2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930664 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Başkan BJK TV'de önemli açıklamalar yapıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat_

valla belli ki siz gormuyorsunuz. isim falan verecek degilim ama arkadasin dedigi gibi troll kayniyor. ayni fikirde olmak zorunda degil kimse ama ayni konuyu 50 defa acarsan trollsundur. zaten artik cok umrumda da degil. cok fazla bakmamaya calisiyorum foruma. bakinca da yazilarin yarisini atlayarak geciyorum.
valla talat misal sen benim futbola bakis acimla cok ters dusuyorsun ama sonuna kadar katiliyorum cok ciddi trol sorunu var forumun. resmen ortalk karssin diye milletin patlayacagi konulari bilen bir kac kisi ozellikle kasiyip ortaligi karistiriyor ama ispat dersn ispatlayamam ama ciddi trolluyor forumu ..
hatta yukarda arkadasin biri trol kayniyor diyor ilk tepkiyide benimde gozumde trol olan kisi koyuyor  :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2016, 19:28:01 murat_ ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Başkan, Rüzgar Sağnak'a trip attı :halay:

Çevrimdışı murat_

Başkan, Rüzgar Sağnak'a trip attı :halay:

ne dedi fikret baskan  :lol: :lol:

Çevrimdışı AmaralGürses

Sene sonu Töre büyük ihtimal gidecek, yerine kimi kyoacağız çok merak ediyorum.

Boşta olan Lavezzi var ama zor. Feghouli sözleşme imzalamazsa çok talibi olur.

İlginç dönem olucak yazın.

Carillo!. Töre'yi aratmaz ve boşta! @atalay @Çağrı

Çevrimdışı RQ7_351903

ne dedi fikret baskan  :lol: :lol:
Bülent Ülgen, bazıları tesisleşmeye inşaat diyor dedi, başkan'da onlar devam etsin dedi ( makara şivesi )

Çevrimdışı can1903

Başkan mükemmel konuşuyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan yine "futboldan iyi anlarım" dedi :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı karakartalım

dikkat edersen sadece futbolculuğundan bahsediyorum.. saha dışı kafa yapısının rezil olduğunu söyledim.. alkol var , beslenme sıfır , hız tutkusu , bencillik hepsi var..
ama yine de Şenol Hocaya güvendiğim için adam olma ihtimali %10 da olsa riske girilebilir.

ayrıca quaresma da çok akıllı sayılmaz
benim arkadaşım alt yaşlarda milli takım kampında onunla tanışmış bildin mafyacilik oynayan babadan zengin kafasına göre takılan biri kamptan kaçar gece bara gider antrenmana içer gelir diyordu.Ben sana karşı demedim genel olarak fikrimi soyledim böyle adamlardan bize hayır gelmez asla önce ahlak
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman : 2 tane muhteşem transfer geliyor ,  veli ve tolgay :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

Başkan yine "futboldan iyi anlarım" dedi :evillol: :evillol:

direk buraya geldim baktım yazan varmı diye:))

kimi zaman kendisi scout oluyor:)) ne diyelim:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

direk buraya geldim baktım yazan varmı diye:))

kimi zaman kendisi scout oluyor:)) ne diyelim:D

Şu kale-stoper işi güzel isimlerle çözülsün harbiden en iyisini başkan bilir diycem sesimi de çıkartmıycam bidaha :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RQ7_351903

Fikret Orman : 2 tane muhteşem transfer geliyor ,  veli ve tolgay :D
Orada acaip heyecanlandım yaa  :s20:

Çevrimdışı ozan062

Şu kale-stoper işi güzel isimlerle çözülsün harbiden en iyisini başkan bilir diycem sesimi de çıkartmıycam bidaha :D

zaten handanovici bile alsak direk katkı vereceğinin bir garantisi yok gelir burda sakatlanır devreyi kapar bizde babayı almıs oluruz:D

yani bilip bilmemekten cok cnk eskiden kasetle oyuncu alınıyordu sans ve az parayla ne yapıyorlarsa yapsınlar diyorum:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Orada acaip heyecanlandım yaa  :s20:

başkan bu 2 oyuncu ortasaha  :D :D .. bize stoper ve kaleci lazım  :by2:

Çevrimdışı AmaralGürses

Fikret Orman düşmanları açıp izleyin. Ezbere söylediğiniz ne kadar şey varsa çürütüyor teker teker.

http://www.bjk.com.tr/markalarimiz/index/bjk_tv

Çevrimdışı murat_

Bülent Ülgen, bazıları tesisleşmeye inşaat diyor dedi, başkan'da onlar devam etsin dedi ( makara şivesi )
:lol: :lol:

Çevrimdışı RQ7_351903

En çok üzüldüğü maçların hepsinde Tolga'nın parmağı var, al artık KALECİ  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan çok güzel konuşuyor valla.

"Beşiktaşlı Beşiktaş düşmanları"na söylüyor bunları.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Başkan kaleci transferi ile ilgili birşey dedi mi?
BEŞİKTAŞK

Şu mali yapı olumlu tarafa geçince çok güzel projeler bizleri bekliyor .Başkan ve yönetim çok bilinçli,planlı.Gurur duyuyorum cidden :)

Çevrimdışı Sarp

başkanın program saat kaçta başladı arkadaşlar?

Çevrimdışı AmaralGürses

"Bekar olmamı kullanarak algı operasyonu yapıyorlar."

Çevrimdışı Viviano

Tolgay hadi bir nebze de, Veli gelse de bir şey değiştirmeyecek o kadar fazla. Rotasyonu genişletecek o kadar. Sağlamken de fazla katkısı olan kreatif bir oyuncu değildi ki Veli. Tolgay, Atiba, Necip, Veli orta sahası idare eder bizi bu sezon.