2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907218 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seç beğen al yapıştır :lol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı canergiray77

adam twitter'i kapatacak bizim yüzümüzden  :sevinc :sevinc :halay: :halay:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı atalay

sence gelirse nasıl degerlendirmeli? yedek mi kalmalı yoksa bir süper lig takımına kiraya mı gonderilmeli?

Gelişimi için doğru organizasyonun bir parçası olmalı ve sürekli oynamalı. Ligde böyle ekipler tek tük. Mesela Altınordu Süper Lige yükselirse, satın alıp oraya kiralardım.

Hocanın kamp raporu önemli tabii. Belçika'da filan rezerv kulüp satın almak bu yüzden önemliydi işte.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adam twitter'i kapatacak bizim yüzümüzden  :sevinc :sevinc :halay: :halay:
aynen adama çöktük resmen sürekli yardırıyoruz gel diye

Çevrimdışı Anıl

Bir şey dicem. Biz galiba aldık Ospina'yı da sanki Arsenal'ın yerine kaleci almasını bekliyoruz gibi bir hava var :alala:

Çevrimdışı Kemal

Almasinlar arkadaş kaleci maleci istemiyorum

Çevrimdışı Kadir G.

Wengeri sevmem de akıllı adam sonuçta. Bu saatten sonra Ospinaya nasıl güvenir onu merak ediyorum. Resti çekmiş 3 yıl daha sözleşmesi var sosyal medyadan tonla mesaj beğenmiş.

Yedeğe birini al da bırak be adam!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir şey dicem. Biz galiba aldık Ospina'yı da sanki Arsenal'ın yerine kaleci almasını bekliyoruz gibi bir hava var :alala:
bekleriz sıkıntı yapma yeterki gelsin beklemek önemli değil

Çevrimdışı Anıl

bekleriz sıkıntı yapma yeterki gelsin beklemek önemli değil

Şey gibi oldu, kardeş bekleriz sıkıntı yok :D :D

Çevrimdışı murat26

Randolph WestHam'ın yedek kalecisi değil mi ne yapacak Arsenal onu

Çevrimdışı Ensar

arsenale de yedek lazım zaten
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurturan

Adamlara da 2. kaleci lazim ne yapacaklar devre arasi oldugu icin mecburen  :evillol:

Çevrimdışı fore_kazık

yarın Sunderland maçında muhtemelen Ospi 11 de başlayacak. Ben olsam bugün Tolga nın birkaç maçını bugece izler tekniğini kapıp yarın 2 tane kucağıma gelen topu içeri alırım. sonrada yüzümü buruşturur direklere serzenişte bulunurum. Sonra nemi olacak? ver elini londra airport  :evillol: :kop:

Çevrimdışı zaferk

yarın Sunderland maçında muhtemelen Ospi 11 de başlayacak. Ben olsam bugün Tolga nın birkaç maçını bugece izler tekniğini kapıp yarın 2 tane kucağıma gelen topu içeri alırım. sonrada yüzümü buruşturur direklere serzenişte bulunurum. Sonra nemi olacak? ver elini londra airport  :evillol: :kop:
:claps: :claps: :claps: :super: :super:

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar çıkmamış candan ümit kesilmez. Ben ospi nin geleceğine inanıyorum. kalitesiz ve ucuz bir adam için bu kadar beklenmez şimdiye çoktan alınırdı. Demekki bizimkilerde Arsenal'i yıldırma politikası güdüyorlar. Ayrıca o kadar umutsuz yorumlar vardıki sanki bugün transferin son günüymüş gibi. Ospi ay sonuna kadar gelsinde isterse 10 defa rezerve yapıp bileti iptal ettirsin. o kadar acıyı çekmeye razıyım ;) Daha transferin bitmesine çok var. SABIR!!!!

Çevrimdışı onurturan

Yok yaa yok kesin aldik ospiyi bak buraya :deal: yaziyorum..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav biletten hiç ses çıkmadı @Necmi abi uğramadı hiç :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

İyi geceler, kaleci bekliyen yüreği temiz Beşiktaşlılar.. 23 gün.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fore_kazık

Yav biletten hiç ses çıkmadı @Necmi abi uğramadı hiç :alala:

o iş yaş. bilet alınsa şimdiye flaş tv den daha uzun halayı kurmuştuk  :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :halay:  :D

demekki almadılar. süreç uzadı...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o iş yaş. bilet alınsa şimdiye flaş tv den daha uzun halayı kurmuştuk  :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :halay:  :D

demekki almadılar. süreç uzadı...

Konu hakkında olumluyu geçtim olumsuz da bişey söylenmeyince insan düşünüyor :alala: :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 01:04:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ospina - Djibolodji - Rhodolfo üçgenini bir kurabilsek seneye şampiyonlar liginde çok güzel işler yaparız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

Ospina - Djibolodji - Rhodolfo üçgenini bir kurabilsek seneye şampiyonlar liginde çok güzel işler yaparız.
serdar azizde olabilir Djibolodji tanımyorum belki serdar azizden iyidir bir yorum yapmıyorum o yüzden ama gönlüm serdar azizden yana @Çağrı
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Deniz

Ospina..Çok istedik be..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba