2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920243 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

Haberi yapanlara emekleri için teşekkürler.Duyum istersiniz söylerler ve haber yaparlar,haberi yapanlar yalancı olur ne istiyorsunuz ya kesin ifadeler kullanılmamış imza mı atıldı sanki.Gidin  o zaman ne idüğü belirsiz adamlara inanın ama terbiyesizlik yapmayın lütfen emeği geçenlere..

Çevrimdışı denilanz

Hep söylüyorum şu transfer başlıklarına forumda geçmişi olmayan kişilerin girmesine izin verilmesin.

Ne haberi yapanı ne bileti paylaşanı tanıyorlar ama akılları sıra dalga geçiyorlar.
Katılıyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Ya arkadaş şu haberi duydugunuz kisiler twitter da kuru sıkı atan kisiler değiller
Neyin pesindesiniz arkadaşlar
Burada böyle bir haber yapildiysa hayirlisi olsun insallah deyip gecmeniz lazimken garip bir tavir icine giriyor bazilari...
Anılın da son soylediklerine katiliyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Necmi abi yazdıysa doğrudur.. İmzayı görmeden kesin diyemeyiz ama belli ki iş son aşamada
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Fırat'ı ciddiye almayın :D

Bütün gün gazatelerde çıkan haberleri derliyor ondan sonra da 23.48'de transfer konuşalım minnoşlarım yazıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar
Bir kez daha gördük ki zehir gibi yönetimimiz var . Yönetim kime yalan haber kime doğru haber sızdaracağını biliyor algı öyle değil böyle yönetilir.
Ospina transferi olursa psikolojik olarak rakipler çöker.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2016, 23:56:38 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Renton

değişmedi iki transfer daha dedi verdimi isim iki stoper birinin olması bencede imkansız ama ikincisi olacak gibi duruyor.
Hazir baslamisken su isimleride verseniz bende rahat uyusam abi :tabe:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

bu twitterdaki gazetecilerin hangi haberi tuttu ki ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Bir haber yapmışlar. Doğru/yanlış. Oku-geç.

Bizim taraftarlar transfer sezonunda kendilerini kaybediyorlar. 

Çevrimdışı Tolga

Fırat Günayer, Övünç Özdem, Hakan Gündoğar hatta Fatih Doğan gibi muhabir ya da gazetecilere yönetim kanadından genelde hedef şaşırtmaya yönelik bilgiler veriliyor.

O yüzden çok dikkate almayın çoğunu :) Bazen Fatih Doğan'ın haberleri doğru oluyor işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Turco

Biz bence kaleci antrenörünü de değiştirmeliyiz. Geldiğinden beri cenk bir adım ileri gitmedi aynı şekil Günay da da birsey değişmedi tolga geriledi millet muslera diye yirtiniyor ama tafarel gerçeğini unutmayın gelişiminin birinci faktörü eski yıllara nazaran Cordoba günümüz kaleciler oynaması gerektiğini oynuyordu ayakları mükemmel reflexleri iyiydi ve bunu bizle paylaşmayı yani kaleci antrenörü değişmeli sambadenin elle tutulur somut bir örneği yok bu takım 2 senedir avrupada kaleci yüzünden elendi yanlış anlamayın Gunay suclamiyorum ama derbide yediğimiz gol ortada hemen cevap vermesek  sıkıntı büyük ha bir şehir efsanesi sambadenin farklı calıştırıyormus kaleciler biride bir arpa boyu yol alamadı (bu benim görüşümdür farklı düşünenlere saygım sonsuz)

yanlış düşünce ! jose sambade dünyanın sayılı kaleci antrenörlerindendir

örnek vereyim bi çocuk aptalsa, eğer kapasitesi yoksa einstein bile ders verse adam edemez.

elimizdeki kalecilerin hepsi yetersiz maalesef suçu sambade'ye atmak işin kolayı.

Çevrimdışı F1903

Fırat'ı ciddiye almayın :D

Bütün gün gazatelerde çıkan haberleri derliyor ondan sonra da 23.48'de transfer konuşalım minnoşlarım yazıyor.

Heh agzina saglik Tolga. Adamin 90 kusur bin takipcisine anlatmaya calisiyorum anlatamiyorum.

Bu adamin simdiye kadar herkesten evvel bir tane isim soyledigini, transfer tutturdugunu duyan goren var mi?

Piyasada ismi gecen ne kadar adam varsa ''x olabilir, y belki, z belli degil'' yaziyor, garibanlar da abi kralsin, abi helal olsun diye kendinden geciyor.

Çevrimdışı ZORBEY

Fırat Günayer ‏@firatgunaye

"Ospina'nın uçak bileti" nete düşmüş dediler..
En yetkili isme sorduk..
"Yalandır..Beklentiyi arttırmak için yapıyorlar" dedi..

en yetkili isime sormuş güya

beni aradı az evvel. şimdi hemen ben sölemiştim size gibi süslü haberler yapmasın diye ters köşeye yatirip sepetledim inanma didim:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Melekcik

Aynen öyle benimde bunları yazmamın sebebi siteyi eleştirmek veya başka bişey değil burada ospinayı sabaha kadar bekleyecek adamlar biliyorum onlar üzülmesin benim derdim bu inşallah biz yanılırız
Arkadaşlar transfer bitti deniliyor sadece ospina adına uçaktan rezervasyon yapılmış. Bu gelecek anlamda taşır gelmeyecek anlamı da taşır onun için her habere kapılmayın üzülen bizler oluyoruz bknz: nene Ronaldinho linnes gökhan inler vb.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

değişmedi iki transfer daha dedi verdimi isim iki stoper birinin olması bencede imkansız ama ikincisi olacak gibi duruyor.

o ikincisi bencede cok zor ama bakarsin, koprunun altindan cok sular akar belli olmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

FG'ye sorsaydınız, "en yetkili" kişiler sizin ne mal olduğunuzu bilmiyor mu diye.

Evet doğru mu deseydi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bugüne kadar fıratın kaç tane transfer haberi tuttu ki onu bunu yalanlıyor?
Arkadaş önce sen kendi çöpünü topla.
Robinhoları ronaldinhoları RVPleri getirdiğin günleri unutmadı bu taraftar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mrred

Erdal TORUNOĞULLARI splinter cell diye efsane bir oyun vardı tom amcanın oyunu
ordaki karakter gibi gizli gizli yapıyor işleri :evillol: :evillol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat26

İnşallah gelir be.

2 gün boyunca başka bir şey düşünemem,gelirse de yüzyılın çalımı olur şu sözde gazetecilere.Ntv-Trt-Aspor hepsi patlamış olacak

Çevrimdışı BJKTÜRK23

oluru olan isim Zapata veya Papy ise sıkıntı yok abi   :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Giray Burak

Şu ospina haberleri bile forumdaki tüm ciddi trolleri ortaya çıkarıyor.
noktayı koymuşsun.

Çevrimdışı Savaş

Bu haber gündüzden internete düşmediği için Fırat hazırlıksız yakalandı :D

Kendisi sadece internette yazılanları süsleyip söylediği için bişey diyemiyor.

En güzel iş bunlarınki. Hem takımla ol, hem dünyayı gez hem para kazan. Hayata bak.

Çevrimdışı fore_kazık

Daha bugün 3 gol yedi Roma da nasıl geri döndü  :biggrinking:
Onunda londra ya biletini bulmuşlardır belkide :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

uçak londra airportundan mı kalkıyormuş. :kop: :kop:

londra...
Hayır London havaalanından kalkıyormuş...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı F1903

Fırat ve Ovunc kendileri de anladi yonetim tarafindan trollenmis olabileceklerini, Ospina icin ''dusuk de olsa bir ihtimal var'', ''%10 ihtimal'' gibi acik kapi birakmaya basladilar  :lol: :lol:

Bu muhabirlik ne kebap is ya..