2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907039 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Sattığı adamların arkasından söylediklerini düşün..

Hiçbirini satmak istemedi adamlar yalvardılar gidelim diye bırakmadı. Hem güçlendirmiyor hem salmıyor ayrı bir kafa onunki de.

Cech'e yürüdük gitti aldı. Ospina'yı yedek yaptı onu da vermiyor. Gel de sövme.
Şampiyon yaptırmayacağız onu Çağrı sen sinirlenme
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 00:00:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyon yaptırmayacağız onu Çağrı sen sinirlenme

City olacak zaten yine yedirmezler ona beter olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Dediğin gibiyse hasta ruhlu o zaman bu adam disiplinlik bir olay değil adam yedek kalmayı istemiyordur ayrılır takımdan sende başka yedek bulursun koyarsın yerine.Gerçi Ospina bunu kabullenerek gittiyse oraya farklı bir şey.

Belki de bizimkiler Ospinaya bunları diyecek güveni veremiyordur maddi olarak

Sorun maddiyat değil orada kazandığı kadarını veriyoruz zaten. Oynayacağı için maç başı primler bonuslar fazlasını da kazanır. Sorun 2. kalecinin olmaması. Sene başında şezni aynı sebeple ilk 11de oynamak istiyorum dedi ve gitti. Wenger de izin verdi çünkü elinde Ospina vardı. Şimdi ya başka bir kaleci alacaklar ya da şezniyi geri çağıracaklar. Bir kez yedek kalmamak için giden adam geriye yedekte beklemek için gelir mi sanmıyorum. Biz Ospinayı alalım diye kaleci transfer etmeleri de olası gelmiyor.

Hep Ospina dedim fakat olursa şaşırırım ayrıca yönetimi tebrik ederim çünkü hakikaten çok zor transfer.

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar 3. kez uyarı geçiyorum. Rakiplerin transfer haberlerini diğer başlığa yazıyoruz.

Biraz geriden okuyarak gelin lütfen.

sorry man, be relax...
ancak konu linnes olunca insan sahipleniyor :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Aynen öyle, kalp krizi geçirecek yakında zaten bu kadar ah aldı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Aynen Chelsea ve M.Utd bu kadar kötüyken City bırakmaz şampiyonluğu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı genki1914

Peki hala hiç adı geçmeyen bir aday olabilir mi ? Bu arada Adlere çok yürümedik sanki onun üstüne düşseler hallederler Almanlarımızda yardımcı olur...Film izlemek istiyorum izleyemiyorum ah be Beşiktaş bize ah çektirme :)
Guti14

Çevrimdışı TALAT

valla benim aklıma başka şeyler de geliyor. yazın tvlerde çok konuşulmuştu. terraneo ile wengerin arasının çok iyi olduğu. ona rağmen fener ospinayı alamamıştı yazın. eğer terraneo ile arası denildiği gibi iyiyse araya çomak bile sokuyor olabilir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağatay

Beyler epl takımlarının sampiyonluk şansını diger baslikta konusuyoruz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu adamlar sene sonunda Oğuzhanı isterse yalvartmazsa bizimkiler yazıklar olsun  :ok:

Çevrimdışı can1903

valla benim aklıma başka şeyler de geliyor. yazın tvlerde çok konuşulmuştu. terraneo ile wengerin arasının çok iyi olduğu. ona rağmen fener ospinayı alamamıştı yazın. eğer terraneo ile arası denildiği gibi iyiyse araya çomak bile sokuyor olabilir.
Hayır, Fener almadı Ospina'yı. Anlaşmışlardı Volkanı kolladı Aziz Y.

Çevrimdışı Kadir G.

Aynı bütçeyle sezon açılmadan gitseydik büyük ihtimalle Ospinayı alacaktık.

Tamam çok güzel işler yapıldı yapılıyor lakin bu kaleci meselesi olsun Lucası almadık 4.5 milyon kârdayız açıklaması olsun büyük amatörlük oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 00:05:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Adamda ne oda ne yetki kaldı Talat sene sonu yolcu o bizim almamızı ister daha çok :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

muhtemelen tolgaya yedek olacak biri kiralanacak devre arası kimse 1.kalecisini bırakmıyor hatta iddialı takımlar 2.kalecisini dahi bırakmıyor zaten başkanda dün transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız diyordu. özetle alabileceğimiz tüm adamlara yürüyoruz ama alamıyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TALAT

Adamda ne oda ne yetki kaldı Talat sene sonu yolcu o bizim almamızı ister daha çok :D

valla bildiğim kadarıyla şampiyonluk primi var terraneonun. adam alcağı paraya bakar. sadece bir söz ile bunu alma ihtimali artacaksa kim olsa girer bu olaya
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 00:07:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 00:08:44
  • Beşiktaş / Bodrum
muhtemelen tolgaya yedek olacak biri kiralanacak devre arası kimse 1.kalecisini bırakmıyor hatta iddialı takımlar 2.kalecisini dahi bırakmıyor zaten başkanda dün transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız diyordu. özetle alabileceğimiz tüm adamlara yürüyoruz ama alamıyoruz...

Başkan 3 transfer bile olabilir de diyor başkan her şeyi der transfer dönemlerinde :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ospina'ya at bakalım beğenecek mi  :evillol:
En son dayak yiyecek adam bizim yüzümüzden:)

Çevrimdışı Tolga

attım attımda ses yok şimdilik :D
Bunu da beğenirse belki Wenger kızıp yollar bize :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

"Boşver be Oğlum sana kız mı yok" der yatarım
Iyi geceler herkese...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

Dün Çağlar için yazdıklarımı bugün Fanatik röportajında kendi ağzıyla anlatmış. Bize ne söylediyse...

Başkanlarını iyi tanırım; her zamanki gibi yamuk yapmaz ise çok iyi bir stoper adayını kadroya katmış olacağız.
sence gelirse nasıl degerlendirmeli? yedek mi kalmalı yoksa bir süper lig takımına kiraya mı gonderilmeli?

Çevrimdışı zaferk

twitterda arsenal taraftarları westhamın kalecisine tt başlattılar eğerki alırlarsa ospina yı hertürlü bırakıcak arsene wenger yardım edelim arsenal taraftarlarına :D

Çevrimdışı canergiray77

kaleci alınmazsa tolga kalede kalırsa yediği saçma sapan gollere devam edecek olursa bence günay'ı harcar şampiyonluk işini milyonlarca kat zora sokarız malesef bunu düşünüyorum  :s20: :s20: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tek taraflı feshettittiremiyomuyuz Ospina'nın şeysini :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina veya o seviyede birini alamıyorsak tercihim lopezi kiralayalım. 6 milyon gibi harcayabileceğimiz para var orta saha stoper ve sol bek olarak değerlendirelim.

Bugünkü videodan sonra tolgayı kalede görme düşüncesini aklıma getirmemeye çalışıyorum.