Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu adamları geçtim dün Emek ege, Mandanda uygun kaleci mi, A class mı, Tolga bu sene iyi maçlar çıkardı falan deyip beni çıldırttı. Sanki bu adamlar hiç maç izlemiyor Tolganın bizi çıldırttığını 2 yıldır Uefadan elediğini bilmiyorlar gibi algı üstüne algı yapıyorlar.Yönetim Mandanda veya Ospinayı alsın 4 sene rahat rahat maçlarımızı izliyelim işallah.
bence izlemeyin spor programlarını şahsen ben bıraktım çünkü tamamen vakit kaybı , ali ece , önder özen , yusuf kenan ve yaninda ki abi adını unuttum bunlar dinlemeye değer sadece
yalnız ilhan mansız bu haliyle pektemek'in yerine 30 dakika taş gibi top oynar, 3 maç önceden şampiyonlugu garantiletir bize.. alsa ya takıma şenol hoca, gerçi en formda oldugu dönemde 2002 dünya kupasında hep yedek bekletmişti..
yok bea ilhan iyi değil Oktay tümer ve Ali tandoğan tas gibi
Mandanda Gelecek gibiBen cok beğenmiyorum ama ins cok iyi performans gosterirde ben yanilirim. .Bu arada cok degil 3 sene once Akhisara 50 Bin € ya gelen Oumar Niasseye 4 Epl takimi talip teklif edilen Bonservis uvreti ise tam 15 Milyon SterlinVay be nereden nereye....
Çağlar 6 milyon eder mi?
Atincı 5e ver caglar'ı 6 ya al, hic mantıklı gelmiyor.
Türk lirasıdır o ..tek mantıklı açıklaması bence
Aynen
Handanovic gitti. Sirigu zaten olmaz. Boyko da gitti. Ospina'ya uçuk fiyat çekiyorlar.Bi elimizde Mandanda kaldı. Onunla da Liverpool ilgileniyor diyorlar.Bana hafiften bir korku gelmeye başladı. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi