2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915051 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Latife ediyorum. Fakat keşke haberi girmeseydiniz. @Necmi
iyide @atalay girdiğimiz transfer haberi değilki kulüp bilet ayırtmış buda doğru neden bu
haberi girmeyelim imza atıldı demiyoruz bilet onaylatıldı demiyoruz yer ayırtıldı oda ekran görüntüsü
buda Beşiktaşın ciddi ilgilendiğini gösterir.

Çevrimiçi Necmi

İyi akşamlar, hayırlı nöbetler herkese.

Bu akşama kadar varlığından haberim yoktu buradan yer var mı bize de bu sitede?
hoşgeldin kardeşim her Beşiktaşlıya yer vardır.

Çevrimdışı Tolga

Olmaz mı var tabi  :hosgeldin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

:hosgeldin
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Turco

yalan haberin kralı :D az sonra detayları açıklayacağım.

gelelim sosa olayına, sosa doğma büyüme la plata'lı, yani benim üniversiteyi okuduğum şehir.
estudiantes'in altyapısında yetişti, idolü juan sebastian veron.
sezon başında sosa tatil için arjantin'e geldi ve veron ile birçok kez görüştü.
estudiantes sosa için yanlış hatırlamıyorsam 2 milyon euro gibi bi rakam önerdi.
sosa yönetime gitmek istediğini iletti ama şenol hoca izin vermedi.
veron sosa'dan söz aldı, ilerde sosa arjantin'e dönerse oynacağı tek kulüp altyapısından yetiştiği estudiantes.
taraflar anlaşsa bile sosa'nın river'a gideceğini sanmıyorum.

takas olayına gelecek olursak bi kere mantık dışı. sosa + bir miktar para demek balanta'yı 8-10 milyon euro'ya mal etmek demek.
balanta o kadar eder mi ? bu performansı ile asla etmez, taş çatlasın 5-6 milyon eder.
kaldı ki river'ın sosa'ya ihtiyacı yok çünkü elinde en az sosa kadar iyi olan Leonardo Pisculichi var.

özetle %90 yalan haber.

Çevrimdışı atalay

iyide @atalay girdiğimiz transfer haberi değilki kulüp bilet ayırtmış buda doğru neden bu
haberi girmeyelim imza atıldı demiyoruz bilet onaylatıldı demiyoruz yer ayırtıldı oda ekran görüntüsü
buda Beşiktaşın ciddi ilgilendiğini gösterir.

Sorun bu değil. Site hit yaptı. Yazılan tarih ve saatte uçaktan Ospina inmez ise geçmiş olsun. Yaz transfer sezonu başıma geldi, kendimden biliyorum. Piranalar hazır bekliyor.  :D  @Necmi

Çevrimdışı kadir137

Ospina nın uçak bileti haberini gördüm koşarak buraya geldim. Ne dersiniz transfer ihtimaline, olur mu sizce o.O

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı RQ7_351903

Ospina nın uçak bileti haberini gördüm koşarak buraya geldim. Ne dersiniz transfer ihtimaline, olur mu sizce o.O

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cassio diyolar birader, zor.

Çevrimdışı Seyithan

Hoşbulduk teşekkürler herkese.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sorun bu değil. Site hit yaptı. Yazılan tarih ve saatte uçaktan Ospina inmez ise geçmiş olsun. Yaz transfer sezonu başıma geldi, kendimden biliyorum. Piranalar hazır bekliyor.  :D  @Necmi
Ya atalay inanan inanır millet bi acayip kaptırıyor kendisini..

Çevrimdışı atalay

Ya atalay inanan inanır millet bi acayip kaptırıyor kendisini..

Taraftar transfer şampiyonluğunu, lig şampiyonluğundan daha fazla istiyor. Duyum konusunda en çok prim yapan camia da biziz.

Çevrimdışı Renton

Abi orada havaalani kısaltmasi yaziyor bu sistemlerde istanbul diye yazmaz IST yazar sabiha gökçen ise SAW yazar.

Bilette LHR(londradaki 5 havaalanindan birisidir - IST yazıyor...
Bilette sıkıntı yok buradan kesilmişti londra airport olarak geçiyor.Thy londrada 2 havaalanında faaliyette biri gatwick diğeri lhr yani heathrow bilet normal ayırtılmış yani inanmayacak bir durum yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı anilsevim

Haberin girilmesi bence hatadır. Şahsi fikrim
İsteyen herkes istediği kişiye uçak bileti ayırtabilir.
İsteyen varsa şu an Ospina için istediği güne rezerve yapabilir.
Şahıs yapabileceği gibi tur şirketleri de yapar
Benim çok saygı duyduğum Necmi abinin açıklamasını maalesef kafama yatmadı.
Bu site doğruluğu onaylanmayan veya net olmayan birşeyi haber girmez, girmemeli.
Ha bilet onaylanır alınır vs o zman olabilir o da belki. Emin olun sitenin adı duyulsa bile Ospina o uçaktan inmezse bu sitenin imajı hem içerden hem dışardaki insanlar tarafından yara alır hem de cok.
2 güne goygoycu site lafını yapıştırırlar benden demesi.
Çok afaki basit bi rezervasyon sadece bu.
Neyse...fikrimi paylaşmak istedim sadece. Saygılar
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Taraftar transfer şampiyonluğunu, lig şampiyonluğundan daha fazla istiyor. Duyum konusunda en çok prim yapan camia da biziz.
Aynen öyle değişik insan tepkileri halbuki böyle yapınca bi şekilde haber araştırıp bilgi getiren insanlarada ayıp ediyorlar.

Çevrimdışı Turco

Medya Beşiktaş isimli twitter hesabının kaynak olarak gösterdiği @LaCarpetaDeRiver hesabından.

Se aclara: Besiktas no pidió a Balanta en esta operación, pero antes de que esto ocurra, Gallardo dio su orden de negarse a esta idea.

Kesin bilgi: Beşiktaş Balanta'yı istemedi, çok önceden böyle bir isteği oldu ama Gallardo reddetti.

Bu haberi yayan hesap yazılanları büyük ihtimalle google translate ile çevirdi ve ortaya böyle birşey çıktı  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Futbolcularımız röportaj verirken quaresma gibi bu takımın büyüklüğünü vurgu yaparak şampiyonluga vurgu yaparak konusmalilar.

Çevrimdışı Turco

Meselenin birde öbür kısmı var. YD döneminde birkaç çakal Beşiktaş'ın borsada ki kağıtlarından almıştı. (İsim vermeyeceğim )
Yok İbrahimoviç geliyor yok Robinho geliyor yok o geliyor bu geliyor diye diye duyumlarla Beşiktaş'ın kağıtlarının borsada değer kazanmasını sağlayıp kar derdine düştüler. Bu duyumculuk olayı da o zamanlardan kalma. Prim yapmasının bir sebebi de bu.

Unutmayın ki Portekizlilerin ve Guti'nin transferleri sonrası Beşiktaş'ın hisse senetleri borsada baya bi coşmuştu.

Şimdi 3 tane çok iyi transfer yapsak ben anında gider tüm paramla Beşiktaş'ın hisse senetlerini alırım. Çünkü şampiyonluk sonrası CL gelirleri, stat gelirleri + sportif başarı sonrası hisse senetlerinin baya değer kazanacağı aşikar.

Bu tür olaylara sadece basit bir duyum olarak bakmamak lazım neler neler dönüyor bir bilseniz  :ok:

Çevrimdışı zaferk

Selamün aleyküm öncelikle herkese yeni haberim oluyor böyle bi forumdan katıldım aranıza kabul görülürüz inşallah  :ebebe:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Selamün aleyküm öncelikle herkese yeni haberim oluyor böyle bi forumdan katıldım aranıza kabul görülürüz inşallah  :ebebe:

:hosgeldin
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Boşver  piranhalar gelirde burda barınamazlar.

Çevrimdışı tangaz

bazı isimlere takılıp kalıyoruz menajerlerin elinde 3-5 adam war sürekli bunlar yazılıyor. hiç gündeme gelmeyen iş görecek iyi kaleciler war. mesela bologna kalecisi Antonio Mirante çok iyi bir kaleci gayette iş görür. son milan maçını tek başına çevirdi adam. @atalay  yorumun var mı mirante hakkında?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim her Beşiktaşlının yeri hazırdır. Sıkış bir köşeye

Çevrimdışı murat_

Cassio nasıl güney amerikalı arkadaş?  :biggrinking:
tam olarak bole bi arkadas  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bazı isimlere takılıp kalıyoruz menajerlerin elinde 3-5 adam war sürekli bunlar yazılıyor. hiç gündeme gelmeyen iş görecek iyi kaleciler war. mesela bologna kalecisi Antonio Mirante çok iyi bir kaleci gayette iş görür. son milan maçını tek başına çevirdi adam. @atalay  yorumun var mı mirante hakkında?
Ben maçı seyrettim takımı tek başına maçta tuttu ve 3 puanı almasinda en büyük etkendi ama 3 4 maç daha seyretmek gerek.

Çevrimdışı onurturan

Boşver  piranhalar gelirde burda barınamazlar.
:claps: