfer yapmanin baska bir yolu yok cunku.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Costil 5 m euro'ya biter diye düşünüyorum.
costil,ruffier,ospina hangisi daha iyi sence ?

Çevrimdışı Tolga

costil,ruffier,ospina hangisi daha iyi sence ?

İçlerinde Ruffier en iyisi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yolu açık olsun bruggeye attığı gol ile hatırlayacam Ramonu :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba