2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925578 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

yaw abartıyoruz bizde, donk'tan yediği golü çıkaracak 3 kaleci yaz sana şuraya,,, önlibero hatasınıda yüklemeyelim şimdi tolgaya
Ligdeki ilk 10daki takımların kalecilerinden 5 inin kalecisi bunu çıkartırdı.
Tolgada sezgi yok yer tutamadığı için o golü yedi yoksa iyi bir kaleci o topu dışarıya tokatlardı.
Pozisyon sezisi iyi olmadığı için bu kadar güzel bir gol oldu.Golleri de güzelleştiren bazen kaleciler oluyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Bertug

Transferler kampa yetişmiyor muydu yahu?

Çevrimdışı denilanz

İyi de Tolga'ya hiç iş düşmedi ki ağabey.
Üstüne gelen topları tutmaktan öte şeyler yapamıyor.
Ne zaman ekstra bir kaleci performansına ihtiyaç duysak hiç bir varlık gösteremiyor.
Ekstra performansı bırak bazen çok amatör seviyede hatalar yapıyor.
Tolga çok iyi kaleci demiyorum zaten ama ezbere konuşup da çok puanımıza sebep oldu tarzı ezber yorumlarla da haksızlık etmemek lazım.

Çevrimdışı Tolga

@Tolga bu saatten sonra yalnızca Boyko olabilir gibi duruyor
Ospina işi Arsenal'in kaleci almasına bakar ama bu beklenir mi bilemiyorum.

Boyko'nun gelmeye istekli olması ve Dnipro'nun mali sorunlar yaşamasından ötürü bir şekilde bizim önerdiğimiz teklifi kabul ederler gibi geliyor bana.

Tabi Sevilla bu transferde ne kadar ciddi bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yapma allah aşkına Kasımpaşa maçın da en son suçlu tolga yanlış anlamayın bu tolgayla devam edelim demiyorum ama emeğe de saygı donk 10m topsurdu birde durduramadı acayip vurdu gol oldu eren iki golundede maşallah elini kolunu sallaya sallaya geziyordu.
Katılmıyorum ben
İyi bir kalecinin yiyeceği gol değildi o.
Gol olmamasını sağlayabilirdi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Bu sene diyorsunuz da gecen seneki brugge macini da unutmayin...
Sonucta ayni tolga yapti o hatalari
Ayrica tolganin zaten ne oldugu apacik ortada tartisilacak bir yanı yokki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

tolga tartışılıyor garip. Bu adam Beşiktaş'ın kalesini haketmiyor. Şampiyonluğa oynayan takımın kalesini haketmiyor abi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Bravo! Akhisar maçında da sadece ikinci golde hatası var. O maç zaten gol atamadık. Yani en fazla -1 puan yazabiliriz Tolga'nın hanesine. O yüzden kimse Tolga'ya rağmen lideriz falan demesin, ezbere konuşmasın. Avrupa'dan Tolga yüzünden elendik denirse ona bir şey diyemem ama ligi iyi götürdü Tolga.
sorun o değil bu saatten sonra Beşiktaşın kalesine geçmesi mümkün değil
şampiyonluğu verir bu gerçek tamamen kalede taraftar yönetiyor Konya maçında
kaleyi taraftarın tepkisine göre terketti yada terketmedi artık onun Beşiktaş kalesinde işi bitti
onun kalemi kırıldı. ben uefa maçından sonra söyledim artık Beşiktaşın oyuncusu değil bu saatten sonra
ısrar edecek olan onunla birlikte gider ne Şenol Güneş kalır ne yönetim böyle bir riske gireceklerse
buyurup girsinler Tolga ile devam etsinler ilk yarı onun yüzünden maç kaybetmememizin nedeni iyi kaleci
olduğundan değilki geleni yedi zaten biz sadece pozisyon vermedik ama ikinci yarı çok daha sert geçecek
bir çok takım ya küme düşmemek için yada avrupaya gitmek için ölümüne oynayacaklar ve bu tolgayı elek yaparlar
taraftarın gözü dönerse onu bizzat sahaya inip kaleden alır böyle riske gireceklerse girsinler. Bıraktım kaleciliğini bir
kenara 68 metre eninde olan bir sahayı tutturamayıp topu taça atan bir topçu olurmu hadi degajlarının düzgün olması
oyuncuya gitmesini geçtim sahayı tutturamıyor. attığı toplar bizim yarı sahaya düşüyor onun ayakla attığı yere başka kaleciler elle atıyor.
artık onun kaybettireceği puanı geçtim yiyeceği hiç bir gole taraftarın tahammülü olmayacak.

Çevrimdışı Deniz

@murat26 profiline yaşını ekler misin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İbre yine Boyko'ya döndü sanırım.
dönmesin ospinada kalsın

Çevrimdışı AigleBordeaux

« : 06 Kasım 2015, 00:57:51 »

İskenderbey'in santraforu Peter Olayinka'nın kumaşı fena değil. İzlemek lazım diyeceğim ama wyscout yada instatscout şifresi lazım.

Fikret Orman bi' izlesin, rica edeceğim.

--------------------------------------------

Belçika'da sıçrama yapabilir.
Bence Turkiyede is yapardi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ospina işi Arsenal'in kaleci almasına bakar ama bu beklenir mi bilemiyorum.

Boyko'nun gelmeye istekli olması ve Dnipro'nun mali sorunlar yaşamasından ötürü bir şekilde bizim önerdiğimiz teklifi kabul ederler gibi geliyor bana.

Tabi Sevilla bu transferde ne kadar ciddi bilemiyorum.

Boyko konusunda İngilizler Aralık ayındaki aktifliği kaybettiler, orası açık. Sevilla ile imzalama ihtimali var ama bir çok kaynağa göre Beşiktaş'ın teklifinden az teklifte bulunduğu yazıyor. Biz de şu stoper+kaleci paketinden vazgeçersek son ihtimal olarak olursa Boyko olabilir diyorum.

Ospina'nın devre arası gelme ihtimalinin çok çok düştüğünü düşünüyorum. Umarım büyük bir sürpriz olur da Ocak ayı içerisinde formamızı giyer.

Çevrimdışı denilanz

Akhisar maçında doğrudan 3 puan kaybettirdi.
Lizbon maçında yine bizi uefadan eledi.
Kasımpaşa maçında vasat altı bir kaleci olması dolayısıyla kaleye gelen 3 şutun(biri 25 metreden) 3 ünü de yiyerek 2 puan kaybına neden oldu.
Akhisar maçı hakkında düşündüklerimi yazdım. İkinci golde hatalı, gol atmayı beceremediğimiz bir maç. -1 puan. Kasımpaşa maçı ilk golde sektirene, ikinci golde vurdurana, üçüncü golde topu uzaklaştıramayana suç bulmuyoruz da kaleciye yükleniyoruz. Tamam hadi adaşımsın, seni mi kıracağım? O maç için de -2 koyalım, eder -3. Daha fazla değil.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

daha öncede yazdım bence çok ucuza bulamazlarsa  kaleci almayacaklar son güne kadar medyaya isimler verip son gün transfer yatmış gibi gösterecekler mesala ospina ile anlaştık ama son anda roma yedek kaleciyi bırakmadı Arsenal i bekledik vazgeçtiler süre kalmadı artık diyebilirler daha önce başvurdukları bir taktik bu.taraftarı son güne kadar transfer heyacanının içinde tutup tepkiyi azaltıyorlar ve o sırada maçlar başlıyor transfer unutuluyor herkes lige odaklanıyor.burada yönetime kızamayız haklılar kulübün borcu ortada döviz kuru ortada para yok maalesef iki kaleci varken bir üçüncüsüne verecek para yok iyi kaleci alsan mesala ospina 5 bonservis 2 de yıllık desen 3 yılda 30 milyon tl yapar ki tek başına borcun % 3 üne denk gelir.kötü kaleci alsan neye yarar boşa masraf.Bu yapılan açıklamalarda buna hazırlık Lizbon maçının tepkilerini dindirmek için kaleci lafı ortaya atıldı araştırıldı ama bütçe iyi kaleci için hep yetersiz kaldı bu arada da döviz fırladı görünen o ki birkaç yerli isim ya da bonservissiz kelepir yabancı kaleci olmazsa kale tolga ya emanet :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Bu arada şunu da ekleyim ,Tolganın donktan yediği şut gibi Ronaldo ,Bale her maç 5 tane atıyor,daha sertini atıyor.
İspanya ligindeki sıradan kaleciler bunları çıkartabiliyorken senin kalecinin çıkartamaması o şutu "tutulamaz" yapmaz.
Bize bunları çıkartabilecek kaleci lazım ,farkı yaratacak adam lazım sen şampiyonluğa oynuyorsun.

Çevrimdışı Tolga

Tolga şuan ki psikolojiyle bu takımın kalesini idare bile edemez gerçekleri konuşalım.

Normalde bile abuk sabuk goller yediğini düşünürsek bu haliyle neler yapar gerisini siz düşünün.

Kaleci alınmazsa da Günay oynamalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Bence Turkiyede is yapardi

Adam 20 yasinda ama tipini görsem karşımda abi derim...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Efe

Bu arada şunu da ekleyim ,Tolganın donktan yediği şut gibi Ronaldo ,Bale her maç 5 tane atıyor,daha sertini atıyor.
İspanya ligindeki sıradan kaleciler bunları çıkartabiliyorken senin kalecinin çıkartamaması o şutu "tutulamaz" yapmaz.
Bize bunları çıkartabilecek kaleci lazım ,farkı yaratacak adam lazım sen şampiyonluğa oynuyorsun.
ospina gelmeli baakalım gelen olacak mı ospinayıda mesajın içinde geçtim bi anda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

yazık , tolga övülüyor , neyse ya böyle kafalar oldukça başarı hakedilmiyor zaten
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Melekcik

sorun o değil bu saatten sonra Beşiktaşın kalesine geçmesi mümkün değil
şampiyonluğu verir bu gerçek tamamen kalede taraftar yönetiyor Konya maçında
kaleyi taraftarın tepkisine göre terketti yada terketmedi artık onun Beşiktaş kalesinde işi bitti
onun kalemi kırıldı. ben uefa maçından sonra söyledim artık Beşiktaşın oyuncusu değil bu saatten sonra
ısrar edecek olan onunla birlikte gider ne Şenol Güneş kalır ne yönetim böyle bir riske gireceklerse
buyurup girsinler Tolga ile devam etsinler ilk yarı onun yüzünden maç kaybetmememizin nedeni iyi kaleci
olduğundan değilki geleni yedi zaten biz sadece pozisyon vermedik ama ikinci yarı çok daha sert geçecek
bir çok takım ya küme düşmemek için yada avrupaya gitmek için ölümüne oynayacaklar ve bu tolgayı elek yaparlar
taraftarın gözü dönerse onu bizzat sahaya inip kaleden alır böyle riske gireceklerse girsinler. Bıraktım kaleciliğini bir
kenara 68 metre eninde olan bir sahayı tutturamayıp topu taça atan bir topçu olurmu hadi degajlarının düzgün olması
oyuncuya gitmesini geçtim sahayı tutturamıyor. attığı toplar bizim yarı sahaya düşüyor onun ayakla attığı yere başka kaleciler elle atıyor.
artık onun kaybettireceği puanı geçtim yiyeceği hiç bir gole taraftarın tahammülü olmayacak.
Bunda hem fikir @Necmi sadece ne olursa olsun gösterilen emeğe saygı diyorum tolga ya rağmen lideri demek tolga nın abartısız Her maç hatalı gol yemesi demek biz kim olursa olsun iki hafta iyi oynasın Rober Messi yapıyoruz 2 kötü oynadımı vatan haini
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı asi_kartal

Motta neden gönderildi bilmediğimiz bir şey mi var  :alala: Tosic varken motta nın gönderilmesi pek mantıklı değil düşündürücü.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Ensar

Motta neden gönderildi bilmediğimiz bir şey mi var  :alala: Tosic varken motta nın gönderilmesi pek mantıklı değil düşündürücü.
kötü alışkanlıkları varmış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Akhisar maçı hakkında düşündüklerimi yazdım. İkinci golde hatalı, gol atmayı beceremediğimiz bir maç. -1 puan. Kasımpaşa maçı ilk golde sektirene, ikinci golde vurdurana, üçüncü golde topu uzaklaştıramayana suç bulmuyoruz da kaleciye yükleniyoruz. Tamam hadi adaşımsın, seni mi kıracağım? O maç için de -2 koyalım, eder -3. Daha fazla değil.
2 sene UEFA dan elemesi -20lerle ölçülemez :)
Herkes biraz profesyonel olsun.Bu kulübün başkanı ne dedi,en büyük hayalim avrupada kupa kaldırmak dedi.
Geçen sene bu takım dünya ekolü liverpoolu eleyip rüzgarı arkasına almışken bizi belki de kulüp tarihinin en büyük başarısına giden yolda başarısızlığa uğrattı bu kaleci.

Hanginiz profesyonel yaşamınızda bu denli büyük hatalar yapıp tekrar işinizin başında kalabiliyorsunuz?Kim gözünüzün yaşına bakıyor?
Ben kendi mesleğim için konuşayim,milyon dolarlık trafo patlarsa patronum beni kapının önüne koyar.Onu geçtim en basitinden kompanzasyon cezası yedirim yine kovar.
Bu iş böyledir profesyonel olacaksın.Bu adam bunu üst üste 2 kez yaptı.Birincide cezası kesilmeliydi ,onun faturasını bu sene de bizi eleyerek kesti.

Tolga iyi insandır ,güzel insandır ,adamdır hepsi ayrıdır ama Beşiktaşın kalecisi olacak potansiyelde değildir.

Çevrimdışı onurt

biz oturup eksileri sayıyoruz, gs oturup muslera sayesindeki artıları sayıyor sorun da bu.
Takım ligde 4maçta puan kaybetmiş, ikisinde direk etkisi var.
Avrupadan 2 senedir bizi eleyen o. Daha ne yapacak?

Haksızlık yapılan Tolga değil, diğer futbolcuların emeği.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Yahu on puan kayıp var adam direk beşine etki etmiş adam sana uefadan etmiş gelmiş burada adamı övüyorlar sonra çıldırınca troll muamelesi yiyorum

Bayılıyorum sizin bu yarım adamlara olan aşkınıza resmen bravo

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.