Stadı eleştirmiyorum stadın bitmesine kaç milyon euro kaldı 10 yada 15 milyon euro kalmıştır.Bu parayı stada gömeceğimize transfer yapıp sene sonu şampiyonluk gelirleriyle stadı bitirmek demek istediğim.Diyorsunki 2sine ayrı para ayrılmıştır transfere 6 milyon euro ayrıldığı söyleniyor stada 15 ayrılmış olsun.Biz 6 milyon euroyla iyi bir kaleci ve stoper alamıyoruz.10 milyon euro gerekiyor bu iş için o zaman staddan 4 milyon euroyu alıp transfer bütçesine eklersin o 4 milyon euro farkla Boyko ve Douglas değilde Sirigu Handanovic en kötü Ospina ve stoperede Papy Balanta Zapata bütçesi elde etmiş oluyorsun.4 milyon euro için bu kalite farkına fazlasıyla değer.
şu anda cebinde fazladan 15 M€ olsa bununla transfer yapamazsın biliyormusun bunu.
kaldıki handanoviç sirigu diyorsun bakalım sana gelmek isteyeceklermi geçen sene linese
ederinin 3 katını verdiğimiz halde alamadık konoplyanka ya sevillanın verdiğinden çok daha fazlasını verdik
ama şimdi sevillada oynuyor. gerçek hayat FM de transfer yapmaya benzemez. Almamak var
alamamak var kendini barselonamı sanıyorsun her istediğin oyuncu koşarak sana gelecek.
o nedenlemi sönmüş oyuncuları alıp parlatmaya çalışıyoruz. Alınırsa kim hayır diyebilir.
Burun kıvırdığın Ospina bile arsenalin birinci kalecisi olsa rüyanda göremezsin. Az düşün mantık kur
öyle yaz yazını birde olimpiyatta kaç maç izledin ben sanmıyorumki tek maç izlemiş olasın yoksa zaten bu lafı etmezdin
bizim 3 senedir puanları kendi sahamızda kaybettiğimizin farkında değilmisin. Bu sene on puan kaybettik
8 i kendi sahamızda irdele biraz düşün neden acaba ondan sonra de stadı yapmayalım parayı transfere gömelim
olimpiyatta kimi alırsan al şampiyonluk çok zor sene sonunda elini göğede açabilirsin ne şampiyonluk var nede stad
nede para bir tarafta bu seneni riske atarken senin taktiğinle üstüne birde gelecek seneyi koyuyorsun.
olimpiyatta maç izlemek tvden izlemeye benzemiyor seyrederken bile belden aşağın tutmuyor. enlemesine yatay yağan
yağmur gördünmü ben 50 yaşımda olimpiyatta gördüm.