2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920236 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Turco

beni aradı az evvel. şimdi hemen ben sölemiştim size gibi süslü haberler yapmasın diye ters köşeye yatirip sepetledim inanma didim:))))

bunu bi kenara not edelim o zaman. olurda transfer gerçekleşirse yüzyılın trolünü yaparız fırat'a, aklı başına gelir.

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle benimde bunları yazmamın sebebi siteyi eleştirmek veya başka bişey değil burada ospinayı sabaha kadar bekleyecek adamlar biliyorum onlar üzülmesin benim derdim bu inşallah biz yanılırız
neyi bekliyorlar anlaşıldı dedikmi anlaşmaya çok yakın bilet onaylanmış dedikmi gelmesi için önce biletin onaylanması lazım
adına iki bilet var diğeride 11.40 uçağına imza atılırsa o biletlerden biri onaylanacak yarında onaylanması gerekiyor son gün bunuda öğrendiğimizde burdan paylaşırız.
yok iş uzadı o zaman başka bilet alınır onunda ekran görüntüsünü atarız bu en azından Yönetimin almak için ciddi olduğunu gösteriyor.
artık bu transferde tek sorun wenger bonservis anlaşılmış ospinaya verilecek para anlaşılmış wenger yan çiziyormuş  onu iknaya çalışıyorlardı öğleden sonra
sonra bu bilet ayrıltıldı bizde tamam dedik ikna edildi sabahtan beri bu transferin peşindeyiz kaç kişi tek bir haber sızdımı foruma ama
uçakta adına yer ayırtılması bir haberdir o uçağa biner binmez orasını bilemem o bilet türkiyede girildi yazan türk olduğuna göre londra yazmasıda çok normal
ben o bileti yayınlarken gördüm istesem düzeltirdim photoshopluk iş ama neden orjinal halini bozayım orjinali bu bileti giren böyle girmiş o ekranı THY pc lerinden
ancak içerden görebilirsin buna bakan arkadaşında ekranda adı çıkar üye kotları yazar onlarda silindi biletten şifreyle girilebilen bir program acentalar o bilgileri göremez

Çevrimdışı fore_kazık

Fırat Günayer ‏@firatgunaye

"Ospina'nın uçak bileti" nete düşmüş dediler..
En yetkili isme sorduk..
"Yalandır..Beklentiyi arttırmak için yapıyorlar" dedi..

en yetkili isime sormuş güya
En yetkili isim derken? Thy genel müdürü? :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

aynen "en yetkili kişi " bademe evet ospinayı aldık diyecekti.
çok iyi gazeteci ya Allah nazardan saklasın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

yanlış düşünce ! jose sambade dünyanın sayılı kaleci antrenörlerindendir

örnek vereyim bi çocuk aptalsa, eğer kapasitesi yoksa einstein bile ders verse adam edemez.

elimizdeki kalecilerin hepsi yetersiz maalesef suçu sambade'ye atmak işin kolayı.
@Turco üçüdemi yeteneksiz maçta hata yapabilir ler ama geldikleri gibiler oyun bilgileri aynı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Kemal

Linnes olayından sonra site yönetimindeki arkadaşlar abiler kolay kolay galyana gelip haber girmezler rahat olun .

@Necmi abi iyi hissediyorum yazmıştım değil mi dün :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2016, 00:06:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geriden gelerek okudum bazı şeyleri anlamak mümkün değil.

Haberde imza atıldı yazıyor mu? Uçak bileti alındı yazıyor mu? Uçak bileti ayrıldı, rezerve edildi artık nasıl ifade ediyorsanız.

Bir bilgiye ulaştık ve paylaştık. Her gün onlarca yalan haber okuyorsunuz oldu bitti gitti diye ama alınan bilgiye kıçına başına bir şey eklemeden sunuyoruz kendini çok zeki zanneden arkadaşlar sağolsun dalga geçmeye bile kalkmışlar.

Kaç kişi rezerve edilen biletleri görebilecek kadar yetkili işi dalgaya vuranlardan? Kaç kişi bu pozisyonda çalıştı? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı geçtik turboya alıp dalga geçmeye başlamışız.

Bazı şeyleri anlatmak anlamak güç gerçekten. Herkese iyi geceler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar transfer işi strateji işidir gizlilik ister basına düştüğü an fiyat 2 katına çıkıyor hala anlamadınız mı ? beşiktaş muhabirlerine yönetim bilerek yanlış bilgi veriyor.
Onlar da ekmek parası kazancak iyi kötü yazıyorlar işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı Deniz

Fırat ve Ovunc kendileri de anladi yonetim tarafindan trollenmis olabileceklerini, Ospina icin ''dusuk de olsa bir ihtimal var'', ''%10 ihtimal'' gibi acik kapi birakmaya basladilar  :lol: :lol:

Bu muhabirlik ne kebap is ya..
Öyle tabi.
5 yıldızlı otelde kal kanalın parası ile ,yurt dışı kamplarına git.
Twitterda okuduklarını kendi haberinmiş gibi pompala.
Olmadı mı da "ben zaten kesin dememiştim " de işin içinden sıyrıl.

Başkasının haberi oldu mu da anında yalanla.
Kebap iş valla.Gidim de yiyim birazdan bari kebabımı :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

En yetkili isim derken? Thy genel müdürü? :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok rte  :lol:

Çevrimdışı Doğuhan

şu haber muhabirlerin alay konusu oldu ya... ama içten içe korku içindeler ya gerçekse diye :) inş cuma ospina istanbula iner de kapak olurlar. Biz burda gomezin quaresmanın uçağını radardan izleyen manyaklarız burdaki insanların beşiktaş sevgisi muhabirlerin çok anlayabilceği bişey değil

Çevrimdışı BJKTÜRK23

beni aradı az evvel. şimdi hemen ben sölemiştim size gibi süslü haberler yapmasın diye ters köşeye yatirip sepetledim inanma didim:))))

en yetkili kişiyi buldum  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Erdal TORUNOĞULLARI splinter cell diye efsane bir oyun vardı tom amcanın oyunu
ordaki karakter gibi gizli gizli yapıyor işleri :evillol: :evillol:
yok kulüpten kesinlikle haber sızmıyor ben size nelerin bu güne kadar sızmadığını söylesem şaşarsınız
acayip ketum davranıyorlar

Çevrimdışı mrred

badem geri vites yapıyor :)

https://twitter.com/firatgunayer/status/684855663437176834

DGSADGASDGASD
 :evillol: :evillol: :evillol:
çok iyi forumu takip ediyor kesin.

Fıratcım merhabaaaaa el sallasana bize
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı F1903

Öyle tabi.
5 yıldızlı otelde kal kanalın parası ile ,yurt dışı kamplarına git.
Twitterda okuduklarını kendi haberinmiş gibi pompala.
Olmadı mı da "ben zaten kesin dememiştim " de işin içinden sıyrıl.

Başkasının haberi oldu mu da anında yalanla.
Kebap iş valla.Gidim de yiyim birazdan bari kebabımı :D

@Deniz cok gaza geldim varsa bir tv ya da gazetede ust duzey tanidigin bana da muhabirlik isi ayarla.

Kebabi ben ismarliyicam soz :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mrred

yok kulüpten kesinlikle haber sızmıyor ben size nelerin bu güne kadar sızmadığını söylesem şaşarsınız
acayip ketum davranıyorlar
Abi yönetim zehir gibi git gide daha iyi oluyorlar .
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozan062

bi film izledim, araya ospina'yı sıkıştırmışsınız. helal be!  :halay:

konusu neydi kanserli manserlimi?:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Turco

@Turco üçüdemi yeteneksiz maçta hata yapabilir ler ama geldikleri gibiler oyun bilgileri aynı

evet, üçüde yeteneksiz olmasaydı biz bu duruma düşmezdik.

tolga cenk ve günay resmen el bombası gibiler.

tolga iki sene üst üste bizi uefa dan etti.
günay gs maçında amatör kalecinin yapmayacağı hatayı yaptı.
cenk'in hataları saymakla bitmez zaten.

oyun bilgileri aynıysa verileni iyi kavrayamamalarından kaynaklanıyor. mesela tolga sambade'nin antreman temposunu çok ağır buluyor, işine gelmiyor çünkü.

sana sambade dünyanın sayılı kaleci antrenörlerinden biri diyorum sen hala aynı yoldan devam ediyorsun.

çocuğunun zeki olduğunu iddia edip suçu hocaya atan öğrenci velisi gibisin.

Çevrimdışı canergiray77

ortalıkta böyle bir konu dönüyor bir çok face sayfalarında gördüm fakat bu sayfa bizim forumu kaynak göstermiş diğer sayfalara sallama haber diye inanmadım bunu görünce heyecanlandım birden doğrumu ?
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı dlcs

Balanta'yı izleyen var mı?

Çevrimdışı Kalyoncu

Bonservisli olduğunu duyarsa şok olacak demekki :D
Altına bir arkadaş bunu yazmış :) necmi abi'ye güveneceğiz elbette, sana güvenecek halimiz yok.:)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

@Deniz cok gaza geldim varsa bir tv ya da gazetede ust duzey tanidigin bana da muhabirlik isi ayarla.

Kebabi ben ismarliyicam soz :)
Var valla en kısa zamanda iletişime geçecem ,temiz para yatarak sallayarak kazanıyorlar bir de ona buna çamur atıyorlar  :D
Biz boşa memleket dışında falan sürünüyoruz bu işi yaparız oralara da iş için değil gezmek için gideriz  :evillol: