2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912492 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çok zor bence. Gerçekten sıkışık durumdalar. Denizli'nin eksik mevkiler için çok fazla isteği var.
Ayrıca Norveç kulüpleri nakit sever abicim. Gese'de de o yok.
İnşallah alamazlar gece gözüme uyku girmedi ama ciddi bir şekilde ilgileniyorlarmış. Donk'a 2.5 veren Linnes'ide alabilir bence

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zaferk

İnşallah alamazlar gece gözüme uyku girmedi ama ciddi bir şekilde ilgileniyorlarmış. Donk'a 2.5 veren Linnes'ide alabilir bence

alsalar ne olucak en az 5m euro bayılıcaklar linnese ve daha birsürü eksik hatları var en önemlisi forvet böylece oralara takviye yapamıcaklar linnesi almakla gs nin hiç bi açığı kapanmaz beklentiyi yüksek tutucaklar sonuç 11 puanken sene sonu 20+ olur

Çevrimdışı 38life

ospirik'in bileti onaylanmadı mı daha?

Çevrimdışı Deniz

Evet, tabi ki öyle lakin Ospina faydalı olamayacagım, mutsuz olacağım, kaleyi bana emanet ettiğinizde bile iki kere düşüneceksiniz, oynamak istiyorum vs... gibi kanallar yaparsa Ospina, bence çok uzatmaz Wenger :)
Arsenal'in elinden kimleri çıkardığını biliyoruz, Van Persieler, fabregaslar, sagnalar, nasriler, vs... hiçbirini wenger eliyle yollamadı ama neticede gittiler.
tabi ospina için bunlar geçerli olmayabilir evet, wenger kadroda tutabilir ama biz yine istemeye devam edelim :)
Oyle tabi isteyenin bir yuzu kara :)

Gelir insallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

2 ay sonra sözleşmesi biten adama aptalca bayılmasalardı parayı, evet. Ama ffp onlarında da ensesinde.
3 adam daha istiyor hocaları hemde ivedilikle ya eksikler yamanacak yada linnes alınacak. Her koşulda
sağlam okkanın altına girecekler  :D

Çevrimiçi Samet Ç

alsalar ne olucak en az 5m euro bayılıcaklar linnese ve daha birsürü eksik hatları var en önemlisi forvet böylece oralara takviye yapamıcaklar linnesi almakla gs nin hiç bi açığı kapanmaz beklentiyi yüksek tutucaklar sonuç 11 puanken sene sonu 20+ olur
Forvet zaten alamayacaklar bence çok lükse kaçıyorlar Simone Zaza
İmmobile gibi oyunculara yürüyorlar

Çevrimdışı zaferk

immobile ismi geçen adamlardan tek çekindiğim isim ne kadar son dönemde düşüştede olsa kaliteli isim
neyse gesede konuşçak bişey göremiyorum ben ospina gelsin dertler bitsin :)

Çevrimdışı Ensar

ya ne yürümesi allah aşkına yemeyin bunları , sene başında da İbrahimovici alıyorlardı güya, linnes mayke felan alamazlar alırlarsa da ffp cezayı çakar , her türlü zarar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sarp

Linnes'i takip ettiklerinden çok istediklerinden değil. Tarafımızdan, çizilen (hatta özür dilerim; kanırtılan) karizmaları için istiyorlar.
Taraftara şirin gözükelim Vol.2. Kremşantilerin, çileklerin, kirazların sonuna gelindi. :D

Çevrimiçi Samet Ç

ya ne yürümesi allah aşkına yemeyin bunları , sene başında da İbrahimovici alıyorlardı güya, linnes mayke felan alamazlar alırlarsa da ffp cezayı çakar , her türlü zarar
Arkadaşım her yürüdüğün oyuncuyu alıyor musun adamlar olmayacağına bile bile kendileri için lükse kaçacak isimlere yürüyor diyorum neyse bu konu burada kapansın fazla konu dışı yapmayalım. Bu arada Ospina'nın rezervasyonu onaylanmış mı?

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşım her yürüdüğün oyuncuyu alıyor musun adamlar olmayacağına bile bile kendileri için lükse kaçacak isimlere yürüyor diyorum neyse bu konu burada kapansın fazla konu dışı yapmayalım. Bu arada Ospina'nın rezervasyonu onaylanmış mı?

kardeşim bende diyorum ki yürüdükleri felan yok yalan dolan defalarca yaşadık aynı şeyi :) aynen bu konu uzamasın ospina gelsin artık :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

3.büyük gs yi spor toto başlığında konuşalım arkadaşlar. Samet bu arada amcan seni linnes ile kızdırıyorsa Gomez de o anlar  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ozan062

ortasaha transferlerindede yol katedilmeye baslanmıs

isimlerden birini dün verdim ama niyet var yani güzel bence cnk Senol hoca enson toplantıosında ortasahaya ihtiyac yok diye konusmustu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

ortasaha transferlerindede yol katedilmeye baslanmıs

isimlerden birini dün verdim ama niyet var yani güzel bence cnk Senol hoca enson toplantıosında ortasahaya ihtiyac yok diye konusmustu
abi bonservis durumu nedir carrikc te

Çevrimdışı POSEİDON

Yok bilet rezervasyonu fotosu falan fişmekan...Gereksiz polemik konusu bunlar."Oyuncu ile ilgileniliyor"  dersin olur biter.İsteyen inanır, isteyen inanmaz.
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı canergiray77

ospinadan ne haber abiler kardeşler dün belli olur deniliyordu :ishock:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yok bilet rezervasyonu fotosu falan fişmekan...Gereksiz polemik konusu bunlar."Oyuncu ile ilgileniliyor"  dersin olur biter.İsteyen inanır, isteyen inanmaz.
Peki.

Çevrimdışı AmaralGürses

Yani bu şuna benziyor.. diyelim bir yolsuzluk var ortada bir gazeteye veya haber sitesine diyorsun ki, bunun belgesini yayınlamanıza gerek yok, "yolsuzluk var" deseniz yeter. Isteyen inanır istemeyen inanmaz.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mantiga bak hele.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı canergiray77

stoperdi bu değil mi atınç'ın yerine çokta güzel olur geleceği parlak deniliyor @AmaralGürses
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı POSEİDON

Mantiga bak hele.. :)

Tevellüt'ü yetenler Forzadaki Robinho rezaletini hatırlar.
Bu uçak bileti olayı da oraya doğru ilerliyor da ondan dediydim.
He bir de başkanın bir lafı vardı" Beşiktaş da bir işin olmasını istemiyorsanız o konuyu hakkında bol bol konuşun diye."
Yoksa kim neye inanır, güvenir beni bağlamaz.
Ben bu tarz istihbaratların yayınlanmasının, sonrasında doğurabileceği sıkıntıları belirtmek istemiştim.
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tevellüt'ü yetenler Forzadaki Robinho rezaletini hatırlar.
Bu uçak bileti olayı da oraya doğru ilerliyor da ondan dediydim.
He bir de başkanın bir lafı vardı" Beşiktaş da bir işin olmasını istemiyorsanız o konuyu hakkında bol bol konuşun diye."
Yoksa kim neye inanır, güvenir beni bağlamaz.
Ben bu tarz istihbaratların yayınlanmasının, sonrasında doğurabileceği sıkıntıları belirtmek istemiştim.
Arkadasim kurdugun mantik gercekten mantik disi. Bu haberin yayinlandigi yer bir haber sitesi. Milyon tane haber sitesi var milyon tane haber var transferle ilgili. Hicbir tanesinin kaynagi yok. Burada bir kaynak koyulmus. Ayrica kaynak transferin gerceklestigi anlamini tasimiyor. Ciddi ciddi ilgilenildigini gosteriyor. Besiktasim bu donemde gercekten profesyonel calisiyor. transfer olumlu sonuclanirsa koyar ucaga getirirsin aninda. Bu mantikliysa, bu rezervasyonu haber yapmakta o kadar mantiklidir. Senin kucumsedigin bu rezervasyon ekrani goruntusu icin eminimki muhabirler bin takla atarlar. Lutfen emege saygi. Ozellikle maddi menfaat beklentisi olmayan emege bin kere saygi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ozan062

abi bonservis durumu nedir carrikc te

bilmiyorumki menejerin birisi önermiş fakat isteniyor oraya birisi

ki öneriyi sorusturma asamasına ilerletmişler bakalım ama benim düşüncem stoper ve ortasaha her zamanki gibi son dakikalara kalacaktır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi