2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933782 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

örnek vermeden senin söylediğinin ne kadar saçma olduğunu
nasıl anlatayım başka türlü sen on milyona takımı şampiyon yapıyorsun ama adamlar 70 harcamış
parayla oluyorsa bu öncelik onlarındır. Ben senin boş konuşmana örnek veriyorum sadece
Bende aynı şekilde sizin beğenmediğim yorumlarınızı örnek verirken renklileri kullanıyordum.Transferi bıraktım stadla lgili 3 kez yalan söylemesini bıraktım bizi geçen sene şampiyonluktan göz göre göre ettiler adam bi maçtan sonra çıkıpta hakem hakkında 1 laf etmedi üstelik MHK'dan çok memnunuz dedi ve siz hala başkanı ölümüne savunuyorsunuz 5 yıl daha şampiyon olmasa stad yaptı diyeceksiniz sanki kendi parasıyla yaptı.Sizinle zihniyetimiz çoook farklı siz Stad istiyorsunuz ben şampiyonluk.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:15:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
o değilde kaç tane iyi transferi yarım milyon eyro fazla vermedik diye kacırdık ornek olarak en son holebas var sonrasında ospina var bir tane ortasaha vardı oncelerden bahsedilen gibi
evet cok harcamaya gerek yok ama iyi olanı kacırmakta var mesela hatırlıyorum bi nene vardı o donem o transfer gerceklesseydi eminimki bizden fazla fazla harcayan diğerlerine ragmen cok iyi yerlerde bitirecektik bir kere o sene erken kopmucaktık bu kesindi..

o kıyasta olmaz zaten sacma

Ozan mesele yarım milyon değildi onlarda.

Ospina'yı feda senesinde istedik o zaman hakikaten para yoktu kuruş yoktu kasada. Sonrasında zaten yabancı sınırından almadık. Nene de aynı dönem o dönemi unutun o dönem iyi ki alınmadı onlar o dönem ne yapsak olmazdı tüm ödemeler 1 yıl sonra yapıldı.

Ama dediğine katılıyorum şuan 3.5 veriyorsan 4 istiyorlarsa o 4'ü vermeye değer. Ama arada 3-4 milyon farklar varsa tabi ki pazarlık yapılacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:19:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende aynı şekilde sizin beğenmediğim yorumlarınızı örnek verirken renklileri kullanıyordum.Transferi bıraktım stadla lgili 3 kez yalan söylemesini bıraktım bizi geçen sene şampiyonluktan göz göre göre ettiler adam bi maçtan sonra çıkıpta hakem hakkında 1 laf etmedi üstelik MHK'dan çok memnunuz dedi ve siz hala başkanı ölümüne savunuyorsunuz 5 yıl daha şampiyon olmasa stad yaptı diyeceksiniz sanki kendi parasıyla yaptı.Sizinle zihniyetimiz çoook farklı siz Stad istiyorsunuz ben şampiyonluk.

Perde arkasında neler döndüğüne dair en ufak bir fikrin var mı? Neden Mhk'dan memnunuz dediğine dair? Neden Çarşı'yı savunamadığına dair? Bir yandan sayın sayın çekerken siyasilere o siyasilerin arka bahçelerinde neden başkanın anasına küfür edildiğini?

Dışarıdan gördüğünü eleştirmek kolay biraz sebeğlerini düşün fikir belirtmeden önce.

22 yıllık Beşiktaşlısın karşındaki 50 yıllık Beşiktaşlı kaç tane dönem görmüş bu şekilde geçen ve nerdeyse adama vizyonsuz demeye getiriyorsun. Ben sert eleştirdim kaç kez burada yönetimi ama bu konularda ben bile emin konuşamıyorum perde arkasını bilmeme rağmen biraz. Bu kadar özgüven nereden geliyor bu konuda?

Bizim bilmediğimiz ne biliyorsun da bu kadar rahat o budur bu budur diyebiliyorsun?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fenerde neden yedek kaldıysa aynı nedenlerden bizdede yedek kalır :D
necmi abi kumaşı iyi bizim oyun biçimize uygun ama tek sıkıntı itiraz ve el kol hareketleri onları 10 tane kırmızısı olur bizde

Çevrimdışı Batuhan1903

Arkadaşın anlatmak istediği 10 milyon olayı değil herkes demirören gibi tabataya 8 milyon vermez, naparsın Sirigu'yu veya handanovic'i alırsın stopere de istenilen hızlı bir stoper bu takım şampiyon olur, buna da inanmıyorsak bizim işimiz ne burada ?
Hay yaşa be hocam bende bunları dile getirmeye çalışıyorum.

Çevrimdışı atalay

Gelecek sezonun ilk transferi de belli oldu.

Çağlar Söyüncü...

Çevrimdışı ozan062

Ozan mesele yarım milyon değildi onlarda.

Ospina'yı feda senesinde istedik o zaman hakikaten para yoktu kuruş yoktu kasada. Sonrasında zaten yabancı sınırından almadık. Nene de aynı dönem o dönemi unutun o dönem iyi ki alınmadı onlar o dönem ne yapsak olmazdı tüm ödemeler 1 yıl sonra yapıldı.

Ama dediğine katılıyorum şuan 3.5 veriyorsan 4 istiyorlarsa o 4'ü vermeye değer. Ama arada 3-4 milyon farklar varsa tabi ki pazarlık yapılacak.

suan zaten bu ihtimal daha dusuk cnk 7milyon ozana verilmesi dusunuluyordu ben inanıyorumki simdi potansiyeli goruyorlarsa harcalarlar

dur hatta soyleyim soyle sunu saglamasınıda yaparız

dusan tadic

bu cocugu 10 küsüre alıcaktık lanziniler zamanında ama o gitti 14tü yanlıs hatırlmaıyorsam yani dediğin gibi fedadan sonra bu ihtimalleri kovaladı bu yonetim ama olmadı, 

aradada bazende net oyuncular gelip geçti onlara bu paraları vermeyi dusunmediler o konuda dengeyi kurmadıkları için ben burdan habire ötüyorum.. sen sadece satma uzerinden gitmemelisin

sana sampiyonlugu aldıgında sadece 20 trilyon değil medya gucude transfer edicek fazla forma fazla gündemde olmak demek. arka planda kazandırdıkları cok fakat hala faydadan cok satıs dusunuluyor bence bunuda asmak içni 3 sene harcıcaklarsa büyük soru isaretim var:)

yani dogru planlama için doğru sportif direktor gerekiyor bence cnk işi bilenlere bırakmak gerekiyor ben futbolu biliyorum demekle olmuyor
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 18:25:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:24:18
  • Beşiktaş / Bodrum

Çağlar Söyüncü...

Öncelik verdik dediler ama gelişme var mı İzmir'de? 3 milyon euro vermez çünkü bizimkiler ( oyuncu eder ayrı konu )
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çağlar Söyüncü...

armero mu :)

Kaleci,stoper beklerken şu bedava sol bek'i de alalım :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci Ozan kazma değil, iyi ve potansiyelli bir oyuncu.

Fener'de Persie de yedek kalıyor o da mı kazma? Sistem oyuncuları oynatmıyor Oğuzhan'ı Fener'e koy o da gözde düşer orada.
:bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

Biz de diyoruz ki konu para değil konu uygun oyuncuyu bulmak. Ki onu bulsan bile olamayabilirsin.

Yanlış düşündüğü yer stat üzerinden eleştirmek. Stadı şimdi açalım kaleci stoper almayalım deseler şuan hangisi seçersiniz? Stat ile oyuncu kıyasına girmek çok yanlış.
Stadı eleştirmiyorum stadın bitmesine kaç milyon euro kaldı 10 yada 15 milyon euro kalmıştır.Bu parayı stada gömeceğimize transfer yapıp sene sonu şampiyonluk gelirleriyle stadı bitirmek demek istediğim.Diyorsunki 2sine ayrı para ayrılmıştır transfere 6 milyon euro ayrıldığı söyleniyor stada 15 ayrılmış olsun.Biz 6 milyon euroyla iyi bir kaleci ve stoper alamıyoruz.10 milyon euro gerekiyor bu iş için o zaman staddan 4 milyon euroyu alıp transfer bütçesine eklersin o 4 milyon euro farkla Boyko ve Douglas değilde Sirigu Handanovic en kötü Ospina ve stoperede Papy Balanta Zapata bütçesi elde etmiş oluyorsun.4 milyon euro için bu kalite farkına fazlasıyla değer.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:27:35
  • Beşiktaş / Bodrum
suan zaten bu ihtimal daha dusuk cnk 7milyon ozana verilmesi dusunuluyordu ben inanıyorumki simdi potansiyeli goruyorlarsa harcalarlar

dur hatta soyleyim soyle sunu saglamasınıda yaparız

dusan tadic

bu cocugu 10 küsüre alıcaktık lanziniler zamanında ama o gitti 14tü yanlıs hatırlmaıyorsam yani dediğin gibi fedadan sonra bu ihtimalleri kovaladı bu yonetim ama olmadı, 

aradada bazende net oyuncular gelip geçti onlara bu paraları vermeyi dusunmediler o konuda dengeyi kurmadıkları için ben burdan habire ötüyorum.. sen sadece satma uzerinden gitmemelisin

sana sampiyonlugu aldıgında sadece 20 trilyon değil medya gucude transfer edicek fazla forma fazla gündemde olmak demek. arka planda kazandırdıkları cok fakat hala faydadan cok satıs dusunuluyor bence bunuda asmak içni 3 sene harcıcaklarsa büyük soru isaretim var:)

yani dogru planlama için doğru sportif direktor gerekiyor bence cnk işi bilenlere bırakmak gerekiyor ben futbolu biliyorum demekle olmuyor

Tadic'i yanlış hatırlıyorsun. 6 milyon teklif ettik bütçe o kadardı 15 istediler onu alma ihtimalimiz sıfırdı zaten oyuncu kesinlikle düşünmediğini belirtti o dönem basına.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Cengiz under iyimi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:30:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Stadı eleştirmiyorum stadın bitmesine kaç milyon euro kaldı 10 yada 15 milyon euro kalmıştır.Bu parayı stada gömeceğimize transfer yapıp sene sonu şampiyonluk gelirleriyle stadı bitirmek demek istediğim.Diyorsunki 2sine ayrı para ayrılmıştır transfere 6 milyon euro ayrıldığı söyleniyor stada 15 ayrılmış olsun.Biz 6 milyon euroyla iyi bir kaleci ve stoper alamıyoruz.10 milyon euro gerekiyor bu iş için o zaman staddan 4 milyon euroyu alıp transfer bütçesine eklersin o 4 milyon euro farkla Boyko ve Douglas değilde Sirigu Handanovic en kötü Ospina ve stoperede Papy Balanta Zapata bütçesi elde etmiş oluyorsun.4 milyon euro için bu kalite farkına fazlasıyla değer.

Batuhan sadece matematik yapıyorsun şuan sorun burada. Senin yaptığın anlaşmalar şu tarihte şunu alacağım diyorsun firmalara. Vodafone sürekli sıkıştırıyor bir sürü unsur var.

Kaldı ki bahsettiğin oyuncularda mesele para değil oyuncunun ederinin o olmaması.

Sirigu'yu almak bu kadar kolay değil adam sana bedavaya mı kiralayacak oyuncuyu? Orada net 4 milyon euro alan adam buraya kaça gelecek? Menajer ücretine girmiyorum bile.

Diğer stoperler için zaten gerekli bütçemiz var bir yerden ayırmaya gerek yok mesele sadece ikna edebilmek kulüpleri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

necmi abi kumaşı iyi bizim oyun biçimize uygun ama tek sıkıntı itiraz ve el kol hareketleri onları 10 tane kırmızısı olur bizde

adamın defansı yok bir tek hücumuyla konuşuyorsun bizde iş yapmaz çünkü önünde onu çıkartmayacak kanatlar var.
fenerin önceki yapısında büyük iş gördü çünkü kanatları yoktu. şimdi kanat oyuncusuna sahip oldular direk işe yaramaz oldu
bizdeki kanat oyuncuları daha dominant o nedenle bizde iş göremez bolcana kart görür çünkü defans yapamıyor faulle
indiriyor bizde öyle bir durum olmaz beşiktaşın oyun yapısına asla uymayacak futbolcu bize klasik bek lazım önce savunması iyi olacak
hücum çok aranan bir özellik değil mesela beck in almanyadaki maçlarını izle sürekli bindiren oyuncu ben şu ana kadar iki ortasını gördüm ceza sahasına
adrese teslimdi biri gol oldu diğerini gomez atamadı. ama çıkmıyor neden büyük ihtimal Şenol Güneş çıkartmıyor. yoksa
gökhan gönülden çok daha performanslı bir oyuncu gökhan kadar iyi hücumu ondan daha iyi savunması var. Dünyanın en iyi oyuncusunu alsan
ne yazar sistemine uymadıktan sonra sadece elinde sorun olarak kalır.

Çevrimdışı ozan062

Tadic'i yanlış hatırlıyorsun. 6 milyon teklif ettik bütçe o kadardı 15 istediler onu alma ihtimalimiz sıfırdı zaten oyuncu kesinlikle düşünmediğini belirtti o dönem basına.

hatırlıyorum onu bosver

bu santostan 2 genc brezilyalı alınacaktı onder ozenin son doneminde hepsinde fazla para istediler fakat ondan cok baska sorunlar vardı tonlarca herif gonderdik bi plan yoktu orda

misal bunlar kacan buyuk balıklardı, riske girilcek toplardı ama yapmadılar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adamın defansı yok bir tek hücumuyla konuşuyorsun bizde iş yapmaz çünkü önünde onu çıkartmayacak kanatlar var.
fenerin önceki yapısında büyük iş gördü çünkü kanatları yoktu. şimdi kanat oyuncusuna sahip oldular direk işe yaramaz oldu
bizdeki kanat oyuncuları daha dominant o nedenle bizde iş göremez bolcana kart görür çünkü defans yapamıyor faulle
indiriyor bizde öyle bir durum olmaz beşiktaşın oyun yapısına asla uymayacak futbolcu bize klasik bek lazım önce savunması iyi olacak
hücum çok aranan bir özellik değil mesela beck in almanyadaki maçlarını izle sürekli bindiren oyuncu ben şu ana kadar iki ortasını gördüm ceza sahasına
adrese teslimdi biri gol oldu diğerini gomez atamadı. ama çıkmıyor neden büyük ihtimal Şenol Güneş çıkartmıyor. yoksa
gökhan gönülden çok daha performanslı bir oyuncu gökhan kadar iyi hücumu ondan daha iyi savunması var. Dünyanın en iyi oyuncusunu alsan
ne yazar sistemine uymadıktan sonra sadece elinde sorun olarak kalır.
Caner konusundaki dusuncelerin baya mantikli geldi bana @Necmi abi

Evet bu sezon gercekten etkili degil daha onceki sezonlara göre ve dedigin gibi bizdeki kanatlar zaten hucumcu ileri cok cikmasina gerek yok

Caner bizde Bolcana sari ve kirmizi kart görür Fb de kollandigi halde görüyor Kart
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Ospina'yı Wenger bırakmıyor.(Kiralık olarak anlaşılmasına rağmen)

Handanovic'i Inter şampiyonluğa giderken satmaz.

Sirigu'yu da getirmek için kendisine en az 5 m euro gibi bir para vermen lazım.

Yani kısacası bir yerlerden kıssak bile bu adamları bonservisle devre arasında alamayız.

Alabileceğimiz kaleciler ; Boyko, Mandanda, Costil ve bir ihtimal de Adler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Batuhan sadece matematik yapıyorsun şuan sorun burada. Senin yaptığın anlaşmalar şu tarihte şunu alacağım diyorsun firmalara. Vodafone sürekli sıkıştırıyor bir sürü unsur var.

Kaldı ki bahsettiğin oyuncularda mesele para değil oyuncunun ederinin o olmaması.

Sirigu'yu almak bu kadar kolay değil adam sana bedavaya mı kiralayacak oyuncuyu? Orada net 4 milyon euro alan adam buraya kaça gelecek? Menajer ücretine girmiyorum bile.

Diğer stoperler için zaten gerekli bütçemiz var bir yerden ayırmaya gerek yok mesele sadece ikna edebilmek kulüpleri.
Kulupleri ikna etmek için para gerekiyor işte Sirigu'nun ederi en aşağı 8 milyon euro'dur benim gözümde Ospina için 7 milyon euro istiyorlar.Sirigu'nun maaşının 2.7 seviyesinde net aldığını zannediyordum.Sirigu olmaz Handan olur olmadı Ospina olur olmadı Adler olur oda olmadı Mandanda olur bunların hepsinin ortak noktası para! Kulupleri devre arasında iyi kalecilerini anca parayla ikna edersin fındık fıstık kajuyla malesef ikna olmuyorlar.Bende diyorum 6 milyon euro'luk bütçemize yapılcak 3-4 milyon euroluk takviye bunları almamızı sağlayacaktır.

Çevrimdışı atalay

Öncelik verdik dediler ama gelişme var mı İzmir'de? 3 milyon euro vermez çünkü bizimkiler ( oyuncu eder ayrı konu )

Bölüm sonu canavarı Aziz çıkmaz ise sezon sonu imzayı atar. Çağlar hazır bile.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 18:41:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Kulupleri ikna etmek için para gerekiyor işte Sirigu'nun ederi en aşağı 8 milyon euro'dur benim gözümde Ospina için 7 milyon euro istiyorlar.Sirigu'nun maaşının 2.7 seviyesinde net aldığını zannediyordum.Sirigu olmaz Handan olur olmadı Ospina olur olmadı Adler olur oda olmadı Mandanda olur bunların hepsinin ortak noktası para! Kulupleri devre arasında iyi kalecilerini anca parayla ikna edersin fındık fıstık kajuyla malesef ikna olmuyorlar.Bende diyorum 6 milyon euro'luk bütçemize yapılcak 3-4 milyon euroluk takviye bunları almamızı sağlayacaktır.

Bahsettiğin kalecilerin çoğunda sorun para değil diğer ana etkenler.

Bahsettiğin kulüpler zaten paraya ihtiyacı olan kulüpler değiller.

Handanovic'i getirme imkanları olsa zaten paraya acımazlar. Kulüp vermiyor bu kadar net. Ospina şuan aynı şekilde. Sirigu aynı şekilde. Adler aynı şekilde.

Sadece kulüp bıraksın diye 3 ederi olan adama 7 mi versinler? Kaleci 7 lik performans değil 3 lük performans verince bu kez aynı kişiler homurdanmaya başlayacaklar.

Biraz sabırlı olun hepsi ile görüşülüyor şuan zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Ospina'yı Wenger bırakmıyor.(Kiralık olarak anlaşılmasına rağmen)

Handanovic'i Inter şampiyonluğa giderken satmaz.

Sirigu'yu da getirmek için kendisine en az 5 m euro gibi bir para vermen lazım.

Yani kısacası bir yerlerden kıssak bile bu adamları bonservisle devre arasında alamayız.

Alabileceğimiz kaleciler ; Boyko, Mandanda, Costil ve bir ihtimal de Adler.
Ospina için 7 milyon euro istiyorlarmış.

Handan bencede imkansız.

Sirigu'dada işte para gerekiyor.

Diğerleri içinde para gerekiyor

Adleri 5-6dan aşağı bırakmazlar

Mandanda'yı bile sözleşmesi bitmesine rağmen en az 5 isterler.Çünkü başkanları çok inatçı.