2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924875 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Takım lider.Öyle ya da böyle Tolga da bunun bir parçası kaleci alınacaksa sezon sonu alınır,tek kulvardayız ve Tolga lig için ortalama bir kaleci karşısında Messi,Neymar yok.

Stoperde sayı olarak eksiğimiz var ama.Çünkü Pedro,Milo,Tosic tamamen rafa kaldırılmış durumda
Sezon sonu kaleci hatasi yuzunden sampiyonluk kaçarsa bence taraftar dayanamaz iki yildir bu takim bos kale oynuyor ve bence simdi iyisi alinabiliyorsa alinmali yoksa sezon sonu is gectikten sonra ister al ister alma
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Takım Tolga'ya rağmen lider. Tolga yerine ortalama bir kaleci olsaydı bugün daha fazla puan toplamıştık ve avrupada yolumuza devam ediyorduk. Tolga ligde en az doğrudan 5-6 puan kaybetmemize neden olmuştur ve bu adam hala savunuluyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko'nun twitlerinden bazılarını google translateten çevirdim  :D

eğer fake hesap değilse kesin bizde. adama son bir haftada tebrikler türkiyede başarılar gibi twitler gelmiş, dnpro taraftarına da teşekkürler iyi vakit geçirdik gibi şeyler yazmış.

ama fake olma yolundaki en büyük adayım sürekli wait for me türü şeyler yazması ve türk takipçileri dışındaki takipçilerinin sayısının azlığı :D eğer gerçek hesapsa asosyal bir kaleci alıyoruz  :lol:
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 22:42:03 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı murat26

Böyle bu forumda fazla dikkat çekemezsin.
?
Dikkat çekmiyorum olması gereken bu gidelim Cassioyla 3 seneliğine anlaşalım istersen,devam etsin bu çile.
Sene sonu gelecek ve adam gibi kaleci alacaklar.Saçma bir kaleci gelme ihtimali şu günlerde artıyor,dayanalım  5-6 ay işte.

Çevrimdışı murat26

Motta bedavaya Antalya'da.

Çevrimdışı Jukebox

Boyko'nun twitter hesabı fake gibi geldi bana.
Keşke fake olmasa da gelse.

Çevrimdışı Efe

başkan kaleci gelmedi ben geldim diyor antalya kampında kaleciye takmış durumda muhakkak alacak ama stoper şüpheli hala net isimler yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Takım Tolga'ya rağmen lider. Tolga yerine ortalama bir kaleci olsaydı bugün daha fazla puan toplamıştık ve avrupada yolumuza devam ediyorduk. Tolga ligde en az doğrudan 5-6 puan kaybetmemize neden olmuştur ve bu adam hala savunuluyor.

Şu doğrudan kaybettirdiği puanları maç maç yazar mısın?

Çevrimdışı Deniz

Motta bedavaya Antalya'da.
bedava değil diye duymuştum kaynak nedir ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Bu sene akhisar ve Lizbon maçı hariç fena değildi hatta bursa maçında oyunu 0-0 da iyi tuttu ve kazandık
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 23:05:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Peter Olayinka Gent e gitmis fena bir oyuncu degildi

1 Uefa kupası 1.1 milyon euro kazandırdı İskenderbey'e.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı denilanz

Bu sene akhisar ve Lizbon maçı hariç fena değildi hatta bursa maçında oyunu 0-0 da iyi tuttu ve kazandık
Bravo! Akhisar maçında da sadece ikinci golde hatası var. O maç zaten gol atamadık. Yani en fazla -1 puan yazabiliriz Tolga'nın hanesine. O yüzden kimse Tolga'ya rağmen lideriz falan demesin, ezbere konuşmasın. Avrupa'dan Tolga yüzünden elendik denirse ona bir şey diyemem ama ligi iyi götürdü Tolga.

Çevrimdışı Deniz

Akhisar maçında doğrudan 3 puan kaybettirdi.
Lizbon maçında yine bizi uefadan eledi.
Kasımpaşa maçında vasat altı bir kaleci olması dolayısıyla kaleye gelen 3 şutun(biri 25 metreden) 3 ünü de yiyerek 2 puan kaybına neden oldu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batu1005

arkadaşlar merhabalar. yaklaşık 3 gündür forumu ve özellikle bu başlığı takip ediyorum. 1-2 saattir ortaya atılan boyko meselesiyle ilgili bakınmak istedim. dniproyla ilgili resmi olmayan hesaplarda öğlen saatlerinde sabah gazetesini de referans göstererek paylaşılmış haberler var. bu konuda fikriniz nedir?

Çevrimdışı Jukebox

Bravo! Akhisar maçında da sadece ikinci golde hatası var. O maç zaten gol atamadık. Yani en fazla -1 puan yazabiliriz Tolga'nın hanesine. O yüzden kimse Tolga'ya rağmen lideriz falan demesin, ezbere konuşmasın. Avrupa'dan Tolga yüzünden elendik denirse ona bir şey diyemem ama ligi iyi götürdü Tolga.
İyi de Tolga'ya hiç iş düşmedi ki ağabey.
Üstüne gelen topları tutmaktan öte şeyler yapamıyor.
Ne zaman ekstra bir kaleci performansına ihtiyaç duysak hiç bir varlık gösteremiyor.
Ekstra performansı bırak bazen çok amatör seviyede hatalar yapıyor.

Çevrimdışı Tolga

İbre yine Boyko'ya döndü sanırım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Akhisar ve Kasımpaşa. Net kaybettirdikleri. Akhisar maçında ilk gol hatalı ikinci gol hatalı. Rakip üç kere geldi ikisini Tolga'nın hatası yüzünden gol ile sonuçlandı biri de Tolga'nın bakışları ile birlikte direkte patladı. Diğer maç ise Kasımpaşa maçı. Rakip üç kere geldi üçü de gol oldu. Yanlış hatırlamıyorsam da Tolga'nın iki golde yanlış pozisyon alması yüzünden gol ile sonuçlandı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

İbre yine Boyko'ya döndü sanırım.

@Tolga bu saatten sonra yalnızca Boyko olabilir gibi duruyor

Çevrimiçi Samet Ç

yaw abartıyoruz bizde, donk'tan yediği golü çıkaracak 3 kaleci yaz sana şuraya,,, önlibero hatasınıda yüklemeyelim şimdi tolgaya
Doğru yerde durmayı bilen her kaleci çıkarabilir. Çıkarılmayacak top değil o.

Çevrimdışı AigleBordeaux

1 Uefa kupası 1.1 milyon euro kazandırdı İskenderbey'e.
bence iyi is cikardilar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı murat26

bedava değil diye duymuştum kaynak nedir ?
Fanatik,umarım değildir

Çevrimdışı karakartalım

Boşverin onu.

Şimdi attığı twittlere baktım da sürekli Ospina'ya sallamış, Boyko gelmeli falan demiş.

su an a spordada geçti metin albayraga sormuşlar 2seneden beri izlettiriliyormus boyko
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Melekcik

Akhisar maçında doğrudan 3 puan kaybettirdi.
Lizbon maçında yine bizi uefadan eledi.
Kasımpaşa maçında vasat altı bir kaleci olması dolayısıyla kaleye gelen 3 şutun(biri 25 metreden) 3 ünü de yiyerek 2 puan kaybına neden oldu.
Yapma allah aşkına Kasımpaşa maçın da en son suçlu tolga yanlış anlamayın bu tolgayla devam edelim demiyorum ama emeğe de saygı donk 10m topsurdu birde durduramadı acayip vurdu gol oldu eren iki golundede maşallah elini kolunu sallaya sallaya geziyordu.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Ersoy

Cassio falan değil de fark yaratacak bir kaleci lazım. Mandanda,Ospina veya Boyko gibi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

« : 06 Kasım 2015, 00:57:51 »

İskenderbey'in santraforu Peter Olayinka'nın kumaşı fena değil. İzlemek lazım diyeceğim ama wyscout yada instatscout şifresi lazım.

Fikret Orman bi' izlesin, rica edeceğim.

--------------------------------------------

Belçika'da sıçrama yapabilir.