2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919137 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Transfer dönemi seneye açılıyormuş esprisi nerde  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yahu yazmiyim diyorum artik patladim arkadas  madem klube 5 kurus katkin yok bizzat kendin yazdin imkansizliktan deyil almiyorum dedin klubun parasinin nereye gittiginden sanane bi kurus faydan olmuyor klube 1 7 milyon euroluk laf yapiyorsun ...
Eline sağlık:)

Çevrimdışı RQ7_351903

https://twitter.com/tanerkrmn/status/682585904318443521

:bandit:
Çok boş konuşmuş, her açılan orta isabetlimi oluyo, bir adamı ne kadar kolay yiyebiliyorsunuz.
Riza maçında sonradan girdi attı 3 puanı getirdi, çık 3 puan liderlik sevincini yaşa.
Herkes konuşuyo bu adam takıma en az 6 puan kazandırdı bu yıl, skor 3-4 olduktan sonra atmıyor golleri, maç içinde 10 tane isabetli ortası var bişeymi değişiyor, insanın azcık yüzü kızarması lazım bunları konuşmak için.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok boş konuşmuş, her açılan orta isabetlimi oluyo, bir adamı ne kadar kolay yiyebiliyorsunuz.
Riza maçında sonradan girdi attı 3 puanı getirdi, çık 3 puan liderlik sevincini yaşa.
Herkes konuşuyo bu adam takıma en az 6 puan kazandırdı bu yıl, skor 3-4 olduktan sonra atmıyor golleri, maç içinde 10 tane isabetli ortası var bişeymi değişiyor, insanın azcık yüzü kızarması lazım bunları konuşmak için.
Taner karaman istatistik üzerinden çok konuşuyor ve kabak tadı veriyor.

Çevrimdışı can1903

Sakin ol, bişey diyen olmadı yorumunu attık. Hata yapmış de geç.

Çevrimdışı mmeteris

Daha 1 sene var transfere yaa of

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

konya maçının tekrarını digitürk playden izledim.. quaresmayı çok eleştiren biri olarak bence maçın adamı quaresmaydı.. maçta inanılmaz güzel işler yaptı...

o yaptığı rabona dışında tüm pasları olumluydu.. dikine ve tek oynadı.. yaratıcı paslar attı.. güzel ortalar kesti....

buna nazaran takımın en kötüsü kesinlikle Gökhan Töreydi.. en az 7-8 top kaybı yaptıi.. ikili mücadeleleri kaybetti.. hatta bir pozisyonda ben gözlerime inanamadım..

İsmail köybaşı yerini kaybetmişti.. o kanada uzun bir top atıldı.. konyalı oyuncu kanattan bomboş gidiyordu.. Gökhan töre 2 adım koştu sonra durup bekledi.. pozisyona en yakın adamdı gökhan töre.. nerdeyse gol yiyecektik.. adam yavaş davranınca ersan yetişti neyseki...

gökhan töre ne zamandır rezil oynuyor... topsuz oyunda eli belinde dolanıyor.. aralara kaçmıyor top istemiyor.. top gelince de kaybediyor...

tolga zengin , gökhan töre ve ismail koybası maç içinde kopup gidiyorlar.. oyundan kopuyorlar resmen... bu adamlar ciddi şekilde uyarmak lazım....

Çevrimdışı ahmetx

gomez besteleri başlamış

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gökhan Töre bu sezon başında aşırı kilo vermişti. Beslenme ve antrenman programında radikal değişiklikler yaptığı çok belliydi . Yaptığı değişiklikler ters tepki verdi .Muhtemelen aşırı çalışma ve yanlış beslenme nedeniyle sürantre oldu , vücudu sakatlıklara karşı daha meyilli hale geldi hastalıklara karşı daha savunmasız oldu . Şimdi toparlanma sürecinde .Bu devre arasını iyi geçirip ikinci yarıya hazır başlamalı sadece fiziksel değil mental açıdan da  . İkinci yarıda yapacağı hataların takıma bedeli daha ağır olabilir .
Kaleci Tolga ve İsmail ise  aynı . Değişen bir durum yok . Hep oyundan kopuyorlar zaten . Değişeceklerine de pek ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

konya maçının tekrarını digitürk playden izledim.. quaresmayı çok eleştiren biri olarak bence maçın adamı quaresmaydı.. maçta inanılmaz güzel işler yaptı...

o yaptığı rabona dışında tüm pasları olumluydu.. dikine ve tek oynadı.. yaratıcı paslar attı.. güzel ortalar kesti....

buna nazaran takımın en kötüsü kesinlikle Gökhan Töreydi.. en az 7-8 top kaybı yaptıi.. ikili mücadeleleri kaybetti.. hatta bir pozisyonda ben gözlerime inanamadım..

İsmail köybaşı yerini kaybetmişti.. o kanada uzun bir top atıldı.. konyalı oyuncu kanattan bomboş gidiyordu.. Gökhan töre 2 adım koştu sonra durup bekledi.. pozisyona en yakın adamdı gökhan töre.. nerdeyse gol yiyecektik.. adam yavaş davranınca ersan yetişti neyseki...

gökhan töre ne zamandır rezil oynuyor... topsuz oyunda eli belinde dolanıyor.. aralara kaçmıyor top istemiyor.. top gelince de kaybediyor...

tolga zengin , gökhan töre ve ismail koybası maç içinde kopup gidiyorlar.. oyundan kopuyorlar resmen... bu adamlar ciddi şekilde uyarmak lazım....

Qauresma güzel oynadı zaten ondan yana kuşku yok ama 5 dk daha oynasa kırmızı yiyebilirdi bence bu sene gereksiz agresifliği dışında gayet iyi işler yapıyo.

Çevrimiçi Necmi

ben zaten 2009 dan bu yana hiçbir alısveris yapmıyorum :) nedeni belli ve hala dogru işler yapıldıgını gormediğim için kendimce bir cok sebebim var

amaa bu sene sampiyon oldugumuz an en iyi oyuncunun isminide yazdırarak kenarıya koyucam,, birde su sene bası skrtel konusuldugunda soylemiştim o gelirse alıcaktım o inadımı kırıcaktım simdi sene sonuna kaydırdık bakalım kısmet
saygı duyarım protesto ediyorsan ama bir konuyuda geçemeyeceğim
o zaman 2009 dan beri ne verdinde neyi eleştiriyorsun derim oyuncu için takım tutuyorsan git hangi takımda oynuyorlarsa o takımın formasını
al yeterki saçma sapan fikirlerini burda dile getirme sonrada şöyle Beşiktaşlıyım böyle Beşiktaşlıyım diye ortaya çıkıp konuşursun şampiyonluk istiyorsan
gidersin her sene şampiyon olan takımı tutarsın çok iyi oyuncu istiyorsan gider oynadığı takımları tutarsın bu lafınla senin GS li ergenlerden ne farkın kalıyor. @ozan062

Çevrimdışı Çağrı

o zaman 2009 dan beri ne verdinde neyi eleştiriyorsun derim oyuncu için takım tutuyorsan git hangi takımda oynuyorlarsa o takımın formasını
al yeterki saçma sapan fikirlerini burda dile getirme sonrada şöyle Beşiktaşlıyım böyle Beşiktaşlıyım diye ortaya çıkıp konuşursun şampiyonluk istiyorsan
gidersin her sene şampiyon olan takımı tutarsın çok iyi oyuncu istiyorsan gider oynadığı takımları tutarsın bu lafınla senin GS li ergenlerden ne farkın kalıyor. @ozan062
:photo:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Caceres de iyidir ancak Zapata'yı çok rahat alabiliriz onu zorlamaları gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı zekotha

Caceres de iyidir ancak Zapata'yı çok rahat alabiliriz onu zorlamaları gerek.

Caceres de zor değil aslında kontratı sene sonu bitiyor ve oynamıyor. Ayrıca bence bizim iş yapacak stoperden çok defansı adam edecek stopere ihtiyacımız var. Zapata'yı kiralayalım Caceres'i alamıyorsak. Ama satın alma işine giriyorsak değsin

Çevrimdışı uğur07

:claps:

Çevrimdışı Tolga

Zapata düşünülen stoperler arasında var mıdır acaba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

:ok:

Aman @Necmi abi bu zihniyetin bir huyu var o da her daim zeytinyağı gibi üste çıkmaları. Bu dediklerine rağmen seni sahte kendilerini gerçek Beşiktaşlı ilan ediverirler valla altından girip üstünden çıkıp. 

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Zapata düşünülen stoperler arasında var mıdır acaba.

Oyun düzenimize uygun oyuncu bakıyorlarsa olmak zorunda, menajer transferi yapacaklarsa düşünülmez  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı talha

İnsanlar bazı yanlışları belirtince gelen tepkiler bence komik. Çünkü bu adama imza atıldığından beri tepki gösteriliyor ama habire karşımda bir bu sene yapmayın o sene yapmayın daha imzaladık falan filan.

Yanlışlar belitilmedikçe artar. Sen bazı şeyleri görmezden gelirsen onlar birikir durur.

Pektemek,Tosic, Dany , Opare hepsinde aynı laflar edildi. Ama ne hikmetse şu yanlıştan hiçbir zaman dönülmedi.

İnsanlar birşeylere değinince gelen tepkiler çok antipatik.

Kusura bakmayın ama böyle olmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Evren diyorsa birşey vardır.

Boş vardır başka birşey yoktur.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı F1903

Evren diyorsa birşey vardır.

O arkadas butun gun oturup uluslararasi spor ve transfer sitelerindeki haberleri takip eder, sonra kendi istihbarati gibi paylasir, sonra da gerceklesen transferler icin ''zbamm ben demistim'' diye hava atar. Yancilari da ''panpam yine bildin supersin ya'' diye goygoy yapar.

He bir de yancisi oldugu menajer Marco Kirdemir'in elindeki oyunculari (bkz: Nyom) Beşiktaş'a itelemeye calisir, veto yiyince de Başkan'a bel altindan vurmaya kalkar.

Sahsi fikrim bu adami referans gosteren tweet'lerin ve link'lerin burada paylasilmamasi yonunde.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim topçular dubai de hangi oteldeydi?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi