Aynen öyle benimde bunları yazmamın sebebi siteyi eleştirmek veya başka bişey değil burada ospinayı sabaha kadar bekleyecek adamlar biliyorum onlar üzülmesin benim derdim bu inşallah biz yanılırız
neyi bekliyorlar anlaşıldı dedikmi anlaşmaya çok yakın bilet onaylanmış dedikmi gelmesi için önce biletin onaylanması lazım
adına iki bilet var diğeride 11.40 uçağına imza atılırsa o biletlerden biri onaylanacak yarında onaylanması gerekiyor son gün bunuda öğrendiğimizde burdan paylaşırız.
yok iş uzadı o zaman başka bilet alınır onunda ekran görüntüsünü atarız bu en azından Yönetimin almak için ciddi olduğunu gösteriyor.
artık bu transferde tek sorun wenger bonservis anlaşılmış ospinaya verilecek para anlaşılmış wenger yan çiziyormuş onu iknaya çalışıyorlardı öğleden sonra
sonra bu bilet ayrıltıldı bizde tamam dedik ikna edildi sabahtan beri bu transferin peşindeyiz kaç kişi tek bir haber sızdımı foruma ama
uçakta adına yer ayırtılması bir haberdir o uçağa biner binmez orasını bilemem o bilet türkiyede girildi yazan türk olduğuna göre londra yazmasıda çok normal
ben o bileti yayınlarken gördüm istesem düzeltirdim photoshopluk iş ama neden orjinal halini bozayım orjinali bu bileti giren böyle girmiş o ekranı THY pc lerinden
ancak içerden görebilirsin buna bakan arkadaşında ekranda adı çıkar üye kotları yazar onlarda silindi biletten şifreyle girilebilen bir program acentalar o bilgileri göremez