2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933837 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:42:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bölüm sonu canavarı Aziz çıkmaz ise sezon sonu imzayı atar. Çağlar hazır bile.

Altınordu başkanı da yamuk yapmazsa çok iyi bir stoper kazanmış oluruz solak öyleyse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı cursedofdragon

Altınordu başkanı da yamuk yapmazsa çok iyi bir stoper kazanmış oluruz solak öyleyse.

bu çocuk 4.cü stoper'imiz demi birtane daha almamız lazım :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

Bahsettiğin kalecilerin çoğunda sorun para değil diğer ana etkenler.

Bahsettiğin kulüpler zaten paraya ihtiyacı olan kulüpler değiller.

Handanovic'i getirme imkanları olsa zaten paraya acımazlar. Kulüp vermiyor bu kadar net. Ospina şuan aynı şekilde. Sirigu aynı şekilde. Adler aynı şekilde.

Sadece kulüp bıraksın diye 3 ederi olan adama 7 mi versinler? Kaleci 7 lik performans değil 3 lük performans verince bu kez aynı kişiler homurdanmaya başlayacaklar.

Biraz sabırlı olun hepsi ile görüşülüyor şuan zaten.
Ospina 7 etmezde 5 eder wengere 6 versen onaylar sever parayı :evillol:

Handan imkansız

En kötü Mandanda alınır onun içinde 5 milyon euro bonservis vermemiz lazım Şenol hoca Serdarı istiyor onada 4 verilecektir yine 9

milyon euro para yapıyor ve bizim bütçemiz 9 milyon euro.

Devre arasında alabileceklerimiz bunlar ederlerinden 1-2 milyon euro fazla vermezzsek kulupler işine gelirse diyip satmayacaklar

bizde kalecisiz kalıcaz gidişat bu yönde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:45:55
  • Beşiktaş / Bodrum
bu çocuk 4.cü stoper'imiz demi birtane daha almamız lazım :)

Şenol Güneş cesur davranırsa 1 içinde 1. stoperimiz olur o çocuk  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Kulubü sezon sonuna kadar bırakmıyor.Keşke şimdi alınsa direk 3.stoperimiz olacak kalitede bu adam.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş cesur davranırsa 1 içinde 1. stoperimiz olur o çocuk  :)

şampiyonluğa oynuyoruz o riski almaz şenol hoca :)

Çevrimdışı LuceGel

Bir klube öncelik tanımak nedir ya sen 2 verdin x klub 3 verirse nolacak 3 verdiler siz verin size verelim diyecekler bu işler yürür gider böyle  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:53:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir klube öncelik tanımak nedir ya sen 2 verdin x klub 3 verirse nolacak 3 verdiler siz verin size verelim diyecekler bu işler yürür gider böyle  :)

Bursa'nın Ozan olayında yaptığının etik olanını yapmak demek :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:56:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan futboldan baya keyif alıyor Şenol Güneş'i uzun yıllar bırakmaz gibi. Muhtemelen 4-6 yıl arasına kadar uzayabilir şampiyonluklar da gelirse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

klüp başkanı kendi söyledi öncelik tanırım diye
yaparsa kendi karakterini belli eder
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Necmi

Stadı eleştirmiyorum stadın bitmesine kaç milyon euro kaldı 10 yada 15 milyon euro kalmıştır.Bu parayı stada gömeceğimize transfer yapıp sene sonu şampiyonluk gelirleriyle stadı bitirmek demek istediğim.Diyorsunki 2sine ayrı para ayrılmıştır transfere 6 milyon euro ayrıldığı söyleniyor stada 15 ayrılmış olsun.Biz 6 milyon euroyla iyi bir kaleci ve stoper alamıyoruz.10 milyon euro gerekiyor bu iş için o zaman staddan 4 milyon euroyu alıp transfer bütçesine eklersin o 4 milyon euro farkla Boyko ve Douglas değilde Sirigu Handanovic en kötü Ospina ve stoperede Papy Balanta Zapata bütçesi elde etmiş oluyorsun.4 milyon euro için bu kalite farkına fazlasıyla değer.
şu anda cebinde fazladan 15 M€ olsa bununla transfer yapamazsın biliyormusun bunu.
kaldıki handanoviç sirigu diyorsun bakalım sana gelmek isteyeceklermi geçen sene linese
ederinin 3 katını verdiğimiz halde alamadık konoplyanka ya sevillanın verdiğinden çok daha fazlasını verdik
ama şimdi sevillada oynuyor. gerçek hayat FM de transfer yapmaya benzemez. Almamak var
alamamak var kendini barselonamı sanıyorsun her istediğin oyuncu koşarak sana gelecek.
o nedenlemi sönmüş oyuncuları alıp parlatmaya çalışıyoruz. Alınırsa kim hayır diyebilir.
Burun kıvırdığın Ospina bile arsenalin birinci kalecisi olsa rüyanda göremezsin. Az düşün mantık kur
öyle yaz yazını birde olimpiyatta kaç maç izledin ben sanmıyorumki tek maç izlemiş olasın yoksa zaten bu lafı etmezdin
bizim 3 senedir puanları kendi sahamızda kaybettiğimizin farkında değilmisin. Bu sene on puan kaybettik
8 i kendi sahamızda irdele biraz düşün neden acaba ondan sonra de stadı yapmayalım parayı transfere gömelim
olimpiyatta kimi alırsan al şampiyonluk çok zor sene sonunda elini göğede açabilirsin ne şampiyonluk var nede stad
nede para bir tarafta bu seneni riske atarken senin taktiğinle üstüne birde gelecek seneyi koyuyorsun.
olimpiyatta maç izlemek tvden izlemeye benzemiyor seyrederken bile belden aşağın tutmuyor. enlemesine yatay yağan
yağmur gördünmü ben 50 yaşımda olimpiyatta gördüm.

Çevrimdışı LuceGel

Bursa'nın Ozan olayında yaptığının etik olanını yapmak demek :)
Ama olay sözel bir şey ben onu söylüyorum sene sonu olur biz size öncelik tanıdık ama... ile başlayan yüzlerce cümle kurulur,etik filan bu işler bitti artık.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:58:46
  • Beşiktaş / Bodrum
yatay yağan

:evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:59:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama olay sözel bir şey ben onu söylüyorum sene sonu olur biz size öncelik tanıdık ama... ile başlayan yüzlerce cümle kurulur,etik filan bu işler bitti artık.

Haklısın olabilir de tabi ama ilkeleri olan bir adama benziyor ki ilkeleri olan bir kulüp yarattı merakla bekliyorum ben de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

şu anda cebinde fazladan 15 M€ olsa bununla transfer yapamazsın biliyormusun bunu.
kaldıki handanoviç sirigu diyorsun bakalım sana gelmek isteyeceklermi geçen sene linese
ederinin 3 katını verdiğimiz halde alamadık konoplyanka ya sevillanın verdiğinden çok daha fazlasını verdik
ama şimdi sevillada oynuyor. gerçek hayat FM de transfer yapmaya benzemez. Almamak var
alamamak var kendini barselonamı sanıyorsun her istediğin oyuncu koşarak sana gelecek.
o nedenlemi sönmüş oyuncuları alıp parlatmaya çalışıyoruz. Alınırsa kim hayır diyebilir.
Burun kıvırdığın Ospina bile arsenalin birinci kalecisi olsa rüyanda göremezsin. Az düşün mantık kur
öyle yaz yazını birde olimpiyatta kaç maç izledin ben sanmıyorumki tek maç izlemiş olasın yoksa zaten bu lafı etmezdin
bizim 3 senedir puanları kendi sahamızda kaybettiğimizin farkında değilmisin. Bu sene on puan kaybettik
8 i kendi sahamızda irdele biraz düşün neden acaba ondan sonra de stadı yapmayalım parayı transfere gömelim
olimpiyatta kimi alırsan al şampiyonluk çok zor sene sonunda elini göğede açabilirsin ne şampiyonluk var nede stad
nede para bir tarafta bu seneni riske atarken senin taktiğinle üstüne birde gelecek seneyi koyuyorsun.
olimpiyatta maç izlemek tvden izlemeye benzemiyor seyrederken bile belden aşağın tutmuyor. enlemesine yatay yağan
Aynen bende simdi bunu söyleyecektim simdi Batuhana

Simdi isim yazip duruyorda adam gelecekmi? Belki sana gelmek istemiyor nereden biliyorsun ?

Bir cok futbolcunun Turkiye hakkinda onyargilari var , Su kadar verelim alalim demekle olmuyor bu isler bunu Dedigin gibi Konoplyanka da görduk..
Bazi şeyler cok basit gibi geliyor bazi arkadaslara..

Çevrimdışı atalay

Gelecek yıl hatta devre arasında alınabilecek stoper. Büyük potansiyel...

http://www.transfermarkt.com.tr/matej-mitrovic/profil/spieler/206734

Çevrimdışı Necmi

Doğru
Ozaman Sosa satilacak :alala:

@Necmi abi Sosa - Ozi - Tolgay varken ne gerek var Nuri sahine onu anlamadim ben :alala:

Gerci hizli oyun icin uygun bir oyuncu Dortmundda bizim gibi hizli hucum ediyor onlarin sistemine uyuyordu bziim sistemede uyarda Gereklimiydi bence degil :)

Çevrimdışı Necmi

Haklısın olabilir de tabi ama ilkeleri olan bir adama benziyor ki ilkeleri olan bir kulüp yarattı merakla bekliyorum ben de.
ilkede olsa biri 5 verir sende 5 verirsin öncelik senin olur. Öbür türlü olmaz o iş olmadığındada ilkesiz
diyemezsin esas kötü olan kulübünün menfaatini düşünmemektir. Birde oyuncu faktörü var sen 3 verirsin başkası 5 verir ama oyuncu sana
gelmek ister yada tersi olur. @Çağrı

Çevrimdışı Batuhan1903

Ospina nın gelmesini çok isterim Wenger 7 milyon euro talep etmiş bizimkilerden buda demek oluyorki 15 milyon eurom olsa direk Ospinayı getirebilirler.Oyuncuda istiyor zaten.Handanovic imkansız bana göre anca sene sonu yıllık 4 verirsen gelir.Sirigu büyük takımlara gidicektir eğer talip olmazlarsa Euro 2016da oynacağı için bi ihtimal bize gelebilir tabi adama uygun ücret verirsen.Adler ve Mandanda içinde en az 5 milyon euro talep edicekler Serdar aziz için 4 isteniyor bu şartlarda dediğim gibi 6 milyonluk bütçe yetmiyor en az 9-10 milyon euroluk bütçe gerekiyor Mandanda(Adler)+Serdar için daha Handan'ı Sirigu'yu hesaplamadım bile

Puanları kendi sahamızda kaybetmemizin sebebi oyuncuların stresi kaldıramaması onun haricinde bu sene ligde 2 derbi oynadık olimpiyatta 2sinide kazandık.Diğer maçları Başakşehirde oynadık ve bu statta puanlar kaybettik o yüzden statla alakası yok seyirci baskısıyla alakalı bu işler.

Bu arada Gurbetci futbolcular genelde bizi tercih ediyor bu cok guzel bir gelisme

Çünkü biz bu sistemi oturttuk takimda neredeyse 7- 8 tane gurbetci oyuncu var buda Gurbetcilerin bizi secmesinde buyuk etken sagliyor :tabe:
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 19:09:51 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Necmi

Ozaman Sosa satilacak :alala:

@Necmi abi Sosa - Ozi - Tolgay varken ne gerek var Nuri sahine onu anlamadim ben :alala:

Gerci hizli oyun icin uygun bir oyuncu Dortmundda bizim gibi hizli hucum ediyor onlarin sistemine uyuyordu bziim sistemede uyarda Gereklimiydi bence degil :)
hadi leyn bana laf yetiştireceğine gir resmi siteye bak ne kadar beleşçisiniz
her bilgiyi ayağınıza bekliyorsunuz