2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936342 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ben hala Rajkovic olsun istiyorum.

Çok genç Şenol Güneş ve Sambade'nin elinde çok güzel pişer. Şu hali de bize maç kazandırabilecek düzeyde.

4 milyon gibi bir bonservisle biter.

Rajkovicten haberleri olup inceleyip bağlantıya geçip kulübü ile temas edip pazarlık yapıp transfer edene kadar 2023 olur süper güç oluruz Çağrı.  Kamuoyu yaratma başımıza is açma hiç :)

Çevrimiçi Samet Ç

sanmıyorum akrabası yada oğlu olsun öyle olsa bilgi kesinlikle sızdırmaz soyisim benzerliğidir o evet ailesi bilir fakat açıklanmasına izin vermez başkan @Samet Ç
Akrabası.

Çevrimdışı Tolga

Costil 5 m euro'ya biter diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Kiralık bile olsa (mümkünse satın alma opsiyonlu) Sirigu hiç olmuyor mu şimdi
Adam Trapp ın arkasında ve ligde sadece 1 maça çıkmış
şl de hiç oynamamış
psg zaten ligi domine etmiş namağlup ve monaco nun 22 puan önündeler
şu saatten sonra kalecisiz oynasalar bile şampiyon olurlar
sirigu nun kadroda olmasının tek sebebi şl maçları..
Sirigu için fiorentina 6m €teklif etti diye okumuştum bi yerde Sirigu bence ihtimal dahilinde değil

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tolgay arslan baya kaslanmis gordugum fotolarda
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı xenos

Para kimden çıkıyor bilmiyorum, ne kadar yolculuk yapıyor onu da bilmiyorum, sormakta da haklısın keza.

Lakin 4 yıl önce Mendes 20 milyon euro indirirken ki yaklaşık 100.000 uçak yolculuğa denk gelecektir aynı şekilde düşündün mü bunu da merak ediyorum :)

:D

Çevrimdışı Gastro

Şenol hoca için hiç yabancı kaleci ile çalışmamış diyorlar ya yanlış hatırlamıyorsam Ts'nin kalesinde Jefferson varken görevde değil miydi ?
  Bu yabancı kaleci ile çalışma işi bir çok yerde dillendiriliyor. Çalışşa ne olur. Çalışmasa ne olur. Kaleci ile Teknik direktörün ne ilişkisi var. Geleni tutacak. O da kaleciliği ne kadar biliyorsa. Taktik olarak belki topu hızlı oyuna sok der okadar.  Bunuda en embesil kaleci anlar.

Çevrimdışı murat26

Rennes'de havaalanı yok mu? 300km uzaklıkta Paris'e.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:12:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benimde secme imkanim olsa costil i isterim. Sadece videolarini izlemistim ama cok hareketli refleksleri iyi gibi. Yan toplari nasildir bilmiyorum. Boyu ve yasida bir kaleci transferi icin tam uygun. Ne boyko kadar uzun ne ospina kadar kisa. Ben boyle 1.90 civari kaleciyi daha cok seviyorum hem cevik hemde heybetli durabiliyor kalede. 3-4 milyon verip alsinlar ki bence alabilirler. Benim tahminim baskan ospina cok istiyor diye sonuna kadar bastiriyor. Baskanin bizim takimda oynamak isteyen oyuncuya karsi zaafi var.

Yan topları, alan kontrolü, refleksleri, birebirleri ve çıkışları birinci sınıf bir kaleci. Top class değil ama 1. sınıf. Muslera'dan aşağı kalmaz bu konularda kesinlikle.

Fizik olarak çok diri, atletik, hızlı ve dengeli. 

Büyük takımda oynayabilecek kadar konsantrasyonu yüksek. Maçlarını izledim kaleye hiç top gelmediği maçlardan gelen kritik topları çıkarmış hep.

Ekskileri de var tabi. Ben penaltı çıkardığına hiç denk gelmedim sanırım sezgisi iyi değil penaltılarda. Ayağı vasat kısa risksiz oynuyor.

Son olarak tipik pozisyon kalecisi. Öyle çok uçmuyor top üstüne geliyor hep ki bir kaleci için en önemlisi bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:14:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay arslan baya kaslanmis gordugum fotolarda

Üst bölge önemli ama ön çapraz bağ dönüşünde çok önemli değil.

Üst bacak ön grup kasları en önemlisi. Bağlara, menüsküse ve kıkırdaklara en az yük binmesini sağlayan kas grubu bunlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Sirigu için fiorentina 6m €teklif etti diye okumuştum bi yerde Sirigu bence ihtimal dahilinde değil

siriguyu verebilir psg ama 6 milyon € ya vermezler temiz bir 8-9 milyon € isterler bizim o kadar bütçemiz yok.Yöneticilerden biri elini cebine atarsa ki şimdiye kadar atmadılar hiç olabilir ama stoper işi yatar o zamanda :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence Parisi gidip hedef sasirtiyor Paristen trene binip direction Londra olacak 😂
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Rennes'de havaalanı yok mu? 300km uzaklıkta Paris'e.
Rennes'e İstanbul'dan uçuş yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:16:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Beklemek lazım illa ki önümüzdeki hafta bir gelişme olacak. Bence Costil ve Djilobodji gelecek sabretmek lazım. Costil olmazsa da 6 ay kiralık Lopez temiz iş olur.

Maalesef durum o.

Olmazsa, Rajkovic gibi gemç potansiyelli de düşünmüyorlarsa yaza kalır.

Ancak o da tehlike. Yazın Töre'yi ya da Sosa'yı satamazsan öpücükle kaleci vermiyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

Hem maastan hem bonservisten toplam 2 milyon euro indirilebiliyorsa sonuna kadar pzarlik ypilsin. Gomez transferinde de 8 milyon istenildi ama sonuna kadar bekleyip bedavaya kapatmistik. Geldigi gibide adam gollerini atmisti. Buyuk futbolcu pesindeysen gec gelse bile katki verir. Ama 500 bin euro icin 10-15 gun geciktirilirse buna karsi olurum. Costil sirigu ospina ve bu seviyedeki kaleciler 10-15 gun sonra gelsin cok fark etmez. Sonucta katar liginden gelmiyorlar ve kim gelirse gelsin kalemizde fark yaratacaktir. Bu sezon kalecinin bize en cok destek olmasi gereken maclar fenerbahce ve galatasaray deplasmanlari. 6. Haftaya kadar hazir olsun kaleci yeter.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:17:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzon maçında mutlaka ama mutlaka yeni kaleci kalede olmalı.

Hepsi iyi vuruyor. Ekici, Zengin, Cardozo. Oyun oynamazlar uzaktan 2 şut atarlar küfür ettiğimiz ile kalırız girerse yine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Yan topları, alan kontrolü, refleksleri, birebirleri ve çıkışları birinci sınıf bir kaleci. Top class değil ama 1. sınıf. Muslera'dan aşağı kalmaz bu konularda kesinlikle.

Fizik olarak çok diri, atletik, hızlı ve dengeli. 

Büyük takımda oynayabilecek kadar konsantrasyonu yüksek. Maçlarını izledim kaleye hiç top gelmediği maçlardan gelen kritik topları çıkarmış hep.

Ekskileri de var tabi. Ben penaltı çıkardığına hiç denk gelmedim sanırım sezgisi iyi değil penaltılarda. Ayağı vasat kısa risksiz oynuyor.

Son olarak tipik pozisyon kalecisi. Öyle çok uçmuyor top üstüne geliyor hep ki bir kaleci için en önemlisi bu.

Var penalti kurtarmisligi.  Birde dikkat edin üzerine atak gelince sürekli defansa komut veriyor sen şu boş adamı al vs.. bize bu tarz bir adam lazım uyuyor bazen bizim 44 numaramiz ve Ersan .

Bize imza atarsa bence dünyanın en iyi kalecisidir. :evillol: :bandit: :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı BlackEagle26

En iyisi yarım sezon Tolga'dan daha iyi bir kaleci kiralayip .Sezon sonu parayi basip Ospina 'yi almak veya Ospina ayarında bir kaleci almak. Diğer bir seçenek ise Costil'e iyi diyosunuz ben izlemedim. Dediğiniz gibiyse Costil'i bonservisiyle Almak. Bir seçenekde Boyko ama ben Boyko'yu almanın risk olduğunu düşunuyorum. Tek verisi geçen seneki UEFA.Ben yönetime guveniyorum biraz sabredelim en iyisi olacaktır..

Çevrimdışı Çağatay

Direk satın alamayız zaten 1.5 senelik kiralık yada sezon sonuna kadar kiralık şeklinde olabilir
Hem bizde göstereceği performans kendisi adına avrupa şampiyonası için de önemli olur
şu anda trapp sakatlanmazsa yada cezalı olmazsa kaleye geçme ihtimali çok az
dediğim gibi psg ligi bitirdi artık
tek hedefleri şl de gidebilecekleri yere kadar gidebilmek.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

Sirigu hayalleri kurmak güzel bir arkadaş sürekli yazıyodu top class kaleci direk ne bonservis verebiliriz ne maaşını hadi bunları verdik diyelim bizimle beraber tüm epl istiyo bize nasıl düşsün çokmu çok zor.sunderland maçına bakalım bugün kalede kim olacak ona göre bir önümüzü görürüz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:24:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş gereksiz uçan kaleci sevmez. Onur'u çok uyarıyordu bu konuda iyi pozisyon al uçma seyirci yer ben yemem diye.

Costil'i istiyordur eminim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı F1903

Devre arasinda transfer edecegimiz kalecinin ya takiminda iyi bir alternatifi olmasi lazim, ya da takimina cok buyuk paralar verip ikna edebilmemiz lazim.

Costil konusunda avantajimiz kadrolarinda bu sezon 9 maca ilk 11 baslamis bir baska kalecileri var; Diallo.

Ayni sekilde ben Mathew Ryan konusunda da umitliyim. Ryan Valencia'da sezona birinci kaleci baslayip 8 maca ilk 11 cikmis, Domenech 21 maca cikmis.

Eger en az Muslera seviyesinde bir kaleci alma imkanlari yoksa da Diego Lopez gibi tecrubeli bir ismi 6 ayligina takima kazandirip yazin daha fazla alternatif pesinde kosabilirler.

Hadi stoper icin diyelim ki elimizde suan icin iyi bir ikili var, sakatlik, kart cezasi olmazsa bir sekilde bizi goturur. Kaleci konusunda acil bir transfer yapmaktan baska caremiz yok.

Çevrimdışı kartalBaz

Costil :)

En sevdigin kaleci tipi. Hic artist filn degil. Fotograf cektirmiyor kurtarislarda. Durdugu yer o kadar iyiki kurtardigi toplar basit geliyor. Ben cok begendim ama 4-5 macini izlemek lazim. Fizigide cok iyi. 4 milyona bitiyorsa direk bitirsinler.