Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla belli ki siz gormuyorsunuz. isim falan verecek degilim ama arkadasin dedigi gibi troll kayniyor. ayni fikirde olmak zorunda degil kimse ama ayni konuyu 50 defa acarsan trollsundur. zaten artik cok umrumda da degil. cok fazla bakmamaya calisiyorum foruma. bakinca da yazilarin yarisini atlayarak geciyorum.
Başkan, Rüzgar Sağnak'a trip attı
Sene sonu Töre büyük ihtimal gidecek, yerine kimi kyoacağız çok merak ediyorum.Boşta olan Lavezzi var ama zor. Feghouli sözleşme imzalamazsa çok talibi olur.İlginç dönem olucak yazın.
ne dedi fikret baskan
dikkat edersen sadece futbolculuğundan bahsediyorum.. saha dışı kafa yapısının rezil olduğunu söyledim.. alkol var , beslenme sıfır , hız tutkusu , bencillik hepsi var..ama yine de Şenol Hocaya güvendiğim için adam olma ihtimali %10 da olsa riske girilebilir.ayrıca quaresma da çok akıllı sayılmaz
Başkan yine "futboldan iyi anlarım" dedi
direk buraya geldim baktım yazan varmı diye:))kimi zaman kendisi scout oluyor:)) ne diyelim:D
Fikret Orman : 2 tane muhteşem transfer geliyor , veli ve tolgay
Şu kale-stoper işi güzel isimlerle çözülsün harbiden en iyisini başkan bilir diycem sesimi de çıkartmıycam bidaha
Orada acaip heyecanlandım yaa
Bülent Ülgen, bazıları tesisleşmeye inşaat diyor dedi, başkan'da onlar devam etsin dedi ( makara şivesi )