2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903659 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Ospina - Djibolodji - Rhodolfo üçgenini bir kurabilsek seneye şampiyonlar liginde çok güzel işler yaparız.

Sen bu 3 futbolcudan ikisini beğenmiyor muydun?  :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ospina - Djibolodji - Rhodolfo üçgenini bir kurabilsek seneye şampiyonlar liginde çok güzel işler yaparız.

Beck'i unutma :upto:

Orda sadece Solbek eksik kalıyor işte.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

serdara stoper denmesi ayıp olur onun yanında :)
Doğrudur kardeşim şimdi baktım adama zenci nasılsa :D:D sağlam cüsse var senagalli olduğu çıktı tabi baktığım doğru adamsa :D @nusretaslanturk
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 01:10:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sen bu 3 futbolcudan ikisini beğenmiyor muydun?  :kop:

Sadece tavuğu değil bifteği görmek istiyorum bu demek değil ki tavukta protein yok :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 01:14:46
  • Beşiktaş / Bodrum
serdar azizde olabilir Djibolodji tanımyorum belki serdar azizden iyidir bir yorum yapmıyorum o yüzden ama gönlüm serdar azizden yana @Çağrı

Kıyaslanamaz Serdar ile Djibolodji  @canergiray77 çok daha önde Senegalli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

Kıyaslanamaz Serdar ile Djibolodji  @canergiray77 çok daha önde Senegalli.
herşey için hayırlısı olsun vallahi özelliklede beşiktaş için hangisi hayırlıysa o olsun 
"kalede tolga olmasın" yeter :D @Çağrı
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı atalay

Stoper: Midtjylland oyuncusu, ERIK SVIATCHENKO.

http://www.transfermarkt.com.tr/erik-sviatchenko/profil/spieler/48907

Rhodolfo'ya Backup...

Çevrimdışı ahmetserdar

Bu sene kaleye atılan şutların neredeyse tamamı girdi içeri. Tolga artık öz güven kaybından mıdır, özel hayatında yaşadığı sorunlardan mıdır bilemem ama bitik.
Yani olayın özünüde şöyle özetlersem; bizim kaleci sorunumuz yok kalecisizlik sorunumuz var, herhangi vasat bir kaleci bize yeterde artar bile derim.
Abartmayalım ve yönetim üzerinde baskı oluşturmayalım. Biz bu kadar üsteleyince yönetim üzerinde oluşacak baskı nedeniyle 3 kuruşluk adama 20 kuruş verilirse olmaz. Sırf bu gereksiz baskı nedeniyle çok paraya gidipte yapılacak transfer akılcı olmaz bizi sonradan da üzer.
Bence asıl sorunumuz sol bek ve stoper, bu mevkiler sağlam olmak zorunda ama değil.
Dolayısı ile topu hızlı süren her adam kalemizde bitiyor. Tosiç çalım yiyince dönene kadar adamlar golünü atıp santraya dönüyor.
 Çok para verene kadar eksik mevkilerede adam almayı gündemimizde tutsakta  defansa sol beke ve stopere takviye yapsak emin olun vasat üstü herhangi bir kaleci bizi kurtarır.
Hakan Arıkan ile ilgilide ne yazsam beğenmeyeceksiniz ama geçen sene efsane oynadı trabzonda, adamın sorunuda zaten kötü kaleci olması değil konsantrasyondu, şu anda o sorununu aşmış. Bizdeyken hata yapınca bizde  çok üstüne gidince yokuş aşağı patlak frenle gider gibi gitti, toparlayamadı. Şu anda Hakanda olgun çağında ve 4 ay oda bizi idare eder.

Avrupada üst düzey takımlarda yedek bekleyen tecrübeli yaşlı herhangi bir kaleci 4 aylık kiralık gelse bizi yaza şampiyon çıkartır. Heyecana gerek yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2016, 01:37:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Stoper: Midtjylland oyuncusu, ERIK SVIATCHENKO.

http://www.transfermarkt.com.tr/erik-sviatchenko/profil/spieler/48907

Rhodolfo'ya Backup...

Benim de takip ettiğim oyunculardan. Çok beğeniyorum stilini teknik ve pas yeteneği yüksek agresif ama yeterince sert değil henüz.

Benfica 1 yıldır takipte bu arada..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Tolga yi ts ye satalim olmaz mı

Çevrimdışı Sedat_BJK

yok mu Allah rızası için şu gariban taraftara bir kaleci duyumu??? :o_o:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Benim de takip ettiğim oyunculardan. Çok beğeniyorum stilini teknik ve pas yeteneği yüksek agresif ama yeterince sert değil henüz.

O adamı takip etmeyen yok ki avrupada :)
4-5 milyona iyi bir kulübe adım atacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Turco

serdar aziz için fazla beklentiye girmemek lazım.

bursa euro 2016 dan sonra daha iyi bi fiyata satmayı planlıyor. ayrıca serdar'da daha çok para koparabilmek için euro 2016'da boy göstermek istiyor zaten önceliği avrupa.

ayrıca serdar bu sezon çok kötü, ben beğenmiyorum çok ağır kalıyor örnek verecek olursam

letonya maçında gerisinden çıkan adama yetişemedi bile 2:48 den itibaren serdar'ın ne kadar ağır bi stoper olduğunu görebilirsiniz.

alacaksak basalım parayı taş gibi bi stoper alalım. inanın serdar'ın ersan'dan bi fazlası yok.

Çevrimdışı atalay

Pas metrajı yüksek. Sağ ayaklı ters ayağı da iyi. Alan oyunu iyi. Yakın markajda iyi savunuyor. Dar ve geniş alanda hızlı. Her iki stoperi de yedekler.

3,5-4 milyona bitecek bir isim. Talipleri epey var ama...

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2016, 03:04:12 atalay ]

Çevrimdışı TayfurU

serdar azizde olabilir Djibolodji tanımyorum belki serdar azizden iyidir bir yorum yapmıyorum o yüzden ama gönlüm serdar azizden yana @Çağrı

ersan bizim takımda serdar azizden daha iyi oynar bence

Çevrimdışı Deniz

Ospina twitterda TT oldu ,basin dogru durust tek bir haber bile yazmiyor.kamplari takip eden Beşiktaş basini cok kötü ve yetersiz.

Övüncle badem ospinayi yalanladi fatih dogan dogruladi digerleri ölü taklidi yapiyor. Okadar muhabir icinde bir tek fatih dogan bilgi alabiliyorsa kimsenin ona buna camur atmasina gerek yok ,Besiktas medyasina ciddi revizyon lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erman1903

Sviatchenko bende çok beğeniyorum mental-müdehale-teknik olarak çok düzgün bir stoper fakat fiziğini 1 tık geliştirmesi lazım arkadaşa katılıyorum. Rakibe yapışıp sülük gibi bırakmıyor aynı zamanda korner gollerini sıkıştırıyor.

Papi tam bir hayvanmış çok hoşuma gitti, Sviatchenko ile iyi ikili olurlardı doğrusu.

Kaleci konusunda sessizden ilerlediğimizi düşünüyorum ama çok gecikmemeliyiz, yönetimin farklı isimlerden kafası karışmıyordur umarım...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ospina gelsin bilgisayarimdaki butun oyunlari siliyorum.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

#BEŞİKTAŞFansWantOspina YÜKLEEEN
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı onurt

Ospina twitterda Beşiktaşla ilgili beğenilerini kaldırmış. 
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı fore_kazık

O zaman bende #BEŞİKTAŞFansWantOspina konulu tweetlerimi kaldırırım :)

Günaydın herkese, hayırlı cumalar... Bu mübarek günde hayırlı haberler almamız dileğiyle....

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ospina twitterda Beşiktaşla ilgili beğenilerini kaldırmış.
Hepsi duruyo arkadasım nereye kaldırmış..

Çevrimdışı onurt

Hepsi duruyo arkadasım nereye kaldırmış..

evet duruyormuş,  ben retweetlere bakmışım.  Hadi beklemeye devam :)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ugurkartalizma

evet duruyormuş,  ben retweetlere bakmışım.  Hadi beklemeye devam :)

Aman gözünü seviyim kalbime indi sabah sabah Ospina gelecek..