2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935103 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Stephane Ruffier......
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca için hiç yabancı kaleci ile çalışmamış diyorlar ya yanlış hatırlamıyorsam Ts'nin kalesinde Jefferson varken görevde değil miydi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 12:56:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stephane Ruffier......

10 milyon euro................................................
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Derbileri kaybetsek dahi yapar 13 galibiyet.

Derbi falan kaybetmek yok. Cikacaz yenip gelecez . Zaten gs asilmayacak fb şampiyon olmasın diye. TS ye 2 maç vermemesi olacaz . Fb yide kendi evinde sarı çarşafa yatırıp. . Neyse gerisini yazmayayim silersin :)

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga Torunoğulları : Marsilya parise cok uzak.costil olabilir yakın

Erdal Torunoğulları'nın yaptığı check-inin altındaki yorum.

Çevrimdışı Çağatay

Ospina falan gelmiyo...güldürmeyin krndimize...2 sene onceki ronaldnho gbi kendi kendinze gelin güvey olyosunz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ronaldinho olayıyla eşdeğer tutuyorsun yani...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:00:09
  • Beşiktaş / Bodrum

Costil çok iyi kaleci. Ospina kadar iyi.

Rennes'de 3 tane yedek kaleci var. Biri Diallo ve bu sene ligde 9 maç Costil 8 maç Diallo oynadı.

Costil'i alabiliriz sadece parayı arttırmamız yeterli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş Sirigu'yu alabilir bu arada. Alabilir ama almaz.

O paraları verecek kadar kontrolden çıkmazlar. 4-5 milyon euro arası maaş demek bu.

Tolgayı ver bir yere ki çok zor . Keşke ts geri alsaydi. Tolga nin maasiyla birlestir al sana Sirigu maaşı .

Pektemegi de ikna et deli iboyla calismaya . Amokachi nin soledi gi adamı getir 3. Forvet.  Pektemegin maaşı da sana kalsın .

Çevrimiçi Samet Ç

Rennes'de 3 tane yedek kaleci var. Biri Diallo ve bu sene ligde 9 maç Costil 8 maç Diallo oynadı.

4-5 bandına biter gibi. 2.5 teklif etmişiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:01:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgayı ver bir yere ki çok zor . Keşke ts geri alsaydi. Tolga nin maasiyla birlestir al sana Sirigu maaşı .

Pektemegi de ikna et deli iboyla calismaya . Amokachi nin soledi gi adamı getir 3. Forvet.  Pektemegin maaşı da sana kalsın .

Bonservisini Pektemek'i 8 defa satsak karşılayamayız :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:02:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Vermezler sanmıyorum. 6-7 milyon arasına çıkar fiyat çok değerli onlar için  Costil. Ruffier'in  eşleniği.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

2.5 a günahlarını vermez onlar . Sıkıntılı günler yine bizi bekliyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Kiralık Lopeze doğru gidiyoruz.

Çevrimdışı Kemal

Bonservisini Pektemek'i 8 defa satsak karşılayamayız :)

Alabilirler maaş sıkıntı olur dedinya o yüzden hesap yaptım .

Çevrimiçi Samet Ç

Vermezler sanmıyorum. 6-7 milyon arasına çıkar fiyat çok değerli onlar için  Costil. Ruffier'in  eşleniği.
5 milyona biteceği düşünüyorum. 6'da verilir sorun değilde stoper olayının çözümlenmesi lazım bonservisle mi bir stoper alacağız yoksa kiralık mı ona göre hareket edilecek sanki ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:04:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetim çok ince bir buzda yürüyor.

Çok pazarlık yaparsan bu iş Ocak sonunu bulur ve sen sadece 13-14 maç için kaleci almış olursun.

17 maç için alacaksan ve iyi kaleci alacaksan çok fazla pazarlık yapma şansımız kalmadı. Bu iş 5 milyonun altına bitmez artık kolay kolay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Costil'i 4-5 milyon € ya alabiliriz bide kiralık pappy :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:05:28
  • Beşiktaş / Bodrum
5 milyona biteceği düşünüyorum. 6'da verilir sorun değilde stoper olayının çözümlenmesi lazım bonservisle bir stoper alacağız yoksa kiralık mı ona göre hareket edilecek sanki ?

Yüksek ihtimalle Djibiloboji 1.5 yıllık kiralanacak. 3 milyon gibi de bir opsiyon koyarlar.

Bu kadar uzamasının sebebi bence bonservisle almaya çalışıyoruz adamlar yüksek fiyat çekiyorlar biraz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

Tolga Torunoğulları : Marsilya parise cok uzak.costil olabilir yakın

Erdal Torunoğulları'nın yaptığı check-inin altındaki yorum.
sanmıyorum akrabası yada oğlu olsun öyle olsa bilgi kesinlikle sızdırmaz soyisim benzerliğidir o evet ailesi bilir fakat açıklanmasına izin vermez başkan @Samet Ç
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kemal

Verin kardeşim 5 m , uzatmadan alın gelin Costili veya kiralayin Sirigu yu sene sonu Ospinayla anlastiysaniz. Bu taraftar panik atak oldu kalp hastası oldu artık . Yazıktır ya.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:06:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben hala Rajkovic olsun istiyorum.

Çok genç Şenol Güneş ve Sambade'nin elinde çok güzel pişer. Şu hali de bize maç kazandırabilecek düzeyde.

4 milyon gibi bir bonservisle biter.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

Benimde secme imkanim olsa costil i isterim. Sadece videolarini izlemistim ama cok hareketli refleksleri iyi gibi. Yan toplari nasildir bilmiyorum. Boyu ve yasida bir kaleci transferi icin tam uygun. Ne boyko kadar uzun ne ospina kadar kisa. Ben boyle 1.90 civari kaleciyi daha cok seviyorum hem cevik hemde heybetli durabiliyor kalede. 3-4 milyon verip alsinlar ki bence alabilirler. Benim tahminim baskan ospina cok istiyor diye sonuna kadar bastiriyor. Baskanin bizim takimda oynamak isteyen oyuncuya karsi zaafi var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok pazarlık yaparsan bu iş Ocak sonunu bulur ve sen sadece 13-14 maç için kaleci almış olursun.

17 maç için alacaksan ve iyi kaleci alacaksan çok fazla pazarlık yapma şansımız kalmadı. Bu iş 5 milyonun altına bitmez artık kolay kolay.

6 milyon € gibi bir bütçe var hem kaleci hem stoper'i satın alarak bitirmek istiyorlar ama vermezler costil'i 2-3 milyon €'ya 4-5  milyon €  costile vericen kiralık pappy'i alabilirsen alıcan alamazsan franco,milosevic ile devam.

Çevrimiçi Samet Ç

Yüksek ihtimalle Djibiloboji 1.5 yıllık kiralanacak. 3 milyon gibi de bir opsiyon koyarlar.

Bu kadar uzamasının sebebi bence bonservisle almaya çalışıyoruz adamlar yüksek fiyat çekiyorlar biraz.
Beklemek lazım illa ki önümüzdeki hafta bir gelişme olacak. Bence Costil ve Djilobodji gelecek sabretmek lazım. Costil olmazsa da 6 ay kiralık Lopez temiz iş olur.

Çevrimdışı Çağatay

Kiralık bile olsa (mümkünse satın alma opsiyonlu) Sirigu hiç olmuyor mu şimdi
Adam Trapp ın arkasında ve ligde sadece 1 maça çıkmış
şl de hiç oynamamış
psg zaten ligi domine etmiş namağlup ve monaco nun 22 puan önündeler
şu saatten sonra kalecisiz oynasalar bile şampiyon olurlar
sirigu nun kadroda olmasının tek sebebi şl maçları..

Hope for the Best, Plan for the Worst