2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930252 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Ben açıkçası Boyko'ya biraz şüpheli bakıyorum. Youtube'da iyi videoları var ancak yediği golleri de izlerseniz facia goller yemiş bu sezon. Ben aradığımız kalecinin Boyko olduğunu pek düşünmüyorum. Bence Ospina daha mantıklı.

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar ne batuhanı ya :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

EssiLor

• Ziyaretçi

Boyko Douglas işi bi resmiyet kazansada rahatlasak

Çevrimdışı LuceGel

Ben açıkçası Boyko'ya biraz şüpheli bakıyorum. Youtube'da iyi videoları var ancak yediği golleri de izlerseniz facia goller yemiş bu sezon. Ben aradığımız kalecinin Boyko olduğunu pek düşünmüyorum. Bence Ospina daha mantıklı.
Arsenal yıllar sonra şampiyonluğa gidiyor ve yedek kalecisini vermiyor be kardeşim  :ebebe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozan062

Katılıyorum, bence de Batuhan alınabilir. Mustafa gönderilmediği sürece ne kadar anlamı var o da ayrı mesele tabi.

üstüne para verilmeli üstüne takımdaki ilk gününde kaptanlıgı bile almalı nasılsa altyapı topcumuz :D

o kontenjanda yer bulur
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 17:51:29 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

@ozan062  burda benim anlatmak istediğim o değildi insanlar duydukları bir şeyi söylüyor
sonrada her zaman birileri çıkıp tepki gösteriyor yanlış olan bu burası forum insanlar her duyduğunu taşır
bunların çoğuda yanlış çıkacaktır. ama burda bunlar konuşulacak en fazla yanlış bilgi aktarıyorsa dostca
yaklaşıp bunun yanlış olduğunu dile getirirsin sen doğrusunu biliyorsan söylersin ama kimsenin kimseye laf sokma hakkı
olamaz
Not: ben hariç ben sana istediğim kadar laf sokabilirim :D

@Necmi abi sen istediğini yapabilirsin:D

yok canım benim orda tamamen niyetim kafa bulmaktı sonucta takılalım ortamı yumusatalım niyetindeyim  yani ne laf sokma var nede baska bir amac ki ben bu forumda sadece iki kişiyle derdim tasam vardır onlarda belli onlarda bu bolumde takılmıyor zaten:) o sebeble o konuda en temiz adamımdır kimsenin huyuna gitmem bana istediklerini soyliyebilirler o konudada sıkıntı yok:)
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 17:52:21 ozan062 ]

Çevrimdışı sallapati

20 kuruş etmez kimseyede satamazsın adamlar alırken geçmişine bakacaklar
yabancılar salakmı bir oyuncuyu araştırmadan alsın kaldıki onu kimse adam edemez
adam olabilmesi için aklının olması lazım o tip insanları Beşiktaşın içine sokmak
Beşiktaştaki oyuncuları riske atmaktır

Necmi abi kafadan sakat olduğunu belirttim zaten.. ama potansiyeli büyük bir oyuncu...

Burak Yılmaz 25 yaşında gol atmaya başladı... Batuhan 25 e girmedi daha...

Batuhan futbolcunun kralıdır lakin profesyonellik disiplin kafa yapısı sıfır..

Çevrimdışı sallapati

ben muhattap bile olmam :) Batuhan futbolcu bile değil ki potansiyel olsun.

Yine trolleniyoruz.

Batuhan futbolcunun dibidir.. Sivasta izledin mi geçen sene.. Adam takımın herşeyiydi.. kadro dışı kaldı sivas düşme hattına girdi..

Burak Yılmazın futbolcu diye gezdiği yerde Batuhan Messidir.. Ama saha dışı rezil bir kafa yapısına sahip...

Çevrimdışı can1903

Batuhan yetenekli ama IQ'su düşük olan bir oyuncudur ve öyle kalacaktır.

Birşey olmaz ondan.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat26

Bu forumda ciddi troller var,yeni olmama rağmen gözüme çarptı adminler neden bu adamları uzaklaştırmaz?

Çevrimdışı Çağatay

Batuhan futbolcunun dibidir.. Sivasta izledin mi geçen sene.. Adam takımın herşeyiydi.. kadro dışı kaldı sivas düşme hattına girdi..

Burak Yılmazın futbolcu diye gezdiği yerde Batuhan Messidir.. Ama saha dışı rezil bir kafa yapısına sahip...

ciddi misin gerçekten bu söylediklerinde
yoksa 1 ocak şakası mı  :alala:

bir de yaşını eklersen sevinirim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı src35

Batuhanda 20 milyon euroluk potansiyel var.. kafa sakat olmasa... Şenol Güneş parlatabilir..
iş ahlakı sıfır olan adamda potansiyelden bahsedilemez..

Çevrimdışı ozan062

Bu forumda ciddi troller var,yeni olmama rağmen gözüme çarptı adminler neden bu adamları uzaklaştırmaz?

batuhanı ovenler için diyorsan takılma cnk herkesin bakısı farklı ben mesela onların batuhan hakkında fikirlerini muhammed demirci için düşünüyorum:) gelse donse geri hiçbirsekilde karsı cıkmam simdi bendemi troll oluyorum

senol hoca batuhana dokunacakta muhammede mi dokunmucak :) ama işte o topcular treni coktan kacırdılar

Çevrimdışı karakartalım

Batuhanin takıma gelsin de takımın arkadaşlık yapısı her düzeni ayvayı yesin akıl karı mi allah aşkına?
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı campeon2015

Forum trol kaynıyor.

Çevrimdışı can1903

Herkesin düşüncesi kendine saygı duymak zorundasınız, istemiyorsan okuma geç.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş kendisine saygısı olmayan adamlara rehabilitasyon sağlayacak kulüp değildir. Paramız da değerlidir. Çok istiyorlarsa yıllık para almadan yan sanayi bayrampaşa ya gidebilirler maaşla oynasınlar orada onlara yapacağımız tek iyilik bu olur. (Batuhan-Muhammet)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sallapati

Batuhanin takıma gelsin de takımın arkadaşlık yapısı her düzeni ayvayı yesin akıl karı mi allah aşkına?

dikkat edersen sadece futbolculuğundan bahsediyorum.. saha dışı kafa yapısının rezil olduğunu söyledim.. alkol var , beslenme sıfır , hız tutkusu , bencillik hepsi var..
ama yine de Şenol Hocaya güvendiğim için adam olma ihtimali %10 da olsa riske girilebilir.

ayrıca quaresma da çok akıllı sayılmaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Yöneticilerden rica ediyorum şu yaş yazma kuralı bize mi işliyor bu yaşlarını yazmayan arkadaşlarda yazsınlarda ona göre muamele yapalım.

Çevrimdışı can1903

Konu uzarsa tartışma çıkacak bence, Batuhan bidaha Beşiktaş'ta oynayamaz yeterli şans verildi.

Ayrıca Batuhan kadar akıllı olmuyan çok oyuncumuz var  :eyes

Çevrimiçi Samet Demir

Balotelli ile iyi ikili olurlar..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Balotelli adamdır  :kop: :kop:

Çevrimdışı sallapati

Kaleye Kalinic i alsak iyi olur aslında.. 2 metre boyu .. refleksler çok çok iyi değil ama.. ceza sahasına ve dışına hakim bir kaleci... Dortmund da istiyormuş diyorlar

Çevrimdışı RQ7_351903

dikkat edersen sadece futbolculuğundan bahsediyorum.. saha dışı kafa yapısının rezil olduğunu söyledim.. alkol var , beslenme sıfır , hız tutkusu , bencillik hepsi var..
ama yine de Şenol Hocaya güvendiğim için adam olma ihtimali %10 da olsa riske girilebilir.

ayrıca quaresma da çok akıllı sayılmaz
Neyini gördünüz Quaresma'nın, son maçta ki hareketinden konuşuyonuz hepiniz.

Kırmızı kart gördü deme, ortada pozisyon yokken emre yi çekip indiren adam profil fotoğrafın.

Bu adam bu sene bize en az 6 puan getirdi, fazla konuşmaya gerek yok.

Q17 konusunda hassasım tartışmaya girmeyelim.