2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929318 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu adamları geçtim dün Emek ege, Mandanda uygun kaleci mi, A class mı, Tolga bu sene iyi maçlar çıkardı falan deyip beni çıldırttı. Sanki bu adamlar hiç maç izlemiyor Tolganın bizi çıldırttığını 2 yıldır Uefadan elediğini bilmiyorlar gibi algı üstüne algı yapıyorlar.

Yönetim Mandanda veya Ospinayı alsın 4 sene rahat rahat maçlarımızı izliyelim işallah.

Sen yazınca aklıma geldi, Sonat Göksel'in tek hatası Tolga konusunda oldu. Kalecidir ve gol yer , nasıl forvet atamaz ise kalecide gol yer gibi basit bir yaklaşımda bulundu. Ama kendi dediğinin aksine Mandanda'yı övdü. Yani kısaca nedenini bilmem Tolga'yı kollamaya çalıştı. Yıllar önce Rüştü Barcelona da iken bir spiker Rüştü ye haksızlık yapılıyor diyordu ama o Rüştü 4 sene için 10 milyon euro yu cebine koymayı garantilemişti. Asgari ücret alıp işine geç gelen adamı kovuyorsan,  milyon euro alıp topa geç çıkan Tolga'yı hayli hayli kovarsın   :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

bence izlemeyin spor programlarını şahsen ben bıraktım çünkü tamamen vakit kaybı , ali ece , önder özen , yusuf kenan ve yaninda ki abi adını unuttum :) bunlar dinlemeye değer sadece
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Akil Emre

bence izlemeyin spor programlarını şahsen ben bıraktım çünkü tamamen vakit kaybı , ali ece , önder özen , yusuf kenan ve yaninda ki abi adını unuttum :) bunlar dinlemeye değer sadece

Yaptıkları sadece algı operasyonu, biliyorlarki biz iyi bir kaleci, sağlam bir stoper alsak ligi daha rahat domine edeceğiz. bunun farkında olup Tolgayı başımıza Buffon yapıyorlar :lol:

Çevrimdışı Yasin A.

yalnız ilhan mansız bu haliyle pektemek'in yerine 30 dakika taş gibi top oynar, 3 maç önceden şampiyonlugu garantiletir bize.. alsa ya takıma şenol hoca, gerçi en formda oldugu dönemde 2002 dünya kupasında hep yedek bekletmişti..

Çevrimdışı Ensar

yalnız ilhan mansız bu haliyle pektemek'in yerine 30 dakika taş gibi top oynar, 3 maç önceden şampiyonlugu garantiletir bize.. alsa ya takıma şenol hoca, gerçi en formda oldugu dönemde 2002 dünya kupasında hep yedek bekletmişti..
yok bea ilhan iyi değil Oktay tümer ve Ali tandoğan tas gibi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yasin A.

olsun ya, hırsı yeter ben çok özlüyorum ilhan mansız'ın maçlarını, o çabasını.. güzel günlerdi o zamanlar.. oktay'a da tamam ama tümer ve ali tandoğan'ı tekrar kulübe geri sokmazdım  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kısaca yazayım  :) Sonat Göksel önce istatistiksel olarak yedek kulübesini verdi. Yedekten gelenler 7 gol 6 asist olmak üzere 13 gole etki etmişler. Avrupa'da Atletico Madrid'den sonra ikinci sıradayız. Bunda Şenol Güneş'in çok büyük katkısı olduğunu ve zaten sezon başında Beşiktaş'ın en büyük transferinin Şenol Güneş olduğunu belirttiğini söyledi. Bunun yanında yedeklerin aslında 11 oyuncusu olduğundan ve Beşiktaş'ın % 60 şampiyonluk şansının olduğunu belirtti. Ayrıca son haftalarda lige havlu atmamızdan dolayı sevinen renklilere ve üzülen Beşiktaş'lılara seslendi, bu sene böyle olmayacak dedi. Kaleci transferinin taraftar isteği doğrultusunda yapıldığını söyledi ki bunda haklılık payı olduğunu düşünüyorum. Zira forumda da yönetimin kaleciden ziyade stoper ve sol beke öncelik tanıdığını düşünenler var. Bence güzel yorumlar yaptı , fırsat bulursanız izleyin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Tümer ayağına gelen her topu şut çekiyor ve %90'ı dağa taşa gidiyor.

Çevrimdışı tangaz

Mandanda Gelecek gibi

Ben cok beğenmiyorum ama ins cok iyi performans gosterirde ben yanilirim. .

Bu arada cok degil 3 sene once Akhisara 50 Bin € ya gelen Oumar Niasseye 4 Epl takimi talip teklif edilen Bonservis uvreti ise tam 15 Milyon Sterlin

Vay be nereden nereye....

niasse gelir gelmez safi yetenek olduğunu belli etmişti. altyapı eğitimsiz olduğu bariz ortada ama yetenek işte böyle bir şey. ben zamanında çok söylemiştim rusyaya gitmeden çökmeliyiz die.  sol ön niasse orta gomez sağ ön töre olduğu bir ileri üçlü düşünsenize...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Çağlar 6 milyon eder mi?

Çevrimdışı tangaz

Çağlar 6 milyon eder mi?

Türkiye'deki hiç bir savunma oyuncusu 6 milyon etmez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ALI RIZA

Oha 6 milyon mu ne özelliği var  :steamed:
İsmi güzel diyemi para veriyorlar...
Turkiyede 6 milyon edecek kac oyuncu varki

Çevrimdışı OrhanAker

Forum baya durgun iki gündür :D
Duyum filan yok herhalde  :evillol:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Atincı 5e ver caglar'ı 6 ya al, hic mantıklı gelmiyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı OrhanAker

Çağlar 6 milyon eder mi?

Türk lirasıdır o ..tek mantıklı açıklaması bence

Çevrimdışı TayfurU

ikisini de bir çok defa izledim kesinlikle çağlar atınç dan daha iyi

6 vermez  bizim yönetim ama 3-4 e alınabilir çünkü bu çocuk harbiden yetenekli   avrupa da 96 jenerasyonunun en iyi stoperlerinden. benim düşüncem alırsak hemen 11 oynamaz ama şenol hocanın da etkisiyle bir kaç yıla düzenli 11 oynayacak hale gelmiş olur ve 10 yıl stoper aramayız belki, milo ya vereceğimi şansı çağlara vermiş oluruz ki daha iyi zaten.

Çevrimdışı tangaz

aynen öyle bu arkadaş ve türevlerinin ederi maksimum 1,5 M
yabancı serbestliği var peşinde koştuğumuz dniprolu douglas 3 sene önce 2,4 M'a transfer edilmişti. 6 M büyük para ne adamlar bulursun o paralara üstelik de temel altyapı bilgilerini avrupada almış...

Çevrimdışı Çağatay

Türk lirasıdır o ..tek mantıklı açıklaması bence

Aynen  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Akten

Bitsin artık şu ara transfer dönemi. Ben Mario Gomez'i özledim :icool:

Çevrimdışı Savaş

Handanovic gitti. Sirigu zaten olmaz. Boyko da gitti. Ospina'ya uçuk fiyat çekiyorlar.

Bi elimizde Mandanda kaldı. Onunla da Liverpool ilgileniyor diyorlar.

Bana hafiften bir korku gelmeye başladı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

19. Hafta: Trabzonspor-Beşiktaş
24 Ocak Pazar 20:00

23. Hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş
29 Şubat Pazartesi Saat 20:00

32. Hafta: Galatasaray-Beşiktaş
8 Mayıs Pazar 20:00
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Handanovic gitti. Sirigu zaten olmaz. Boyko da gitti. Ospina'ya uçuk fiyat çekiyorlar.

Kaleci şu an kampta takımla olmalıydı. Bir kaleci almadığımız her gün bizim aleyhimize işliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Katılıyorum yönetimi çok beğenen biri olarak ihtiyacımız kabak gibi ortadayken transfer yapmamaları intihar olur