2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930648 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Mandanda olmayacak gibi saçma sapan birine kalmamak için Lovren Kalinic'i alsak bari. Giderler Lopez'i falan kiralarlar belli olmaz bizimkilerin işine
Niye olmasın olmazsa bizim hatamızdan olmuyacak geç kalmadan alın geitrin

Başkan ospinayı çok istiyor bence yoksa gelirdi şimdiye kadar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Üç isimde güzel abicim.
Üçünden biri olsunda.... :ok:
üç isimden biri boykoysa  o olmasın abi

Çevrimdışı Sarp

İlk defa çok pozitif bakıyorum, ilk defa.
Geçen senelerde devre arası geçen isimlere bakın bir de şimdi adımızın anıldığı oyunculara :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Torunoğulları 10-16 Ocak arası gelişme olur dedi. Bu haftayı boş geçeriz bir daha ki hafta başı kalecimiz belli olur gibi.

Çevrimdışı can1903

Herkese iyi geceler, kaleci hasreti bir an önce bitmeli artık.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Niye olmasın olmazsa bizim hatamızdan olmuyacak geç kalmadan alın geitrin

Başkan ospinayı çok istiyor bence yoksa gelirdi şimdiye kadar
ospina daha iyi olur sanki

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Torunoğulları 10-16 Ocak arası gelişme olur dedi. Bu haftayı boş geçeriz bir daha ki hafta başı kalecimiz belli olur gibi.
ts maçında oynaması lazım

Çevrimiçi Samet Ç

ts maçında oynaması lazım

Gelirse ilk maç oynamaz. Ts maçı belki oynayabilir ama düşük ihtimal.

Çevrimdışı mmeteris

İçimden bir ses kiralık olarak ospina gelecek diyor. Ama bonservisiyle mandanda hayal ediyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelirse ilk maç oynamaz. Ts maçı belki oynayabilir ama düşük ihtimal.
umarım oynar ts maçında derbiye kayıpsız gitmeliyiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İçimden bir ses kiralık olarak ospina gelecek diyor. Ama bonservisiyle mandanda hayal ediyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
twitterda ospinaya 8 10 istiyo diyorlar o kadar da etmez anca kiralanır

Çevrimdışı tangaz

kalecilerde belli mesafe alındığına göre bende son şampiyonluğumuzdaki fabian ernst etkisi nedeni ile bir orta saha ismi ortaya koyacağım. RİCCARDO MONTOLİVO... geçen seneki sakatlığından eser kalmadı sezon sonu sözleşmesi bitiyor yaşı daha 30 italyan milli (60 küsür milli olmuşluğu var) eminim ikinci Giunti etkisi yapar hatta giunti'yi baya bi unutturur... ne dersin @atalay ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı GökhanG

Başkan mandanda'yı satın alıp ospinayı da kiralıyormuş... :evillol: taraftar şok :evillol:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı murat26

https://twitter.com/ertansuzgun/status/684130689093079041
Sallıyor.Bunların hiçbir şey bildiği yok ya tutarsa diye yazıyorlar 50 tane yazarlar biri belki tutar

Çevrimdışı atalay

kalecilerde belli mesafe alındığına göre bende son şampiyonluğumuzdaki fabian ernst etkisi nedeni ile bir orta saha ismi ortaya koyacağım. RİCCARDO MONTOLİVO... geçen seneki sakatlığından eser kalmadı sezon sonu sözleşmesi bitiyor yaşı daha 30 italyan milli (60 küsür milli olmuşluğu var) eminim ikinci Giunti etkisi yapar hatta giunti'yi baya bi unutturur... ne dersin @atalay ?

Montolivo yazın istediğim bir oyuncuydu. Milan ile 3 yıl daha kontrat uzatacak. Orta saha mevkisi için oyuncu tercihinde kısa ve orta vadeli planlama önemli. Bunu bilemiyoruz tabii ki... @tangaz

Çevrimdışı Mehmet K

Orta saha için Gago nasıl olur? Bize uyar mı sizce?

Çevrimdışı alimm

Yok onlarin kaynaklari Ingiliz basini, Ingiliz basininin kaynagi da Turk basini  :tabe:

(bkz: El Deportivo)

O zaman bizlere kolay gelsin :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı TayfurU

fatih terim bütün işi bozdu çağlar söyüncüyü milli takıma çağırarak bizimkiler sessiz sedasız bu işi bitirecekti yoksa. şimdi habr1903 e göre 6m istiyorlarmış bence verilir atınçdan çok daha iyi futbolcu ve karekteri büyük takımda oynamaya çok uygun mesela 30 35 yaşında ki adamlara 18 yaşında dikleniyor bizimkiler gibi pısırık değil derbilerde felan ezilmez . çağlar 96 jenarasyonunun en iyi 2-3 stoperinden birisi alırsak ya 15 yıl stoper aramayız ya da iyi bir bonservisi avrupaya satarız
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 08:12:11 TayfurU ]

Çevrimdışı enderersoy15

Stoper alinacak mi adaylarimiz belli mi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mandanda Gelecek gibi

Ben cok beğenmiyorum ama ins cok iyi performans gosterirde ben yanilirim. .

Bu arada cok degil 3 sene once Akhisara 50 Bin € ya gelen Oumar Niasseye 4 Epl takimi talip teklif edilen Bonservis uvreti ise tam 15 Milyon Sterlin

Vay be nereden nereye....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Mandanda Gelecek gibi

Ben cok beğenmiyorum ama ins cok iyi performans gosterirde ben yanilirim. .

Bu arada cok degil 3 sene once Akhisara 50 Bin € ya gelen Oumar Niasseye 4 Epl takimi talip teklif edilen Bonservis uvreti ise tam 15 Milyon Sterlin

Vay be nereden nereye....
Boykoyu begenip mandandayı beğenmemek nasıl birşey :) boyko bir sene patladı tolgadan iyi olabilir ama aradığımız kaleci değildi şahsen tolganında şampiyonlar ligi zamanında nasıl olduğunu hatırlıyosunuzdur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

fatih terim bütün işi bozdu çağlar söyüncüyü milli takıma çağırarak bizimkiler sessiz sedasız bu işi bitirecekti yoksa. şimdi habr1903 e göre 6m istiyorlarmış bence verilir atınçdan çok daha iyi futbolcu ve karekteri büyük takımda oynamaya çok uygun mesela 30 35 yaşında ki adamlara 18 yaşında dikleniyor bizimkiler gibi pısırık değil derbilerde felan ezilmez . çağlar 96 jenarasyonunun en iyi 2-3 stoperinden birisi alırsak ya 15 yıl stoper aramayız ya da iyi bir bonservisi avrupaya satarız
6 milyon euro çok para neyseki rahatım o paraları verecek başkan yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

bundan 3-4 sene öncesine kadar devamlı şampiyonlar ligi oynayan bişr takımdı oM...

guruptanda çıkarlardı devamlı... yani öle katılmış olmak için katılan bir takım değildi..

o takımında kalesinde mandanda vardı..

velodrome stadı dünyada en çok beğendiğim stadlardan biridir(restore edilmiş 2016 şampiyonası için ama son hali nasıldır bilmem).. orda maç kaybetmezlerdi kolay kolay..

gençlik yıllarında baya baya iyi kaleciydi mandanda.. şimdi nasıldır pek bilmem..fransa ligini takip etmediğim üçün..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sabah aspor da Sonat Göksel diye önceden bilmediğim biri yorumcu olarak çıktı. Şu anki Beşiktaş'ımızın halini çok güzel özetledi. Bulabilirseniz seyredin mutlaka ve ayrıca diğer takımları da objektif ve güzel olarak analiz etti. Fakat daha sonra ismini bilmediğim ama simaen tv lerde sıkça gördüğüm bir yorumcu FFP den ve renklilerin 2 yıl denetim altına alınmasından bahsettikten sonra yakında Beşiktaş'ta alınır dedi. Bunların yediği lokmalar haram bence  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Akil Emre

Sabah aspor da Sonat Göksel diye önceden bilmediğim biri yorumcu olarak çıktı. Şu anki Beşiktaş'ımızın halini çok güzel özetledi. Bulabilirseniz seyredin mutlaka ve ayrıca diğer takımları da objektif ve güzel olarak analiz etti. Fakat daha sonra ismini bilmediğim ama simaen tv lerde sıkça gördüğüm bir yorumcu FFP den ve renklilerin 2 yıl denetim altına alınmasından bahsettikten sonra yakında Beşiktaş'ta alınır dedi. Bunların yediği lokmalar haram bence  :)

Bu adamları geçtim dün Emek ege, Mandanda uygun kaleci mi, A class mı, Tolga bu sene iyi maçlar çıkardı falan deyip beni çıldırttı. Sanki bu adamlar hiç maç izlemiyor Tolganın bizi çıldırttığını 2 yıldır Uefadan elediğini bilmiyorlar gibi algı üstüne algı yapıyorlar.

Yönetim Mandanda veya Ospinayı alsın 4 sene rahat rahat maçlarımızı izliyelim işallah.