2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930643 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş canlı yayın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar kaç kere uyaracağız.

Bu başlıkta sadece bizim transferlerimiz konuşulur.

Diğer takımların transferlerini Spor Toto Süper Lig başlığında konuşun

kimseyi aldığımız yok ki bi kaleci gelse burası yıkılır :) bu arada mottanın yanlışı neydi ?

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Hoca'nın yüzü fazlasıyla gülüyor.  :upto:

Çevrimdışı Tolga

kimseyi aldığımız yok ki bi kaleci gelse burası yıkılır :) bu arada mottanın yanlışı neydi ?

Motta'nın durumunu @Çağrı daha iyi biliyor gelince söyler :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina, kiralık Papy, free Mbia

Ospina

Beck   Rhodolfo   Ersan  İsmail

Atiba     Mbia

Sosa    Oğuzhan   Töre

Gomez

Ospinayı bağlayabilirsek diğer ikilinin çok zor olduğunu düşünmüyorum tam fırsat transferleri olur. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Hoca'nın yüzü fazlasıyla gülüyor.  :upto:
aynen bizim için biçilmiş kaftan çok iyi oldu gelmesi şampiyonluk yakın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina, kiralık Papy, free Mbia

Ospina

Beck   Rhodolfo   Ersan  İsmail

Atiba     Mbia

Sosa    Oğuzhan   Töre

Gomez

Ospinayı bağlayabilirsek diğer ikilinin çok zor olduğunu düşünmüyorum tam fırsat transferleri olur.
benim hayalimdeki sistem tam bu sosa kanatta iyi bir tolgay olsaydı çoğu maçta böyle oynardık

Çevrimdışı cursedofdragon

benim hayalimdeki sistem tam bu sosa kanatta iyi bir tolgay olsaydı çoğu maçta böyle oynardık

sosa kanat oynucaksa :)

Kerim,olcay,quaresma ne işe yarıyacak :)

Orjinal kanat oyuncularını kenarda oturt devşirme kanat oyuncusu yarat :)

Çevrimdışı Ensar

çok saçma bence :) hakaret olarak algılanmasın lütfen
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı F1903

M'bia 'yi alirsak yeri gelir Ersan'in ya da Rhodolfo'nun yerine stoperde oynar, yeri gelir Atiba'nin yerine onlibero oynar, yeri gelir (misal one gectigimiz maclarda) Atiba'nin yaninda oynar.

Boyle bir joker oyuncu harika olur, Sevilla ile 2 kere UEFA kupasi almis bir oyuncu tecrubesiye de cok sey katar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onlardan da faydalanırız bu kadro topu rakibe vermez pas oyunu için daha ideal

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya'da kamp yaptıkları tesislerde açıklamalarda bulundu.

Kampa geç katılan isimlerin neden geç geldiğini açıklayan Güneş, "Oyuncuların yoğun bir dönemi olacak. İlk yarıyı değerlendireceğiz, ikinci yarı ne yapabiliriz onu konuşacağız. Kupa maçları ile resmi maçlara başlayarak Süper Lig maçlarına hazır gireceğimizi düşünüyoruz. Ersan, Franco, Motta, Rhodolfo eksikler. Ersan'ın düğünü var. Güney Amerika'ya gidenlere fazla izin verdim. Gomez'in de katılımı ile kampımızı tamamlayacağız" dedi.

Gazetecilere transferle ilgili göndermelerde bulunan ve Motta ile Pedro Franco'nun ayrılığı ile ilgili bilgilendirme yapan teknik adam, "Kadronun yapılmasında sizden yardım bekliyoruz. Siz zaten bizden fazla biliyorsunuz. Kalecinin bitmemesi sizin kabahatiniz. Sizden konuşmaları, görüşmeleri bekliyoruz.Ramon'un bir görüşmesi var, Pedro'nun bir isteği vardı, aklında gitmek var. Almadan oyuncu bırakmak istemiyoruz. Geniş bir kadroya sahip değiliz. Kaleci ve stoper alınması gerekenler. Orta saha ve forvette sorunumuz yok" diye konuştu.

İkinci yarıda tekrar baştan başlayacaklarını vurgulayan antrenör, "Tolgay çok iyi çalışıyor. 1 ay ya da daha fazla daha çalışması lazım. Veli iyi mesafe aldı. 1-2 oyuncuda ilk maçlarda bir dalgalanma olur. Biz ilk yarıyı unuttuk. Sıfırdan başlıyoruz. 17 rakibimiz de önemli rakip. Kazanmak için her maçı çıkacağız. Onun için hazırlık yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sporx
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mmeteris

Sosa bayern'de ve metalist'te sağ kanatta daha çok oynadı diye aklımda kalmıştı?

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Kadir G.

Öndeki üçlü çok iyi anlaşıyor o nedenle bu kadroyu quaresmalı kerimli kadroya tercih ederim. Olcayı da bunlara dahil edebiliriz aslında fakat formsuz olduğunda savunma haricinde çok kötü oluyor.

Sosa kanatta oynar ise ceza sahasına ortalarda da eksiklik yaşamayız.

En önemlisi çok çok hızlı bu kadro. Topla en fazla oynayan Töre o dahi tek paslara daha yatkın.

Bu sezon hiç buna benzer 11 ile çıkmadık sadece oyun içinde değişikliklerle beraber görebildik. Çok verimli olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı F1903

Sosa bayern'de ve metalist'te sağ kanatta daha çok oynadı diye aklımda kalmıştı?

Kartal Gol Gol Gol

Dogru. Bilic'in Sosa'yi hem kanat hem ofansif ortasaha oynayabilmesinden dolayi cok istedigini Onder Ozen aciklamisti.

Çevrimdışı murat26

Şenol Hoca'yı atarlı gördüm.Belli ki transfer konusunda kulağına pek hoş şeyler gelmedi.Transfer konusu açılınca ben ilgilenmiyorum diyip kestirip attı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Kaleci alınmazsa dünyanın sonu değil" diyecek ilk kişiye imzalı Tolga Zengin forması ve Brugge maçındaki yediği golün yağlı boya tablosunu göndereceğim..  :icool:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

M'bia 'yi alirsak yeri gelir Ersan'in ya da Rhodolfo'nun yerine stoperde oynar, yeri gelir Atiba'nin yerine onlibero oynar, yeri gelir (misal one gectigimiz maclarda) Atiba'nin yaninda oynar.

Boyle bir joker oyuncu harika olur, Sevilla ile 2 kere UEFA kupasi almis bir oyuncu tecrubesiye de cok sey katar.

Alacakları yatırılmış galiba :)

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

"Kaleci alınmazsa dünyanın sonu değil" diyecek ilk kişiye imzalı Tolga Zengin forması ve Brugge maçındaki yediği golün yağlı boya tablosunu göndereceğim..  :icool:
Kaleci alinmazsa dünyanin sonu değil , besiktasimizin sonu. Adresi ozeldenmi veriyim burdanmi yaziyim . Bu arada forma kirmizi olsun

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RQ7_351903

Forum şuan yerlerde bir duymcu abimiz yokmu  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa, Bayern ve Athleticoda direkt olarak Kanat , Metalistte ise zaman zaman kanat oynadi devsirme fakan degil yani

Bir abimizinde dedigi gibi , hem kanat hemde 10 numara olarak oynayabildigi icin alindi Sosa :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şarkının nakaratı da bildiğin bizim Anadolu türküleri :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa, Bayern ve Athleticoda direkt olarak Kanat , Metalistte ise zaman zaman kanat oynadi devsirme fakan degil yani

Bir abimizinde dedigi gibi , hem kanat hemde 10 numara olarak oynayabildigi icin alindi Sosa :tabe:

Sosa arkasında hücumcu bir bek olduğu zaman iyi işler yapar kanatta.

Şuanki oyunumuz hiç mi hiç uymuyor. Genelde işi kanatlar yapıyor adam eksilterek.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

sosa kanatta neler yapmış at bakayım bana bi o zaman :)

Sosa'yı kanat'a bilic'te koydu şenol hocada ben pek birşey göremiyorum sosa'yı kanat'a koyunca :)

Sosa forvet arkasında iş yapar sadece.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İzlemek isteyenler;

BJK TV'de Kamp Günlüğü var.

http://www.bjk.com.tr/markalarimiz/index/bjk_tv