2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913616 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

:) Arkadaşlar kendimi kötü hissediyorum 5 gün önce Cassio nunda içinde bulunduğu bazı kalecileri burada paylaştığım için. Keşke Marcelo Grohe'yi alsaydı yönetim Brezilyadan gayet iyi bir kaleci o gördüğüm kadarıyla.

Yine de Kötümser olmayalım en azından senelerdir piyasada olan bir kaleci Cassio ve FM scoutlar bu adamı hep iyi yapiyor. Çok iyi maçlarına şahit etmişliğim vardır geceleri Brezilya ligi izlerken,

Çevrimdışı LuceGel

En son Hakan Arıkan olaydı iyiydiye bağlatacaklar bizi  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı fore_kazık

Cassio yu izlediğim kadarıyla ölüsü yeter lig bitene kadar. Adam yine de ısınamadım. Ospi gelecekse sezon sonu 6 aylığına kiralık alınabilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat26

Necmi abi konuya bekleniyor ACİLLL!

Çevrimdışı talha

En son sene sonu Tosic geldiğinde yok bilmem kiminde o kadar asisti var yok algıda kaybediyor yok o yok bu falan fistan

He gördük algıyı aynı olay cassio da yaşanıyor yok neuer de yemiş yok sirigu de yemiş

Eğer öyleyse ne diye alıyoruz o zaman kaleci falan neuer de yiyorsa tolga için normal yesin devam etsin olay

Böyle böyle ne paralar boşa gitti

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı karakartalım

bu arada tomas vaclik nasıl bilirsiniz ?  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı genki1914

En son sene sonu Tosic geldiğinde yok bilmem kiminde o kadar asisti var yok algıda kaybediyor yok o yok bu falan fistan

He gördük algıyı aynı olay cassio da yaşanıyor yok neuer de yemiş yok sirigu de yemiş

Eğer öyleyse ne diye alıyoruz o zaman kaleci falan neuer de yiyorsa tolga için normal yesin devam etsin olay

Kesinlikle altına imzami atıyorum paraları çöpe atacak kadar zengin değiliz mantıklı ve kaliteli transfer yapmalıyız

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı genki1914

https://twitter.com/DiMarzio/status/685149514328621058
Cassio haberleri Felipe icin yapılan yoklamalardan çıkmış olabilir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı 38life

Neuer`in bile fail videosu var oyle 5 tane falan da dil. 2 macini izlemeden, 3 dakkalik video izleyip menejer kesilmis cogu yorum yapanlar. Merak etmeyin yonetim bu videolardan fazlasini degerlendirerek karar veriyodur.

Bunlar çok eski ama

Çevrimdışı dlcs

Arkadaşım bir fikrin var mı senin öncesinde? Yani ne yapılmalı ne düşünüyorsun? Sen çoğu kimsenin yaptığı gibi fikirleri eleştiriyorsun. Kim nasıl alınsın mesela senin düşüncen nedir?

Çevrimdışı talha

Arkadaşım bir fikrin var mı senin öncesinde? Yani ne yapılmalı ne düşünüyorsun? Sen çoğu kimsenin yaptığı gibi fikirleri eleştiriyorsun. Kim nasıl alınsın mesela senin düşüncen nedir?
Adam akıllı birini alsınlar yoksa alınmasın bu kadar basit

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Alınma ihtimali var ki haftalardır Ospina konuşuluyor değil mi? Arsenal 4 milyona almıştı bizden 7 istediler demek ki düz mantık bir 5 milyon çıkacak kasadan. O halde cassio vs ne diye uğraşalım?

Tek sorun Wenger deniliyor o halde parada anlaşılmış oyuncuyla zaten anlaşıldı. Olursa Ospina olacak olmazsa Costil kovalanabilir.

Seneye şampiyonlar liginde oynayacağız diyoruz yedekte tolga gibi etkisiz eleman varken ilk 11 e cassio yu koyup bir 3 sene de onu mu çekmeliyiz?

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı kartalBaz

En iyisi genc ve potansiyeli olan bir kaleciye 2-3 arasi verip almak. Tolgayi hep savundum burada ilk yari bitene kadar kalecimiz diye ama artik bu dakikadan sonra kalemize gecemez. Genc kaleciyi simdiden alalim ve bu donem bununla gecirelim. Yazinda ospina ayarinda bir kaleci alalim. Genc kalecide ikinci kaleci olarak ospinanin arkasinda bekler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 20:22:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cassio karşı karşıyalar, hava hakimiyeti, ve refleks olarak güçlü ve fit bir kaleci.

1.95 boyu var. Eğer üst düze kaleci almaktan vazgeçerlerse orta seviye kaleciler arasındaki iyi tercihlerden biri olur.

Hepsi bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ne hale geldim, firsat buldugum her an bakip duruyorum belki bir gelisme vardir diye. Kaleci mevkisi o kadar onemli olunca fark yaratacak biri gelsin istiyorum. Umarim Ospina gelir de rahat ederiz artik.

Çevrimdışı EagleForce

Alin artik dogru duzgun bir kaleci. Tolga bir mac bile kalede olmamali. Adam balonlardan hava topu alamiyor ustune bir de sakatlaniyor. Kanli canli rakiplere karsi dusunun neler yapar.

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/685086663245193216

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 20:24:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş gibi Türk futbolunun en başarılı hocalarından biri var. Gittiği her takıma oynattığı futbol ve başarıları ortada. Oyuncuları üzerindeki etkisi ve katkısı tartışılmaz. Onunla çalışmak tabii ki heyecanlandırır beni.”

Çağlar'ı baya baya kafalamış bizimkiler. Absürt bir teklif gelmezse Fener'den oyuncu bizim gibi duruyor açıklamalarından.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Ben atiba, sosa, ernst ve daha nicelerine yapılan yorumları da gördüm. Algınızdan geçmeyen her oyuncuyu tosic özeline çekiyorsunuz ama genel geçer bir durum yok. Yani 4 kişilik bir transfer listesi yapıp diğerlerine çöp gibi davranmayı bırakın.

İkinci olarak ben cassio ismini 2 gün önce öğrendim. Sonra oturdum 2-3 yıllık süreçteki maç özetlerini izledim. Daha sonra takımının taraftar yorumlarını okudum. Hiç öyle burada yazdığınız gibi tolga terk bir durumla karşılaşmadım. Tepkim de işte tam bu kör topal eleştirilere. Yoksa cassio filan değil benim derdim.

Sirigu, mandanda filan diyorsunuz ama bunları almada parayı bastırmak dışında nasıl bir taktiğiniz var? Mesela ospina diyoruz ama en ufak bir yumuşama yok kulübünde. Adamların kalecisi yok ne yapacağız? Yani yönetimdeki adamlar da afedersiniz salak değil dimi?

Bence pervasız yorumlara son verip gerekçeli bir şekilde görüşlerimizi belirtelim. O iyi bu kötü şu vasat.. bunlar yaftadan başka bir şey değil.

Çevrimdışı EagleForce

Şenol Güneş gibi Türk futbolunun en başarılı hocalarından biri var. Gittiği her takıma oynattığı futbol ve başarıları ortada. Oyuncuları üzerindeki etkisi ve katkısı tartışılmaz. Onunla çalışmak tabii ki heyecanlandırır beni.”

Çağlar'ı baya baya kafalamış bizimkiler. Absürt bir teklif gelmezse Fener'den oyuncu bizim gibi duruyor açıklamalarından.

Aziz her turlu comak sokar ise.  :akuma:

Çevrimdışı denilanz

Ben atiba, sosa, ernst ve daha nicelerine yapılan yorumları da gördüm. Algınızdan geçmeyen her oyuncuyu tosic özeline çekiyorsunuz ama genel geçer bir durum yok. Yani 4 kişilik bir transfer listesi yapıp diğerlerine çöp gibi davranmayı bırakın.

İkinci olarak ben cassio ismini 2 gün önce öğrendim. Sonra oturdum 2-3 yıllık süreçteki maç özetlerini izledim. Daha sonra takımının taraftar yorumlarını okudum. Hiç öyle burada yazdığınız gibi tolga terk bir durumla karşılaşmadım. Tepkim de işte tam bu kör topal eleştirilere. Yoksa cassio filan değil benim derdim.

Sirigu, mandanda filan diyorsunuz ama bunları almada parayı bastırmak dışında nasıl bir taktiğiniz var? Mesela ospina diyoruz ama en ufak bir yumuşama yok kulübünde. Adamların kalecisi yok ne yapacağız? Yani yönetimdeki adamlar da afedersiniz salak değil dimi?

Bence pervasız yorumlara son verip gerekçeli bir şekilde görüşlerimizi belirtelim. O iyi bu kötü şu vasat.. bunlar yaftadan başka bir şey değil.
:claps:

Çevrimdışı Ensar

önce arsenale ikinci kaleci bulmalıyız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Renton

Mandanda sezon sonuna kadar marsilyadayim demis ama yaz donemi acik kapi.6 ay kiralik lopez sonra bedava mandanda olmaz mi
See you in another life,brother.