Bravo! Akhisar maçında da sadece ikinci golde hatası var. O maç zaten gol atamadık. Yani en fazla -1 puan yazabiliriz Tolga'nın hanesine. O yüzden kimse Tolga'ya rağmen lideriz falan demesin, ezbere konuşmasın. Avrupa'dan Tolga yüzünden elendik denirse ona bir şey diyemem ama ligi iyi götürdü Tolga.
sorun o değil bu saatten sonra Beşiktaşın kalesine geçmesi mümkün değil
şampiyonluğu verir bu gerçek tamamen kalede taraftar yönetiyor Konya maçında
kaleyi taraftarın tepkisine göre terketti yada terketmedi artık onun Beşiktaş kalesinde işi bitti
onun kalemi kırıldı. ben uefa maçından sonra söyledim artık Beşiktaşın oyuncusu değil bu saatten sonra
ısrar edecek olan onunla birlikte gider ne Şenol Güneş kalır ne yönetim böyle bir riske gireceklerse
buyurup girsinler Tolga ile devam etsinler ilk yarı onun yüzünden maç kaybetmememizin nedeni iyi kaleci
olduğundan değilki geleni yedi zaten biz sadece pozisyon vermedik ama ikinci yarı çok daha sert geçecek
bir çok takım ya küme düşmemek için yada avrupaya gitmek için ölümüne oynayacaklar ve bu tolgayı elek yaparlar
taraftarın gözü dönerse onu bizzat sahaya inip kaleden alır böyle riske gireceklerse girsinler. Bıraktım kaleciliğini bir
kenara 68 metre eninde olan bir sahayı tutturamayıp topu taça atan bir topçu olurmu hadi degajlarının düzgün olması
oyuncuya gitmesini geçtim sahayı tutturamıyor. attığı toplar bizim yarı sahaya düşüyor onun ayakla attığı yere başka kaleciler elle atıyor.
artık onun kaybettireceği puanı geçtim yiyeceği hiç bir gole taraftarın tahammülü olmayacak.