2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920447 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZORBEY

En yetkili isim derken? Thy genel müdürü? :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaw yok yok ne thy müdürü beni aradı seni kandiriyorlar dedim:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Samet Ç

Haberle dalga geçiyorlardı Fırat'a gerekli ayarı verdim bu hafta mahkeme kağıdı evime gelir.  :D Haber doğru olabilir de olmayabilir de ama ne olursa olsun insanların emek verdiği bir işle dalga geçilmez. Benim takıldığım yer Londra neden İngilizce değil de Türkçe yazılmış üstelik tüm metin İngilizce yazılmışken gerekli bilgiyi verdiler beklemeye geçtim ama kendimi yine de fazla ümitlendirmek istemiyorum .

Çevrimdışı Kalyoncu

ortalıkta böyle bir konu dönüyor bir çok face sayfalarında gördüm fakat bu sayfa bizim forumu kaynak göstermiş diğer sayfalara sallama haber diye inanmadım bunu görünce heyecanlandım birden doğrumu ?
Haberi yapan burası zaten kaynak Necmi abiler :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

yaw yok yok ne thy müdürü beni aradı seni kandiriyorlar dedim:)
:evillol: :evillol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

ortalıkta böyle bir konu dönüyor bir çok face sayfalarında gördüm fakat bu sayfa bizim forumu kaynak göstermiş diğer sayfalara sallama haber diye inanmadım bunu görünce heyecanlandım birden doğrumu ?
Kesin birşey yok sadece rezervasyon var.Daha önce uçak biletlerinin bile iptalini gördük
Valdes uçağın kapısından döndü hatırlarsanız
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bonservisli olduğunu duyarsa şok olacak demekki :D
Duymasın Şimdi ben size dedim der  :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

haber sitemize bakabilirsin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 00:18:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

ohoooo  sen nerelerdesin ya neler oldu neler :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Turco

Balanta'yı izleyen var mı?

ben defalarca çıplak gözle izledim. sakatlık problemi olmasa çoktan avrupaya gitmişti.

bir türlü istenilen seviyeye gelemedi, kumaş iyi ama bir türlü dikiş tutturamadı.

Çevrimdışı ALI RIZA

Badem beni Engellemiş  :evillol: :evillol:
@Deniz hep senin yüzünden @Çağrı da olabilir  :kop: :kop:

Çevrimdışı canergiray77

Kesin birşey yok sadece rezervasyon var.Daha önce uçak biletlerinin bile iptalini gördük
Valdes uçağın kapısından döndü hatırlarsanız
diyorum ya bir çok sayfada gördüm takmadım kolpadır diye ama burası bizim forumu gösterdiği için heyecanlandım hemde acayip hem valdes işi olmadı belkide hayırlısı buymuş kalan sahalar bizim
( Tolga hakan arıkan olmasında ) @Deniz
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

İnşallah gelir be.

2 gün boyunca başka bir şey düşünemem,gelirse de yüzyılın çalımı olur şu sözde gazetecilere.Ntv-Trt-Aspor hepsi patlamış olacak
iki güne gerek yok yarın biletlerin onaylanması için son gün yarın onaylanmazsa düşer biletler onaylanırsa iş bitmiş demektir.
yarın öğrenme imkanımız olursa açıklarız zaten. aslında onaylanmasını bekleyip öyle yayınlayacaktık ama düşündük taraftar bilmeli bu transferin peşinde koşulduğunu
ciddi bir çalışma var olur olmaz ama bu gün insanlar çok ümitsizdi dedik bilsinler olmazsada olmaz biz burdayız. Haberinde arkasındayız.

Çevrimiçi murat

Bonservisli olduğunu duyarsa şok olacak demekki :D
olursa ben zaten kiralık için zor dedim der.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Galiba bizimkiler transferi 2-3 yönetici ile yapıyorlar çoğu yöneticinin gerçeklerden haberi olmadığını düşünyorum onlarda sorarsa Boyko falan diyip geçiştiriyorlar . Çünkü öteki yöneticiler sürekli medya ile iç içe kesin birisi söyler mantığıyla yaklaşıyorlar heralde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kirimli90

Deli gibi merak etsem de kimse kesin olarak birsey bilmeyince icimin yaglari eriyor vallahi. Neydi oyle eskiden, birine teklif gotursek, utanmadan Anadolu kulupleri bile araya girip fiyat arttirmaya calisiyorlardi. Helal olsun sana Fikret Basgan. Seni sevmeyen olsun :biggrinking:

Çevrimdışı dlcs

ben defalarca çıplak gözle izledim. sakatlık problemi olmasa çoktan avrupaya gitmişti.

bir türlü istenilen seviyeye gelemedi, kumaş iyi ama bir türlü dikiş tutturamadı.

Nasıl olur bizim defansa?

Çevrimdışı Tolga

Badem beni Engellemiş  :evillol: :evillol:
@Deniz hep senin yüzünden @Çağrı da olabilir  :kop: :kop:
Niye acaba :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Niye acaba :D
@Tolga Bademe Badem dediğim için Badem bana kızmış Niye bana Badem demiş bende Bademsin işte dedim Bademlik etmiş beni bademlemiş  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Ensar

@Tolga Bademe Badem dediğim için Badem bana kızmış Niye bana Badem demiş bende Bademsin işte dedim Bademlik etmiş beni bademlemiş  :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Badem değil mi işte bunda ne varki değil mi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Badem egoistin önde gideni varya. Beyimiz ego banyosu yapıyor hergün :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı halvetifarazi

beş para etmeyen kimin torpillisi olduğu meçhul bir adam. bırakın bu adamları takip etmeyi prim vermeyi.