2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929788 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

BEYLER BEYLER BEYLER Çökülecek adamlar var beşbeleş hemde!

http://www.aspor.com.tr/futbol/2016/01/01/medicana-sivassporda-6-futbolcu-gonderildi

Hangisine çöksek, hangisine çöksek  :alala: :alala:

Çevrimdışı LuceGel

BEYLER BEYLER BEYLER Çökülecek adamlar var beşbeleş hemde!

http://www.aspor.com.tr/futbol/2016/01/01/medicana-sivassporda-6-futbolcu-gonderildi

Hangisine çöksek, hangisine çöksek  :alala: :alala:
Ümit Kurt kesinlikle kadro derinliği için .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kırmızı-beyazlı ekip, Michael Eneramo, Batuhan Karadeniz, Ümit Kurt, Orhan Gülle, Hakan Özmert ve Çağatay Çeken ile yollarını ayırdı.

Listeye bak yarısı daha önce bizde oynayıp fosun kralı çıktı geri kalan yarısı da ellerin olsun.  :biggrinking:

Çevrimdışı sallapati

Batuhanı almalıyız kesinlikle... 24 yaşında hala.. Şenol Güneş Burak yılmaz gibi bir kazmayı bile gol kralı yaptı... Batuhan Buraktan 10 kat yetenekli.. Şenol Hoca işler Batuhanı

Çevrimdışı AmaralGürses

Batuhanı almalıyız kesinlikle... 24 yaşında hala.. Şenol Güneş Burak yılmaz gibi bir kazmayı bile gol kralı yaptı... Batuhan Buraktan 10 kat yetenekli.. Şenol Hoca işler Batuhanı

Katılıyorum, bence de Batuhan alınabilir. Mustafa gönderilmediği sürece ne kadar anlamı var o da ayrı mesele tabi.

Çevrimdışı sallapati

Katılıyorum, bence de Batuhan alınabilir. Mustafa gönderilmediği sürece ne kadar anlamı var o da ayrı mesele tabi.

batuhanı 2-3 parlatıp yurtdışına okutabiliriz iyi paraya.. ama adam kafadan sakat biraz.. ama mükemmel bir oyuncu.. sivasta kadro dışı kaldı sivas çöktü sezon başı..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Futbolcu maaslari konusunda gipta edilecek bir kulubuz bence. Ozellikle rakiplerin verdigi inanilmaz rakamlar dusunuldugunde Gs'li ve Fb'li taraftarlarin bile ''Keske bizde de Beşiktaş'taki gibi bir maas dengesi ve duzeni saglansa'' diye ozelestiri yaptiklarini hep goruyorum / duyuyorum.

Pektemek ve Tolga gibi 1-2 tane istisna var ama cogunluga bakildiginda bu konuda yonetimin hakkini teslim etmek gerek.

Misal Gs'de Selcuk ve Burak 3 milyon Euro uzerinde aliyor bildigim kadariyla.
Aynen oyle , Sepcuk ve Burak 3.5 veya 3.75 milyon aliyorlar , Muslera ve Snaijder 4.5 - 5 milyon , Podolski 3 milyon civari aliyor , 2 milyonun altında maas alan yok Gs de inanilmaz paralar veriyorlar.

Ben bunu hep söylüyorum biz gercekten cok iyiyiz maas konusunda , Gomez haric 2 milyondan fazla maas alan oyuncumuz yok genel ortalama 1.4 ile 1.6 milyon aralığında müthiş is cikariyor yonetim bu konuda...
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 16:44:05 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı LuceGel

batuhanı 2-3 parlatıp yurtdışına okutabiliriz iyi paraya.. ama adam kafadan sakat biraz.. ama mükemmel bir oyuncu.. sivasta kadro dışı kaldı sivas çöktü sezon başı..
Batuhan karekter problemi var yedekte asla beklemez büyük takım oyuncusu zaten değil o iş olmaz yani  :) .Ümit Kurt disiplinsizlikten kadro dışı kalmıştı mukavelesi feshedilmiş çok maçını izledim hızı tekniği oyun aklı filan stoper olarak çok iyi bakalım nereye gidecek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Fb Sampiyon olamazsa Batacak Aziz ve mahmut bunun farkinda bu yizden Aglayip duruyorlar

Souza ya 8 milyon Bonservis , Kajere 7.5 milyon Bonservis , Naniye 6.5 milyon bonservis , Ozana 7 milyon Bonservis , Rvp ye 6 milyon bonservis , Fernandaoya 5 milyon bonservis verdiler inanilmaz Rakamlar bunlar ve bu oyuncularin maaslarida 3 milyonun altinda degil , Maas + Bonservisleri toplayinca korkunç bir rakam cikiyor ortaya.

Bu sezon Sampiyon olarak Iki rakibi de Taça atacagiz ve 2 -3 Sene ust uste Sampiyon oluruz..

Bu Bonservis ve maaslarla ayakta duramazlar...

Çevrimdışı sallapati

Batuhan karekter problemi var yedekte asla beklemez büyük takım oyuncusu zaten değil o iş olmaz yani  :) .Ümit Kurt disiplinsizlikten kadro dışı kalmıştı mukavelesi feshedilmiş çok maçını izledim hızı tekniği oyun aklı filan stoper olarak çok iyi bakalım nereye gidecek.

muhammed demirci ile batuhan geri dönmeli... Şenol Güneş parlatır onları..  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı RQ7_351903

muhammed demirci ile batuhan geri dönmeli... Şenol Güneş parlatır onları..  :bandit: :bandit:
Yetenek'de bir yere kadar, kazma dediğimiz Burak'ın nasıl çalıştığını Şenol Hoca anlattı, hele o Muhammet'den adam olmaz boşuna yorma kendini, aklıma geldikçe sinirleniyorum o çocuga mesi messi diye poh pohladılar Kulübün parası ile akşamlar karı kızla alem yapıyordu, o çocuk futbolcu filan olamaz.

Çevrimdışı Necmi

ama @Necmi abi baksana bir haberde var muslerayı intere verip handanovici istiyorlarmıs
tamam bu tarafı dogru olmasa bile handanovic gidici gozuuyle bakılıyor interde demekki birisiyle anlasacak ve bu biz neden olmayalım
dolayısıyla biz boykoyu en sona bırakmamız lazım bence acele edelim tabiki ama  yinede bu adama oncelik vermemiz sartt
@ozan062  burda benim anlatmak istediğim o değildi insanlar duydukları bir şeyi söylüyor
sonrada her zaman birileri çıkıp tepki gösteriyor yanlış olan bu burası forum insanlar her duyduğunu taşır
bunların çoğuda yanlış çıkacaktır. ama burda bunlar konuşulacak en fazla yanlış bilgi aktarıyorsa dostca
yaklaşıp bunun yanlış olduğunu dile getirirsin sen doğrusunu biliyorsan söylersin ama kimsenin kimseye laf sokma hakkı
olamaz
Not: ben hariç ben sana istediğim kadar laf sokabilirim :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yapmayın arkadaşlar Batuhan umut bağlanacak adam mı? Sadece potansiyeli var (ki bence o iş geçti artık tam potansiyeline ulaştı, yapacağı en fazla bu) bu karakterdeki bir adamı takımımıza transfer mi edelim yani, yapmayın.

Bu adamı alıp o formayı giydireceğimize Anadolunun ücra yerlerinde gerekirse okulun bahçesinde çöp tenekelerinden kale yapıp top oynayan gençlerimize yönelsek adı geçen adamdan ne kadar daha potansiyelli adamlar çıkar, yatırım yapacak adamı mı buldunuz yani

Çevrimdışı sallapati

Yapmayın arkadaşlar Batuhan umut bağlanacak adam mı? Sadece potansiyeli var (ki bence o iş geçti artık tam potansiyeline ulaştı, yapacağı en fazla bu) bu karakterdeki bir adamı takımımıza transfer mi edelim yani, yapmayın.

Bu adamı alıp o formayı giydireceğimize Anadolunun ücra yerlerinde gerekirse okulun bahçesinde çöp tenekelerinden kale yapıp top oynayan gençlerimize yönelsek adı geçen adamdan ne kadar daha potansiyelli adamlar çıkar, yatırım yapacak adamı mı buldunuz yani

Batuhanda 20 milyon euroluk potansiyel var.. kafa sakat olmasa... Şenol Güneş parlatabilir..

Çevrimdışı Kadir G.

Batuhanda 20 milyon euroluk potansiyel var.. kafa sakat olmasa... Şenol Güneş parlatabilir..

Potansiyel, almak isteyen için çokça var. Bu adama 2 kez şans verildi bir üçüncüsüne gerek yok.

Şu an kaç bilmiyorum en son bizde oynarken 100 kiloya yakındı ve öyle gitti. Sen futbolcusun 2 haftada idealine ulaşırsın. Beyfendi zahmet etmedi.

Çevrimdışı Necmi

Mandanda ve Zapata, Boyko ile Douglas'ın nasıl alternatifi olur anlamıyorum :)
Mandanda bu sene çok düşüşte ama bunuda dikkate al @Tolga

Çevrimdışı Necmi

20 kuruş etmez kimseyede satamazsın adamlar alırken geçmişine bakacaklar
yabancılar salakmı bir oyuncuyu araştırmadan alsın kaldıki onu kimse adam edemez
adam olabilmesi için aklının olması lazım o tip insanları Beşiktaşın içine sokmak
Beşiktaştaki oyuncuları riske atmaktır

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben de diyorum ki Batuhan gelirse Mancini-Balotelli örneğinin Türkiye versiyonu olur, ama Şenol hoca mizaç olarak futbolcusuna karşı o kadar agresif bir adam değil, yanlışı olursa en fazla Motta gibi hem unutur hem unutturur. Diyeceğim o ki, değmez.

Çevrimdışı hanzadeoglu

hiç kimse kusura bakmasın ama Batuhan'a iyi futbolcu potansiyeli var diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim

Çevrimdışı cursedofdragon

hiç kimse kusura bakmasın ama Batuhan'a iyi futbolcu potansiyeli var diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim

ben muhattap bile olmam :) Batuhan futbolcu bile değil ki potansiyel olsun.

Yine trolleniyoruz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

ben muhattap bile olmam :) Batuhan futbolcu bile değil ki potansiyel olsun.

Yine trolleniyoruz.

:ok: :ok: :ok:

Bunları geçelim transfer dedikodusu yapalım  :lol:

Guardian'a göre Liverpool'un devre arasındaki defans oyuncusu adayı CACERES (Fenerbahçe ve Inter in de talip olduğu yazıyor) ve kaleci adayı MANDANDA.

Mandanda'yı çok anıyorlar Ada'da. Bizim iş yaş gibi duruyor.  :uyucam:

Çevrimdışı hanzadeoglu

Enaramo'dan daha ağır, Sergen'den bile daha disiplinsiz, oyun bilgisi olmayan, bencil (gol pası vermediği için kazanamadığımız maçtan sonra pişkin pişkin kimseye kahraman yapmayacaksın, kahraman olacaksın lafı hala kulaklarımda), yeteneksiz, driplingi olmayan, şutu olmayan, tekniği neredeyse sıfır olan, kafa şutu neredeyse olmayan (kafayla topa dokunmakla kafa şutunun ayrı olduğunu izah etmem gerekmez herhalde), pozisyon almayı bilmeyen, sürekli ofsayta düşen, mütemadiyen kondisyon problemi yaşayan, kart problemi olan ve futbol aklı neredeyse sıfır olan( daha da sayılabilir) bir adamı hala Beşiktaş'a yakıştırmak, bence Beşiktaş taraftarlığı değildir. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2016, 17:24:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bazı şeyleri abartmayın.

Aptal aptaldır. 2 kez verilen şansı kullanamayan adam başına gelecek her şeyi haketmiştir. Şu takıma sokup da şu ortamı bozma ihtimalini düşünmeyip Şenol hoca yapar demek, enteresan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli